2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Canım vücudumuz matematik hesabıyla çalışıyor düşün kalori miktarı çok olanları yiyoruz yiyoruz eksisi ne kadar çok önemli çıkarmazsak biyerde toplanır toplanır 1hafta sonunda bizi şaşırtır canım ama ödemde tutmuş olabilir şalgam suyundan sıkma canını yinede iyi gidiyorsun...,
Gelelim menüne bugünde iki öğün beslenmişsin bence abartı birşey Yok yarın eksi çıkarsın stres yapma canım
maşallah canım yine örnek menü
Bu arada film nasıldı???
Bizde bugün kızımı tiyatroya götürdük biz bile çok stres attık iyi geldi yani kızımda çok mutlu oldu

Niye öyle düşünüyorsun canım çok güzel menün spor yapamadığın içinmi öyle düşünüyorsun???

Çok güzel canım yeniden menü paylaşmana sevindim tatlım ve gayet güzel menün

Menüde sporda çok güzel canım.afiyet olsun.

Canım menü çok güzel.bu ara çok dikkatli gidiyorsun tebrikler.

Akşam yoğurtla dengelemışsin.afiyet olsun canım.

İdeal menü .afiyet olsun canım
Menün güzel afiyet olsun.bende yarından korkuyorum.pazartesiden beri hiç tartılmadım.sonucu tahmin edebiliyorum.şu anda kendimi psikolojik olarak hazırlıyorum.sonuç ne olursa olsun devam etmeliyim.

Sabahki ekmek üstü bal kaymak olmasa 10numara canım menün sen bol bol su içerek yakmışsındır onuuuu
(Yanlış anlama canım ben bi parça ekmekle bal kaymak yedim nasıl yakacam bunu diye düşündüm durdum kalorisi çok onun için diyorum canım )

Teşekkür ederim canım elimden geldiğince dikkat ediyorum bu yaz 70 olacağım inşallah bu da öyle hemen olacak bişey değil gerçekten göbek çevrem çok geniş çok yağlı nasıl eritecem bakalım...
aynen öyle devam edeceğiz ne çıkarsak çıkalım fark etmez canım

İnşallah canım

Afiyet olsun güzel menü

Hafif bir menü olmuş afiyet olsun

Niye öyle düşünüyorsun canım çok güzel menün spor yapamadığın içinmi öyle düşünüyorsun???
Evet canim ya bu hafta hic yapmadim..ama yarindan itibaren sıkı kurallar koycam kendime..hergun spor yapmayi ve sekeri cikartmayi dusunuyorum meyve haric..bakim ne sonuc cikacak haftaya...

tesekkur ederim canim annenlerde hayirlisi ile varmislardir insallah...

Uyuyan melekler sizi ozledim...tatli ruyalar...
bizde ozledik seni

evet biliyorum canim herseyin farkindayim bidahskine oyle yaparim soz

Günaydın arkadaşlar
ben bugun öğlen veya ogleden sonra annemlere gececem. Ve kendi net paketim bitti orda Wi fi de yok. Yarın yenilenecek diye biliyorum. Ins yarın girebilirim haberiniz olsun fistiklar
Tamm camm hbr verdigin icin sagol
arkadaslarin dediklerine katiliyorum birsey odem yapmis olabilir

afiyet olsun canim menun iyi film nasildi ? Kizmiza bakicak biri olsa bizde gidicez sinemaya tiyatroya sma malesef gidemiyoruz ;(

matematik hesabina yuzde 100 katiliyorum cok iyi yapmissiniz bizim kizda buyusun oyle gidebiliriz ben de cok seviyorum sinema tiyatro fln

kesinlikle canim pes etmk yok

Kızlar bu arada spor yaptım 10dkk bisiklet 15-20 dkk zumba dans arkasına limonlu yeşil çay içildi iki bardak su içildi çok açım bir an önce uyumalıyım kızlar...
supersin guzelim bu aralar seni baya istekli goruyorum rabbim bozmasin

Kizlar bugunku menum soyle

Kahvalti saat 12 kk peynir roka 2dlm ekmek 1 tatli kasigi recel cay

Saat 16 1 simit

Aksam 19 yarim pors nohut /2 ksk pilav/ 1 kase yogurt tursu

Su 2 lt oldu

Carsidaydik bugunde 4saat kesintisz yuruduk spor olmustur baya kizimza biseyler aldik ama bi turlu istedigimz montu bulamadik bakmadigimz magaza kalmadi gerek avm gerek cocuk magazasi ne zormus ya ;( suanda da uyumuyoruz gece beslenmesini kesiyorum artik soyleki yatmadan 1 saat once doyuruyorum dislerini temizliyorum emme isini biraktitiyorum dunku islem cok basariliydi bugun ne olcak bakalim cozumum yarabandi

Birde bu aralar kafam cok karisik kafada takinti olunca insan kendini kg olayina veremiyor ;(

Günaydın kızlar ,

Bir türlü hastalıktan kurtulamadım, haftasonu pek iyi değildim.
Bu sebepten moralimde pek iyi değil.

Bu Hafta : 85.2
Geçen Hafta : 85.2
Fark YOK

Kaldım bu 85 te bir türlü aşamıyorum
Yürüyüşlere başlamadan , aşmam mümkün olmayacak anlaşılan.

Canım bu zamana kadar harika kilo verdin iradene hayranım artida olmanda adet şişkinliği dir morelini bozma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…