- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Öneri için sağol canım.yeşil çay içtim.hafif bir şişlik olmuştu hakikaten.iyi geldiCanim menun güzel afiyet olsun ama akşamki öğün seni sisirebilir o yüzden kiraz sapı veya yeşil çay öneririm spora ise diyecek yokharika fit bed3nlerimize fön feda olsun :) bu arada bende 15 dakika step üzerine de 60 spuat 60 mekik ve plank yaptım
Oncelikle afiyet olsun :) Canim alıştırmalarını sağlıklı şeyler tercih et mesela o kekin yerine tarçınlı süt demiştin keşke onu icseydin. ekmek bence çok fazla olmuş. sabahki yanlış anlamadiysam 5 dilim, üzerine 3 dilim daha bana fazla geldi
Menun çok güzel ama su az olmuş canım afiyet olsun
Canım bu menü seni doyuruyorsa miden ciddi anlamda küçülmüş.afiyet olsun.hareketli bir gün geçirince spora gerek duyulmuyor.baya adım atmışsınBende menümü vereyim.
Kahvaltı:
10.00 1 dilim t.bugday ekmeği
Peynir
Domates sos
Öğlen :
14.30 az pideli köfte
Akşam
1 kase çorba
2 kaşık pırasa
4kaşık makarna
Akşam çay az çerez
Spor yok ama şehir dışındaydık,11000 adım atmıştım
Su 1 litre
Önce sağlık ve huzur gerisi ikinci planda kalır canım.her şey gönlümce olsun.eminim moralin düzelince devam edeceksin kaldığın yerdenKızlar maşallah iyi gidiyor sunuzbelliki bu hafta eksiler bol olucak.ben o aşırı yemeği kestim şükür ama çokta düzenli değilim bu hafta spor yapamadim diyet düşünemiyorum aslında biraz morelim bozuk bu hafta odaklanamiyorum o yüzden . İnşallah önümüzdeki hafta toparlarim biraz insanın kafası karışık ken kilo yu pek dusunemiyor açıkçası
Menün güzel canım.sporun alışkanlık olması çok güzel.giden fön olsun,canın sağolsun.Hanımlar menüm şöyleydi
Sabah 7.30 1 bardak ceviz-su kürü
Kahvaltı 8.00
1 yumurta kapama boool tereyağlı ve baharatlı.
1 havuç.2 kk eski kaşar.1 salatalık.1 kırm biber.10 zeytin
Öğle 13.00
1 kase kelle paça çorb.1 pors adana kebap.boool salata.su
(Dışarda yedim)
1 fincan türk kahvesi
Spor: 17.10-18.00 arası 50dk leslie 4 mil
Akşam 18.30
1 büyüüük kase maş fasulyeli salata.1 kaşım etli türlü
Su 2.5 lt.bolca siyah çay içtim.suyu 3lt ye tamamlayacağım.
Saçıma fön çekmiştim spor yapmam bugün diye.ama alışkanlık olmuş yağtım duramadım.fönde gitti tabii duşla
Menün güzel canım.son öğünü erken bırakmışsin çok iyi.umarim acıkmamışsındır.bu hafta bende son öğünü beşi geçirmemeye çalışıcam.Slm kizlarr ...
Benim menu
Sabah yesilbiberli yumurta
Dom.salatalik.20 ye yakin ev yapimi yesil zeytin.1 tane ucgen peynir..ekmek yemicektim ama kepekli koy ekmegi vardi bir dilim biraz ondan yedim yumurtayla
Oglen greyfurt
Ikindi ustu
4 kasik makarna 5 kasik nohut yem.1 su bar.ayran...su bayaa icildi..spor Allah kerim insallah uyumadan yapmaya calisicam...
Simdi bebisleri bi uyutmam lazimm...sonra genee burdayimm..:))
Dengeli güzel menü canım afiyet olsun.Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu su iki kuru kayısı
Kahvaltı 10.30: 2 d çavdar ekm tost
6 zeytin 3 çatal peynir
Ara: Türk Kahvesi 1 ceviz 1 hurma
Öğle: 2 kaşık kadar patatesli omlet
Biraz salatalık
Aksam 19.15: 1 kepçe çorba
6-7kasik taze fasulye salata
Ara: 2 avuç patlamış mısır
Türk Kahvesi 1 dilim bitter
Bitki Çayı 3 litreye yakın su
İlk bakışta ekmek gözüme çok geldi (yanlış anlamadıysam 8dilim hesapladım.) Ama menüde ekmeğin haricinde çok bişey olmadığını farkettim.sporda yapmışsın.gayet iyi.afiyet olsun canım.Limonlu su
Balık yağı
Bitki çayı
Kahvaltı öğle bir oldu
1 haşlanmış yumurta
2,5 Çavdarlı kaşarlı tost
5 yeşil zeytin
10 ev zeytini
Atıştırma
1 kakaolu top kek
Akşam
1 kase brokoli çorbası
3 dilim çavdar ekmeği arasına 3 kaşık ciğer kavurma
Atıştırma
Maraş tarhana
3 ceviz
Şekersiz çay
1,8 lt su 2 olur
100 ip 300 yada 500 olur yatana kadar.
Şimdilik bu kadar:)
Menün gayet güzeö canım.afiyet olsun.spor da yaparsın inş
Menün eskiye dönmüş maşallah canım dengeli bir menü.afiyet olsun.bende bu hafta 3 lt su içmeye çalıştım hep sanki daha etkili oluyor.
Koşuşturmaca=kilo verme.koşuşturmak işimizi kolaylaştırıyor canım.bide işin içinde çocuklar yeğenler olunca daha bi güzel
Maşallah canım menün çook güzel.bide senin ip atlamana hayranım.ip atlamak kardiyo egzersizi zaten her yiğidin harcı değil.ama çok etkili kilo vermede
Canim menun güzel afiyet olsun ama akşamki öğün seni sisirebilir o yüzden kiraz sapı veya yeşil çay öneririm spora ise diyecek yokharika fit bed3nlerimize fön feda olsun :) bu arada bende 15 dakika step üzerine de 60 spuat 60 mekik ve plank yaptım
Oncelikle afiyet olsun :) Canim alıştırmalarını sağlıklı şeyler tercih et mesela o kekin yerine tarçınlı süt demiştin keşke onu icseydin. ekmek bence çok fazla olmuş. sabahki yanlış anlamadiysam 5 dilim, üzerine 3 dilim daha bana fazla geldi
Menun çok güzel ama su az olmuş canım afiyet olsun
Menün güzel canım.sporun alışkanlık olması çok güzel.giden fön olsun,canın sağolsun.
Menün güzel canım.son öğünü erken bırakmışsin çok iyi.umarim acıkmamışsındır.bu hafta bende son öğünü beşi geçirmemeye çalışıcam.
Dengeli güzel menü canım afiyet olsun.
İlk bakışta ekmek gözüme çok geldi (yanlış anlamadıysam 8dilim hesapladım.) Ama menüde ekmeğin haricinde çok bişey olmadığını farkettim.sporda yapmışsın.gayet iyi.afiyet olsun canım.
Gunayyydinn babyyylerr:))
Hâlâ yatagin icinde pinekliyorum....cocuklar salonda kudurmaya basladilar bileee...simdi kalk cay koy kahvalti hazirla ortaligi toparlaaa vs vs ...en iyisi battaniyeyi kafama cekip biraz daha huzurlu yasiyimm bari...
Canım maşallah süpersin.1000 tane de muazzam bir rakam.ama eminim ulaşırsın sen ona daKızlar hepiniz haklısınız ekmek çok fazla oldu normalde mümkün değil yemem o kadar. Ya akşama bumbar doldurdum o yetişmedi pişmedi eşimde çok acıktım deyince dünkü ciğerden kalanı yemek zorunda kaldık o da ekmeksiz yenmiyeceği için ekmek arası gibi yaptım yedim maalesef. Ama kalori miktarımı çok aşmadım. Sadece 100 kalori onuda yakmışımdır zaten.diye düşünüyorum:)
Bu aradaKorhilalp İnan ki 30 ip atlayamazdım ilk atladığımda yeminle 1 hafta kendime gelemedim. Yavaş yavaş alışıyorsun. Ben kim 500 ip kim derdim atlayabilirmiyim ki derdim. Meğer alışınca oluyormuş:) kardiyo yerine geçmesi zaten çok güzel. Şimdi hedefim 1000 becerebilirsem:)))
Canım deneyelim tabiki.yeni şeyler denemeyi severim.hazır vücudumuzda spor yapmaya alışmışken.sen link yolla bana canımcım.uygun olduğundaGünaydınlaaarrrrr fit hatunlar
Tartı öncesi son gün dikkat ediyoruz fıstıklar.. buarada yeni bir video buldum 30 dakikada 500 kalori diye baya guzel görünüyor hem de türkçe :)Korhilalp deneyelim mi
Günaydınlaaarrrrr fit hatunlar
Tartı öncesi son gün dikkat ediyoruz fıstıklar.. buarada yeni bir video buldum 30 dakikada 500 kalori diye baya guzel görünüyor hem de türkçe :)Korhilalp deneyelim mi
Ca
Canım deneyelim tabiki.yeni şeyler denemeyi severim.hazır vücudumuzda spor yapmaya alışmışken.sen link yolla bana canımcım.uygun olduğunda
Yarından itibaren başlıcam arttırmaya bakalım becerebilecek miyimCanım maşallah süpersin.1000 tane de muazzam bir rakam.ama eminim ulaşırsın sen ona da
Yok cnm dr onermedi patronum yapmis ondan duymustum bende basladim 1 aydir yapiyorum faydasini gordum diyetle desteklenirse yagdan veriyosun ben 7 kilo yag verdim toplamda diyete basladigimdan beri sabah ac karnina aksam yemekten sonra iciyorum ama orjinal elma sirkesi aldim mideme de zarari olmadi hicolabilir canim aklinda bulunsun cocuk dis muayenesi de sart bence
cok iyiydin simdi daha da iyi olacaksin bakalim ekmeksiz nasil farkedicek ?
bu esmer ekmekten kastin tam bugday mi ? Insallh oyle degildir cunku ben onu cok seviyorum ;(
bilgi icin cok tesekkurler canim ayri yetten cok tebrik ederim seni 1.5 ayda 12 kg cok cok cok iyi bi rakam daim olsun insallh
bende oyle biliyorum ama once muayene parasi aldi malesef ;(
valla ben bilmem arti gormek istemiyorum seni artik
oh ne guzel ya bi biz veemedik valla seni de cok tebrik ederim canim benim daim olsun insallh
kiz allah seni ne diyim sana
canim bu ictigin sirkeli suyun nasil bi faydasi var dr mu onermisti 1.5aydan beri iciyomusun bunu ?? Karbonatli su icsek nasil olur ?
Pamik harikasın ben en fazla 150 atladim bir türlü artiramiyorum 100u zor atlıyorum niye bilmemKızlar hepiniz haklısınız ekmek çok fazla oldu normalde mümkün değil yemem o kadar. Ya akşama bumbar doldurdum o yetişmedi pişmedi eşimde çok acıktım deyince dünkü ciğerden kalanı yemek zorunda kaldık o da ekmeksiz yenmiyeceği için ekmek arası gibi yaptım yedim maalesef. Ama kalori miktarımı çok aşmadım. Sadece 100 kalori onuda yakmışımdır zaten.diye düşünüyorum:)
Bu aradaKorhilalp İnan ki 30 ip atlayamazdım ilk atladığımda yeminle 1 hafta kendime gelemedim. Yavaş yavaş alışıyorsun. Ben kim 500 ip kim derdim atlayabilirmiyim ki derdim. Meğer alışınca oluyormuş:) kardiyo yerine geçmesi zaten çok güzel. Şimdi hedefim 1000 becerebilirsem:)))
Afiyet olsun canim...kacirsan bile telafi edersin eminim ...Hahahaha Allah iyiliğini versin emiBen bu günlük kurtuldum sanırım herif dışarda yiyelim dedi inşallah kaçırmam fazla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?