2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

2 bardak limonlu su

Kahvaltı 2 bardak limonlu su
1 haşlanmış yumurta
Kepekli sandviç ekmeğine 2 ince dilim tost kaşarı ve keten tohumlu acı biber salçası
3 yeşil zeytin

Atıştırma
1 haşlanmış yumurta ( oğlan yemeyince atıştırma oldu)
Yarım muz

Öğlen
5 yemek kaşığı sade kuskus makarnası
2 yemek kaşığı yoğurt
Yarım elma(yine oğluşun yarımı)

Atıştırma
1,5 portakal
Yarım muz

Akşam
Kepekli sandviç ekmeğine ızgara sucuk
Zero kola

Atıştırma

3çilek
Bitki çayı

Su 1,5 litre

Mrb canim annem tedaviye basladi 10 gunluk kas gevsetici igne bide hap vermisler..ayrica seker hastasi oldugu icin insulinede baslatmis doktor..morali iyi cok sukur..tesekkur ederim canim..
Daha iyi olcak inşallah :) bak ne güzel morali de yerindeymiş. Daha çabuk iyileşecek Allah'ın izniyle. Bu arada şekeri için kekik suyunu bi araştır canım.

Offf amaa ya ...ne zormus arkadas bu iş..kilo vermenin ne zor oldugunu bilmezmiyim ahh ahh cok zor cokkkkk...yiyerek zayiflama yontemi bulmak lazim..ben bi arastiriyim bakimm...spor yapmadan yiyerek zayiflaniyormu diye..:)))

Insallah canim benimm..kekik suyu seker icin tamamdir hemen bakiyorum..ve tesekkur ediyorum tabikideee pamigime..
Canımsın. Babamda vardı şeker o içerdi devamlı. İyi geliyo diyordu. Tabi yine doktoruna filan danışın. Her insanın bünyesi farklı olur. Kaş yapalım derken göz çıkartmayalım.

Canim ödem atyiran şeyler içmeye çalış. Menun sporun şahane
Tebrikler canım.menün çook güzel.spor yok mu?
Bugün yok ama yarın var canım
Benim menüm
Kahvaltı
1yumurta
2dilim peynir
1dilim ekmek
3zeytin
1dilim salam
Çay

Öğlen
Gün vardı kızlar
Hiç yazmayayım en iyisi olurmuuuu???
Olur arada öyle canım önemli olan yarın kaldığım yerden devam etmek pismanliga yer yok şifa olsun artı olmasın :)

Arkadaşlar merhaba tablomuz herzamanki gibi 1.sayfadadır

Bu haftanın;

Birincisi – 2.0 ile N naz5403 arkadaşımız

İkincisi -1.7 kg ile @JoleYa arkadaşımız

Üçüncüsü -1.6 kg ile K kecigibi arkadaşımız olup arkadaşlarımızı canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Bu hafta artı gören arkadaşlarımızın da morallerini bozmamasını rica eder,her günün yeni bir başlangıç olduğunu, dünün dünde kaldığını ve bugün pes edenin yarın yine dert yanmaya başlayacağını bu yüzden PES ETME kelimesinin bizim lügatımızda olmadığını bir kez daha hatırlatmak isterim….:)

İstediğimizi yersek istediğimizi giyemeyiz sözünden hareketle ;

Herkese sağlıklı ,mutlu, huzurlu, booool hareketli az kalorili bir hafta dilerim.

Not : @leylasa arkadaşımız paylaşım yapmadığı ve kg bildiriminde bulunmadığı için ve @kulkedisi30 arkadaşımız da bir müddet izin istediği için listeden çıkarılmıştır.(İstediğin zaman aramıza tekrar katılabirsin kulkedisi30 )

Grubumuz şu anlık 12 kişi olup katılımcı alınmayacaktır.

Canım sakın 1 gr bile alma bak çok güzel kg verdin bu hafta tamam mı?

Mrb canim annem tedaviye basladi 10 gunluk kas gevsetici igne bide hap vermisler..ayrica seker hastasi oldugu icin insulinede baslatmis doktor..morali iyi cok sukur..tesekkur ederim canim..
cok sevindim canım daha da iyi olur inşallah can annen ,, allah onları başımızdan eksik etmesin inşallah :)

Kızlar bugün menü yazmasam gün vardı baya bi kaçırdım ama akşam yemeği yemedim şimdide yeşil çay içiyorum
kız bak sakın 1 gr bile alim deme gözüm üstünde ona göre

teşekkür ederim cnım benm iyi gibiyim şükür bilirsin biz kadınlar gelgitliyiz biraz

Canimsin tesekkur ederimm..ahh anacigim ahh degerini anne olunca bin kat daha iyi anliyormus insan..
Boşuna cennet annelerin ayakları altında dememişler değil mi ?

Günaydın kızlar :)
Günaydın canım benim.

Dünki menüm;

Sabah: Peynir,2 dlm Patatesli börek
Öğle: 2 incir, 2 kayısı, yoğurt
Ara: Salata , 1 dlm kek ( az şekerli )
Akşam: bulgur pilavı , salata

Çok karbonhidrat aldım
çok karbonlu değil bence canım şifa olsun :)

Günaydın hanımlarrr!
İşlerimi bitirdim.şimdi spor zamanıııı
süpersin maşallah canım benim nazar değmesin.

Canım ellerine sağlık.teşekkür ederizz

Sağol cnm.ev okul oğlan spor diyet aynı yanii.asıl senden ne var ne yok kaptan? Özlettin kendiniiii.hoşgeldin diyelim
Anladığım kadarıyla enerjini toplamışsın.mesajların enerji saçıyor günlüğümüzee

Teşekkürler canım ellerine sağlık
Oley birinci olmuşum
Bundan sonra inşallah hep ilk üçte olacağım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…