2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Tarçınlı sütü bende çok severim tatlı iştahını yok ediyor canım maşallah amma ip atlamışsın bravo

Gerçekten çok güzel oluyormuş. Ben bu kadar tahmin etmemiştim. Tatlı isteğim tamamen ortadan kalktı. Gün içinde de çok iyi bir atıştırmalık benim için bundan sonra :)

Şefim sen nasılsın bakalım ne kadar kilo verdiniz kızlar merak ettim Vilma 37 , tevafuk55 ve Pamik

Tünaydın canım sanada mutlu haftasonları bakalım nasıl geçiyor yarıyıl tatili minoşlar ile
Çok şükür canım bol bol birbirimize doyuyoruz :) sen nasılsın kuzum
Şefim sen nasılsın bakalım ne kadar kilo verdiniz kızlar merak ettim Vilma 37 , tevafuk55 ve Pamik
Ben sabitim canım :)) ama sporu soktum hayatıma ve sıkılastım baya.. bunu da cevremin aynı kiloda olmama rağmen çok zayiflamissin dem3lerinden anlıyorum :)

Süpersin canım maşallah sana enişte bey nasıl kıskanıyor mu

Selam pamik kardeş nasılsın burada herkes tanıdık yaw bir selam vereyim dedim
İyi çok şükür sen nasılsın. İnşallah herşey yolundadır :)

Valla 7 kilo verdim istanbuldaydım 10 gün önce 1 ay kaldım annemde 2 kilo aldım geri dikkat edemedim. Geçen hafta tekrar yarım kiloyla başladım vermeye sporada yavaş yavaş başlıcam inşallah bakalım hayırlısıyla gitse şu son 5 kiloda kurtulsam off

Hayırlı yolculuklar canım yuzun için ne yağı kullanıyorsun ? kirpikler için ne kullanicaksin?

Hanımlar herkese iyi akşamlar..
Bugün çok yoğun bir gün geçirdim.alışveriş, oğlumu oyun parkına götürdük.oynadık birlikte acayip yordu sıpam
Sonra dışarıda yemek fln yedik.yorgun ama güzel bir gün geçirdim kızlar.siz neler yaptınız bakalım?

Hanımlar menüm şöyleydi
Sabah 7.30 1 bardak ceviz-su kürü
Kahvaltı 8.00
1 yumurta kapama boool tereyağlı ve baharatlı.
1 havuç.2 kk eski kaşar.1 salatalık.1 kırm biber.10 zeytin

Öğle 13.00
1 kase kelle paça çorb.1 pors adana kebap.boool salata.su
(Dışarda yedim)
1 fincan türk kahvesi

Spor: 17.10-18.00 arası 50dk leslie 4 mil

Akşam 18.30
1 büyüüük kase maş fasulyeli salata.1 kaşım etli türlü

Su 2.5 lt.bolca siyah çay içtim.suyu 3lt ye tamamlayacağım.
Saçıma fön çekmiştim spor yapmam bugün diye.ama alışkanlık olmuş yağtım duramadım.fönde gitti tabii duşla

Slm kizlarr ...
Benim menu
Sabah yesilbiberli yumurta
Dom.salatalik.20 ye yakin ev yapimi yesil zeytin.1 tane ucgen peynir..ekmek yemicektim ama kepekli koy ekmegi vardi bir dilim biraz ondan yedim yumurtayla
Oglen greyfurt
Ikindi ustu
4 kasik makarna 5 kasik nohut yem.1 su bar.ayran...su bayaa icildi..spor Allah kerim insallah uyumadan yapmaya calisicam...
Simdi bebisleri bi uyutmam lazimm...sonra genee burdayimm..:))

Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu su iki kuru kayısı
Kahvaltı 10.30: 2 d çavdar ekm tost
6 zeytin 3 çatal peynir
Ara: Türk Kahvesi 1 ceviz 1 hurma

Öğle: 2 kaşık kadar patatesli omlet
Biraz salatalık
Aksam 19.15: 1 kepçe çorba
6-7kasik taze fasulye salata
Ara: 2 avuç patlamış mısır
Türk Kahvesi 1 dilim bitter
Bitki Çayı 3 litreye yakın su

Selam canım paşa egl3nmis ne güzel :) benim de yoğun geçiyor iki kız yeğenim bende. onlar birde çocuklar derken kosusturmacali geçiyor :)

Limonlu su
Balık yağı
Bitki çayı

Kahvaltı öğle bir oldu

1 haşlanmış yumurta
2,5 Çavdarlı kaşarlı tost
5 yeşil zeytin
10 ev zeytini

Atıştırma
1 kakaolu top kek

Akşam

1 kase brokoli çorbası
3 dilim çavdar ekmeği arasına 3 kaşık ciğer kavurma

Atıştırma
Maraş tarhana
3 ceviz
Şekersiz çay

1,8 lt su 2 olur
100 ip 300 yada 500 olur yatana kadar.

Şimdilik bu kadar:)

Menün gayet güzeö canım.afiyet olsun.spor da yaparsın inş

Menün eskiye dönmüş maşallah canım dengeli bir menü.afiyet olsun.bende bu hafta 3 lt su içmeye çalıştım hep sanki daha etkili oluyor.
Selam canım paşa egl3nmis ne güzel :) benim de yoğun geçiyor iki kız yeğenim bende. onlar birde çocuklar derken kosusturmacali geçiyor :)
Koşuşturmaca=kilo verme.koşuşturmak işimizi kolaylaştırıyor canım.bide işin içinde çocuklar yeğenler olunca daha bi güzel
Maşallah canım menün çook güzel.bide senin ip atlamana hayranım.ip atlamak kardiyo egzersizi zaten her yiğidin harcı değil.ama çok etkili kilo vermede

Bende menümü vereyim.
Kahvaltı:
10.00 1 dilim t.bugday ekmeği
Peynir
Domates sos

Öğlen :
14.30 az pideli köfte

Akşam
1 kase çorba
2 kaşık pırasa
4kaşık makarna

Akşam çay az çerez
Spor yok ama şehir dışındaydık,11000 adım atmıştım
Su 1 litre

Canim menun güzel afiyet olsun ama akşamki öğün seni sisirebilir o yüzden kiraz sapı veya yeşil çay öneririm spora ise diyecek yok harika fit bed3nlerimize fön feda olsun :) bu arada bende 15 dakika step üzerine de 60 spuat 60 mekik ve plank yaptım
Oncelikle afiyet olsun :) Canim alıştırmalarını sağlıklı şeyler tercih et mesela o kekin yerine tarçınlı süt demiştin keşke onu icseydin. ekmek bence çok fazla olmuş. sabahki yanlış anlamadiysam 5 dilim, üzerine 3 dilim daha bana fazla geldi
Menun çok güzel ama su az olmuş canım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…