Seninde kek harici güzel canım onunda açıklamasını yapmışsın zaten afiyet olsunBende paylaşayım artık günlük gitmeye çalışıcam ertesi güne bırakmıycam
Kahvaltı
Bir Çavdarlı tost kaşarlı
Bir haşlanmış yumurta
Yarım bardak süt
Onbeş adet ev zeytini
Öğle yemeği
Kepekli sandviç ekmeğine 2 dilim kaşar
2 ceviz
Atıştırma
1 top kek meyveli (sanırım adetten)
Akşam yemeği
3 but domates yeşil kapya biber (fırında)
Maydanoz soğan salatası
1 bardak ayran
Atıştırma
Şekersiz Türk kahvesi
1 kare bitter
Su şimdilik 1200lt birazdan 1600 olur ama 2 olmaz sanırım
2 yada 3 mil Leslie yapmaya çalışıcam
Biliyorum canım yapıyor ama boğazlarım yanıyo hasta olmayayım diye içtim ödem Pazartesi'ye kadar gider demiKuzucuğum turşu suyu ödeme yapmasın sonra.
Menün güzel canım.eğer spor da yaparsan on numara olur.yap benceBende paylaşayım artık günlük gitmeye çalışıcam ertesi güne bırakmıycam
Kahvaltı
Bir Çavdarlı tost kaşarlı
Bir haşlanmış yumurta
Yarım bardak süt
Onbeş adet ev zeytini
Öğle yemeği
Kepekli sandviç ekmeğine 2 dilim kaşar
2 ceviz
Atıştırma
1 top kek meyveli (sanırım adetten)
Akşam yemeği
3 but domates yeşil kapya biber (fırında)
Maydanoz soğan salatası
1 bardak ayran
Atıştırma
Şekersiz Türk kahvesi
1 kare bitter
Su şimdilik 1200lt birazdan 1600 olur ama 2 olmaz sanırım
2 yada 3 mil Leslie yapmaya çalışıcam
Menün güzel canımcm.afyet olsun.yalnız turşu çok faydalı ama ev yapımı ve az tuzlu olursa.bn yaptım yazdan o şekilde bol bol yiyorum.tuzu az ya ödem fln yapmıyor.ve bu kış hiç hasta (grip vb.) olmadımSlm kızlar menümü vereyim
Kahvaltı
1yumurta
1krep
2dilim peynir
Domates salatalık
Çay
Ara
2ceviz
2hurma
Öğlen
Yarım muz
1portakal
3ısırık oğlumun tostundan
Ara
Limonlu yeşil çay
Akşam
1kepçe mercimek çorbası
4-5kaşık patatesli bulgur pilavı
Salata
1bardak turşu suyu (bağışıklık sistemini güçlendiriyor onun için içiyorum kızlar)
Sade kahve
1kare bitter
Spor 15-20 dkk yürüyüş
Biliyorum canım yapıyor ama boğazlarım yanıyo hasta olmayayım diye içtim ödem Pazartesi'ye kadar gider demi
Ay inşallah yaparım bi ara çok güzel gidiyordum İstanbul'a gidince düzen bozuldu haliyle şimdi adettenmidir bilmiyorum bi halsizlik Pazartesi yaptım dün yapamadım bu gün en azından yapmam şart.Menün güzel canım.eğer spor da yaparsan on numara olur.yap bence
Menün güzel canımcm.afyet olsun.yalnız turşu çok faydalı ama ev yapımı ve az tuzlu olursa.bn yaptım yazdan o şekilde bol bol yiyorum.tuzu az ya ödem fln yapmıyor.ve bu kış hiç hasta (grip vb.) olmadım
Seninde kek harici güzel canım onunda açıklamasını yapmışsın zaten afiyet olsun
Maşallah menün çok dengeli ve güzel.umarım yarında eksi çıkarsın.bizi haberdar et durumdan.rastgeleMenu verelim cancagizlarim benim gerci rutin belli sıkılmayin olurmu :)
Sabah kalkis elma sirkeli su 3 kayisi mate cayi
Kahvalti 1 dilim ekmek 2 ceviz peynir 1 yumurta
Ara ogun 1 bardak leblebi yesilcay portakal
Saat 4 de 10 badem 1 bardak kefir 1 elma
Yesil cay 6 da
7 de 1 kepce corba 6 kasik pazi yemegi yogurt
Elma sirkeli su
9 da yogurtlu karisim
Yatmadan beyaz cay icicem
2 mil leslie 3 litre su
Yarin diyetisyen randevum var bakalim neler olacak korkuyorummmmm :):)
Ilgine tesekkurler canimcim tabiiki haber veririm bu ay fazla spor yapamadim eksi cikarim ama cok cikarmiyim iste o biraz dusunduruyor beniMaşallah menün çok dengeli ve güzel.umarım yarında eksi çıkarsın.bizi haberdar et durumdan.rastgele
Yaaaaa okadar etkili olduğunu bilmiyordum sağol canım bilgilendirdiğin için annem yapmış ev turşusu ve az tuzlu mükemmel annemde beğenmemiş neymiş tuzu azmış ooohhhh valla 2bidondu 1bidon kaldıAyy hamileydim kocaaa bir bidon yaptım nasıl canım çekmişti anlatamam. Nasıl acı yaptıysam bir lokma yiyemedim annem ve eşim yedi hepsiniohh afiyet şifa olsun ne güzel en faydalısı evde yapılan.
N naz5403 canım hamileyken ben hiç yemedim turşu canım istemiyordu.ama karatay da bol bol yenebiliyor.zaten turşu haline getirilince daha faydalı sebzeler.probiyotik kaynağı.probiyotikler de diyeti çok kolaylaştırıyor.mutlaka az tuzlu ye canım
Hiç korkma canım gayet iyi gidiyorsun çıkınca haber et tamammıMenu verelim cancagizlarim benim gerci rutin belli sıkılmayin olurmu :)
Yesil cay 6 da
Elma sirkeli su
9 da yogurtlu karisim
2 mil leslie 3 litre su
yarin hayirli sonuclar alirsin insallahMenu verelim cancagizlarim benim gerci rutin belli sıkılmayin olurmu :)
Yesil cay 6 da
Elma sirkeli su
9 da yogurtlu karisim
2 mil leslie 3 litre su
evet canim ya cogu kiside varmis bu sorun bakalim ne diycek dr ? Normalde dis muayenesi ucretsiz degil mi arkadaslar mesela bizim discimiz var ozel muayenesinde o once bi bakiyo bu dolgu olur olmaz kanal tedavisi falan diyo benim yarin gidecegim yer dis uzerine ozel bi hastane pedodontiste gidecegiz ve muayenesi 60 tl mis normalmi bu sizce ?Canım bende 27 ay emzirdım sorun olmadı su an yeni yeni sararmaya başladı fırcalamaya başladım.bebek sayfasında bayan paylaşmış çocuğun dişleri yarıya kadar çürümüş çokta küçüktü bebişi ilk kez orada gördüm bende.
Hiç bi fikrim yok canımevet canim ya cogu kiside varmis bu sorun bakalim ne diycek dr ? Normalde dis muayenesi ucretsiz degil mi arkadaslar mesela bizim discimiz var ozel muayenesinde o once bi bakiyo bu dolgu olur olmaz kanal tedavisi falan diyo benim yarin gidecegim yer dis uzerine ozel bi hastane pedodontiste gidecegiz ve muayenesi 60 tl mis normalmi bu sizce ?
Menün harika canım.afiyet bol eksi olsunKizlar menum
Sabah 11
1.5 has.yum.
kk peynir
2 dlm salam
bi kac adet zeytin
Cay
2 dlm ekmek
Ara 16 1 elma
Aksam 19
1 pors kasarli /kiymali pide
Cay
Ara 1 port yarim kivi
Su
1.5 lt.
Spor ev isi diyelim
evet canim ya cogu kiside varmis bu sorun bakalim ne diycek dr ? Normalde dis muayenesi ucretsiz degil mi arkadaslar mesela bizim discimiz var ozel muayenesinde o once bi bakiyo bu dolgu olur olmaz kanal tedavisi falan diyo benim yarin gidecegim yer dis uzerine ozel bi hastane pedodontiste gidecegiz ve muayenesi 60 tl mis normalmi bu sizce ?
Hiç bi fikrim yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?