Sağol bacım çok şükür başladım vermeye :)
Çok az yemişsin canım acikmadinmi[/QUOTE
Acıkmadım canım.akşam ek olarak bir sade türk kahvesi,2 bardak yeşil çay,az bişeyde kuruyemiş yedim.
canim bak ayakkabin bile olmamis dusun bide yarin tartil bakalim nolcak sonuc moralini bozma tamam migünaydın kızlar, mutsuzum bugün.
hem hastalandım hem kocaman oldum resmen.
Mislisse
geçen hafta: 89,800
bugün: 91.200
fark: + 1,400 gram.
çok sinir oldum moralim bozuldu sabah sabah. ama çok fena şiştim. ayakkabım olmadı düşünün artık... ne diye bu kadar şiştim anlamadım hiç.
canim olsun bakalim hastalik da bozuyor enerjimizi bu hafta daha iyi olur insallahGünaydın kızlar ,
Bir türlü hastalıktan kurtulamadım, haftasonu pek iyi değildim.
Bu sebepten moralimde pek iyi değil.
Bu Hafta : 85.2
Geçen Hafta : 85.2
Fark YOK
Kaldım bu 85 te bir türlü aşamıyorum
Yürüyüşlere başlamadan , aşmam mümkün olmayacak anlaşılan.
keske olmasaymis ama olmus sorun degilKızlar günaydınnn çok şükür dünkü şişkinlik ten kurtuldum tam 900gr gitti dediğiniz gibi odemmis.yine artidayim ama telâfi edilebilir onun için morel bozmuyorum
Geçen hafta 61.8
Bu hafta 62.1
Fark+300
canim moral bozma lutfen senin de duzdnin degisti normal buGünaydın kızlar. Geçen hafta 101.4. Bugün 102.6....
+1200... Çok mutsuzum.bugun şu ayran detoksunu yapacagım ıkı gunluk. Gidecek olan ödem de olsa eksi görmem lazım. Fena demoralize oldum çünkü. ;(
Mislisse
insllah canim benim sendeki bu azim ve istek olunca daglari bile delersin canim arkadasimGünaydın kızlar
Geçen hafta:85
Bu hafta:85
Dediğim gibi matematik hesabı ile çalıştığı çok belli 2gün hamur işi yenilince işim zorlaştı inşallah bu hafta daha iyi geçer
Mislisse
evet bencede ise yaramis gittimi misafirlerinGunaydin kizlar :)
Gecen hafta 98.3
Bu hafta 97.6
Kosturmak ise yaramis sanki
olsun canim hep eksi olcak degilsin yaVe gunaydin kizlar bende artidayim ama moralimi hic bozmuyorum..bu hafta biliyorum ki vericem..pes etmemek lazim..yedim biraz cunku arada ... ve spor yapmadan gecti koca hafta...
Gecen hafta 61.8
Bu hafta :62.4
+600Mislisse
olsun canim benim bu hafta daha cok eksi cikarsin bence cunku gorebildigim kadari ile beslenme duzenin ve sporun cok iyiHerkese günaydın! Yerinde sayan arkadaşları tebrik ederim.Kilonuzu korumuşsunuz en azından almamışsınız.artıda olan kızlar sizde neden olduğunu açıklamışsınız zaten.ama diğer arkadaşlarımın da dediği gibi bir günde 1 kg 900gr fln alınamaz.ödemdir mutlaka..bol yeşil çay, su içmeliyiz ve tuzu azaltmalıyız.çnkkü bndede ödem var.bnde artıdayım bu haftaaa
Geçen hafta: 68.3
Bu hafta: 68.5
Fark: +200gr
Eki Görüntüle 1943307
cok iyisin eve donusun sana eksi olarak donmeye basladi sukur hos cok fazlan yok gerciHepiniseee kocaman kocaman kocamaaaaaaaaannnn günaydıınnnllaaarrrrr.
Eveettt yarım kiloda olsa vermeye başladım tekrar çok mutluyum sabah 2 mil de olsa sporuma başladım çok şükür. Oğluş uyanmasaydı 3 mil tamamlayacaktım ama olsun buda yeter.
Mislisse
Geçen hafta:58,5 kg
Bu hafta :58 kg
Fark :500 gr
canim cok iyi bi rakam dogruysaGünaydın kızlar...
Geçen hafta:78.7
Güncel:77.5
Fark:-1200
Kızlar benim tartı bozuldu galiba.hem adet dönemindeyim.hemde sporsuz az dikkat ederek bi hafta geçirdim.zar zor korkarak tartınin üzerine çıktım.nedense pek inanamadım.oğlumu tarttim.oda geçtiğimiz haftalarda hastalıktan kilo verdiği için tam kilosunu bilmiyoruz.inş doğrudur diyorum.akşama eşim eve gelince işin rengi ortaya çıkar.inş bozulmamıştir.Mislisse
benimle aynisin tebrik ederim canim benim d vitamini o kadar etkilimiymis ya kg vermede ?Tunaydin şekerlerim
Malum annemlerdeyim yeni girdim sayılır
Kilo bildirimim
Geçen hafta 67.4
Bu hafta 67.0
Fark _400
(Var olan artidan Kurtulmuş oldum)
Herhalde bu kadar yavaş vermemde D vitamini eksikliğinin etkisi var
Mislisse
burdayim canimMislisse canım nerdesiiiinnnn???
ay kiz bi biz veremedik 30 kg dimi N naz5403 bu soz bize gelsinEvet ödem biliyorumda, zayıfladıkça daha bi sabrısız olmaya başlıyorum galiba. 4-5 aydır olabildiğince düzen bozmadım. aşırı dikkatli oldum. günde ne kadar su içtiğimi bi ben biliyorum bide su doldurduğum sebil. ama diyorum ya kendimi bildim bileli kilolu olan biri olarak çok sabırsızlanıyorum zayıf halimi görebilmek için. bu tarz ödem veya şişliklerde moral düşürüyor ne yaparsam yapayım. zor yani kesinlikle benim için.. 30 kilo verdim neredeyse yazdan beri. keşke diyorum 85 kilo olsaymışım diyete başlarken şimdiye çıtır olmuştum
Tamm canim farkindayim inan ama elimde degil inanİyiyiz canım sen nasılsın lütfen burada daha aktif ol artık kaptan yokluğun çok belli oluyor
iyi sayilirim iste tesekkur ederim canimcimMislisse yokluğun çok belli canım nasıl sin toparladinmi biraz?
İnşallah canımGünaydın.mutlu huzurlu,bol gülücüklü, az kalorili bir gün olsun...
Sağol kaptan.inş dediğin gibi olur.çünkü bu kadar çaba gösterip artıyı görünce insan demoralize oluyor.seni de tebrik ederim canım.darısı 70li kilolarına inşcanim bak ayakkabin bile olmamis dusun bide yarin tartil bakalim nolcak sonuc moralini bozma tamam mi
canim olsun bakalim hastalik da bozuyor enerjimizi bu hafta daha iyi olur insallah
keske olmasaymis ama olmus sorun degil
canim moral bozma lutfen senin de duzdnin degisti normal bubu hafta daha iyi olacak insallah...
insllah canim benim sendeki bu azim ve istek olunca daglari bile delersin canim arkadasim
evet bencede ise yaramis gittimi misafirlerin
olsun canim hep eksi olcak degilsin yasaka saka verirsin sen masallah sana annen nasil oldu bu arada ?
olsun canim benim bu hafta daha cok eksi cikarsin bence cunku gorebildigim kadari ile beslenme duzenin ve sporun cok iyi
cok iyisin eve donusun sana eksi olarak donmeye basladi sukur hos cok fazlan yok gerci
canim cok iyi bi rakam dogruysaesin tartildimi ikna olabildin mi ?
benimle aynisin tebrik ederim canim benim d vitamini o kadar etkilimiymis ya kg vermede ?
burdayim canim
ay kiz bi biz veremedik 30 kg dimi N naz5403 bu soz bize gelsinbak kecigibi oldaydik simdi 60 daydik
Tamm canim farkindayim inan ama elimde degil inan
iyi sayilirim iste tesekkur ederim canimcim
Günaydın.mutlu huzurlu,bol gülücüklü, az kalorili bir gün olsun...
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar ...
Canım o ödem yok mu o ödemGünaydın hanımlar. şişlik aynı şişlik. deli gibi ağrım var. ve izin alıp evede gidemem. çok kötü sancımmmmmmmm varrrr.
menü:
sabah çavdar ekmeğine tost, 1 haşlama yumurta
öğlen:etli yaprak dolma 5 adet, 5 çorba kaşığı bezelye yemeği
akşam: köfte yapacağım.
halim olursa spora gideceğim bide. zor ama bakalım..
Harikasın canımSabah oğluşumu aşıya götürdüm.gelince hemen spora başladım kızlar.leslie 5 mil (1sa 10dk) tamamdır
Müthiş ter attım.şimdi de yeşil çay içiyorum
Canım o ödem yok mu o ödeminsanı bititriyor resmen.bende de aynı sorun vardı geçen hafta boyunca.şimdi daha iyi.ben sabahları ceviz su kürü içiyorum kahvaltıdan 30dk önce.ödeme birebir.şöyle hazırlıyorum:1 bardak suyu taze kırılmış 2 ceviz atıyorum.sabaha kadar bekşetiyorum.kahvaltı öncesi önce suyu içip üstüne cevizleri yiyorum.ben faydasını gördüm.inş sende de işe yarar canım
Ellerine sağlık canım. Hehe ilk üçe girdimmmArkadaşlar merhabatablomuz herzamanki gibi 1.sayfadadır
Bu haftanın;
Birincisi – 1.2 ile T tuana31 arkadaşımız
İkincisi -0.7 kg ile @Iraz ana arkadaşımız
Üçüncüsü -0.5 kg ilePamik arkadaşımız olup onları canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Bu hafta artı gören arkadaşlarımızın da morallerini bozmamasını rica eder,her günün yeni bir başlangıç olduğunu ve dünün dünde kaldığını,bugün pes edenin yarın yine dert yanmaya başlayacağını bu yüzden PES ETME kelimesinin bizim lügatımızda olmadığını bir kez daha hatırlatmak isterim….:)
İstediğimizi yersek istediğimizi giyemeyiz sözünden hareketle ;
Herkese sağlıklı ,mutlu, huzurlu, booool hareketli az kalorili bir hafta dilerim.
Doğrudur canım o zman tebrik ederim tekrar seni:)Mislisse tartı doğru dediler.Umarim öyledir.
teşekkür ederiz canım benm :)Günaydın.mutlu huzurlu,bol gülücüklü, az kalorili bir gün olsun...
tünaydın canım :)Günaydın kızlar
tünaydın canım :)Günaydın kızlar ...
canım çok geçmiş olsun böyle durumlar için etkili ağrı kesicilier var alıyomsun onlardan ?Günaydın hanımlar. şişlik aynı şişlik. deli gibi ağrım var. ve izin alıp evede gidemem. çok kötü sancımmmmmmmm varrrr.
menü:
sabah çavdar ekmeğine tost, 1 haşlama yumurta
öğlen:etli yaprak dolma 5 adet, 5 çorba kaşığı bezelye yemeği
akşam: köfte yapacağım.
halim olursa spora gideceğim bide. zor ama bakalım..
evet öyle oluyodur eminim ama emin ol o gördüğün kg olarak artı değildir biz biliyoruz yani seni :) moralini bozma mesela bu hafta 500 gr eksi göreceksen 700 gr görürsün yani bence :) inşallah daha fazla görürsün de :)Sağol kaptan.inş dediğin gibi olur.çünkü bu kadar çaba gösterip artıyı görünce insan demoralize oluyor.seni de tebrik ederim canım.darısı 70li kilolarına inş
süpersin canım maşallah sana :)Sabah oğluşumu aşıya götürdüm.gelince hemen spora başladım kızlar.leslie 5 mil (1sa 10dk) tamamdır
Müthiş ter attım.şimdi de yeşil çay içiyorum
bazen oluyor insan doymak bilmiyor bu bazen psikoljik olabiliyorkızlar tunaydınn berbat bır kahvaltı gecirdim uzerıne ekmek tatlısı yıne uzerıne nar kahve doymuyorummm bugun20 gunde hastalanmam mahvetti beni zaten bir hafta once iştah acılıyor maleseff ammaa ardından ilk defa leslie 1 yaptım 16 dk cok yorulmadım hafif terledim normalde 10 dkkada cok yorulurum benim hareketlerim daha etkili belliki.simdiii kızlar bu leslieyi bir tek yabancı bayanmı yapıyor nette türkce si yokmu birde kac gun 1 yapıp 2.3.ye geciyim nasıl yapiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?