- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Yok canım bugün de hamur ağırlıklı kahvaltı oldu akşam da eşimin doğum günüYarın telafi edersin sen canım.kaçamak olmuş bugünlük.ama ipin ucunu kaçırmaa
Ooooo hani yaklaşmıştın bana rakibem olacaktın noliiiiYok canım bugün de hamur ağırlıklı kahvaltı oldu akşam da eşimin doğum günübiraz halsizim bu hafta bogazlarim hafif ağrıyor oyuzdenmi bilmiyorum motivasyon um çok düştü spor yapamadim hiç. Aslında kilo verdim diye de salmadim kendimi.ama kilo almicamm veremesemde ayni olmalıyım bu hafta
Mrb canim annem tedaviye basladi 10 gunluk kas gevsetici igne bide hap vermisler..ayrica seker hastasi oldugu icin insulinede baslatmis doktor..morali iyi cok sukur..tesekkur ederim canim..selin_01 canım annen nasıl oldu varmı inşallah bi gelişme?
Çok geçmiş olsun canım.içini ferah tut..her şey düzelecek.Allah anneciğine acil şifalar versin...Mrb canim annem tedaviye basladi 10 gunluk kas gevsetici igne bide hap vermisler..ayrica seker hastasi oldugu icin insulinede baslatmis doktor..morali iyi cok sukur..tesekkur ederim canim..
Tesekkur ederim canim benim..Çok geçmiş olsun canım.içini ferah tut..her şey düzelecek.Allah anneciğine acil şifalar versin...
Tebrikler canım.menün çook güzel.spor yok mu?Menum
Sabah 1 has yumurta 1 çay k bal
Ilık limonlu su
Ara sade Nescafe 1 dilim bitter
Öğle: 1 kepçe çorba
4 kaşık pilav, 4 k Kıymalı patlıcan y
Salata 1 kaşık yoğurt
Ara: dibek kahvesi
Aksam 18.45: 1 kase mercimek çorbası
Salata 3 kaşık yoğurt
Ara: küçük kase çerez
Ara: Türk Kahvesi bitki çayları
2 litre su
Yazma cnm.arada kaçamak olsun.görmezden gelirirz bugünü.sen telafi et yeterKızlar bugün menü yazmasam gün vardı baya bi kaçırdım ama akşam yemeği yemedim şimdide yeşil çay içiyorum
Bazen hepimizde oluyo canım stres yapma biran önce sana iyi gelecek şeyler yap açık havada yürü temiz hava al gerçekten iyi geliyo...Kizlar bu ara biraz moralim bozuk kafam karisik diyet falan dusunemiyorum biraktigim yok dikkat ediyorum ama odaklanamiyorum buraya ;(
Sağol canım benimKahvaltı ara öğün ve akşam süper .doğumgününde de fazla kaçırmamışsın..afiyet olsun canımmmm
Harikasın canım çok güzel dengeli besleniyorsunMenumu vereyim
Sabah 1 yum omlet 1 dilim ekmek
Ara sade Nescafe
Öğle 13.15: küçük kase karışık çerez
8 kaşık taze Fas, 4 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek
Ara: dibek kahvesi
Aksam 18.00: 1 kase çorba 2 kaşık yoğurt
Bol salata
Ara Türk Kahvesi bitki çayları
Kuruyemiş olabilir
2.5 litre su
Spor 1.15 dakika step+pilates
Sen bu işi çözdün arkadaşım kararında olmuş her şey afiyet olsun
Sağol canım benim inşallah daha iyi olacak
Harikasın canım sabah sabah yaktın yağları deseneHepinize mrb kızlar.sabah 6dan beri şimdi oturdum.yazayım dedim size.kahvaltı.yemek.temizlik uğraştım.arada bide 45dk leslie 15 dk karın egzersizi yaptım..bitmiş vaziyetteyimmm
Limonlu yeşil çay iç demleme şişliğe çok iyi geliyorHemen menümü vereyim
Sabah 8.00
1 yum.ile bol yeşillikli yum salatası.1 kk peynir.20 zeytin. 1 salatalık.1 çeri.açık çay
Öğle 13.00
1 kase yoğurt.1 kase brokoli çorbası.1 dolma
Akşam 18.20
1 kase brokoli salatası.1 kase çorba.1 dolma
1 kase karışık kuruyemiş
Sabah spor yaptım 1 saat: 45 dk leslie 3 mil+15dk karın egz.
Su 2 lt.
Ama bu aralar müthiş var şişkinlik var vücudumda.tartılmaya korkuyorum +da mıyım diye
Bu olurKizlar kizlarrr valla bu sabah iki tane patatesli sikmayedim
Oglen bisey yemedim .1 tane greyfurt yedim meyve olarak..
Saat 6.30 da
Bezelye bulgur pilavi yogurt pide yedim..
Bu hafta hic umut yok bende ..
Yicem yicemmmmmmmbananee yaa...bi kerede + ya geciyim yanii nolur ki..
Tmm canım teşekkürler yinede menü paylaştım ozaman kendimi daha iyi hissediyorum sorumluluğumu yerine getirmiş oluyorumYazma cnm.arada kaçamak olsun.görmezden gelirirz bugünü.sen telafi et yeter
Morali iyi olsun önemli olan o canım inşallah kısa zamanda eski haline döner...Mrb canim annem tedaviye basladi 10 gunluk kas gevsetici igne bide hap vermisler..ayrica seker hastasi oldugu icin insulinede baslatmis doktor..morali iyi cok sukur..tesekkur ederim canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?