2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

canim bak ayakkabin bile olmamis dusun bide yarin tartil bakalim nolcak sonuc moralini bozma tamam mi

canim olsun bakalim hastalik da bozuyor enerjimizi bu hafta daha iyi olur insallah

Kızlar günaydınnn çok şükür dünkü şişkinlik ten kurtuldum tam 900gr gitti dediğiniz gibi odemmis.yine artidayim ama telâfi edilebilir onun için morel bozmuyorum
Geçen hafta 61.8
Bu hafta 62.1
Fark+300
keske olmasaymis ama olmus sorun degil

canim moral bozma lutfen senin de duzdnin degisti normal bu bu hafta daha iyi olacak insallah...

Günaydın kızlar
Geçen hafta:85
Bu hafta:85
Dediğim gibi matematik hesabı ile çalıştığı çok belli 2gün hamur işi yenilince işim zorlaştı inşallah bu hafta daha iyi geçer
Mislisse
insllah canim benim sendeki bu azim ve istek olunca daglari bile delersin canim arkadasim

Gunaydin kizlar :)
Gecen hafta 98.3
Bu hafta 97.6
Kosturmak ise yaramis sanki
evet bencede ise yaramis gittimi misafirlerin

Ve gunaydin kizlar bende artidayim ama moralimi hic bozmuyorum..bu hafta biliyorum ki vericem..pes etmemek lazim..yedim biraz cunku arada ... ve spor yapmadan gecti koca hafta...
Gecen hafta 61.8
Bu hafta :62.4
+600 Mislisse
olsun canim hep eksi olcak degilsin ya saka saka verirsin sen masallah sana annen nasil oldu bu arada ?

olsun canim benim bu hafta daha cok eksi cikarsin bence cunku gorebildigim kadari ile beslenme duzenin ve sporun cok iyi

cok iyisin eve donusun sana eksi olarak donmeye basladi sukur hos cok fazlan yok gerci

canim cok iyi bi rakam dogruysa esin tartildimi ikna olabildin mi ?

benimle aynisin tebrik ederim canim benim d vitamini o kadar etkilimiymis ya kg vermede ?

Mislisse canım nerdesiiiinnnn???
burdayim canim

ay kiz bi biz veremedik 30 kg dimi N naz5403 bu soz bize gelsin bak kecigibi oldaydik simdi 60 daydik

İyiyiz canım sen nasılsın lütfen burada daha aktif ol artık kaptan yokluğun çok belli oluyor
Tamm canim farkindayim inan ama elimde degil inan

Mislisse yokluğun çok belli canım nasıl sin toparladinmi biraz?
iyi sayilirim iste tesekkur ederim canimcim

Günaydın hanımlar. şişlik aynı şişlik. deli gibi ağrım var. ve izin alıp evede gidemem. çok kötü sancımmmmmmmm varrrr.
menü:
sabah çavdar ekmeğine tost, 1 haşlama yumurta
öğlen:etli yaprak dolma 5 adet, 5 çorba kaşığı bezelye yemeği
akşam: köfte yapacağım.
halim olursa spora gideceğim bide. zor ama bakalım..

Sağol kaptan.inş dediğin gibi olur.çünkü bu kadar çaba gösterip artıyı görünce insan demoralize oluyor.seni de tebrik ederim canım.darısı 70li kilolarına inş

Günaydın.mutlu huzurlu,bol gülücüklü, az kalorili bir gün olsun...

Günaydın kızlar

Günaydın kızlar ...

Bu güzel günaydın dilekleri için teşekkürler kızlaar!
HEPİMİZE GÜNAYDINNN

Canım o ödem yok mu o ödem insanı bititriyor resmen.bende de aynı sorun vardı geçen hafta boyunca.şimdi daha iyi.ben sabahları ceviz su kürü içiyorum kahvaltıdan 30dk önce.ödeme birebir.şöyle hazırlıyorum:1 bardak suyu taze kırılmış 2 ceviz atıyorum.sabaha kadar bekşetiyorum.kahvaltı öncesi önce suyu içip üstüne cevizleri yiyorum.ben faydasını gördüm.inş sende de işe yarar canım

canım benimde var ama benim şişliğim hastalıktan şuan. çok yoğun geçiyor belki 3-4 yıldır bu kadar ağr ve kanama olmamıştı. geçene kadar yapcak bişi yok :/

Kızlar dünkü menümü yine paylaşmayı unuttum :)

Yarım saat Leslie
İki bardak limonlu su

Kahvaltı
Bir porsiyon kuru meyveli yulaf ezmesi

Atıştırma
2 ceviz

Öğlen yemeği
İki kepçe brokoli çorbası
İki dilim kızarmış Çavdar ekmeği arasına bir buçuk yemek kaşığı acı biber salçası keten tohumlu

Atıştırma
2 ceviz

Akşam yemeği
5 yemek kaşığı etli kuru fasülye
4 yemek kaşığı pirinç pilavı

Akşam Atıştırması
Yarım dilim bimin profiterollü pastası
Bir fincan çay şekersiz

kızlar tunaydınn berbat bır kahvaltı gecirdim uzerıne ekmek tatlısı yıne uzerıne nar kahve doymuyorummm bugun 20 gunde hastalanmam mahvetti beni zaten bir hafta once iştah acılıyor maleseff ammaa ardından ilk defa leslie 1 yaptım 16 dk cok yorulmadım hafif terledim normalde 10 dkkada cok yorulurum benim hareketlerim daha etkili belliki.simdiii kızlar bu leslieyi bir tek yabancı bayanmı yapıyor nette türkce si yokmu birde kac gun 1 yapıp 2.3.ye geciyim nasıl yapiyim

,

Arkadaşlar merhaba tablomuz herzamanki gibi 1.sayfadadır

Bu haftanın;

Birincisi – 1.2 ile T tuana31 arkadaşımız

İkincisi -0.7 kg ile @Iraz ana arkadaşımız

Üçüncüsü -0.5 kg ile Pamik arkadaşımız olup onları canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Bu hafta artı gören arkadaşlarımızın da morallerini bozmamasını rica eder,her günün yeni bir başlangıç olduğunu ve dünün dünde kaldığını,bugün pes edenin yarın yine dert yanmaya başlayacağını bu yüzden PES ETME kelimesinin bizim lügatımızda olmadığını bir kez daha hatırlatmak isterim….:)

İstediğimizi yersek istediğimizi giyemeyiz sözünden hareketle ;

Herkese sağlıklı ,mutlu, huzurlu, booool hareketli az kalorili bir hafta dilerim.

Ellerine sağlık canım. Hehe ilk üçe girdimmm

Mislisse tartı doğru dediler.Umarim öyledir.
Doğrudur canım o zman tebrik ederim tekrar seni:)

Günaydın.mutlu huzurlu,bol gülücüklü, az kalorili bir gün olsun...
teşekkür ederiz canım benm :)

Günaydın kızlar
tünaydın canım :)

Günaydın kızlar ...
tünaydın canım :)

canım çok geçmiş olsun böyle durumlar için etkili ağrı kesicilier var alıyomsun onlardan ?

Sağol kaptan.inş dediğin gibi olur.çünkü bu kadar çaba gösterip artıyı görünce insan demoralize oluyor.seni de tebrik ederim canım.darısı 70li kilolarına inş
evet öyle oluyodur eminim ama emin ol o gördüğün kg olarak artı değildir biz biliyoruz yani seni :) moralini bozma mesela bu hafta 500 gr eksi göreceksen 700 gr görürsün yani bence :) inşallah daha fazla görürsün de :)

Sabah oğluşumu aşıya götürdüm.gelince hemen spora başladım kızlar.leslie 5 mil (1sa 10dk) tamamdır
Müthiş ter attım.şimdi de yeşil çay içiyorum
süpersin canım maşallah sana :)

bazen oluyor insan doymak bilmiyor bu bazen psikoljik olabiliyor evet canım bi tek o kadın yapıyor yabancı türkçesi yok benim bildiğim ..Eğer çok yoruluyosan bence 1 yada 2 milden başla sen karar ver buna mesela 1 mili haftanın en az 4 günü yapabilirsin zaman olarak çok az ama sen yoruluyorum dediğin için öyle diyorum yoksa mesela beni 1-2 mil paklamaz anca 3 -4 mil etkili kg verip incelmemde o da hızlı olanlarından yani :)[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…