canım normal zamanda aciktigimda kahve icerim yada yoğurt ama bugün tutamadım kendimi bir degil iki tost yaptim tost ekmegindenCanım canın çok çektiyse 1 dilim ekmeği ikiye katlayıp yap ye.çünkü aşırı açlıkta yağlar yanmaz.depo edilir.amaaaa ben senin yerinde olsam çok acıktıysam 1 kase yoğurt ya da salata yerdim.masum lezzetler
harikasınVeee hadi ıraz denilip kalkilir 3 mil yapilir fat burn cinsinden birde ustune bur zumba 5 dakika cekilir simdi yogurtlu karisimla dinlenilir :)
Mükemmell.tebrik ederim canım.spor candırVeee hadi ıraz denilip kalkilir 3 mil yapilir fat burn cinsinden birde ustune bur zumba 5 dakika cekilir simdi yogurtlu karisimla dinlenilir :)
Olsun bakalım.yarın mutlaka telafi et tatlım.yoksa hedefimize ulaşmaya bu kadar çabalarken hüsrana uğramayalım.bakacağım yarınki menüne gözüm üstündecanım normal zamanda aciktigimda kahve icerim yada yoğurt ama bugün tutamadım kendimi bir degil iki tost yaptim tost ekmegindensanki her an hastalanicam daha 15 gun var halbuki oldugm güne .olan oldu artik bugün ok yaydan çıktı hic bu kadar abarmamistim ama yarindan itibaren toparlarım inşallah
Kızlaarrr öncesinde biraz aşım var ama son 3 gündür kalori miktarımı aşmıyorum ve bu beni acayip mutlu ediyor.
Bu günkü menüm şöyle
Kahvaltı
Çavdar ekmeğine ince dilim kaşarlı tost
Limonlu yeşil ve mate çayı karışık
Atıştırma
Yok
Öğlen yemeği
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
1 kase brokoli çorbası
Atıştırma
3 ceviz
1 top (13gr) bitterli kestane ezmesi
Akşam yemeği
5 kaşık etli kuru fasulye
5 kaşık pirinç pilavı (1 kaşığı oğlanın kalanı)
Yediğime pişmanım bundan sonra kesinlikle 3 kaşığı geçmeyecek miğdem küşülmüş sanırım geri gelecek nerdeyse
Atıştırma
1 fincan limonlu yeşil mate çayı karışık
1 fincan çay şekersiz
Yarım dilim profiterollü pasta BİM'in:)
1,7 ml su
Bu gün spor yapamadım oğluşun pipisi yüzünden
Sünnet olaydı daha iyiydi
Cok iyi yapmissin canimVeee hadi ıraz denilip kalkilir 3 mil yapilir fat burn cinsinden birde ustune bur zumba 5 dakika cekilir simdi yogurtlu karisimla dinlenilir :)
Kuzum ben 2 yaşına kadar geceleri sabaha kadar emzirdim çok şükür bişey olmadı. Sanırım diş yapısından da kaynaklanıyor. Götür tabiki sen yine lekedir bence de. Çok erken çürümesi için.Kizlar bu arada benim prensesimin on disleri dipten curumeye basladi gibi gece beslenmesini biraktim sayilir dislerini firclamaya calisiyodum cogunlukla nemli bezle siliyodum ama gece emzirdigim icin sanirim boyle oldu ki yaptigim arastirmalarda oyle yaziyor biberon curugu diye 1 ay once kadar gostermistim disciye leke dedi o ama benim icim rahat etmiyor pedodontiste goturecegim bakim ne diycek cunku dis cok onemli ve bu disler kirilacak gibi kirilirsa asil dis ya yamuk cikacak ya da bilmiyorum ,, Basina boyle bise gelen var mi ?
Çok iyi yapmışsın canım şu sirkenin markasını özelden atarmısın banaVeee hadi ıraz denilip kalkilir 3 mil yapilir fat burn cinsinden birde ustune bur zumba 5 dakika cekilir simdi yogurtlu karisimla dinlenilir :)
Joleya canım dönem dönem hepimizde oluyo bu biraz bi vücuduna izin ver sen dikkat edecem dedikçe sanki seninle inatlaşıyortmm canım hemen gecmıyım peki 15 dk yeterlimi sence tarcınlı sutede bayılırım ama çok yıyorum bugün istahım kesılmıyor erken yedim sabahkileri telafı için sözde simdi oğlana tost yapıyorum bayılıcam aclıktan sanki kokusu bile farklı geldi aslında ağzıma surmuyorum uzun zamandır napıcam bilmiyorm şimdi bol ksarlı tost yap ye diyorum hiç boyle olmamıstımmm
Menün Harika canım kestane ezmesinden canım çektiKızlaarrr öncesinde biraz aşım var ama son 3 gündür kalori miktarımı aşmıyorum ve bu beni acayip mutlu ediyor.
Bu günkü menüm şöyle
Kahvaltı
Çavdar ekmeğine ince dilim kaşarlı tost
Limonlu yeşil ve mate çayı karışık
Atıştırma
Yok
Öğlen yemeği
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
1 kase brokoli çorbası
Atıştırma
3 ceviz
1 top (13gr) bitterli kestane ezmesi
Akşam yemeği
5 kaşık etli kuru fasulye
5 kaşık pirinç pilavı (1 kaşığı oğlanın kalanı)
Yediğime pişmanım bundan sonra kesinlikle 3 kaşığı geçmeyecek miğdem küşülmüş sanırım geri gelecek nerdeyse
Atıştırma
1 fincan limonlu yeşil mate çayı karışık
1 fincan çay şekersiz
Yarım dilim profiterollü pasta BİM'in:)
1,7 ml su
Bu gün spor yapamadım oğluşun pipisi yüzünden
Sünnet olaydı daha iyiydi
Teşekkürler canım böyle bilgileri bizimle paylaşın kızlarCanim merhaba diyetisyen tavsiyesi yogurtlu ispanak yemissin ya yaninda salata yeme dr bana oyle dedi sebze yogurt et baklagil ile salata aklinda bulunsun istedim
Canım afiyet olsun menün çok hafifHadi uzun zamandan sonra bir menu ile yola devam diyelimmi :)
Sabah kalkinca elma sirkeli su 3 kayisi mate cayi
Kahvalti 1 dilim ekmek 1 has yumurta tere 5 zeytin 1 dilim peynir 11 de
Saat 2 de leblebi 1 elma 1 yesilcay
4 de 10 badem 1 elma 1 bardak kefir
7 de 1 kepce corba coban salata 1 baget kizartma degil ama
Aksam yemekten sonra elma sirkeli su
9 da yogurtlu karisim 2 kayisi ile
Yatmadan beyaz cayim var
3 litre su
Spor yapamiyorum maalesef niyeyse canim istemiyor halim mi yok ne anlamadim 26 ocakta diyetisyen randevum var bakalim neler olacak
Eveeettt Harika bir grubuz canımkızlar nasılsınız nasıl gidiyor ? biz böyle çok iyi bi grup olduk ya dimi ?birde ben şunu daha iyi anladım içimde bulunduğum durumdan dolayı değerlendirirsem eğer kg vermek çok kolay işmiş bunu anladım yeterki insanın kafası rahat olsun ona odaklansın allah başka dert vermesin arkadaşlar :)
Aynen canım insan azim ettimi başaramayacağı şey yok yeterki karalı olalımSana katılıyorum canım.o kadar da zor değil zayıflamak kararlı olmak önemli ve bencede süper bir grubuz.duana da aminnnn diyorum.Allah sağlık ve huzur versin hepimize
Bendede aynı canım geçen eşim çilekli pasta almış gelmiş bayılırım amaaaaa tabiki 1çatal aldım kızlara nasıl yazarım diye korkuyorum sizdenEllerin dert görmesin kaptan.bu gruba iyiki aldınız beni.gerçekten motive oluyorum.bazen canım istese de menüde kızlara nasıl yazarım diyip yemiyorum.elimi çekiyorum.böyle böyle hedefimize ulaşacağız inşallah kaptan.kocaman sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?