2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Hergünmü yapıyorsun canım???

Kuzum ben 2 yaşına kadar geceleri sabaha kadar emzirdim çok şükür bişey olmadı. Sanırım diş yapısından da kaynaklanıyor. Götür tabiki sen yine lekedir bence de. Çok erken çürümesi için.
bana da oyle geliyo aldim randevu yarin goturecegim insallah

Günaydıııııııınnnnn kızlaaaaaaaarrrrr
gunaydin canim

Eveeettt Harika bir grubuz canım kaptan teşekkür ederim bu topiği açıp bizi buraya topladığın için
asil ben tesekkur ederim bana destek oldugunuz icin hepiniz de iyiki varsiniz

Bendede aynı canım geçen eşim çilekli pasta almış gelmiş bayılırım amaaaaa tabiki 1çatal aldım kızlara nasıl yazarım diye korkuyorum sizden
ay canim benim ya oyle seyler gercekten sinirimizi zorluyor ama basaracagiz ama oyle ama boyle insallah hep birlikte

tevafuk55 yokluğun belli oluyo canım
evet ozledik valla canimcim

Hanımlaaar günaydın!
Şimdi leslie 5 mil zamanı
supersin masallah sana masallah...

Gunaydin ve tunaydin guzellikler herseyin gonlunuzce olmasi dilegi ile

Bugun yine sabahciydik ... Sabah 5 te yattik ama ona ragmen erkenciyim 8 de kalktim 3 saatlik uykuyla duruyorum simdi kahvalti yapicam kiz uyurken corbasini yaptim camasir astim evi topladim mutfaktaki islerimi hallettim falan filan iste sizler nasilsiniz ?

tevafuk55 yokluğun belli oluyo canım
Selam canım geldim artık nihayet :) Mislisse özledin mi bebeeemmm beni bende sizi cok özledim aklım hep sizdeydi. Bu arada dün annemlerden geldim aksama eltimlerin ve kV min bana geleceğini öğrendim. Börek çorba kuru fasulye pilav fırında tavuk salata hepsini iki saatte yaptım hellal dedim kendime yatiya kaldılar sabahtan kahvaltı verdim yeni gittiler. Yediklerime dikkat edemedim bu sabah ki kahvaltıda dahil ama gün bitmedi ve bendeki azimde hepimiz için güzel bir gün olsun canlarim

Canım bende 27 ay emzirdım sorun olmadı su an yeni yeni sararmaya başladı fırcalamaya başladım.bebek sayfasında bayan paylaşmış çocuğun dişleri yarıya kadar çürümüş çokta küçüktü bebişi ilk kez orada gördüm bende.

tünaydın sexy lad'yler.
çok halsizim gene, ağrım çok az azaldı baya şiddetli. soğuklardan olabilirmiş böyle birşey. devam ederse 2-3 gün daha doktora görünmek gerekirmiş. inş geçerrrr..
menü: sabah 1 yumurta, 1 tost
ara: 2 mandalina
öğlen: tavuk brokoli haşlama 2 çorba kaşığı amerikan salata
akşam: kızlar fastfodd yesemmi diye düşünüyorum ama öyle hamburger değil. tavuk falan kızartma. aylardır yemiyorum

Canım bnde sabahtan beri koşuşturuyorum.aynı senin gibi ev işleri hiç bitmiyor sanki.şimdi ütü yaptım.yeni bititrdim.yeşil çay içiyorumm
5 mil yaptım öğle yemeğim de hafifti.dinleniyorum artık mutluyum

Hoşgeldin tekrar aramıza canım.hala geç değil leslie yap yeşil çay iç.akşam yemeğini de hafif tuttun mu hallolur inşallah

Ayyy bi ben yapamadım şu temizliği pöööffff

Kızlaarrr balık yağına başladım üstüne adet oldum balık yağı kilo vermede faydası varmış e adet döneminde de metabolizma daha hızlı çalışıyor ise bu hafta 1 kilo vermem şartttııırr şarttıırr

Ayy sinirden delirdim sanırım

Mrb hanımlar menüm şöyle
Sabah 7.00 1 bardak ceviz-su kürü

Kahvaltı 7.30
1 has yum.1 çeri.1 salatalık.1 kırm.biber.2 kk eski kaşar.2 dilim kivi.1 dilim greyfurt.15 zeytin.açık çay

Öğle 13.00
1 kase tavuk suyu çorb.4 kaşık mantar salatası. 1kaşık bulgur pilavı(dünden kalan)

Akşam 18.20
1 kase tavuk suyu çor.1 tabak ıspanak yemeği.1 kase yoğurt
1 avuç çiğ badem
1 yeşil çay içildi.su 2.5lt
Spor:1sa 10dk leslie 5 mil.
Darısı haftanın diğer günlerine.fena gitmiyorum sanki tatil bana yaradı

Bende paylaşayım artık günlük gitmeye çalışıcam ertesi güne bırakmıycam

Kahvaltı
Bir Çavdarlı tost kaşarlı
Bir haşlanmış yumurta
Yarım bardak süt
Onbeş adet ev zeytini

Öğle yemeği
Kepekli sandviç ekmeğine 2 dilim kaşar
2 ceviz

Atıştırma
1 top kek meyveli (sanırım adetten)

Akşam yemeği
3 but domates yeşil kapya biber (fırında)
Maydanoz soğan salatası
1 bardak ayran

Atıştırma
Şekersiz Türk kahvesi
1 kare bitter

Su şimdilik 1200lt birazdan 1600 olur ama 2 olmaz sanırım

2 yada 3 mil Leslie yapmaya çalışıcam

Slm kızlar menümü vereyim
Kahvaltı
1yumurta
1krep
2dilim peynir
Domates salatalık
Çay

Ara
2ceviz
2hurma

Öğlen
Yarım muz
1portakal
3ısırık oğlumun tostundan

Ara
Limonlu yeşil çay

Akşam
1kepçe mercimek çorbası
4-5kaşık patatesli bulgur pilavı
Salata
1bardak turşu suyu (bağışıklık sistemini güçlendiriyor onun için içiyorum kızlar )

Sade kahve
1kare bitter

Spor 15-20 dkk yürüyüş

Harika menü canım afiyet olsun
Maşallah iyi gidiyorsun
Azmi'ne bereket

Kuzucuğum turşu suyu ödeme yapmasın sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…