2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Slm kızlar nasılsınız bakalım???
Menümü yazayım
Kahvaltı
1yumurta
2dilim peynir
2zeytin
Domates salatalık
Çay
1dilim kızarmış ekmek

Ara
1avuç leblebi üzüm karışımı
Yeşil çay

Öğlen
1tabak yoğunlu mantar sote

Ara
Nescafe sütlü

Akşam
Balık (küçük bi çipura) biraz patates
Salata

Çay 2hurma
Spor sadece ev temizliği

canım normal zamanda aciktigimda kahve icerim yada yoğurt ama bugün tutamadım kendimi bir degil iki tost yaptim tost ekmegindensanki her an hastalanicam daha 15 gun var halbuki oldugm güne .olan oldu artik bugün ok yaydan çıktı hic bu kadar abarmamistim ama yarindan itibaren toparlarım inşallah

Olsun bakalım.yarın mutlaka telafi et tatlım.yoksa hedefimize ulaşmaya bu kadar çabalarken hüsrana uğramayalım.bakacağım yarınki menüne gözüm üstünde

Fotoları atmayı unutmuşum :)

Eklentiler

• IMG_3365.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_3366.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_3367.webp
    13 KB · Görüntüleme: 27
Kizlar bu arada benim prensesimin on disleri dipten curumeye basladi gibi gece beslenmesini biraktim sayilir dislerini firclamaya calisiyodum cogunlukla nemli bezle siliyodum ama gece emzirdigim icin sanirim boyle oldu ki yaptigim arastirmalarda oyle yaziyor biberon curugu diye 1 ay once kadar gostermistim disciye leke dedi o ama benim icim rahat etmiyor pedodontiste goturecegim bakim ne diycek cunku dis cok onemli ve bu disler kirilacak gibi kirilirsa asil dis ya yamuk cikacak ya da bilmiyorum ,, Basina boyle bise gelen var mi ?

Kuzum ben 2 yaşına kadar geceleri sabaha kadar emzirdim çok şükür bişey olmadı. Sanırım diş yapısından da kaynaklanıyor. Götür tabiki sen yine lekedir bence de. Çok erken çürümesi için.

Joleya canım dönem dönem hepimizde oluyo bu biraz bi vücuduna izin ver sen dikkat edecem dedikçe sanki seninle inatlaşıyor

Menün Harika canım kestane ezmesinden canım çekti

Canim merhaba diyetisyen tavsiyesi yogurtlu ispanak yemissin ya yaninda salata yeme dr bana oyle dedi sebze yogurt et baklagil ile salata aklinda bulunsun istedim
Teşekkürler canım böyle bilgileri bizimle paylaşın kızlar

Canım afiyet olsun menün çok hafif tereyi bende çok severim kahvaltıda

Eveeettt Harika bir grubuz canım kaptan teşekkür ederim bu topiği açıp bizi buraya topladığın için

Sana katılıyorum canım.o kadar da zor değil zayıflamak kararlı olmak önemli ve bencede süper bir grubuz.duana da aminnnn diyorum.Allah sağlık ve huzur versin hepimize
Aynen canım insan azim ettimi başaramayacağı şey yok yeterki karalı olalım

Bendede aynı canım geçen eşim çilekli pasta almış gelmiş bayılırım amaaaaa tabiki 1çatal aldım kızlara nasıl yazarım diye korkuyorum sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…