günaydın kızlar, mutsuzum bugün.
hem hastalandım hem kocaman oldum resmen.
Mislisse
geçen hafta: 89,800
bugün: 91.200
fark: + 1,400 gram.
çok sinir oldum moralim bozuldu sabah sabah. ama çok fena şiştim. ayakkabım olmadı düşünün artık... ne diye bu kadar şiştim anlamadım hiç.
Canım detoksunu yap nasıl gidicem bak kısa sürede aldıysan odemdir morelini bozmaGünaydın kızlar. Geçen hafta 101.4. Bugün 102.6....
+1200... Çok mutsuzum.bugun şu ayran detoksunu yapacagım ıkı gunluk. Gidecek olan ödem de olsa eksi görmem lazım. Fena demoralize oldum çünkü. ;(
Kizlar bugunku menum soyle
Kahvalti saat 12 kk peynir roka 2dlm ekmek 1 tatli kasigi recel cay
Saat 16 1 simit
Aksam 19 yarim pors nohut /2 ksk pilav/ 1 kase yogurt tursu
Su 2 lt oldu
Carsidaydik bugunde 4saat kesintisz yuruduk spor olmustur baya kizimza biseyler aldik ama bi turlu istedigimz montu bulamadik bakmadigimz magaza kalmadi gerek avm gerek cocuk magazasi ne zormus ya ;( suanda da uyumuyoruz gece beslenmesini kesiyorum artik soyleki yatmadan 1 saat once doyuruyorum dislerini temizliyorum emme isini biraktitiyorum dunku islem cok basariliydi bugun ne olcak bakalim cozumum yarabandi
Birde bu aralar kafam cok karisik kafada takinti olunca insan kendini kg olayina veremiyor ;(
En azından kilonu korumussun canım inşallah haftaya düşersin 84lereGünaydın kızlar ,
Bir türlü hastalıktan kurtulamadım, haftasonu pek iyi değildim.
Bu sebepten moralimde pek iyi değil.
Bu Hafta : 85.2
Geçen Hafta : 85.2
Fark YOK
Kaldım bu 85 te bir türlü aşamıyorum
Yürüyüşlere başlamadan , aşmam mümkün olmayacak anlaşılan.
En azından kilonu korumussun canım inşallah haftaya düşersin 84lere
Günaydın kızlar sabah tartiya çıktım şok geçirdimbir günde bir kiloya yakın almışım nasil oldu anlamadım yani pasta filan yediğimde bile bu kadar almıyorum dünkü yediğim yağda kızarmış balıklar mı yoksa şalgam suyu mu yada bozami noldu böyle yaaaaa
Gunaydin cnm tuzlu biseyler yedigin icin odem yapmis vucudun..senin yapacagin tuzu kesip odem attirici biseyler icmen duzenli olarak..moralini bozmana gerek yokki cunku bu + kilo yag degil odem belli ...istersen odemi 3 gunde atarsin vucuttan..bide su icmek bol su en iyi odem attirici canim..günaydın kızlar, mutsuzum bugün.
Mislisse
çok sinir oldum moralim bozuldu sabah sabah. ama çok fena şiştim. ayakkabım olmadı düşünün artık... ne diye bu kadar şiştim anlamadım hiç.
Gunaydin cnm bu hafta hepimiz kirmiziyiz sanirimm..moralini bozmaa amaa sakin..veririz bu hafta kesin hep birlikte..odemden oluyor kilo artisi ..kecigibiye dedigim gibi odem attirici biseyler yapip icersen odem diye bisey kalmaz cnm..Günaydın kızlar. Geçen hafta 101.4. Bugün 102.6....
+1200... Çok mutsuzum.bugun şu ayran detoksunu yapacagım ıkı gunluk. Gidecek olan ödem de olsa eksi görmem lazım. Fena demoralize oldum çünkü. ;(
Gunaydin canim tebrik ederimmm...Gunaydin kizlar :)
Gecen hafta 98.3
Bu hafta 97.6
Kosturmak ise yaramis sanki
Cok gecmis olsun canim..İnşallah
Bu hafta kendimi zorlayıp yürümeye çalışacağım.
Gripten kurtulamadım, çok halsizlik var üstümde, yürüyüş bile zor geliyor
Canım ata demirerin filmi güzel.bnce gidilebilir.tavsiye ederim.bu kış soğuğunda iyi gitti.izmirde çekilmişCanım vücudumuz matematik hesabıyla çalışıyor düşün kalori miktarı çok olanları yiyoruz yiyoruz eksisi ne kadar çok önemli çıkarmazsak biyerde toplanır toplanır 1hafta sonunda bizi şaşırtır canım ama ödemde tutmuş olabilir şalgam suyundan sıkma canınıyinede iyi gidiyorsun...,
Gelelim menüne bugünde iki öğün beslenmişsin bence abartı birşey Yok yarın eksi çıkarsın stres yapma canım
maşallah canım yine örnek menü
Bu arada film nasıldı???
Bizde bugün kızımı tiyatroya götürdük biz bile çok stres attık iyi geldi yani kızımda çok mutlu oldu
Herkese günaydın! Yerinde sayan arkadaşları tebrik ederim.Kilonuzu korumuşsunuz en azından almamışsınız.artıda olan kızlar sizde neden olduğunu açıklamışsınız zaten.ama diğer arkadaşlarımın da dediği gibi bir günde 1 kg 900gr fln alınamaz.ödemdir mutlaka..bol yeşil çay, su içmeliyiz ve tuzu azaltmalıyız.çnkkü bndede ödem var.bnde artıdayım bu haftaaa
Geçen hafta: 68.3
Bu hafta: 68.5
Fark: +200gr
Eki Görüntüle 1943307
günaydın kızlar, mutsuzum bugün.
Mislisse
Alıcam alıcam dedin aldın sonundaVe gunaydin kizlar bende artidayim ama moralimi hic bozmuyorum..bu hafta biliyorum ki vericem..pes etmemek lazim..yedim biraz cunku arada ... ve spor yapmadan gecti koca hafta...
Gecen hafta 61.8
Bu hafta :62.4
+600Mislisse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?