Günaydın canım
Evet biraz öyle olmuş bugün dengelersin
Herkese günaydın arkadaşlar ? Nasılsınız? Nasıl gidiyor hayat ?
Arkadaşlar merhabatablomuz herzamanki gibi 1.sayfadadır
Bu haftanın;
Birincisi – 2.0 ile N naz5403 arkadaşımız
İkincisi -1.7 kg ile Y yagmur7968 arkadaşımız
Üçüncüsü -1.6 kg ile @kecigibiarkadaşımız olup arkadaşlarımızı canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Bu hafta artı gören arkadaşlarımızın da morallerini bozmamasını rica eder,her günün yeni bir başlangıç olduğunu, dünün dünde kaldığını ve bugün pes edenin yarın yine dert yanmaya başlayacağını bu yüzden PES ETME kelimesinin bizim lügatımızda olmadığını bir kez daha hatırlatmak isterim….:)
İstediğimizi yersek istediğimizi giyemeyiz sözünden hareketle ;
Herkese sağlıklı ,mutlu, huzurlu, booool hareketli az kalorili bir hafta dilerim.
Not : @leylasa arkadaşımız paylaşım yapmadığı ve kg bildiriminde bulunmadığı için ve @kulkedisi30 arkadaşımız da bir müddet izin istediği için listeden çıkarılmıştır.(İstediğin zaman aramıza tekrar katılabirsin @kulkedisi30 )
Grubumuz şu anlık 12 kişi olup katılımcı alınmayacaktır.
Bende iyiyim cok sukur benimde modum cok yuksek degil ama kisin normal bu disari cikamiyoruz malum soguk hastalik evdede sıkildım ;(Evde herkes grip, bende de halsizlik çok.
yediklerime dikkate diyorum, hareket çok az...
modumda çok yüksek değil
sen nasılsın canım ?
siz benden daha enerjiksiniz evde olmak ve hicbi sey yapmamak canimi sıkıyor calismak guzel bisey kpssye girmek istiyorum ama bi turlu adim atamiyorum nasil yapsam ki acaba ?Sağol cnm.ev okul oğlan spor diyet aynı yanii.asıl senden ne var ne yok kaptan? Özlettin kendiniiii.hoşgeldin diyelim
Anladığım kadarıyla enerjini toplamışsın.mesajların enerji saçıyor günlüğümüzee
insallh canim benimTeşekkürler canım ellerine sağlık
Oley birinci olmuşum
Bundan sonra inşallah hep ilk üçte olacağım kızlar
Daha tam gelmis sayilmam oksurmekten canim cikiyor ya ama kafam acildi sukur ;(Günaydın canım iyiyiz çok şükür sonunda ya kendine gelmene çok sevindim
Belli olmaz belki bir atak yaparım bugünden itibaren:)Ooooo hani yaklaşmıştın bana rakibem olacaktın noliiii
Bu hafta hiç keyfim yok canım dün gece pasta byedim bu günde öyle ama akşam yemeği ni az yiyerek dengeledim spor da yapamıyorumCanım sakın 1 gr bile alma bak çok güzel kg verdin bu hafta tamam mı?
cok sevindim canım daha da iyi olur inşallah can annen ,, allah onları başımızdan eksik etmesin inşallah :)
kız bak sakın 1 gr bile alim deme gözüm üstünde ona göre
teşekkür ederim cnım benm iyi gibiyim şükür bilirsin biz kadınlar gelgitliyiz biraz
Boşuna cennet annelerin ayakları altında dememişler değil mi ?
Günaydın canım benim.
çok karbonlu değil bence canım şifa olsun :)
süpersin maşallah canım benim nazar değmesin.
Belli olmaz belki bir atak yaparım bugünden itibaren:)
Bu hafta hiç keyfim yok canım dün gece pasta byedim bu günde öyle ama akşam yemeği ni az yiyerek dengeledim spor da yapamıyorumşimdilik 100gr almışım onuda telâfi edicem söz
Kizlar hakkinizi helal edin diye basladin yaa noluyooo yaa sendemi gruptan cikiyon dedim...cok gecmis olsun canim dikkat et kendinee..Kızlar hakkınızı helal edin bu ara giremiyorum pek Dr a gitmedim çok kötü değilim diye boğazım hafif ağrıyor migdem bulaniyor halsizim gitsem iyi olucak aslında.bu akşam menü mu verip düzene girmeye calisicam...
kolay gelsin bacim allahbkabul etsin oruucnu da benim de borcum var hic o konuya girmeyek dicem de bende tutsam mi diye dusundum bi ara sonra vazgectimSlm fistiklarr...
Ayy kizlar benim istahim bi acilmis bi acilmiss hic sormayin.bende bunu kontrol altina alabilmek icin tutamadigim oruclarimi tutmaya karar verdim.bugun basladim.iyikide baslamisim yoksa neler gecti gozumun onunden ...bir iki gun sonra tekrar normale donerim sanirim..bu sekilde yapmazsam yok yani kimse durduramiyor beni.. ozelliklede su siralar bi hamur isleridir gidiyor..iki aksam once saat 10.00 da kalkip dereotlu pogaca yaptim.dusunun yani..bide cok hizli kilo alabiliyorum..aksam yemekten sonrada hemen spor ...ve suan temizlikkk yapiyorumm ..offf disarda gezmek varken..neyse yarin oglusum karne alcak diye gezerim artik..isleri bitiriyim barii ..kizzz isi olmayan varsa gelsin bana bi yardim ediverinn..
kiz bak 100 100diye diye sisip gidersin ona gore ;(Bu hafta hiç keyfim yok canım dün gece pasta byedim bu günde öyle ama akşam yemeği ni az yiyerek dengeledim spor da yapamıyorumşimdilik 100gr almışım onuda telâfi edicem söz
gecmis olsun canim ya bu mevsim tam hastalik mevsimi hayirlisi olsun sen iyi ol emi tatlimKızlar hakkınızı helal edin bu ara giremiyorum pek Dr a gitmedim çok kötü değilim diye boğazım hafif ağrıyor migdem bulaniyor halsizim gitsem iyi olucak aslında.bu akşam menü mu verip düzene girmeye calisicam...
bakalim ne olcak gorcezSelam fıstıklar
Ben bugun sabah öğle arasında yediğim iki biskrem dışında karbon almadım ve iki ana ogun ve ara ogunlerle beslenmeye başladım deneyecem bakalım ne olacak
kiz gelir gelmz adamla niye kavga ediyon biraz duraydin bari yazik dimi adama ;(Hahaayyttt böyle mi atak yapıcan
Dün kocamanla kavga ettik etmedik aslında ben kendi kendimi yedim o gıkını çıkarmadı kendi kendime ettimkahvaltı yapamadım bi tane top kek yedim canım hiç bişey istemiyor. Bu sinirle ya yemeyip kilo vericem yada kek mek yiye yiye kilo alıcam
ay canim ya 2 erkek cocugunu dusunemiyorum ya allah yardimcin olsun orucun da kabul olsun insallah...Kizlar kizlarrr naporsunuzz ben ufaklikla muhabbet ediyorumm..birazdan diger keretada gelecek son anlarimin tadini cikariyorum suan...ikisi yanyana geldimiii Allahhhhhh ne koltuk minderi kaliyoo ne havada ucan arabalarr...bide yoruldum temizlik yapmaktan...veee cook aciktimmm...hoca Allahu ekber dediginde allaallaallaalla diyee saldiriya gecicem heralde...
Cnm kpss de aynı diyet gibi kafaya koyınca oluyor.bnde 2.girişimde kazanabilmiştim o meret sınavısiz benden daha enerjiksiniz evde olmak ve hicbi sey yapmamak canimi sıkıyor calismak guzel bisey kpssye girmek istiyorum ama bi turlu adim atamiyorum nasil yapsam ki acaba ?
insallh canim benim
Daha tam gelmis sayilmam oksurmekten canim cikiyor ya ama kafam acildi sukur ;(
Canımmm menün çok çok iyi.yine ilk 3e girersin bu haftada böyle gidersenMenümü paylaşayım kızlaaaaarrrr
Kahvaltı
Biraz sucuklu yumurta
2dilim peynir
4zeytin
1dilim ekmek
Havuç maydonoz salatası
Çay
Ara
Yarım portakal
1avuç leblebi
Öğlen
Yarım muz
Yarım elma
2ceviz
3-4 kaşık yoğurt
2kaşık yulaf ezmesi
Ara
Kahve
2kare bitter
Akşam
Zeytin yağlı
Menün güzel canım.2 öğüne düşürmüşsün.karatay da 2 öğün diyor ama ben yapamıyorum.sadece ara öğün yok bende.sporda oksijensiz kalmıyorsan ve zorlanıp bir yerlerin ağrımıyorsa bence 1 sa15dk çok değil.uzun süre spor yapınca vücut alışıyor ve 30dk fln kesmiyor.rahat hissediyorsan devam et cnmMenumu vereyim
Sabah limonlu ılık su
1 çay k bal peynirli omlet
Ara 11.00: ıhlamur çayı 2 biskrem
Ara 13.00: 1 bardak tarcinli süt 1 muz
Aksam 16.00: 2 tavuk Baget yağsız pişti
3 kaşık taze fasulye
Çok bol salata :)
Ara(arkadaş geldi çikolata getirmiş)
Türk Kahvesi 1 laviva çikolata
Ara 18.00:küçük kase yoğurt
Bitki Çayı
Türk Kahvesi 2.5 litre su
Spor: 1 saat 15 dakika step+koşu bandı+eliptik+spuat(acayip ter atıyorum normal mi acaba, yagim çok mu yoksa)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?