Canım vücudumuz matematik hesabıyla çalışıyor düşün kalori miktarı çok olanları yiyoruz yiyoruz eksisi ne kadar çok önemli çıkarmazsak biyerde toplanır toplanır 1hafta sonunda bizi şaşırtır canım ama ödemde tutmuş olabilir şalgam suyundan sıkma canınıKızlar menüm
Sabah 9:30
Bir haşlanmış yumurta, 2dilim kepekli ekmek üzeri salçalı sos, 1kkpeynir,6, 7zeytin, roka, şekersiz çay iki çay kaşığı reçel.
ARA şekersiz turk kahve,18gr bitter.
Bir fincan ikisi bir arada kahve
Yeşil çay
17:30 7catal patates kızartması,bir kk kaşar, iki lokmacik pişi,6zeytin,bir kk cevizli helva, 1sosis,az mayonez, şekersiz çay.(cocuklar isteyince böyle bir öğün oldu )
Yeşil çay
19:30 Tarçınlı yoğurtlu bir elma
Belki kahve içerim eşimle
Su bir litreyi gecik
Spor oğlanı uyutunca ip atlarim birazda mekik çekerim inşallah
maşallah canım yine örnek menüKızlar mrb. Ata demirerin filmine geldik eşimle.arada size yazayım dedim.
Menüm şöyle
Sabah 7.10 ceviz-su kürü
Kahvaltı 8.30
1 yumurtadan mantarlı sebzeli omlet(bol kaşar ve tereyağlı). 5 zeytin. Açık çay
Öğle 15.00
1'er kase yoğurt, çorba, barbunya pilaki
1 avuç kuruyemiş.1 keçiboynuzu
Akşam 18.30
Yarım kase çorba.2 kaşık salata
1 kase patlamış mısır (sinemada yedim)
Spor yapmadım 2 saat yürüyüş yaptık alışveriş fln..
Su 2.5lt
Niye öyle düşünüyorsun canım çok güzel menün spor yapamadığın içinmi öyle düşünüyorsun???Slm kizlar benim menu
Sabah 2 has.yum.
10 zeytin...domates..salatalik..peynir...1 dilim kizarmis ekmek..
Ara ogun..1 su bar.kefir
1 saat sonra 1 greyfurt
Ikindide 5 kasik pirinc pilavi havuclu
1 kepce patates yahnisi
1 kase yogurt..15 tane sus biberi tursusu
Spor malesef ...
Yarina pek umutlu vaka degilim sanirim...
Çok güzel canım yeniden menü paylaşmana sevindim tatlım ve gayet güzel menünHayırlı akşamlar
Menüm
Kahvaltı:
12.00 fırında ķaşarlı patates mantar
Salatalık maydanoz
Ara:yarım patates
Akşam:
16.00mercimek çorbası
Et sote salata
2 kaşık pilav
20.00 1tuzlu gevrek(misafirlikte mecburen)
21.30 yarım ayva yarım portakal
Menüde sporda çok güzel canım.afiyet olsun.Menümü vereyim
Sabah ılık ballı limonlu su 2 k kayısı
Kahv 10.40: 2 Baget tavuk(israf olmasın diye yedim),3 zeytin
1 d ekmek üzerine kaymak bal
Ara:sütlü şekersiz kahve 1 hurma
Aksam 16.30: 15 tane lahana sarması
1 kase yoğurt
Ara 18.15: Türk Kahvesi 2 dilim bitter
Bitki Çayı içerim
3 litreye yakın su
Spor( az oldu) 5 dakika ısınma hareketleri
60 spuat, 60 mekik
Canım menü çok güzel.bu ara çok dikkatli gidiyorsun tebrikler.Slm kızlar menümü yazayım hemen
Kahvaltı
(Sabah kendimizi keyifsiz hissettik aile boyu kahvaltıya gitmeyi iptal ettik bana yaradı)
3kaşık melemen
1ev poğaçası
Domates salatalık
Bir parça ekmekle bal kaymak
Çay
Ara
Yarım muz
2ceviz
Dışardaydık öğlen kaçtı
Akşam
Ton balıklı salata
Kahve
2parça bitter
Yeşil çay limonlu
Spor yok çarşıda çok gezdik
Akşam yoğurtla dengelemışsin.afiyet olsun canım.Kızlar menüm
Sabah 9:30
Bir haşlanmış yumurta, 2dilim kepekli ekmek üzeri salçalı sos, 1kkpeynir,6, 7zeytin, roka, şekersiz çay iki çay kaşığı reçel.
ARA şekersiz turk kahve,18gr bitter.
Bir fincan ikisi bir arada kahve
Yeşil çay
17:30 7catal patates kızartması,bir kk kaşar, iki lokmacik pişi,6zeytin,bir kk cevizli helva, 1sosis,az mayonez, şekersiz çay.(cocuklar isteyince böyle bir öğün oldu )
Yeşil çay
19:30 Tarçınlı yoğurtlu bir elma
Belki kahve içerim eşimle
Su bir litreyi gecik
Spor oğlanı uyutunca ip atlarim birazda mekik çekerim inşallah
İdeal menü .afiyet olsun canımKızlar mrb. Ata demirerin filmine geldik eşimle.arada size yazayım dedim.
Menüm şöyle
Sabah 7.10 ceviz-su kürü
Kahvaltı 8.30
Öğle 15.00
Akşam 18.30
Su 2.5lt
Menün güzel afiyet olsun.bende yarından korkuyorum.pazartesiden beri hiç tartılmadım.sonucu tahmin edebiliyorum.şu anda kendimi psikolojik olarak hazırlıyorum.Slm kizlar benim menu
Sabah 2 has.yum.
Ara ogun..1 su bar.kefir
1 saat sonra 1 greyfurt
1 kepce patates yahnisi
Spor malesef ...
Sabahki ekmek üstü bal kaymak olmasa 10numara canım menün sen bol bol su içerek yakmışsındır onuuuuMenümü vereyim
Sabah ılık ballı limonlu su 2 k kayısı
Kahv 10.40: 2 Baget tavuk(israf olmasın diye yedim),3 zeytin
1 d ekmek üzerine kaymak bal
Ara:sütlü şekersiz kahve 1 hurma
Aksam 16.30: 15 tane lahana sarması
1 kase yoğurt
Ara 18.15: Türk Kahvesi 2 dilim bitter
Bitki Çayı içerim
3 litreye yakın su
Spor( az oldu) 5 dakika ısınma hareketleri
60 spuat, 60 mekik
Teşekkür ederim canım elimden geldiğince dikkat ediyorum bu yaz 70 olacağım inşallah bu da öyle hemen olacak bişey değil gerçekten göbek çevrem çok geniş çok yağlı nasıl eritecem bakalım...Menüde sporda çok güzel canım.afiyet olsun.
Canım menü çok güzel.bu ara çok dikkatli gidiyorsun tebrikler.
Akşam yoğurtla dengelemışsin.afiyet olsun canım.
İdeal menü .afiyet olsun canım
Menün güzel afiyet olsun.bende yarından korkuyorum.pazartesiden beri hiç tartılmadım.sonucu tahmin edebiliyorum.şu anda kendimi psikolojik olarak hazırlıyorum.sonuç ne olursa olsun devam etmeliyim.
İnşallah canımCanım vücudumuz matematik hesabıyla çalışıyor düşün kalori miktarı çok olanları yiyoruz yiyoruz eksisi ne kadar çok önemli çıkarmazsak biyerde toplanır toplanır 1hafta sonunda bizi şaşırtır canım ama ödemde tutmuş olabilir şalgam suyundan sıkma canınıyinede iyi gidiyorsun...,
Gelelim menüne bugünde iki öğün beslenmişsin bence abartı birşey Yok yarın eksi çıkarsın stres yapma canım
Çok iyisin ya maşallahKızlar bu arada spor yaptım 10dkk bisiklet 15-20 dkk zumba dans arkasına limonlu yeşil çay içildi iki bardak su içildi çok açım bir an önce uyumalıyım kızlar...
Afiyet olsun güzel menüHayırlı akşamlar
Menüm
Kahvaltı:
12.00 fırında ķaşarlı patates mantar
Salatalık maydanoz
Ara:yarım patates
Akşam:
16.00mercimek çorbası
Et sote salata
2 kaşık pilav
20.00 1tuzlu gevrek(misafirlikte mecburen)
21.30 yarım ayva yarım portakal
Hafif bir menü olmuş afiyet olsunSlm kizlar benim menu
Sabah 2 has.yum.
Ara ogun..1 su bar.kefir
1 saat sonra 1 greyfurt
1 kepce patates yahnisi
Spor malesef ...
Evet canim ya bu hafta hic yapmadim..ama yarindan itibaren sıkı kurallar koycam kendime..hergun spor yapmayi ve sekeri cikartmayi dusunuyorum meyve haric..bakim ne sonuc cikacak haftaya...Niye öyle düşünüyorsun canım çok güzel menün spor yapamadığın içinmi öyle düşünüyorsun???
tesekkur ederim canim annenlerde hayirlisi ile varmislardir insallah...Canim annemler ablamlarin yanına tatile gidiyorlar. Yarın yola çıkacaklar canım
Canim buna toparlanma menüsü diyelim menu vermeye baslamak bile büyük bir adım. Ama bana göre suyu hiç ihmal etme su sayesinde onlar sindirilir ve sana kilo olarak kalmazafiyet olsun buarada :)
bizde ozledik seniUyuyan melekler sizi ozledim...tatli ruyalar...
evet biliyorum canim herseyin farkindayim bidahskine oyle yaparim sozAfiyet olsun canım.öğlen keşke salata fln alsaydın.ya da 1 lahmacun.çünkü bir hamburger menünün 1200kalori olduğunu okumuştum.yine de menünü paylaşman bile güzel bir gelişme.bugünde bekliyoruz kaptan
Tamm camm hbr verdigin icin sagolGünaydın arkadaşlar
ben bugun öğlen veya ogleden sonra annemlere gececem. Ve kendi net paketim bitti orda Wi fi de yok. Yarın yenilenecek diye biliyorum. Ins yarın girebilirim haberiniz olsun fistiklar
arkadaslarin dediklerine katiliyorum birsey odem yapmis olabilirGünaydın kızlar sabah tartiya çıktım şok geçirdimbir günde bir kiloya yakın almışım nasil oldu anlamadım yani pasta filan yediğimde bile bu kadar almıyorum dünkü yediğim yağda kızarmış balıklar mı yoksa şalgam suyu mu yada bozami noldu böyle yaaaaa
afiyet olsun canim menun iyi film nasildi ? Kizmiza bakicak biri olsa bizde gidicez sinemaya tiyatroya sma malesef gidemiyoruz ;(Kızlar mrb. Ata demirerin filmine geldik eşimle.arada size yazayım dedim.
Menüm şöyle
Sabah 7.10 ceviz-su kürü
Kahvaltı 8.30
Öğle 15.00
Akşam 18.30
Su 2.5lt
matematik hesabina yuzde 100 katiliyorumCanım vücudumuz matematik hesabıyla çalışıyor düşün kalori miktarı çok olanları yiyoruz yiyoruz eksisi ne kadar çok önemli çıkarmazsak biyerde toplanır toplanır 1hafta sonunda bizi şaşırtır canım ama ödemde tutmuş olabilir şalgam suyundan sıkma canınıyinede iyi gidiyorsun...,
Gelelim menüne bugünde iki öğün beslenmişsin bence abartı birşey Yok yarın eksi çıkarsın stres yapma canım
maşallah canım yine örnek menü
Bu arada film nasıldı???
Bizde bugün kızımı tiyatroya götürdük biz bile çok stres attık iyi geldi yani kızımda çok mutlu oldu
kesinlikle canim pes etmk yokMenüde sporda çok güzel canım.afiyet olsun.
Canım menü çok güzel.bu ara çok dikkatli gidiyorsun tebrikler.
Akşam yoğurtla dengelemışsin.afiyet olsun canım.
İdeal menü .afiyet olsun canım
Menün güzel afiyet olsun.bende yarından korkuyorum.pazartesiden beri hiç tartılmadım.sonucu tahmin edebiliyorum.şu anda kendimi psikolojik olarak hazırlıyorum.sonuç ne olursa olsun devam etmeliyim.
supersin guzelim bu aralar seni baya istekli goruyorum rabbim bozmasinKızlar bu arada spor yaptım 10dkk bisiklet 15-20 dkk zumba dans arkasına limonlu yeşil çay içildi iki bardak su içildi çok açım bir an önce uyumalıyım kızlar...
Canım bu zamana kadar harika kilo verdin iradene hayranım artida olmanda adet şişkinliği dir morelini bozma canımgünaydın kızlar, mutsuzum bugün.
hem hastalandım hem kocaman oldum resmen.
Mislisse
geçen hafta: 89,800
bugün: 91.200
fark: + 1,400 gram.
çok sinir oldum moralim bozuldu sabah sabah. ama çok fena şiştim. ayakkabım olmadı düşünün artık... ne diye bu kadar şiştim anlamadım hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?