Rahat dur rahaaatttUyuyan melekler sizi ozledim...tatli ruyalar...
Canım diyetteyken özellikle ama her zaman kahvaltını mutlaka yap atlama geçiştirme.çnkü vücut gece boyu yağ yakıyor bedeni arındırıyor çoook enerji harcıyor.kahvaltıyı da atlarsan gün içinde yediklerini bu sefer yağ olarak depoluyor çünkü kıtlık moduna geçiyor.kahvaltıyı atlama canımm.onun dışında menün güzell.portakal de glisemik indeksi en düşük meyvelerden.iyi bir seçim olmuşBende menümü vereyim
Kahvaltı:yok
9.00 1mandalina
Öğlen:
12.30
2dolma
2mantar
Ara:
16.00
1incir
1avuc çerez
Ara:
17.30 1mandalina
Akşam
19.00 3 kaşık kuru fasulye
22.00 3/4 portakal aķşam meyve yemiyecektim ama adet dönemimdeyim tatlı krizine girdim.portakal ile idare ettim.
Canim salgam suyu ödem yapmış olabilir bol su icmeliydin suyun da azdı yanılmıyorsamGünaydın kızlar sabah tartiya çıktım şok geçirdimbir günde bir kiloya yakın almışım nasil oldu anlamadım yani pasta filan yediğimde bile bu kadar almıyorum dünkü yediğim yağda kızarmış balıklar mı yoksa şalgam suyu mu yada bozami noldu böyle yaaaaa
Haklısın canim.yanlış yaptığımın farkındayım.sabah kalktım oğlumun basketi vardı.9da onu bıraktım.kahvaltı için tam tahıllı ekmek aldım.gecede geç yatmıştım.eve gelince uyuya kalmışim.kalktıgımda saat 12.00 olmuş.Böylelikle kahvaltı geçti.Canım diyetteyken özellikle ama her zaman kahvaltını mutlaka yap atlama geçiştirme.çnkü vücut gece boyu yağ yakıyor bedeni arındırıyor çoook enerji harcıyor.kahvaltıyı da atlarsan gün içinde yediklerini bu sefer yağ olarak depoluyor çünkü kıtlık moduna geçiyor.kahvaltıyı atlama canımm.onun dışında menün güzell.portakal de glisemik indeksi en düşük meyvelerden.iyi bir seçim olmuş
evet olabilir suda az icmistim bugün 2 litre icicemm sporda yapmaliyimmmCanim salgam suyu ödem yapmış olabilir bol su icmeliydin suyun da azdı yanılmıyorsam
Hic sorma karismiyim diyorum yok cildirttiyorlar dayanamiyorum...Rahat dur rahaaattt
Mrb cnm bi gunde 1 kilo alinmazki ..bende bazen hafta ici biseyler kaçırıyorum..obur gun bi tartiliyorum iki kilo fazla ...sonra o gun dikkat ediyorum..yine normale donmusum..oluyor oyle oynamalar ama kilo almaktan degil yani..moralini bozma sakin..Günaydın kızlar sabah tartiya çıktım şok geçirdimbir günde bir kiloya yakın almışım nasil oldu anlamadım yani pasta filan yediğimde bile bu kadar almıyorum dünkü yediğim yağda kızarmış balıklar mı yoksa şalgam suyu mu yada bozami noldu böyle yaaaaa
Canım şişkinlik olmalı ama yinede müthiş morelimi bozdu 61i gormisken 63u görmekMrb cnm bi gunde 1 kilo alinmazki ..bende bazen hafta ici biseyler kaçırıyorum..obur gun bi tartiliyorum iki kilo fazla ...sonra o gun dikkat ediyorum..yine normale donmusum..oluyor oyle oynamalar ama kilo almaktan degil yani..moralini bozma sakin..
Öğlen kaçtı derken yemedim vakti kaçtı anlamında dedim kızlarSlm kızlar menümü yazayım hemen
Kahvaltı
(Sabah kendimizi keyifsiz hissettik aile boyu kahvaltıya gitmeyi iptal ettik bana yaradı)
3kaşık melemen
1ev poğaçası
Domates salatalık
Bir parça ekmekle bal kaymak
Çay
Ara
Yarım muz
2ceviz
Dışardaydık öğlen kaçtı
Akşam
Ton balıklı salata
Kahve
2parça bitter
Yeşil çay limonlu
Spor yok çarşıda çok gezdik
Canım vücudumuz matematik hesabıyla çalışıyor düşün kalori miktarı çok olanları yiyoruz yiyoruz eksisi ne kadar çok önemli çıkarmazsak biyerde toplanır toplanır 1hafta sonunda bizi şaşırtır canım ama ödemde tutmuş olabilir şalgam suyundan sıkma canınıKızlar menüm
Sabah 9:30
Bir haşlanmış yumurta, 2dilim kepekli ekmek üzeri salçalı sos, 1kkpeynir,6, 7zeytin, roka, şekersiz çay iki çay kaşığı reçel.
ARA şekersiz turk kahve,18gr bitter.
Bir fincan ikisi bir arada kahve
Yeşil çay
17:30 7catal patates kızartması,bir kk kaşar, iki lokmacik pişi,6zeytin,bir kk cevizli helva, 1sosis,az mayonez, şekersiz çay.(cocuklar isteyince böyle bir öğün oldu )
Yeşil çay
19:30 Tarçınlı yoğurtlu bir elma
Belki kahve içerim eşimle
Su bir litreyi gecik
Spor oğlanı uyutunca ip atlarim birazda mekik çekerim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?