2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Kızlar maşallah iyi gidiyor sunuzbelliki bu hafta eksiler bol olucak.ben o aşırı yemeği kestim şükür ama çokta düzenli değilim bu hafta spor yapamadim diyet düşünemiyorum aslında biraz morelim bozuk bu hafta odaklanamiyorum o yüzden . İnşallah önümüzdeki hafta toparlarim biraz insanın kafası karışık ken kilo yu pek dusunemiyor açıkçası

Öneri için sağol canım.yeşil çay içtim.hafif bir şişlik olmuştu hakikaten.iyi geldi

Canım bu menü seni doyuruyorsa miden ciddi anlamda küçülmüş.afiyet olsun.hareketli bir gün geçirince spora gerek duyulmuyor.baya adım atmışsın

Önce sağlık ve huzur gerisi ikinci planda kalır canım.her şey gönlümce olsun.eminim moralin düzelince devam edeceksin kaldığın yerden

Menün güzel canım.sporun alışkanlık olması çok güzel.giden fön olsun,canın sağolsun.

Menün güzel canım.son öğünü erken bırakmışsin çok iyi.umarim acıkmamışsındır.bu hafta bende son öğünü beşi geçirmemeye çalışıcam.
Dengeli güzel menü canım afiyet olsun.
İlk bakışta ekmek gözüme çok geldi (yanlış anlamadıysam 8dilim hesapladım.) Ama menüde ekmeğin haricinde çok bişey olmadığını farkettim.sporda yapmışsın.gayet iyi.afiyet olsun canım.

Kızlar hepiniz haklısınız ekmek çok fazla oldu normalde mümkün değil yemem o kadar. Ya akşama bumbar doldurdum o yetişmedi pişmedi eşimde çok acıktım deyince dünkü ciğerden kalanı yemek zorunda kaldık o da ekmeksiz yenmiyeceği için ekmek arası gibi yaptım yedim maalesef. Ama kalori miktarımı çok aşmadım. Sadece 100 kalori onuda yakmışımdır zaten.diye düşünüyorum:)

Bu arada Korhilalp İnan ki 30 ip atlayamazdım ilk atladığımda yeminle 1 hafta kendime gelemedim. Yavaş yavaş alışıyorsun. Ben kim 500 ip kim derdim atlayabilirmiyim ki derdim. Meğer alışınca oluyormuş:) kardiyo yerine geçmesi zaten çok güzel. Şimdi hedefim 1000 becerebilirsem:)))

Gunayyydinn babyyylerr:))
Hâlâ yatagin icinde pinekliyorum....cocuklar salonda kudurmaya basladilar bileee...simdi kalk cay koy kahvalti hazirla ortaligi toparlaaa vs vs ...en iyisi battaniyeyi kafama cekip biraz daha huzurlu yasiyimm bari...

Gunayyydinn babyyylerr:))
Hâlâ yatagin icinde pinekliyorum....cocuklar salonda kudurmaya basladilar bileee...simdi kalk cay koy kahvalti hazirla ortaligi toparlaaa vs vs ...en iyisi battaniyeyi kafama cekip biraz daha huzurlu yasiyimm bari...

Hahahaha Allah iyiliğini versin emi Ben bu günlük kurtuldum sanırım herif dışarda yiyelim dedi inşallah kaçırmam fazla:)

Canım maşallah süpersin.1000 tane de muazzam bir rakam.ama eminim ulaşırsın sen ona da

Ca
Günaydınlaaarrrrr fit hatunlar
Tartı öncesi son gün dikkat ediyoruz fıstıklar.. buarada yeni bir video buldum 30 dakikada 500 kalori diye baya guzel görünüyor hem de türkçe :) Korhilalp deneyelim mi
Canım deneyelim tabiki.yeni şeyler denemeyi severim.hazır vücudumuzda spor yapmaya alışmışken.sen link yolla bana canımcım.uygun olduğunda

Günaydınlaaarrrrr fit hatunlar
Tartı öncesi son gün dikkat ediyoruz fıstıklar.. buarada yeni bir video buldum 30 dakikada 500 kalori diye baya guzel görünüyor hem de türkçe :) Korhilalp deneyelim mi

Ca

Canım deneyelim tabiki.yeni şeyler denemeyi severim.hazır vücudumuzda spor yapmaya alışmışken.sen link yolla bana canımcım.uygun olduğunda

Bende bende bende istiyorum:)

Yok cnm dr onermedi patronum yapmis ondan duymustum bende basladim 1 aydir yapiyorum faydasini gordum diyetle desteklenirse yagdan veriyosun ben 7 kilo yag verdim toplamda diyete basladigimdan beri sabah ac karnina aksam yemekten sonra iciyorum ama orjinal elma sirkesi aldim mideme de zarari olmadi hic

Dunku menumude yazayim
Sabah kalkis elma sirkeli su 3 kayisi mate cayi
Kahvalti 1 haslanmis yum 4 zeytin 1 dilim ekmek peynir
Saat 2 de levlebi 2 mandalina
4 de 10 badem 1 elma
Aksam saat 18 30 misafirlikteydim erken yedik 3 kofte az patates 1 kepce yayla corbasi
Bolll cayyyy cok ictim cayi yahu her dakika lavabo
Aksam yogurt beyaz cay yok spor yok gece 2 de geldim eve

Pamik harikasın ben en fazla 150 atladim bir türlü artiramiyorum 100u zor atlıyorum niye bilmembu ara o da yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…