Tarçınlı sütü bende çok severim tatlı iştahını yok ediyor canım maşallah amma ip atlamışsın bravo
Kıyamam ben sana geçmiş olsun Canım dikkat etmedin mi seniMerhaba kızlar,
yine grip oldumkafayı kaldıramıyorum, diyet , hareket yalan oldu.
Umarım herkes iyidir .
Tünaydın canım sanada mutlu haftasonları bakalım nasıl geçiyor yarıyıl tatili minoşlar ileGünaydın arkadaşlar musmutlu haftasonlarınız olsun
Selam pamik kardeş nasılsın burada herkes tanıdık yaw bir selam vereyim dedimGerçekten çok güzel oluyormuş. Ben bu kadar tahmin etmemiştim. Tatlı isteğim tamamen ortadan kalktı. Gün içinde de çok iyi bir atıştırmalık benim için bundan sonra :)
Şefim sen nasılsın bakalım ne kadar kilo verdiniz kızlar merak ettimKizlar simdi ben 1 hafta pek aktif olamayacagim ve tablo hazirlayamayacagim bu yuzden p.tesi kg bildirimini herkes yine beni etiketleyerek yapsin olur mu bu haftalik idare edin tablo olmayacak herkes verdigi grami asagidaki gibi ayrintili bi sekilde yazsin o yeterli.
Gecen hafta:
Simdiki hafta:
Fark: diye tamam mi? Anlastik mi?
Çok şükür canım bol bol birbirimize doyuyoruz :) sen nasılsın kuzumTünaydın canım sanada mutlu haftasonları bakalım nasıl geçiyor yarıyıl tatili minoşlar ile
Ben sabitim canım :)) ama sporu soktum hayatıma ve sıkılastım baya.. bunu da cevremin aynı kiloda olmama rağmen çok zayiflamissin dem3lerinden anlıyorum :)
Süpersin canımÇok şükür canım bol bol birbirimize doyuyoruz :) sen nasılsın kuzum
Ben sabitim canım :)) ama sporu soktum hayatıma ve sıkılastım baya.. bunu da cevremin aynı kiloda olmama rağmen çok zayiflamissin dem3lerinden anlıyorum :)
İyi çok şükür sen nasılsın. İnşallah herşey yolundadır :)Selam pamik kardeş nasılsın burada herkes tanıdık yaw bir selam vereyim dedim
Hehehe spora gitmemi engellemeye çalışıyor nedensee :) ama bana islemiyorSüpersin canımmaşallah sana enişte bey nasıl kıskanıyor mu
Hayırlı yolculuklar canımHerkese iyi geceler arkadaslarbugun cok yogundum ufak tefek islerim vardi ve biraz alisveris yaptim kuafore gitiim sac ve kas islemi icin o yuzden buraya ugrayamadim ozur dilerim Soylemk istedigim bi kac bisey var madde halinde siralayayim....
1.Menuleriniz cok guzel hanimlar ben bu aralar yazmadigim icin yorum yapmaya yuzum yok o yuzden simdilik maruz gorun beni ben de dagitmityorum menu paylasmiyorum diye sakin yanlis anlasilmasin
2.Eger bi aksilik olmaz da ucak iptal edjlmezse yarin sehir disina cikacagiz 1 hafta cok aktif olamayabilirim o yuzden simdiden haber vereyim dedim ( sanki cok aktifmisim gibi konustum)
3.Kizimi bugun dra goturdum iyiki goturmusum leke falan degil bildiginiz curumus disler bi islem yapmadi ben zaten evde fircaliyordum yeri geliyor siliyordum dis macunumuz da vardi dis doktorumuzun onerdigi florurlu cok az miktarda uyguluyordum onu birakmami florursuz bir dis macunu ile disleri guclendirecek bir dis kremi onerdi bunlari kullanip 3 ay sonra bir daha gidecekmisiz amacimiz dislere iyi bakmak temizlemk gece beslenmesini birakmak yani yapcak bise yok lutfen sizlerde ihmal etmeyin olur mu dis sagligi cok onemli gercekten ;( ben cok zorlaniyorum disini fircalarken nolcak bilmiyorum ;(
4.Bu ara yuz bakimina da merak saldim evde maske icin bi urunum vardi haftada iki kez yapiyodum ama ozel bi nemlendirici yag aldim (hem leke hem kirisiklik hem gozenek hem de nemlendirme icin) once dogal gulsuyu ile tonikliyorum sonra yagimi suruyorumkas ve kirpigim icin de 1 hafta sonra baslayacagim insallah....
5.kadin olmak ne zor ismis ya herkese iyi geceler simdilik biz daha yeni yatiyoruz ;
Selam canım paşa egl3nmis ne güzel :) benim de yoğun geçiyor iki kız yeğenim bende. onlar birde çocuklar derken kosusturmacali geçiyor :)Hanımlar herkese iyi akşamlar..
Bugün çok yoğun bir gün geçirdim.alışveriş, oğlumu oyun parkına götürdük.oynadık birlikte acayip yordu sıpam
Sonra dışarıda yemek fln yedik.yorgun ama güzel bir gün geçirdim kızlar.siz neler yaptınız bakalım?
Menün gayet güzeö canım.afiyet olsun.spor da yaparsın inşSlm kizlarr ...
Benim menu
Sabah yesilbiberli yumurta
Dom.salatalik.20 ye yakin ev yapimi yesil zeytin.1 tane ucgen peynir..ekmek yemicektim ama kepekli koy ekmegi vardi bir dilim biraz ondan yedim yumurtayla
Oglen greyfurt
Ikindi ustu
4 kasik makarna 5 kasik nohut yem.1 su bar.ayran...su bayaa icildi..spor Allah kerim insallah uyumadan yapmaya calisicam...
Simdi bebisleri bi uyutmam lazimm...sonra genee burdayimm..:))
Menün eskiye dönmüş maşallah canım dengeli bir menü.afiyet olsun.bende bu hafta 3 lt su içmeye çalıştım hep sanki daha etkili oluyor.Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu su iki kuru kayısı
Kahvaltı 10.30: 2 d çavdar ekm tost
6 zeytin 3 çatal peynir
Ara: Türk Kahvesi 1 ceviz 1 hurma
Öğle: 2 kaşık kadar patatesli omlet
Biraz salatalık
Aksam 19.15: 1 kepçe çorba
6-7kasik taze fasulye salata
Ara: 2 avuç patlamış mısır
Türk Kahvesi 1 dilim bitter
Bitki Çayı 3 litreye yakın su
Koşuşturmaca=kilo verme.koşuşturmak işimizi kolaylaştırıyor canım.bide işin içinde çocuklar yeğenler olunca daha bi güzelSelam canım paşa egl3nmis ne güzel :) benim de yoğun geçiyor iki kız yeğenim bende. onlar birde çocuklar derken kosusturmacali geçiyor :)
Maşallah canım menün çook güzel.bide senin ip atlamana hayranım.ip atlamak kardiyo egzersizi zaten her yiğidin harcı değil.ama çok etkili kilo vermedeLimonlu su
Balık yağı
Bitki çayı
Kahvaltı öğle bir oldu
1 haşlanmış yumurta
2,5 Çavdarlı kaşarlı tost
5 yeşil zeytin
10 ev zeytini
Atıştırma
1 kakaolu top kek
Akşam
1 kase brokoli çorbası
3 dilim çavdar ekmeği arasına 3 kaşık ciğer kavurma
Atıştırma
Maraş tarhana
3 ceviz
Şekersiz çay
1,8 lt su 2 olur
100 ip 300 yada 500 olur yatana kadar.
Şimdilik bu kadar:)
Canim menun güzel afiyet olsun ama akşamki öğün seni sisirebilir o yüzden kiraz sapı veya yeşil çay öneririm spora ise diyecek yokHanımlar menüm şöyleydi
Sabah 7.30 1 bardak ceviz-su kürü
Kahvaltı 8.00
1 yumurta kapama boool tereyağlı ve baharatlı.
1 havuç.2 kk eski kaşar.1 salatalık.1 kırm biber.10 zeytin
Öğle 13.00
1 kase kelle paça çorb.1 pors adana kebap.boool salata.su
(Dışarda yedim)
1 fincan türk kahvesi
Spor: 17.10-18.00 arası 50dk leslie 4 mil
Akşam 18.30
1 büyüüük kase maş fasulyeli salata.1 kaşım etli türlü
Su 2.5 lt.bolca siyah çay içtim.suyu 3lt ye tamamlayacağım.
Saçıma fön çekmiştim spor yapmam bugün diye.ama alışkanlık olmuş yağtım duramadım.fönde gitti tabii duşla
Oncelikle afiyet olsun :) Canim alıştırmalarını sağlıklı şeyler tercih et mesela o kekin yerine tarçınlı süt demiştin keşke onu icseydin. ekmek bence çok fazla olmuş. sabahki yanlış anlamadiysam 5 dilim, üzerine 3 dilim daha bana fazla geldiLimonlu su
Balık yağı
Bitki çayı
Kahvaltı öğle bir oldu
1 haşlanmış yumurta
2,5 Çavdarlı kaşarlı tost
5 yeşil zeytin
10 ev zeytini
Atıştırma
1 kakaolu top kek
Akşam
1 kase brokoli çorbası
3 dilim çavdar ekmeği arasına 3 kaşık ciğer kavurma
Atıştırma
Maraş tarhana
3 ceviz
Şekersiz çay
1,8 lt su 2 olur
100 ip 300 yada 500 olur yatana kadar.
Şimdilik bu kadar:)
Menun çok güzel ama su az olmuş canım afiyet olsunBende menümü vereyim.
Kahvaltı:
10.00 1 dilim t.bugday ekmeği
Peynir
Domates sos
Öğlen :
14.30 az pideli köfte
Akşam
1 kase çorba
2 kaşık pırasa
4kaşık makarna
Akşam çay az çerez
Spor yok ama şehir dışındaydık,11000 adım atmıştım
Su 1 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?