2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Seninde kek harici güzel canım onunda açıklamasını yapmışsın zaten afiyet olsun

Menün güzel canım.eğer spor da yaparsan on numara olur.yap bence

Menün güzel canımcm.afyet olsun.yalnız turşu çok faydalı ama ev yapımı ve az tuzlu olursa.bn yaptım yazdan o şekilde bol bol yiyorum.tuzu az ya ödem fln yapmıyor.ve bu kış hiç hasta (grip vb.) olmadım

Biliyorum canım yapıyor ama boğazlarım yanıyo hasta olmayayım diye içtim ödem Pazartesi'ye kadar gider demi

Gider inşallah:)) hem faydalı hem zararlı aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık. Bol bol su içicen başka çare YÖK.
Menün güzel canım.eğer spor da yaparsan on numara olur.yap bence
Ay inşallah yaparım bi ara çok güzel gidiyordum İstanbul'a gidince düzen bozuldu haliyle şimdi adettenmidir bilmiyorum bi halsizlik Pazartesi yaptım dün yapamadım bu gün en azından yapmam şart.

Ayy hamileydim kocaaa bir bidon yaptım nasıl canım çekmişti anlatamam. Nasıl acı yaptıysam bir lokma yiyemedim annem ve eşim yedi hepsini ohh afiyet şifa olsun ne güzel en faydalısı evde yapılan.

Ayy hamileydim kocaaa bir bidon yaptım nasıl canım çekmişti anlatamam. Nasıl acı yaptıysam bir lokma yiyemedim annem ve eşim yedi hepsini ohh afiyet şifa olsun ne güzel en faydalısı evde yapılan.
N naz5403 canım hamileyken ben hiç yemedim turşu canım istemiyordu.ama karatay da bol bol yenebiliyor.zaten turşu haline getirilince daha faydalı sebzeler.probiyotik kaynağı.probiyotikler de diyeti çok kolaylaştırıyor.mutlaka az tuzlu ye canım

Menu verelim cancagizlarim benim gerci rutin belli sıkılmayin olurmu :)
Sabah kalkis elma sirkeli su 3 kayisi mate cayi
Kahvalti 1 dilim ekmek 2 ceviz peynir 1 yumurta
Ara ogun 1 bardak leblebi yesilcay portakal
Saat 4 de 10 badem 1 bardak kefir 1 elma
Yesil cay 6 da
7 de 1 kepce corba 6 kasik pazi yemegi yogurt
Elma sirkeli su
9 da yogurtlu karisim
Yatmadan beyaz cay icicem
2 mil leslie 3 litre su
Yarin diyetisyen randevum var bakalim neler olacak korkuyorummmmm :):)

Maşallah menün çok dengeli ve güzel.umarım yarında eksi çıkarsın.bizi haberdar et durumdan.rastgele

Yaaaaa okadar etkili olduğunu bilmiyordum sağol canım bilgilendirdiğin için annem yapmış ev turşusu ve az tuzlu mükemmel annemde beğenmemiş neymiş tuzu azmış ooohhhh valla 2bidondu 1bidon kaldı

Hiç korkma canım gayet iyi gidiyorsun çıkınca haber et tamammı

yarin hayirli sonuclar alirsin insallah

Kizlar menum

Sabah 11
1.5 has.yum.
kk peynir
2 dlm salam
bi kac adet zeytin
Cay
2 dlm ekmek

Ara 16 1 elma

Aksam 19
1 pors kasarli /kiymali pide
Cay

Ara 1 port yarim kivi
Su
1.5 lt.
Spor ev isi diyelim

evet canim ya cogu kiside varmis bu sorun bakalim ne diycek dr ? Normalde dis muayenesi ucretsiz degil mi arkadaslar mesela bizim discimiz var ozel muayenesinde o once bi bakiyo bu dolgu olur olmaz kanal tedavisi falan diyo benim yarin gidecegim yer dis uzerine ozel bi hastane pedodontiste gidecegiz ve muayenesi 60 tl mis normalmi bu sizce ?

Hiç bi fikrim yok canım

Hiç bi fikrim yok canım

Valla ben pedododntismidir nedir onu bile ilk kez duydum desem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…