Daha iyi olcak inşallah :) bak ne güzel morali de yerindeymiş. Daha çabuk iyileşecek Allah'ın izniyle. Bu arada şekeri için kekik suyunu bi araştır canım.Mrb canim annem tedaviye basladi 10 gunluk kas gevsetici igne bide hap vermisler..ayrica seker hastasi oldugu icin insulinede baslatmis doktor..morali iyi cok sukur..tesekkur ederim canim..
Offf amaa ya ...ne zormus arkadas bu iş..kilo vermenin ne zor oldugunu bilmezmiyim ahh ahh cok zor cokkkkk...yiyerek zayiflama yontemi bulmak lazim..ben bi arastiriyim bakimm...spor yapmadan yiyerek zayiflaniyormu diye..:)))Harikasın canım sabah sabah yaktın yağları desene
Limonlu yeşil çay iç demleme şişliğe çok iyi geliyorcanım
Bu olur
Bile bile kilo alacakmış seni seni izin Yok o alınan kilolar nasıl veriliyor biliyorsun demi canım
Canimsin tesekkur ederimm..ahh anacigim ahh degerini anne olunca bin kat daha iyi anliyormus insan..Morali iyi olsun önemli olan o canım inşallah kısa zamanda eski haline döner...
Insallah canim benimm..kekik suyu seker icin tamamdir hemen bakiyorum..ve tesekkur ediyorum tabikideee pamigime..Daha iyi olcak inşallah :) bak ne güzel morali de yerindeymiş. Daha çabuk iyileşecek Allah'ın izniyle. Bu arada şekeri için kekik suyunu bi araştır canım.
Canımsın. Babamda vardı şeker o içerdi devamlı. İyi geliyo diyordu. Tabi yine doktoruna filan danışın. Her insanın bünyesi farklı olur. Kaş yapalım derken göz çıkartmayalım.Insallah canim benimm..kekik suyu seker icin tamamdir hemen bakiyorum..ve tesekkur ediyorum tabikideee pamigime..
Canim ödem atyiran şeyler içmeye çalış. Menun sporun şahaneHemen menümü vereyim
Sabah 8.00
1 yum.ile bol yeşillikli yum salatası.1 kk peynir.20 zeytin. 1 salatalık.1 çeri.açık çay
Öğle 13.00
1 kase yoğurt.1 kase brokoli çorbası.1 dolma
Akşam 18.20
1 kase brokoli salatası.1 kase çorba.1 dolma
1 kase karışık kuruyemiş
Sabah spor yaptım 1 saat: 45 dk leslie 3 mil+15dk karın egz.
Su 2 lt.
Ama bu aralar müthiş var şişkinlik var vücudumda.tartılmaya korkuyorum +da mıyım diye
Bugün yok ama yarın var canımTebrikler canım.menün çook güzel.spor yok mu?
Olur arada öyle canım önemli olan yarın kaldığım yerden devam etmek pismanliga yer yokBenim menüm
Kahvaltı
1yumurta
2dilim peynir
1dilim ekmek
3zeytin
1dilim salam
Çay
Öğlen
Gün vardı kızlar
Hiç yazmayayım en iyisi olurmuuuu???
Canım sakın 1 gr bile alma bak çok güzel kg verdin bu hafta tamam mı?Yok canım bugün de hamur ağırlıklı kahvaltı oldu akşam da eşimin doğum günübiraz halsizim bu hafta bogazlarim hafif ağrıyor oyuzdenmi bilmiyorum motivasyon um çok düştü spor yapamadim hiç. Aslında kilo verdim diye de salmadim kendimi.ama kilo almicamm veremesemde ayni olmalıyım bu hafta
cok sevindim canım daha da iyi olur inşallah can annen ,, allah onları başımızdan eksik etmesin inşallah :)Mrb canim annem tedaviye basladi 10 gunluk kas gevsetici igne bide hap vermisler..ayrica seker hastasi oldugu icin insulinede baslatmis doktor..morali iyi cok sukur..tesekkur ederim canim..
kız bak sakın 1 gr bile alim deme gözüm üstünde ona göreKızlar bugün menü yazmasam gün vardı baya bi kaçırdım ama akşam yemeği yemedim şimdide yeşil çay içiyorum
teşekkür ederim cnım benm iyi gibiyim şükür bilirsin biz kadınlar gelgitliyiz birazBazen hepimizde oluyo canım stres yapma biran önce sana iyi gelecek şeyler yap açık havada yürü temiz hava al gerçekten iyi geliyo...
Paylaşmak istersen paylaş rahatla canım
Sağol canım benim
Harikasın canım çok güzel dengeli besleniyorsun
Boşuna cennet annelerin ayakları altında dememişler değil mi ?Canimsin tesekkur ederimm..ahh anacigim ahh degerini anne olunca bin kat daha iyi anliyormus insan..
Günaydın canım benim.Günaydın kızlar :)
çok karbonlu değil bence canım şifa olsun :)Dünki menüm;
Sabah: Peynir,2 dlm Patatesli börek
Öğle: 2 incir, 2 kayısı, yoğurt
Ara: Salata , 1 dlm kek ( az şekerli )
Akşam: bulgur pilavı , salata
Çok karbonhidrat aldım
süpersin maşallah canım benim nazar değmesin.Günaydın hanımlarrr!
İşlerimi bitirdim.şimdi spor zamanıııı
Canım ellerine sağlık.teşekkür ederizzArkadaşlar merhabatablomuz herzamanki gibi 1.sayfadadır
Bu haftanın;
Birincisi – 2.0 ile N naz5403 arkadaşımız
İkincisi -1.7 kg ile @JoleYa arkadaşımız
Üçüncüsü -1.6 kg ile K kecigibiarkadaşımız olup arkadaşlarımızı canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Bu hafta artı gören arkadaşlarımızın da morallerini bozmamasını rica eder,her günün yeni bir başlangıç olduğunu, dünün dünde kaldığını ve bugün pes edenin yarın yine dert yanmaya başlayacağını bu yüzden PES ETME kelimesinin bizim lügatımızda olmadığını bir kez daha hatırlatmak isterim….:)
İstediğimizi yersek istediğimizi giyemeyiz sözünden hareketle ;
Herkese sağlıklı ,mutlu, huzurlu, booool hareketli az kalorili bir hafta dilerim.
Not : @leylasa arkadaşımız paylaşım yapmadığı ve kg bildiriminde bulunmadığı için ve @kulkedisi30 arkadaşımız da bir müddet izin istediği için listeden çıkarılmıştır.(İstediğin zaman aramıza tekrar katılabirsinkulkedisi30 )
Grubumuz şu anlık 12 kişi olup katılımcı alınmayacaktır.
Teşekkürler canım ellerine sağlıkArkadaşlar merhabatablomuz herzamanki gibi 1.sayfadadır
Bu haftanın;
Birincisi – 2.0 ile N naz5403 arkadaşımız
İkincisi -1.7 kg ile @JoleYa arkadaşımız
Üçüncüsü -1.6 kg ile K kecigibiarkadaşımız olup arkadaşlarımızı canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Bu hafta artı gören arkadaşlarımızın da morallerini bozmamasını rica eder,her günün yeni bir başlangıç olduğunu, dünün dünde kaldığını ve bugün pes edenin yarın yine dert yanmaya başlayacağını bu yüzden PES ETME kelimesinin bizim lügatımızda olmadığını bir kez daha hatırlatmak isterim….:)
İstediğimizi yersek istediğimizi giyemeyiz sözünden hareketle ;
Herkese sağlıklı ,mutlu, huzurlu, booool hareketli az kalorili bir hafta dilerim.
Not : @leylasa arkadaşımız paylaşım yapmadığı ve kg bildiriminde bulunmadığı için ve @kulkedisi30 arkadaşımız da bir müddet izin istediği için listeden çıkarılmıştır.(İstediğin zaman aramıza tekrar katılabirsinkulkedisi30 )
Grubumuz şu anlık 12 kişi olup katılımcı alınmayacaktır.
Günaydın canım iyiyiz çok şükür sonunda ya kendine gelmene çok sevindimHerkese günaydın arkadaşlar ? Nasılsınız? Nasıl gidiyor hayat ?
Günaydın canımGünaydın kızlar :)
Evet biraz öyle olmuş bugün dengelersinDünki menüm;
Sabah: Peynir,2 dlm Patatesli börek
Öğle: 2 incir, 2 kayısı, yoğurt
Ara: Salata , 1 dlm kek ( az şekerli )
Akşam: bulgur pilavı , salata
Çok karbonhidrat aldım
Günaydın erkenci hanım maşallah sana canımGünaydın hanımlarrr!
İşlerimi bitirdim.şimdi spor zamanıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?