- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Menü n gayet iyi sporda harika canımMenumu vereyim
Sabah limonlu ılık su
1 çay k bal peynirli omlet
Ara 11.00: ıhlamur çayı 2 biskrem
Ara 13.00: 1 bardak tarcinli süt 1 muz
Aksam 16.00: 2 tavuk Baget yağsız pişti
3 kaşık taze fasulye
Çok bol salata :)
Ara(arkadaş geldi çikolata getirmiş)
Türk Kahvesi 1 laviva çikolata
Ara 18.00:küçük kase yoğurt
Bitki Çayı
Türk Kahvesi 2.5 litre su
Spor: 1 saat 15 dakika step+koşu bandı+eliptik+spuat(acayip ter atıyorum normal mi acaba, yagim çok mu yoksa)
Menun kararında olmuş afiyet olsun canımMenümü paylaşayım kızlaaaaarrrr
Kahvaltı
Biraz sucuklu yumurta
2dilim peynir
4zeytin
1dilim ekmek
Havuç maydonoz salatası
Çay
Ara
Yarım portakal
1avuç leblebi
Öğlen
Yarım muz
Yarım elma
2ceviz
3-4 kaşık yoğurt
2kaşık yulaf ezmesi
Ara
Kahve
2kare bitter
Akşam
Zeytin yağlı
Doğru diyorsun bak bugunde 400gr fazla geldimkolay gelsin bacim allahbkabul etsin oruucnu da benim de borcum var hic o konuya girmeyek dicem de bende tutsam mi diye dusundum bi ara sonra vazgectim
kiz bak 100 100diye diye sisip gidersin ona gore ;(
gecmis olsun canim ya bu mevsim tam hastalik mevsimi hayirlisi olsun sen iyi ol emi tatlim
bakalim ne olcak gorcez
kiz gelir gelmz adamla niye kavga ediyon biraz duraydin bari yazik dimi adama ;(
ay canim ya 2 erkek cocugunu dusunemiyorum ya allah yardimcin olsun orucun da kabul olsun insallah...
Heee yiyerek atak yapicammHahaayyttt böyle mi atak yapıcan
Dün kocamanla kavga ettik etmedik aslında ben kendi kendimi yedim o gıkını çıkarmadı kendi kendime ettimkahvaltı yapamadım bi tane top kek yedim canım hiç bişey istemiyor. Bu sinirle ya yemeyip kilo vericem yada kek mek yiye yiye kilo alıcam
Heee yiyerek atak yapicammaman dikkat sinirden çok yiyim deme bak benim kiloya çıkarsın da rakip oluruz
bsenin menulerine de diycek yok canim benim supersin bu menu ile 87 i gorursun sen insallah..günaydın hanımlar. bu akşam yemeğim çok tırt.
sabah: detoks suyu, yeşil çay, maydanoz&lor peynirli 3 yumurtalı omlet. 4 siyah zeytin, 1 küçük salatalık, 3 cherry domates
ara: yer fıstığı 10 adet, kabuklu tuzsuz.
öğlen: rendelenmiş yarım havuç , zeytin yağlı, 7 adet köfte (160 gr kadar), 2 yemek kaşığı normal pirinç pilavı (4 aydır yemiyordum, çok yalvardım çok istedim menüme eklendi tek seferlik.
ara: yeşil elma, yeşil çay bugün yeşilden gidiyoruz hanımlar yeşil güzeldir yeşili sev. ahahaha amma yeşil oldu. hep bitki hiç dolar yok
akşam: öğlen pilav aşerdiğim için akşam menüm süper, 1 kase tavuk suyu çorbası. yarım saat öncesinden 1 litre su bitmiş olacakmışmıişmuşmüşmÖŞŞ.
burdayim canimMislisse nerelerdesiiiinnn kaptaaaaannn????
ne yazmis kiz yine bu
Bi arkadaş eşinden dayak yemiş oda git konus seni seviyorum filan de alttan al demişbsenin menulerine de diycek yok canim benim supersin bu menu ile 87 i gorursun sen insallah..
burdayim canim
ne yazmis kiz yine bu
tevafuk55 canim sen de super gidiyosun masallah rabbim bozmasin bu gidisini
Yok tatlım 10gün önce bitti hastalığım.ama ne oşdu bilmiyorum.az yememe rağmen şişkinlik var.tartılmadım hiç sonuç belli çnküMenün güzel canım .adet döneminmi yaklaşıyor ben sadece o dönemde doymak bilmemdeinşallah çok zorlanmadan 67nin altına düşersin canım .
Ooo ne yoğun gün böyle.bende 10da verip geldim karneleri.yarıyılı bitirdik.hayırlı olsun.darısı ikinci döneme canımSelam fıstıklar
Ve bir dönem bitti çok şükür artık 16 gün daha çok evde olacambugün çok yorldum önce kendi okulumda ogrencimin doğum günü karne töreni peşine kızımın okulu ve karne töreni. Saat 5 gibi bir tanidiga taziye ziyareti var. 7 de spor var
Menumu vereyim
Sabah 7.00 peynirli yum omlet
Saat 9.30: 7 yaprak sarma 1 poğaça
1 dilim yaş pasta
1 bardak meyve suyu
Ara 13.00: 1 muz iki ceviz
Aksam 16.30: 1 kase çorba
2 kaşık pilav 1 Baget
Bol salata
Ara: Türk.Kahvesi 2 k kayısı 1 hurma
Yeşil çay
Spor: 1 saat 10 dakika step+koşu bandi+spuat+eliptik
Ara: 1 bardak tarçınlı süt
3 litreye yakın şu bitki çayları
Bulgur pilavı bi tabak mıDünki menüm;
Sabah: Peynir,2 dlm Patatesli börek
Öğle: 2 incir, 2 kayısı, yoğurt
Ara: Salata , 1 dlm kek ( az şekerli )
Akşam: bulgur pilavı , salata
Çok karbonhidrat aldım
10 numara beş yıldız menu canımMerhaba hanımlar!!!
Menüm gelsin
Kahvaltı 7.10
1 rafadan yum.1 çeri.1 salatalık.1 kır biber.bol yeşillik.3 kk peynir.10 zeytin
Öğle 12.20
1 kase düğün çorb.2 kaşık kıymalı pırasa.3 kadınbudu köfte
Bol yeşillik (tere, roka, dereotu)
Akşam 18.20
1 tabak dolusu taze fasulye (yazdan dolaba atmıştım onu pişirdim).1 kase yoğurt.
1 avuç elma kurusu.1 fincn yeşil çay.
2.4lt su
Spor:Leslie 5 mil=1 sa 10 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?