Şiştim diyorsun canım belliki ödem canını sıkma haftaya sende şaşıracaksıngünaydın kızlar, mutsuzum bugün.
hem hastalandım hem kocaman oldum resmen.
Mislisse
geçen hafta: 89,800
bugün: 91.200
fark: + 1,400 gram.
çok sinir oldum moralim bozuldu sabah sabah. ama çok fena şiştim. ayakkabım olmadı düşünün artık... ne diye bu kadar şiştim anlamadım hiç.
Canım bi kan değerlerine baktır istersen uzun zamandır hastasın ve çok yavaş kilo veriyorum diyorsun menülerinde abartı değil benim bi arkadaşım öyle oldu doktora gitti d vitaminin çok eksik vücudunda demişti bi baktır canım kendineGünaydın kızlar ,
Bir türlü hastalıktan kurtulamadım, haftasonu pek iyi değildim.
Bu sebepten moralimde pek iyi değil.
Bu Hafta : 85.2
Geçen Hafta : 85.2
Fark YOK
Kaldım bu 85 te bir türlü aşamıyorum
Yürüyüşlere başlamadan , aşmam mümkün olmayacak anlaşılan.
Bu hafta hergün menü paylaş kaçamak yapma spor yap sonucu beraber görelim canım amaaaaa sende menü paylaşmayıp dikkat etmeyenlerdensinGünaydın kızlar. Geçen hafta 101.4. Bugün 102.6....
+1200... Çok mutsuzum.bugun şu ayran detoksunu yapacagım ıkı gunluk. Gidecek olan ödem de olsa eksi görmem lazım. Fena demoralize oldum çünkü. ;(
Joleya istesen sen 1ayda kurtulacan kilo derdinden canım maşallah metabolizmanaKızlar günaydınnn çok şükür dünkü şişkinlik ten kurtuldum tam 900gr gitti dediğiniz gibi odemmis.yine artidayim ama telâfi edilebilir onun için morel bozmuyorum
Geçen hafta 61.8
Bu hafta 62.1
Fark+300
Tebrikler canımGunaydin kizlar :)
Gecen hafta 98.3
Bu hafta 97.6
Kosturmak ise yaramis sanki
Seninkisi şişliktir canım dediğin gibi spor yapmaya alıştı vücudun yapmayınca böyle olmuşturVe gunaydin kizlar bende artidayim ama moralimi hic bozmuyorum..bu hafta biliyorum ki vericem..pes etmemek lazim..yedim biraz cunku arada ... ve spor yapmadan gecti koca hafta...
Gecen hafta 61.8
Bu hafta :62.4
+600Mislisse
Tmm canım tavsiyen için teşekkürlerCanım ata demirerin filmi güzel.bnce gidilebilir.tavsiye ederim.bu kış soğuğunda iyi gitti.izmirde çekilmiş
Teşekkürler canım çokta bi fazla değil canım niye kendini üzüyorsun bak Benim tartım dijital değil belki bende 300-400 verdim ama göremiyorum lütfen 100-200-300 gramlara takılmayın bence sen gayet iyi gidiyorsun tatlımHerkese günaydın! Yerinde sayan arkadaşları tebrik ederim.Kilonuzu korumuşsunuz en azından almamışsınız.artıda olan kızlar sizde neden olduğunu açıklamışsınız zaten.ama diğer arkadaşlarımın da dediği gibi bir günde 1 kg 900gr fln alınamaz.ödemdir mutlaka..bol yeşil çay, su içmeliyiz ve tuzu azaltmalıyız.çnkkü bndede ödem var.bnde artıdayım bu haftaaa
Geçen hafta: 68.3
Bu hafta: 68.5
Fark: +200gr
Eki Görüntüle 1943307
Vaaayyy iyisin canım tebriklerHepiniseee kocaman kocaman kocamaaaaaaaaannnn günaydıınnnllaaarrrrr.
Eveettt yarım kiloda olsa vermeye başladım tekrar çok mutluyum sabah 2 mil de olsa sporuma başladım çok şükür. Oğluş uyanmasaydı 3 mil tamamlayacaktım ama olsun buda yeter.
Mislisse
Geçen hafta:58,5 kg
Bu hafta :58 kg
Fark :500 gr
Çok şükür ya kendimi çok kötü hissediyorum. Geçen hafta daha dikkat etseydim 1 kg'da verirdim de edemedim işte yorgunluk filan kendime gelmem anca bir haftayı buldu.Tebrikler canımyaramış yaramış...
Seninkisi şişliktir canım dediğin gibi spor yapmaya alıştı vücudun yapmayınca böyle olmuştur
Tmm canım tavsiyen için teşekkürler
Teşekkürler canım çokta bi fazla değil canım niye kendini üzüyorsun bak Benim tartım dijital değil belki bende 300-400 verdim ama göremiyorum lütfen 100-200-300 gramlara takılmayın bence sen gayet iyi gidiyorsun tatlım
Vaaayyy iyisin canım tebrikler
Gidecek
Şiştim diyorsun canım belliki ödem canını sıkma haftaya sende şaşıracaksın
Canım bi kan değerlerine baktır istersen uzun zamandır hastasın ve çok yavaş kilo veriyorum diyorsun menülerinde abartı değil benim bi arkadaşım öyle oldu doktora gitti d vitaminin çok eksik vücudunda demişti bi baktır canım kendine
Bu arada okadar çabaladım bende yerimde sayıyorum ama hiç takmıyorum bi başarı hikayesinde okumuştum kadın 1.5 ay gram verememiş ama azimle devam etmiş sonuç kadın tam 25 kilo vermiş pes etmek Yok kızlar ona göre
Bu hafta hergün menü paylaş kaçamak yapma spor yap sonucu beraber görelim canım amaaaaa sende menü paylaşmayıp dikkat etmeyenlerdensin
Joleya istesen sen 1ayda kurtulacan kilo derdinden canım maşallah metabolizmana
Ödem olduğu belli canım.sıkma canını.bol su hareketle verirsin.günaydın kızlar, mutsuzum bugün.
hem hastalandım hem kocaman oldum resmen.
Mislisse
geçen hafta: 89,800
bugün: 91.200
fark: + 1,400 gram.
çok sinir oldum moralim bozuldu sabah sabah. ama çok fena şiştim. ayakkabım olmadı düşünün artık... ne diye bu kadar şiştim anlamadım hiç.
Kilonu korumanda çok güzel.arada takılıcaz hep aynı veremeyiz.Günaydın kızlar ,
Bir türlü hastalıktan kurtulamadım, haftasonu pek iyi değildim.
Bu sebepten moralimde pek iyi değil.
Bu Hafta : 85.2
Geçen Hafta : 85.2
Fark YOK
Kaldım bu 85 te bir türlü aşamıyorum
Yürüyüşlere başlamadan , aşmam mümkün olmayacak anlaşılan.
Hiç moralini bozma canım.haftaya bu rakamı eksi görürsün ınş.Günaydın kızlar. Geçen hafta 101.4. Bugün 102.6....
+1200... Çok mutsuzum.bugun şu ayran detoksunu yapacagım ıkı gunluk. Gidecek olan ödem de olsa eksi görmem lazım. Fena demoralize oldum çünkü. ;(
Çok iyi canım.güzel ödem almışsın.Kızlar günaydınnn çok şükür dünkü şişkinlik ten kurtuldum tam 900gr gitti dediğiniz gibi odemmis.yine artidayim ama telâfi edilebilir onun için morel bozmuyorum
Geçen hafta 61.8
Bu hafta 62.1
Fark+300
Günaydın kızlar. Geçen hafta 101.4. Bugün 102.6....
Mislisse
Çok azimliydin.belki eksidesindir.ama tartı dijital olmadığı için 300 400 gramsa anlayamamışsındır.Günaydın kızlar
Geçen hafta:85
Bu hafta:85
Dediğim gibi matematik hesabı ile çalıştığı çok belli 2gün hamur işi yenilince işim zorlaştı inşallah bu hafta daha iyi geçer
Mislisse
Tebrikler canım.harikaGunaydin kizlar :)
Gecen hafta 98.3
Bu hafta 97.6
Kosturmak ise yaramis sanki
Moralini bozmamakla çok doğru yapıyorsun canım.neticede insanız hep aynı gidemeyiz.önemli olan pes etmemek.Ve gunaydin kizlar bende artidayim ama moralimi hic bozmuyorum..bu hafta biliyorum ki vericem..pes etmemek lazim..yedim biraz cunku arada ... ve spor yapmadan gecti koca hafta...
Gecen hafta 61.8
Bu hafta :62.4
+600Mislisse
Sende çok dikkatli ilerliyorsun canım.ödemdir tabi.haftaya çok daha iyi olurHerkese günaydın! Yerinde sayan arkadaşları tebrik ederim.Kilonuzu korumuşsunuz en azından almamışsınız.artıda olan kızlar sizde neden olduğunu açıklamışsınız zaten.ama diğer arkadaşlarımın da dediği gibi bir günde 1 kg 900gr fln alınamaz.ödemdir mutlaka..bol yeşil çay, su içmeliyiz ve tuzu azaltmalıyız.çnkkü bndede ödem var.bnde artıdayım bu haftaaa
Geçen hafta: 68.3
Bu hafta: 68.5
Fark: +200gr
Eki Görüntüle 1943307
500gramda çok iyi tebrik ederim.Hepiniseee kocaman kocaman kocamaaaaaaaaannnn günaydıınnnllaaarrrrr.
Eveettt yarım kiloda olsa vermeye başladım tekrar çok mutluyum sabah 2 mil de olsa sporuma başladım çok şükür. Oğluş uyanmasaydı 3 mil tamamlayacaktım ama olsun buda yeter.
Mislisse
Geçen hafta:58,5 kg
Bu hafta :58 kg
Fark :500 gr
Tebrikler canım inşallah haftaya 66yı görürsünTunaydin şekerlerim
Malum annemlerdeyim yeni girdim sayılır
Kilo bildirimim
Geçen hafta 67.4
Bu hafta 67.0
Fark _400
(Var olan artidan Kurtulmuş oldum)
Herhalde bu kadar yavaş vermemde D vitamini eksikliğinin etkisi var
Mislisse
Olabilir canım günde çok yemiştim +olduysam ogün anca inmişimdir yolum uzun aceleye gerek YokÖdem olduğu belli canım.sıkma canını.bol su hareketle verirsin.
Kilonu korumanda çok güzel.arada takılıcaz hep aynı veremeyiz.
Hiç moralini bozma canım.haftaya bu rakamı eksi görürsün ınş.
Çok iyi canım.güzel ödem almışsın.
Çok azimliydin.belki eksidesindir.ama tartı dijital olmadığı için 300 400 gramsa anlayamamışsındır.
Tebrikler canım.harika
Moralini bozmamakla çok doğru yapıyorsun canım.neticede insanız hep aynı gidemeyiz.önemli olan pes etmemek.
Sende çok dikkatli ilerliyorsun canım.ödemdir tabi.haftaya çok daha iyi olur
500gramda çok iyi tebrik ederim.
Cok gecmis olsun canim..
Tunaydin şekerlerim
Malum annemlerdeyim yeni girdim sayılır
Kilo bildirimim
Geçen hafta 67.4
Bu hafta 67.0
Fark _400
(Var olan artidan Kurtulmuş oldum)
Herhalde bu kadar yavaş vermemde D vitamini eksikliğinin etkisi var
Mislisse
Senin 17 yine iyi benim 3 çıkmıştı canım düşün şimdi daha iyiyim ama çok şükür rabbime....D vitamini kilo vermeyi yavaşlatıyor mu?
Benimde çok düşük. son ölçümde 17 çıktı
İyiyiz canım sen nasılsın lütfen burada daha aktif ol artık kaptan yokluğun çok belli oluyorTunaydin sekerler naislsiniz?
Arkadaslr bugun tartim calismadi pilinden degil galiba yeni pil taktim calismadi cunku dun tartilmistim 81.7 cikmistim onu baz alalim bari olur mu?
Gecn hafta :82.1
Bu hafta81.7
Fark :-400 gr
Bu arada harikasın gram gram gidiyor kilolarınİyiyiz canım sen nasılsın lütfen burada daha aktif ol artık kaptan yokluğun çok belli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?