2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

kızlar nasılsınız nasıl gidiyor ? biz böyle çok iyi bi grup olduk ya dimi ? birde ben şunu daha iyi anladım içimde bulunduğum durumdan dolayı değerlendirirsem eğer kg vermek çok kolay işmiş bunu anladım yeterki insanın kafası rahat olsun ona odaklansın allah başka dert vermesin arkadaşlar :)

Ay kız bende yüzlerce kilo dert var daha ne versin

Ellerine sağlık canım güya ilk üçe girecektim

Canım ben ekimden beri yapıyorum.1 mil 10 gün.2 mil 15 gün.3 mil bir ay yaptım.4 ve 5 mili şu an yapıyorum.bence hemen geçme 3 4 ve 5e.maalesef türkçesi yok.bazen kadın çok konuşuyor türkçe olsa başın ağrımaz açlık krizine tarçınlı süt iyi gelir tatlım.sıcak süte 1 çay kaşığı tarçın..

Gayet güzel bir menü olmuş.ilk 3e de girmişsin canım.tebrikler

Ellerin dert görmesin kaptan.bu gruba iyiki aldınız beni.gerçekten motive oluyorum.bazen canım istese de menüde kızlara nasıl yazarım diyip yemiyorum.elimi çekiyorum.böyle böyle hedefimize ulaşacağız inşallah kaptan.kocaman sevgiler

Sana katılıyorum canım.o kadar da zor değil zayıflamak kararlı olmak önemli ve bencede süper bir grubuz.duana da aminnnn diyorum.Allah sağlık ve huzur versin hepimize

Gecmis olsun cnm ...cok yorma kendini..yat dinlen ...sporu bosver bugun kendine dikkat et...

tmm canım hemen gecmıyım peki 15 dk yeterlimi sence tarcınlı sutede bayılırım ama çok yıyorum bugün istahım kesılmıyor erken yedim sabahkileri telafı için sözde simdi oğlana tost yapıyorum bayılıcam aclıktan sanki kokusu bile farklı geldi aslında ağzıma surmuyorum uzun zamandır napıcam bilmiyorm şimdi bol ksarlı tost yap ye diyorum hiç boyle olmamıstımmm

Iyiyimm bende canimmm ...biz cok guzel bir grup olduk benceee...hep devam eder insallah arkadasliklarimiz...sadece kilo verme donemiyle kalmaz insallah..

Canım canın çok çektiyse 1 dilim ekmeği ikiye katlayıp yap ye.çünkü aşırı açlıkta yağlar yanmaz.depo edilir.amaaaa ben senin yerinde olsam çok acıktıysam 1 kase yoğurt ya da salata yerdim.masum lezzetler

Menümü vereyim canlar
Sabah 7.00 1 bardak ceviz-su kürü

Kahvaltı 7.30
1 has yum.salatalık domates söğüş.bol yeşillik.15 zeytin.3 kk eski kaşar.1 kırmızı biber.2 dilim kivi.açık çay

Öğle 12.45
1 kase sütlü domates çorba
3 kaşık bulgur pilavı bol tereyağlı
1 kase haşlanmış köy tavuğu.1 bardak kefir

Akşam 18.20
1 tabak yoğurtlu ıspanak.1 kase salata
1 dilim kendi yaptığım yaş pasta (az şekerli ve keki ince)
(Kaçamak yaptım sanırım )
10-12 antep fıstığı.açık çay
Spor:1 sa 10 dk leslie 5 mil.
Su:yaklaşık 3 lt

Hadi uzun zamandan sonra bir menu ile yola devam diyelimmi :)
Sabah kalkinca elma sirkeli su 3 kayisi mate cayi
Kahvalti 1 dilim ekmek 1 has yumurta tere 5 zeytin 1 dilim peynir 11 de
Saat 2 de leblebi 1 elma 1 yesilcay
4 de 10 badem 1 elma 1 bardak kefir
7 de 1 kepce corba coban salata 1 baget kizartma degil ama
Aksam yemekten sonra elma sirkeli su
9 da yogurtlu karisim 2 kayisi ile
Yatmadan beyaz cayim var
3 litre su
Spor yapamiyorum maalesef niyeyse canim istemiyor halim mi yok ne anlamadim 26 ocakta diyetisyen randevum var bakalim neler olacak

Canim merhaba diyetisyen tavsiyesi yogurtlu ispanak yemissin ya yaninda salata yeme dr bana oyle dedi sebze yogurt et baklagil ile salata aklinda bulunsun istedim

Kızlaarrr öncesinde biraz aşım var ama son 3 gündür kalori miktarımı aşmıyorum ve bu beni acayip mutlu ediyor.

Bu günkü menüm şöyle

Kahvaltı
Çavdar ekmeğine ince dilim kaşarlı tost
Limonlu yeşil ve mate çayı karışık

Atıştırma
Yok

Öğlen yemeği
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
1 kase brokoli çorbası

Atıştırma
3 ceviz
1 top (13gr) bitterli kestane ezmesi

Akşam yemeği

5 kaşık etli kuru fasulye
5 kaşık pirinç pilavı (1 kaşığı oğlanın kalanı)

Yediğime pişmanım bundan sonra kesinlikle 3 kaşığı geçmeyecek miğdem küşülmüş sanırım geri gelecek nerdeyse

Atıştırma

1 fincan limonlu yeşil mate çayı karışık
1 fincan çay şekersiz
Yarım dilim profiterollü pasta BİM'in:)

1,7 ml su
Bu gün spor yapamadım oğluşun pipisi yüzünden
Sünnet olaydı daha iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…