2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Geçmiş olsun canım öncelikle..inşallah şubat çok daha iyi geçer senin için.önce sağlık..

Günaydın kızlar,

Mislisse

Geçen Hafta 85.2
Bu Hafta : 85.1
Fark -100 gr
Tebrikler canım.vermiş olman güzel. 100 gr 100 gr gidecek bu kilolar.kışın hastalıklar da çok etkiliyor..
Kızlar günaydın dün gece yediğim naneler olmasa daha fazla verecekmişim metobolizmamı seviyorum yaaa
Geçen hafta 62.1
Bu hafta 61.5
Fark-600
Joleya süpersin canım.tebrik ederim.vücut ne yönde yatırım yaparsak gerçekten ona alışıyor.artık yağ yakmaya alıştı tabi metabolizman.sana yardımcı oluyor.Allah ın şanslı kullarındansın canım tadını çıkar

Teşekkür ederim canım

Sağlığın her şeyden önemli canım iyileş bomba gibi devam edersin

Kızlar menü verecem de ne verecem bilmiyorum ki

Limonlu su
Bitki çayı
Balık yağı

Kahvaltı
Açık büfe karışık
Şekerpare ekler

Öğle atıştırma filan yok

Akşam
Mumbar
1 bardak ayran
Yeşil çay yemeğin üstüne

Atıştırma (misafirlikteydik )
1 dilim pasta baton
3 bardak şekersiz çay
Yarım kase mısır
1 Türk kahvesi
1 yeşil çay

Su 1,6
500 ip

Berbat bir gündü

Kızlar dün gece yazmıştım bu mesajı tam mesajı yolladım site bakıma girmiş o yüzden yayınlanmamış.

Bu arada moralim çok kötü ressmen sıfır da eksi ama kiloda göremedim bu eksiyi

İnşallah adettendir diye dua ediyorum maalesef gram verememişi hala 58 kiloyum

Ekside olman güzel canım.tebrik ederim.bence verilen 1 gr bile çok değerliii
Sağol canım.geçen haftaki beklemeğim -1200den sonra buna takılmadim.demekki bazen az bazen çok gidecek.bu hafta daha sıkı bi şekilde devam edicem.bende seni tebrik ederim.çok iyi vermişsin.azminin ,emeğinin karşılığını alıyorsun.

Canım tebrik ederim verilen her gram değerli
Haklısın canım ilk başladığımda-200ler -300ler çok moralimi bozuyordu.sonra şunu farkettim yolum uzun, önemli olan bırakmamak.arada inişler çıkışlar olacak.bende seni tebrik ederim.her zamanki gibi çok iyi vermişsin.

Geçmiş olsun canım.çok fazla artıda değilsin.telafi edersin.

Günaydın kızlar,

Mislisse

Geçen Hafta 85.2
Bu Hafta : 85.1
Fark -100 gr
Bu hafta -100 de aynıyız.ne diyelim buna da şükür.

Bencede adettendir.haftaya toplu gider inş

Canım bence aynı kiloda olman bile bir şey çünkü artıda değilsin.vücudun biraz 58e alışmak istiyor anlaşılan bence haftaya baya gider.hiç kafanı takmadan devam et.belki biraz da karbonhidratı azaltırsın.sonuç dilediğin gibi olur

Kesinlikle öyle canım.bazen 200 bazen 1200 gidiyor.önemli olan pes etmeden devam edebilmek.ben de 2 ay önce senin kilondaydım ama hiç vazgeçmedim.sende tam gaz devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…