2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Yarın telafi edersin sen canım.kaçamak olmuş bugünlük.ama ipin ucunu kaçırmaa
Yok canım bugün de hamur ağırlıklı kahvaltı oldu akşam da eşimin doğum günü biraz halsizim bu hafta bogazlarim hafif ağrıyor oyuzdenmi bilmiyorum motivasyon um çok düştü spor yapamadim hiç. Aslında kilo verdim diye de salmadim kendimi.ama kilo almicamm veremesemde ayni olmalıyım bu hafta

Ooooo hani yaklaşmıştın bana rakibem olacaktın noliiii

Mrb canim annem tedaviye basladi 10 gunluk kas gevsetici igne bide hap vermisler..ayrica seker hastasi oldugu icin insulinede baslatmis doktor..morali iyi cok sukur..tesekkur ederim canim..
Çok geçmiş olsun canım.içini ferah tut..her şey düzelecek.Allah anneciğine acil şifalar versin...

Hemen menümü vereyim
Sabah 8.00
1 yum.ile bol yeşillikli yum salatası.1 kk peynir.20 zeytin. 1 salatalık.1 çeri.açık çay

Öğle 13.00
1 kase yoğurt.1 kase brokoli çorbası.1 dolma

Akşam 18.20
1 kase brokoli salatası.1 kase çorba.1 dolma
1 kase karışık kuruyemiş
Sabah spor yaptım 1 saat: 45 dk leslie 3 mil+15dk karın egz.
Su 2 lt.
Ama bu aralar müthiş var şişkinlik var vücudumda.tartılmaya korkuyorum +da mıyım diye

Kizlar kizlarrr valla bu sabah iki tane patatesli sikma yedim
Oglen bisey yemedim .1 tane greyfurt yedim meyve olarak..
Saat 6.30 da
Bezelye bulgur pilavi yogurt pide yedim..
Bu hafta hic umut yok bende ..
Yicem yicemmmmmmm bananee yaa...bi kerede + ya geciyim yanii nolur ki..

Menum
Sabah 1 has yumurta 1 çay k bal
Ilık limonlu su
Ara sade Nescafe 1 dilim bitter

Öğle: 1 kepçe çorba
4 kaşık pilav, 4 k Kıymalı patlıcan y
Salata 1 kaşık yoğurt

Ara: dibek kahvesi

Aksam 18.45: 1 kase mercimek çorbası
Salata 3 kaşık yoğurt
Ara: küçük kase çerez
Ara: Türk Kahvesi bitki çayları
2 litre su

Tebrikler canım.menün çook güzel.spor yok mu?

Kizlar bu ara biraz moralim bozuk kafam karisik diyet falan dusunemiyorum biraktigim yok dikkat ediyorum ama odaklanamiyorum buraya ;(
Bazen hepimizde oluyo canım stres yapma biran önce sana iyi gelecek şeyler yap açık havada yürü temiz hava al gerçekten iyi geliyo...
Paylaşmak istersen paylaş rahatla canım

Kahvaltı ara öğün ve akşam süper .doğumgününde de fazla kaçırmamışsın..afiyet olsun canımmmm
Sağol canım benim

Harikasın canım çok güzel dengeli besleniyorsun
Sen bu işi çözdün arkadaşım kararında olmuş her şey afiyet olsun
Sağol canım benim inşallah daha iyi olacak

Hepinize mrb kızlar.sabah 6dan beri şimdi oturdum.yazayım dedim size.kahvaltı.yemek.temizlik uğraştım.arada bide 45dk leslie 15 dk karın egzersizi yaptım..bitmiş vaziyetteyimmm
Harikasın canım sabah sabah yaktın yağları desene

Limonlu yeşil çay iç demleme şişliğe çok iyi geliyor canım

Bu olur
Bile bile kilo alacakmış seni seni izin Yok o alınan kilolar nasıl veriliyor biliyorsun demi canım

Benim menüm
Kahvaltı
1yumurta
2dilim peynir
1dilim ekmek
3zeytin
1dilim salam
Çay

Öğlen
Gün vardı kızlar
Hiç yazmayayım en iyisi olurmuuuu???

Mrb canim annem tedaviye basladi 10 gunluk kas gevsetici igne bide hap vermisler..ayrica seker hastasi oldugu icin insulinede baslatmis doktor..morali iyi cok sukur..tesekkur ederim canim..
Morali iyi olsun önemli olan o canım inşallah kısa zamanda eski haline döner...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…