2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Canım diyetteyken özellikle ama her zaman kahvaltını mutlaka yap atlama geçiştirme.çnkü vücut gece boyu yağ yakıyor bedeni arındırıyor çoook enerji harcıyor.kahvaltıyı da atlarsan gün içinde yediklerini bu sefer yağ olarak depoluyor çünkü kıtlık moduna geçiyor.kahvaltıyı atlama canımm.onun dışında menün güzell.portakal de glisemik indeksi en düşük meyvelerden.iyi bir seçim olmuş

Günaydın arkadaşlar
ben bugun öğlen veya ogleden sonra annemlere gececem. Ve kendi net paketim bitti orda Wi fi de yok. Yarın yenilenecek diye biliyorum. Ins yarın girebilirim haberiniz olsun fistiklar

Günaydın kızlar sabah tartiya çıktım şok geçirdim bir günde bir kiloya yakın almışım nasil oldu anlamadım yani pasta filan yediğimde bile bu kadar almıyorum dünkü yediğim yağda kızarmış balıklar mı yoksa şalgam suyu mu yada bozami noldu böyle yaaaaa

Canim salgam suyu ödem yapmış olabilir bol su icmeliydin suyun da azdı yanılmıyorsam

Haklısın canim.yanlış yaptığımın farkındayım.sabah kalktım oğlumun basketi vardı.9da onu bıraktım.kahvaltı için tam tahıllı ekmek aldım.gecede geç yatmıştım.eve gelince uyuya kalmışim.kalktıgımda saat 12.00 olmuş.Böylelikle kahvaltı geçti.

Mrb cnm bi gunde 1 kilo alinmazki ..bende bazen hafta ici biseyler kaçırıyorum..obur gun bi tartiliyorum iki kilo fazla ...sonra o gun dikkat ediyorum..yine normale donmusum..oluyor oyle oynamalar ama kilo almaktan degil yani..moralini bozma sakin..

Menümü vereyim
Sabah ılık ballı limonlu su 2 k kayısı
Kahv 10.40: 2 Baget tavuk(israf olmasın diye yedim),3 zeytin
1 d ekmek üzerine kaymak bal
Ara:sütlü şekersiz kahve 1 hurma

Aksam 16.30: 15 tane lahana sarması
1 kase yoğurt
Ara 18.15: Türk Kahvesi 2 dilim bitter
Bitki Çayı içerim
3 litreye yakın su

Spor( az oldu) 5 dakika ısınma hareketleri
60 spuat, 60 mekik

Canım şişkinlik olmalı ama yinede müthiş morelimi bozdu 61i gormisken 63u görmekbugün bir kac fincan yeşil çay içtim inşallah inerim.

Slm kızlar menümü yazayım hemen

Kahvaltı
(Sabah kendimizi keyifsiz hissettik aile boyu kahvaltıya gitmeyi iptal ettik bana yaradı )
3kaşık melemen
1ev poğaçası
Domates salatalık
Bir parça ekmekle bal kaymak
Çay

Ara
Yarım muz
2ceviz

Dışardaydık öğlen kaçtı

Akşam
Ton balıklı salata

Kahve
2parça bitter

Yeşil çay limonlu

Spor yok çarşıda çok gezdik

Öğlen kaçtı derken yemedim vakti kaçtı anlamında dedim kızlar

Kızlar menüm
Sabah 9:30
Bir haşlanmış yumurta, 2dilim kepekli ekmek üzeri salçalı sos, 1kkpeynir,6, 7zeytin, roka, şekersiz çay iki çay kaşığı reçel.
ARA şekersiz turk kahve,18gr bitter.
Bir fincan ikisi bir arada kahve
Yeşil çay
17:30 7catal patates kızartması,bir kk kaşar, iki lokmacik pişi,6zeytin,bir kk cevizli helva, 1sosis,az mayonez, şekersiz çay.(cocuklar isteyince böyle bir öğün oldu )
Yeşil çay
19:30 Tarçınlı yoğurtlu bir elma
Belki kahve içerim eşimle
Su bir litreyi gecik
Spor oğlanı uyutunca ip atlarim birazda mekik çekerim inşallah

Kızlar mrb. Ata demirerin filmine geldik eşimle.arada size yazayım dedim.
Menüm şöyle

Sabah 7.10 ceviz-su kürü

Kahvaltı 8.30
1 yumurtadan mantarlı sebzeli omlet(bol kaşar ve tereyağlı). 5 zeytin. Açık çay

Öğle 15.00
1'er kase yoğurt, çorba, barbunya pilaki
1 avuç kuruyemiş.1 keçiboynuzu

Akşam 18.30
Yarım kase çorba.2 kaşık salata
1 kase patlamış mısır (sinemada yedim)
Spor yapmadım 2 saat yürüyüş yaptık alışveriş fln..
Su 2.5lt

Slm kizlar benim menu
Sabah 2 has.yum.
10 zeytin...domates..salatalik..peynir...1 dilim kizarmis ekmek..
Ara ogun..1 su bar.kefir
1 saat sonra 1 greyfurt
Ikindide 5 kasik pirinc pilavi havuclu
1 kepce patates yahnisi
1 kase yogurt..15 tane sus biberi tursusu
Spor malesef ...
Yarina pek umutlu vaka degilim sanirim...

Hayırlı akşamlar
Menüm
Kahvaltı:
12.00 fırında ķaşarlı patates mantar
Salatalık maydanoz

Ara:yarım patates

Akşam:
16.00mercimek çorbası
Et sote salata
2 kaşık pilav

20.00 1tuzlu gevrek(misafirlikte mecburen)
21.30 yarım ayva yarım portakal

Canım vücudumuz matematik hesabıyla çalışıyor düşün kalori miktarı çok olanları yiyoruz yiyoruz eksisi ne kadar çok önemli çıkarmazsak biyerde toplanır toplanır 1hafta sonunda bizi şaşırtır canım ama ödemde tutmuş olabilir şalgam suyundan sıkma canını yinede iyi gidiyorsun...,
Gelelim menüne bugünde iki öğün beslenmişsin bence abartı birşey Yok yarın eksi çıkarsın stres yapma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…