2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Bnm menüm gelsinnn
Kahvaltı 7.15
1 has yum.1 salatalık.1 çeri dom.2 ceviz.25 zeytin.yarım kırmızı biber.açık çay.1 dilim greyfurt

Öğle 12.45
1 kase düğün çorbası (etli yoğurtlu)
1 tabak kıymalı pırasa
Bol yeşillik
1 kase kuruyemiş (doymayınca yedim)

Akşam 18.30
Öğlenin aynısı.sadece kuruyemiş yok.
1 bardak tarçınlı süt.
2 fincan çay.okulda 1 fincan yeşil çay.su 2.5lt
Spor 1 saat leslie+15 dk karın egzersizi
(birkaç gündür doymamaya başladım. Neden oldu bilmiyorum.şişkinlikte var.pazartesiden korkuyorumm.
Galiba 68 kiloda bir duraklama yaşayacağım.çünkü uzun süre 67-68 kiloydum.herhalde vücudum bu kiloyu görünce kendini korumaya aldı ve direniyor..)
Zorlu günler bni bekliyooooor

Sağolasın canım yok agrimiyir kas ağrısı oluyor tabi çok zorlarsam ama o da artık olmuyor. Sadece ter atıyorum ve cok hosuma gidiyor

Onun yüzünden kuzum ya geldiğimden beri adam yüzüme bakmadı hadi gezelim diyo amca oğlunu özlemiş benden çok

Akşam gelmiş gönlümü almaya çalışıyo ruhsuz

Menün harika canım laviva hariç bencede iki öğün bu gerekiyor kilo vermene çünkü vücudun direnç göstermeye başladı

Maşallah canım yine harika menü

Canımmm menün çok çok iyi.yine ilk 3e girersin bu haftada böyle gidersen maşallah diyorum bişey demiyorum.bide spor eklesen tadından yenmeyecek
İnşallah canım bu hafta ama iki gün hamur işi yedim yinede olsun yoluma aynen devam tamam canım şimdi bi 10-15 dkk spor yapayım

Menün harika canım laviva hariç bencede iki öğün bu gerekiyor kilo vermene çünkü vücudun direnç göstermeye başladı
Sorma canım hemde ne direnç ama bir yönden de düşünüyorum ben 5 yıldır 70 altına hiç inmemistim oglumdan sonra da zaten 77 olmuştum. Haliyle uzun süredir gormedigim kilolar oyüzden yavaşladi gibi
geliyor bana. Ama pes etmek yok
Ay ben çok hamım canım maşallah sana valla ama bende kilo verdikçe biraz daha arttıracam sporu
Arttır kuzum ben hareketli sporları çok seviyorum koşu gibi veya step gibi.. hatta keşke buralarda zuma kursu olsa bayılırim. Bugün hoca aletkerdekilerle ilgilenirken stepi ben yaptırdım hareketleri ezberlemistim zaten süper oldu

Harika olmuş canım dünü toparlamissin
Menün gayet güzel canım spor sa tam yıldızlık ahhhhh ahh sen o 67 direncini bana sor inşallah sen benim kadar beklemezsin 67 de..

günaydın hanımlar. bu akşam yemeğim çok tırt.
sabah: detoks suyu, yeşil çay, maydanoz&lor peynirli 3 yumurtalı omlet. 4 siyah zeytin, 1 küçük salatalık, 3 cherry domates
ara: yer fıstığı 10 adet, kabuklu tuzsuz.
öğlen: rendelenmiş yarım havuç , zeytin yağlı, 7 adet köfte (160 gr kadar), 2 yemek kaşığı normal pirinç pilavı (4 aydır yemiyordum, çok yalvardım çok istedim menüme eklendi tek seferlik.
ara: yeşil elma, yeşil çay bugün yeşilden gidiyoruz hanımlar yeşil güzeldir yeşili sev. ahahaha amma yeşil oldu. hep bitki hiç dolar yok
akşam: öğlen pilav aşerdiğim için akşam menüm süper, 1 kase tavuk suyu çorbası. yarım saat öncesinden 1 litre su bitmiş olacakmışmıişmuşmüşmÖŞŞ.

Harikasın ya çok neşeli bi insansın mesajlarından onu anlıyorum canım akşam yemeğin harikaymış

Menün güzel canım .adet döneminmi yaklaşıyor ben sadece o dönemde doymak bilmemdeinşallah çok zorlanmadan 67nin altına düşersin canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…