2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Ah ah canım şimdi 85 im inşallah dediğin gibi bende verir ve çıtır olurum

Sen zaten grubumuzun tatli cilgin citirisin ki ...

Hanımlar artıyı gördüm ya acaip hırs yaptım.bu hafta her gün spor yapmayı ve sürekli hareket etmeyi planlıyorum.çünkü zaman hızla geçiyor ne kaldı nisana
İnşallah haftaya hepimiz eksileri görürürüzzz.moral bozmak yok.tam gaz devam edelim güzeller

Menüm şöyle
Sabah 7.00 1 bardak ceviz-su kürü

Kahvaltı 7.30
1 has.yum.2 kk koyun peyniri. 1 kk eski kaşar.10 zeytin.salatalık domates söğüş.bol yeşillik
2 dilim kivi ve 2 dilim muz

Öğle 13.10
1 kepçe domates çorb.2 kaşık barbunya.3 kaşık salata.
10 kaju

Akşam 18.15
2 fileto balık yanında ızgara sebze ve yeşillik.
1/2 brdk şalgam suyu

Spor
Sabah 15dk karın egz.
Öğleden sonra 1sa 10 dk leslie (5mil)
Ayrıca tüm evi silip süpürdüm toz aldım.şu an bitmiş haldeyim..ama çok mutluyum.üstüme düşenleri yaptım diyorum kendime
Su 2.5lt
1 fincan yeşil çay
Şimdi çay ve 1 küçük kase kuruyemiş

Menümü yazayım
Kahvaltı
2kaşık melemen
1ev poğaçası
2dilim peynir
Çay
1parça ekmekle bal kaymak

Öğlen
3kaşık müsli
3-4 kaşık yoğurt

Ara sade kahve
1kare bitter

Akşam
1kepçe kıymalı tandır çorbası
2kaşık mantar
Salata

Çay kuru meyve
Yatmadan önce yeşil çay

Spor
Bugün 20dkk tempolu yürüyüş

Kızlar menüm
Sabah 10
9catal patates kızartması,1kk helva,1kk kaşar,1kk beyaz peynir, zeytin , şekersiz çay.
ARA: bir kase kabuklu fıstık,bir fincan yeşil çay
Türk kahvesi 18 gr bitter
15:45 yarım tabak salçalı makarna,bir tabak bulgurlu ıspanak yemeği,bir kaç kaşık yoğurt, salata,bir iki lokma ekmek, bir su bardağı şalgam suyu.
ARA ikisi bir arada
19:15 üç dilim ekmek tatlısı, Türk kahvesi (oğlumun yoğun ısrarıyla yaptım ve sonuç faciaAkşam yemeği yemiyorum kızlar koca dilim ekmeklerle doydum zaten
Su iki litreye yakın
Spor ip atlicam

Menün güzel canım afiyet olsun.bu hafta dikkatliydin sporda yaptin degilmi vücut direnişe geçmiş belliki ama pes etmek yok bu hafta vericeksin inşallah

Menün güzel canım afiyet olsun.bu hafta dikkatliydin sporda yaptin degilmi vücut direnişe geçmiş belliki ama pes etmek yok bu hafta vericeksin inşallah

Afiyet olsun canım menun gayet iyi

Canım bu dengeli menüye bide yürüyüş eklemişsin on numara olmuş.tebrik ederim.böyle kararlı hanımlarla bu grupta olmak çok güzel

Canım biraz karbnhdrt ağırlıklı olmuş menün ama bişey dikkatimi çekti porsiyonlarını hep sınırlamışsın. Bravo.bizim ihtiyacımız olan porsiyonşarımızı sınırlamak zaten. Zayıfladığımızda da ipin ucunu kaçırmamak lazım.bu aşışkanlık olmalı hepimizde..
Amaaaa şu 3 dilim ekmek tatlısı baya fazla olmuş tatlım.inş akşam yemediğin için dengelenir
Afiyet olsun canım

Kesinlikle öyle.direnişten benm galip çıkmam lazım.daha öncede bazen 15 gün hiç eksilmediğini gördüm rakamın.ama sonra 300 -500gr gidiyor.önemli olan kararlı olmak diye düşünüyorum canım.umarım haftaya daha iyi olacak

Bugünkü menüm
Kahvaltı:
11.00 domates
Salatalık peynir
Maydonoz

Öğlen:
14.30
3kaşık kuru fasulye
Yarım dilim tam buğday ekmeği

Akşam:
19.00 4kaşık yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber
5 sarma

Çok güzel dengeli bir menü canım.
Afiyet olsun.

Güzel menü canım.yürüyüşte yapmışsın.çok iyi.
Ekmek tatlıları gözüme takıldı.onlarıda yarın telafi edersin canım.afiyet olsun.

Sağol canım inşallah dengelemisimdir yeşil çay içtim suyuda fazla içtim bu akşam

Evet kararlı olucaz vericez yada vericez bu kilolarıben 75 le başladım şu kiloya kadar zor olmadı vermem ama 60tan sonrasida beni zorlar gibi geliyor uzun bir süre 60kiloda kalmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…