2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Ya kızlar size bir şey soracağım şimdi sabah iki mil yaptım spor mu gün içinde vakit bulduğun zaman diğer kalan son milide tamamlasam nasıl olur? Olur mu?

Şiştim diyorsun canım belliki ödem canını sıkma haftaya sende şaşıracaksın

Canım bi kan değerlerine baktır istersen uzun zamandır hastasın ve çok yavaş kilo veriyorum diyorsun menülerinde abartı değil benim bi arkadaşım öyle oldu doktora gitti d vitaminin çok eksik vücudunda demişti bi baktır canım kendine
Bu arada okadar çabaladım bende yerimde sayıyorum ama hiç takmıyorum bi başarı hikayesinde okumuştum kadın 1.5 ay gram verememiş ama azimle devam etmiş sonuç kadın tam 25 kilo vermiş pes etmek Yok kızlar ona göre

Günaydın kızlar. Geçen hafta 101.4. Bugün 102.6....
+1200... Çok mutsuzum. bugun şu ayran detoksunu yapacagım ıkı gunluk. Gidecek olan ödem de olsa eksi görmem lazım. Fena demoralize oldum çünkü. ;(
Bu hafta hergün menü paylaş kaçamak yapma spor yap sonucu beraber görelim canım amaaaaa sende menü paylaşmayıp dikkat etmeyenlerdensin

Kızlar günaydınnn çok şükür dünkü şişkinlik ten kurtuldum tam 900gr gitti dediğiniz gibi odemmis.yine artidayim ama telâfi edilebilir onun için morel bozmuyorum
Geçen hafta 61.8
Bu hafta 62.1
Fark+300
Joleya istesen sen 1ayda kurtulacan kilo derdinden canım maşallah metabolizmana

Gunaydin kizlar :)
Gecen hafta 98.3
Bu hafta 97.6
Kosturmak ise yaramis sanki
Tebrikler canım yaramış yaramış...

Ve gunaydin kizlar bende artidayim ama moralimi hic bozmuyorum..bu hafta biliyorum ki vericem..pes etmemek lazim..yedim biraz cunku arada ... ve spor yapmadan gecti koca hafta...
Gecen hafta 61.8
Bu hafta :62.4
+600 Mislisse
Seninkisi şişliktir canım dediğin gibi spor yapmaya alıştı vücudun yapmayınca böyle olmuştur

Canım ata demirerin filmi güzel.bnce gidilebilir.tavsiye ederim.bu kış soğuğunda iyi gitti.izmirde çekilmiş
Tmm canım tavsiyen için teşekkürler

Teşekkürler canım çokta bi fazla değil canım niye kendini üzüyorsun bak Benim tartım dijital değil belki bende 300-400 verdim ama göremiyorum lütfen 100-200-300 gramlara takılmayın bence sen gayet iyi gidiyorsun tatlım
Vaaayyy iyisin canım tebrikler

Çok şükür ya kendimi çok kötü hissediyorum. Geçen hafta daha dikkat etseydim 1 kg'da verirdim de edemedim işte yorgunluk filan kendime gelmem anca bir haftayı buldu.

Evet maalesef. Kaynana görümceler kayınlar savaşının bir kısmından henüz çıktım. Üzerine regl. Her sey ustuste gelince ne menü paylaşabildim ne dikkat edebildim. Daha iyi olur Insallah..

Bu iki gün boyunca menüm ayran detoksu olacak. Hala reglim ama...

Sabah 09.00 bir haşlanmış yumurta
1 küçük domates, yeşillik, iki zeytin, yeşil çay ve bir-iki dilim tam buğday ekmeği

Aralarda yeşil ve beyaz çay

12-14-16-18-20 saat başlarında birer kase ayran detoksu çorbası..

Ve tabiki su.

Bakalım ne düzeyde faydalı olacak bana bu detoks..

Günaydın kızlar...
Geçen hafta:78.7
Güncel:77.5
Fark:-1200

Kızlar benim tartı bozuldu galiba.hem adet dönemindeyim.hemde sporsuz az dikkat ederek bi hafta geçirdim.zar zor korkarak tartınin üzerine çıktım.nedense pek inanamadım.oğlumu tarttim.oda geçtiğimiz haftalarda hastalıktan kilo verdiği için tam kilosunu bilmiyoruz.inş doğrudur diyorum.akşama eşim eve gelince işin rengi ortaya çıkar.inş bozulmamıştir. Mislisse

Ödem olduğu belli canım.sıkma canını.bol su hareketle verirsin.
Kilonu korumanda çok güzel.arada takılıcaz hep aynı veremeyiz.

Günaydın kızlar. Geçen hafta 101.4. Bugün 102.6....
+1200... Çok mutsuzum. bugun şu ayran detoksunu yapacagım ıkı gunluk. Gidecek olan ödem de olsa eksi görmem lazım. Fena demoralize oldum çünkü. ;(
Hiç moralini bozma canım.haftaya bu rakamı eksi görürsün ınş.

Kızlar günaydınnn çok şükür dünkü şişkinlik ten kurtuldum tam 900gr gitti dediğiniz gibi odemmis.yine artidayim ama telâfi edilebilir onun için morel bozmuyorum
Geçen hafta 61.8
Bu hafta 62.1
Fark+300
Çok iyi canım.güzel ödem almışsın.

Günaydın kızlar
Geçen hafta:85
Bu hafta:85
Dediğim gibi matematik hesabı ile çalıştığı çok belli 2gün hamur işi yenilince işim zorlaştı inşallah bu hafta daha iyi geçer
Mislisse
Çok azimliydin.belki eksidesindir.ama tartı dijital olmadığı için 300 400 gramsa anlayamamışsındır.

Gunaydin kizlar :)
Gecen hafta 98.3
Bu hafta 97.6
Kosturmak ise yaramis sanki
Tebrikler canım.harika
Ve gunaydin kizlar bende artidayim ama moralimi hic bozmuyorum..bu hafta biliyorum ki vericem..pes etmemek lazim..yedim biraz cunku arada ... ve spor yapmadan gecti koca hafta...
Gecen hafta 61.8
Bu hafta :62.4
+600 Mislisse
Moralini bozmamakla çok doğru yapıyorsun canım.neticede insanız hep aynı gidemeyiz.önemli olan pes etmemek.
Sende çok dikkatli ilerliyorsun canım.ödemdir tabi.haftaya çok daha iyi olur

500gramda çok iyi tebrik ederim.

Tebrikler canım inşallah haftaya 66yı görürsün
Ben bugün devit3 ampul aldım benimde çok düşük d vitaminim

Olabilir canım günde çok yemiştim +olduysam ogün anca inmişimdir yolum uzun aceleye gerek Yok

Evet ödem biliyorumda, zayıfladıkça daha bi sabrısız olmaya başlıyorum galiba. 4-5 aydır olabildiğince düzen bozmadım. aşırı dikkatli oldum. günde ne kadar su içtiğimi bi ben biliyorum bide su doldurduğum sebil. ama diyorum ya kendimi bildim bileli kilolu olan biri olarak çok sabırsızlanıyorum zayıf halimi görebilmek için. bu tarz ödem veya şişliklerde moral düşürüyor ne yaparsam yapayım. zor yani kesinlikle benim için.. 30 kilo verdim neredeyse yazdan beri. keşke diyorum 85 kilo olsaymışım diyete başlarken şimdiye çıtır olmuştum

D vitamini kilo vermeyi yavaşlatıyor mu?
Benimde çok düşük. son ölçümde 17 çıktı

Tunaydin sekerler naislsiniz?
Arkadaslr bugun tartim calismadi pilinden degil galiba yeni pil taktim calismadi cunku dun tartilmistim 81.7 cikmistim onu baz alalim bari olur mu?
Gecn hafta :82.1
Bu hafta81.7
Fark :-400 gr

Tunaydin sekerler naislsiniz?
Arkadaslr bugun tartim calismadi pilinden degil galiba yeni pil taktim calismadi cunku dun tartilmistim 81.7 cikmistim onu baz alalim bari olur mu?
Gecn hafta :82.1
Bu hafta81.7
Fark :-400 gr
İyiyiz canım sen nasılsın lütfen burada daha aktif ol artık kaptan yokluğun çok belli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…