Bende aynıyım canım malesef kışın verilmiyor 1 şubatta tekrar asılıyorum artıkBen veremedim malesef
Hala 85 civarındayım
Canım kıyamam sanaEtmeye çalışıyorum ancak titizlendike daha çok hasta oluyorum sanırsam
Geçmiş olsun canım öncelikle..inşallah şubat çok daha iyi geçer senin için.önce sağlık..Günaydın kızlar.
Mislisse
geçen hafta 91.2
bugün: 91.4
çok hastayım kızlar, 4-5 gündür yataktan çıkmadım. bugünde işe gelmem gerekti artık. bildiğin battaniye ile oturuyorum şuanda. hastalıktan rejimde gitti. normalde hastalanınca kilo verirdim. herhalde adete denk geldi birde. hiç kiloda veremedim. aldım hatta... yapacak brşey yok. umarım yakın zamanda iyileşit spora ve diyetime devam edebilriim... bu ay hastalıklarla geçti çok kötü. kaka ocak...
Tebrikler canım.vermiş olman güzel. 100 gr 100 gr gidecek bu kilolar.kışın hastalıklar da çok etkiliyor..
Joleya süpersin canım.tebrik ederim.vücut ne yönde yatırım yaparsak gerçekten ona alışıyor.artık yağ yakmaya alıştı tabi metabolizman.sana yardımcı oluyor.Allah ın şanslı kullarındansın canım tadını çıkarKızlar günaydın dün gece yediğim naneler olmasa daha fazla verecekmişim metobolizmamı seviyorum yaaa
Geçen hafta 62.1
Bu hafta 61.5
Fark-600
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım öncelikle..inşallah şubat çok daha iyi geçer senin için.önce sağlık..
Tebrikler canım.vermiş olman güzel. 100 gr 100 gr gidecek bu kilolar.kışın hastalıklar da çok etkiliyor..
Joleya süpersin canım.tebrik ederim.vücut ne yönde yatırım yaparsak gerçekten ona alışıyor.artık yağ yakmaya alıştı tabi metabolizman.sana yardımcı oluyor.Allah ın şanslı kullarındansın canım tadını çıkar
Tebrik ederim çok iyi vermissin canımMislisse
Bende bildirimimi yapayım
Geçen hafta: 68.5
Bu hafta:67.3
Fark: - 1200gr
Eki Görüntüle 1946065
Ekside olman güzel canım.tebrik ederim.bence verilen 1 gr bile çok değerliii
Böyle istikrarlı olduğun sürece eminim 64 u de goruceksin canim26 aralıkta 70.7 ydim.30 ocak ta 67.3 oldum.
1 ayda 3.4 kg vermişim kızlar.Daim olur umarım...
Vee 28 şubatta hedefim= 64 olmak!
İNŞALLAH
Mislisse
Canım tebrik ederim verilen her gram değerli
Sağlığın her şeyden önemli canım iyileş bomba gibi devam edersinGünaydın kızlar.
Mislisse
geçen hafta 91.2
çok hastayım kızlar, 4-5 gündür yataktan çıkmadım. bugünde işe gelmem gerekti artık. bildiğin battaniye ile oturuyorum şuanda. hastalıktan rejimde gitti. normalde hastalanınca kilo verirdim. herhalde adete denk geldi birde. hiç kiloda veremedim. aldım hatta... yapacak brşey yok. umarım yakın zamanda iyileşit spora ve diyetime devam edebilriim... bu ay hastalıklarla geçti çok kötü. kaka ocak...
Sağol canım.geçen haftaki beklemeğim -1200den sonra buna takılmadim.demekki bazen az bazen çok gidecek.bu hafta daha sıkı bi şekilde devam edicem.bende seni tebrik ederim.çok iyi vermişsin.azminin ,emeğinin karşılığını alıyorsun.Ekside olman güzel canım.tebrik ederim.bence verilen 1 gr bile çok değerliii
Haklısın canım ilk başladığımda-200ler -300ler çok moralimi bozuyordu.sonra şunu farkettim yolum uzun, önemli olan bırakmamak.arada inişler çıkışlar olacak.bende seni tebrik ederim.her zamanki gibi çok iyi vermişsin.Canım tebrik ederim verilen her gram değerli
Geçmiş olsun canım.çok fazla artıda değilsin.telafi edersin.Günaydın kızlar.
Mislisse
geçen hafta 91.2
Bu hafta -100 de aynıyız.ne diyelim buna da şükür.
Bencede adettendir.haftaya toplu gider inşKızlar menü verecem de ne verecem bilmiyorum ki
Limonlu su
Bitki çayı
Balık yağı
Kahvaltı
Açık büfe karışık
Şekerpare ekler
Öğle atıştırma filan yok
Akşam
Mumbar
1 bardak ayran
Yeşil çay yemeğin üstüne
Atıştırma (misafirlikteydik)
1 dilim pasta baton
3 bardak şekersiz çay
Yarım kase mısır
1 Türk kahvesi
1 yeşil çay
Su 1,6
500 ip
Berbat bir gündü
Kızlar dün gece yazmıştım bu mesajı tam mesajı yolladım site bakıma girmiş o yüzden yayınlanmamış.
Bu arada moralim çok kötü ressmen sıfır da eksi ama kiloda göremedim bu eksiyi
İnşallah adettendir diye dua ediyorum maalesef gram verememişi hala 58 kiloyum
Teşekkür ederim canım.çok sağol.hepimiz hedefimize ulaşalım inş istikrarlaTebrik ederim çok iyi vermissin canım
Kızlar menü verecem de ne verecem bilmiyorum ki
Limonlu su
Bitki çayı
Balık yağı
Kahvaltı
Açık büfe karışık
Şekerpare ekler
Öğle atıştırma filan yok
Akşam
Mumbar
1 bardak ayran
Yeşil çay yemeğin üstüne
Atıştırma (misafirlikteydik)
1 dilim pasta baton
3 bardak şekersiz çay
Yarım kase mısır
1 Türk kahvesi
1 yeşil çay
Su 1,6
500 ip
Berbat bir gündü
Kızlar dün gece yazmıştım bu mesajı tam mesajı yolladım site bakıma girmiş o yüzden yayınlanmamış.
Bu arada moralim çok kötü ressmen sıfır da eksi ama kiloda göremedim bu eksiyi
İnşallah adettendir diye dua ediyorum maalesef gram verememişi hala 58 kiloyum
Kesinlikle öyle canım.bazen 200 bazen 1200 gidiyor.önemli olan pes etmeden devam edebilmek.ben de 2 ay önce senin kilondaydım ama hiç vazgeçmedim.sende tam gaz devam etSağol canım.geçen haftaki beklemeğim -1200den sonra buna takılmadim.demekki bazen az bazen çok gidecek.bu hafta daha sıkı bi şekilde devam edicem.bende seni tebrik ederim.çok iyi vermişsin.azminin ,emeğinin karşılığını alıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?