Sağolasın canım yok agrimiyir kas ağrısı oluyor tabi çok zorlarsam ama o da artık olmuyor. Sadece ter atıyorum ve cok hosuma gidiyorMenün güzel canım.2 öğüne düşürmüşsün.karatay da 2 öğün diyor ama ben yapamıyorum.sadece ara öğün yok bende.sporda oksijensiz kalmıyorsan ve zorlanıp bir yerlerin ağrımıyorsa bence 1 sa15dk çok değil.uzun süre spor yapınca vücut alışıyor ve 30dk fln kesmiyor.rahat hissediyorsan devam et cnm
kolay gelsin bacim allahbkabul etsin oruucnu da benim de borcum var hic o konuya girmeyek dicem de bende tutsam mi diye dusundum bi ara sonra vazgectim
kiz bak 100 100diye diye sisip gidersin ona gore ;(
gecmis olsun canim ya bu mevsim tam hastalik mevsimi hayirlisi olsun sen iyi ol emi tatlim
bakalim ne olcak gorcez
kiz gelir gelmz adamla niye kavga ediyon biraz duraydin bari yazik dimi adama ;(
ay canim ya 2 erkek cocugunu dusunemiyorum ya allah yardimcin olsun orucun da kabul olsun insallah...
Menün harika canım laviva hariçMenumu vereyim
Sabah limonlu ılık su
1 çay k bal peynirli omlet
Ara 11.00: ıhlamur çayı 2 biskrem
Ara 13.00: 1 bardak tarcinli süt 1 muz
Aksam 16.00: 2 tavuk Baget yağsız pişti
3 kaşık taze fasulye
Çok bol salata :)
Ara(arkadaş geldi çikolata getirmiş)
Türk Kahvesi 1 laviva çikolata
Ara 18.00:küçük kase yoğurt
Bitki Çayı
Türk Kahvesi 2.5 litre su
Spor: 1 saat 15 dakika step+koşu bandı+eliptik+spuat(acayip ter atıyorum normal mi acaba, yagim çok mu yoksa)
Maşallah canım yine harika menüBnm menüm gelsinnn
Kahvaltı 7.15
1 has yum.1 salatalık.1 çeri dom.2 ceviz.25 zeytin.yarım kırmızı biber.açık çay.1 dilim greyfurt
Öğle 12.45
1 kase düğün çorbası (etli yoğurtlu)
1 tabak kıymalı pırasa
Bol yeşillik
1 kase kuruyemiş (doymayınca yedim)
Akşam 18.30
Öğlenin aynısı.sadece kuruyemiş yok.
1 bardak tarçınlı süt.
2 fincan çay.okulda 1 fincan yeşil çay.su 2.5lt
Spor 1 saat leslie+15 dk karın egzersizi
(birkaç gündür doymamaya başladım. Neden oldu bilmiyorum.şişkinlikte var.pazartesiden korkuyorumm.
Galiba 68 kiloda bir duraklama yaşayacağım.çünkü uzun süre 67-68 kiloydum.herhalde vücudum bu kiloyu görünce kendini korumaya aldı ve direniyor..)
Zorlu günler bni bekliyooooor
İnşallah canım bu hafta ama iki gün hamur işi yedim yinede olsun yoluma aynen devam tamam canım şimdi bi 10-15 dkk spor yapayımCanımmm menün çok çok iyi.yine ilk 3e girersin bu haftada böyle gidersenmaşallah diyorum bişey demiyorum.bide spor eklesen tadından yenmeyecek
Ay ben çok hamım canım maşallah sana valla ama bende kilo verdikçe biraz daha arttıracam sporuSağolasın canım yok agrimiyir kas ağrısı oluyor tabi çok zorlarsam ama o da artık olmuyor. Sadece ter atıyorum ve cok hosuma gidiyor
Sorma canım hemde ne direnç ama bir yönden de düşünüyorum ben 5 yıldır 70 altına hiç inmemistim oglumdan sonra da zaten 77 olmuştum. Haliyle uzun süredir gormedigim kilolar oyüzden yavaşladi gibiMenün harika canım laviva hariçbencede iki öğün bu gerekiyor kilo vermene çünkü vücudun direnç göstermeye başladı
Arttır kuzum ben hareketli sporları çok seviyorum koşu gibi veya step gibi.. hatta keşke buralarda zuma kursu olsa bayılırim. Bugün hoca aletkerdekilerle ilgilenirken stepi ben yaptırdım hareketleri ezberlemistim zaten süper olduAy ben çok hamım canım maşallah sana valla ama bende kilo verdikçe biraz daha arttıracam sporu
Harika olmuş canım dünü toparlamissinMenümü paylaşayım kızlaaaaarrrr
Kahvaltı
Biraz sucuklu yumurta
2dilim peynir
4zeytin
1dilim ekmek
Havuç maydonoz salatası
Çay
Ara
Yarım portakal
1avuç leblebi
Öğlen
Yarım muz
Yarım elma
2ceviz
3-4 kaşık yoğurt
2kaşık yulaf ezmesi
Ara
Kahve
2kare bitter
Akşam
Zeytin yağlı
Menün gayet güzel canım spor sa tam yıldızlıkBnm menüm gelsinnn
Kahvaltı 7.15
1 has yum.1 salatalık.1 çeri dom.2 ceviz.25 zeytin.yarım kırmızı biber.açık çay.1 dilim greyfurt
Öğle 12.45
1 tabak kıymalı pırasa
Bol yeşillik
Akşam 18.30
1 bardak tarçınlı süt.
(birkaç gündür doymamaya başladım. Neden oldu bilmiyorum.şişkinlikte var.pazartesiden korkuyorumm.
Galiba 68 kiloda bir duraklama yaşayacağım.çünkü uzun süre 67-68 kiloydum.herhalde vücudum bu kiloyu görünce kendini korumaya aldı ve direniyor..)
Toparlamak gerek canım teşekkürlerHarika olmuş canım dünü toparlamissin
Menün gayet güzel canım spor sa tam yıldızlıkahhhhh ahh sen o 67 direncini bana sor inşallah sen benim kadar beklemezsin 67 de..
Süper gidiyorsun naz sakın ama sakın bırakma olur mu. Tebrikler gerçekten:)15dkk zumba yapıldı kızlar arkasına limonlu yeşil çayda içildi ohhhh erisin yağlar
Bırakmıcam inşallah canım bu sefer başaracağımSüper gidiyorsun naz sakın ama sakın bırakma olur mu. Tebrikler gerçekten:)
Günaydın canımmm!!Günaydın kızlar
Harikasın ya çok neşeli bi insansın mesajlarından onu anlıyorum canım akşam yemeğin harikaymışgünaydın hanımlar. bu akşam yemeğim çok tırt.
sabah: detoks suyu, yeşil çay, maydanoz&lor peynirli 3 yumurtalı omlet. 4 siyah zeytin, 1 küçük salatalık, 3 cherry domates
ara: yer fıstığı 10 adet, kabuklu tuzsuz.
öğlen: rendelenmiş yarım havuç , zeytin yağlı, 7 adet köfte (160 gr kadar), 2 yemek kaşığı normal pirinç pilavı (4 aydır yemiyordum, çok yalvardım çok istedim menüme eklendi tek seferlik.
ara: yeşil elma, yeşil çay bugün yeşilden gidiyoruz hanımlar yeşil güzeldir yeşili sev. ahahaha amma yeşil oldu. hep bitki hiç dolar yok
akşam: öğlen pilav aşerdiğim için akşam menüm süper, 1 kase tavuk suyu çorbası. yarım saat öncesinden 1 litre su bitmiş olacakmışmıişmuşmüşmÖŞŞ.
Sağol canımKizlar hakkinizi helal edin diye basladin yaa noluyooo yaa sendemi gruptan cikiyon dedim...cok gecmis olsun canim dikkat et kendinee..
Menün güzel canım .adet döneminmi yaklaşıyor ben sadece o dönemde doymak bilmemdeBnm menüm gelsinnn
Kahvaltı 7.15
Öğle 12.45
1 tabak kıymalı pırasa
Bol yeşillik
Akşam 18.30
1 bardak tarçınlı süt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?