2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

İnşallah istediğin gibi olur ve o kırmızı elbiseyi giyinip kuğu gibi süzülürsün canım
Yaaaa 38 ha

Eveeettt kesinlikle şişmanlık pişmanlık canım

Evet canım fesat insan işte
Bi zayıflayayım inşallah görür o

Merhaba kızlar,

yine grip oldum kafayı kaldıramıyorum, diyet , hareket yalan oldu.
Umarım herkes iyidir .
Geçmiş olsun canım kendine bi baktır ya çok hasta oluyorsun bağışıklık güçlendirici ilaçlar falan al istersen canım Allah şifa versin

2 bardak limonlu su
1 fincan yeşil çay mate karışık
Balık yağı

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim Çavdar'a 1 tatlı kaşığı ayva reçeli (ev yapımı)
1 tost çavdar ekmeğine kaşarlı

Öğlen
2 dilim çavdar ekmeği arasına 2 ceviz
Yarım muz

Atıştırma
Maraş tarhanası
1 ceviz

300 ip atlama
1,5 ay sonra acıcık yordu ama olsun.

Akşam
1 kepekli sandviç ekmeği arasına ciğer kavurması
Belki 1 tane de but yerim fırında

Kayınvalideye gidiyoruz da akşam yemeğe akşam yazamayabilirim şimdiden yazayım dedim.

Su henüz 800 ml inşallah en azından 1,5 tamamlarım

Ekstra bişey olursa yazmaya çalışıcam. Hemen yeşilçayımı içeyim öyle çıkayım evden.

Teşekkürler, suyu az içiyorum, artırayım haklısın.

Şarjlı fırçaların çok iyi olduğunu biliyorum ama kullanmadım.Ayrıca Ben yüz için nivea peeling ve yüz temizleme köpüğü kullanıyorum. Çok iyi geliyor benm cildime.deneyebilirsin canım
tesekkur ederim canim benim sagolasin tavsiyen icin birine karar verecegim

Gunaydin canim cok tatlisin yaaa ne kadar guzel icten yazmissin...
ayy tesekkur ederim utandim simdi bak

Tavsiyen icin tesekkur ederim canim tonigi yikiyomusun sen daha dogrusu ben tonik adina organik gul suyu aldim da onu surdukten sonra hemn degil 1 saat sonra krem suruyorum bende boyle olmaz mi
Slm kızlarçok mutluyum Mislisse canım kızma bana dayamadım tartıldım veeeeee sonuç 84
kiz niye kizayim supersin super masallah sana bak sehir disina cikiyomussun sende sakin ipin ucunu kacirma tabi bende anlastik mi hayirli yolculuklsr simdiden sana ve ailene

Kızlar yemek yaptım.oğlanı uyutup 5 mil yaptım.şimdi limonlu yeşil çayımı içiyorummm.1 de öğle yemeği yerim.
Harika bir gün olsun hepimize güzeller!
ohh miss valla supersin bu arada leslie5 mil hangisini yapiyosun link atar misin? Birde inanilmaz sıkılastiriyo ya leslie cok iyi yapiyosn nazar degmesin sanirim sen 3 aydir kesintisiz leslie yapiyosun dimi?

insallahh oyle diyenlerin inadina hirslancaz canim tamam mi? Ben alah izin verirse cok iyi bi donus yapicam leslie falan allah ne verirse hakkini vericem insallah ne kaldi sunun surasinda dimi ?

Merhaba kızlar,

yine grip oldum kafayı kaldıramıyorum, diyet , hareket yalan oldu.
Umarım herkes iyidir .
cok gecmis olsun canim benim bol bol dinlen ihlamur ic kivi tuket olur mu ?

ohh iyi yapmissin bazi insanlara karsi agzi tutmayacaksin valla hakedene cevabini vericeksin aferin kiz sana senn bu huyunu cok seviyorum

Malesef yokum canım ama yarın sabah tartılcam ve Mislisse kabul ederse ogün onu sylicem .....
kabul edrim tabiki niye etmiyim yalniz bana ozelden de at olur mu ?

afiyet olsun simdiden canim....

Kizlar simdi ben 1 hafta pek aktif olamayacagim ve tablo hazirlayamayacagim bu yuzden p.tesi kg bildirimini herkes yine beni etiketleyerek yapsin olur mu bu haftalik idare edin tablo olmayacak herkes verdigi grami asagidaki gibi ayrintili bi sekilde yazsin o yeterli.
Gecen hafta:
Simdiki hafta:
Fark: diye tamam mi? Anlastik mi?

Afiyet olsun canım..

Anlaştık kaptan.tamamdır.sana da iyi tatiller canımmm diğer haftaya yaparsın tabloyu da canın sağolsun

Menüm şöyleydi
Sabah 7.00 1 bardak ceviz -su kürü

Kahvaltı 7.20
1 has yum.bol zeytinyağı ve limonlu.
10 zeytin.3 kk eski kaşar.1 salatalık.1 havuç.1 dilim portakal

Öğle 13.00
1 kase tarhana çorb.1 tabak etli türlü.1 kase cacık

Akşam 18.20
1 kase tarhana.1 kase etli türlü ve 1 kase brokoli salatası
1 avuç çiğ fındık.çay

öğlen 1 yeşil çay içildi.spor 5 mil leslie:70dk.
Su 2.5 lt

Menümü yazayım
Kahvaltı
2kaşık kıymalı yumurta
2dilim peynir
Yarım dilim ekmek
Domates salatalık
Çay
1ısırık kek

Ara
1portakal

Öğlen
4kaşık yoğurt
4kaşık müsli

Ara
Limonlu yeşil çay

Akşam
1tabak yoğurtlu ıspanak
Turp turşu ve turşu suyu

1mısırın çeyreği (yazdan buzluğa attığım)

Çay
1hurma

Spor yok boğazlarım çok yanıyo hiç halim yoktu bugün

İyi akşamlar kızlarr yemeğin yanına turşu yedim yaaa atıştırma olarak da şimdi 1 bardak tarçınlı süt 1 tatlı kaşığı ballı.
Ben bu güne kadar neden denememişim ki tarçınlı sütü ya. Mükemmel bişey. Birde 200 ip daha atladım en azından toplamda 500 ip atlamış oldum bu gün. Hiç yapamamaktan iyidir sanırım:)

Oncelikle açıklama yapayım dün gece eltimler bendeydi haliyle sabah kahv kuvvetli oldu.. akşam da yegenlerim bana geldiler birkaç gün kalacaklar onlarla film saati yaptık
Gelelim menume
Sabah: miktarları net bilmiyorum
Has yum, Kıymalı yum
2 dilim ekmek peynir
3 zeytin bikaç çatal patates kız.
2 kup helva

ara: dibek kahvesi 2 dilim bitter

öğle 15: 6 tane ev yapımı çiğ köfte
akşam 18.30: 3 fırın köfte
1 kaşık bulgur pilavı
1 küçük patates elma dilim
Ayran ve salata
ara: patlamış mısır 5 6 tane cips
Ve çekirdek
Türk Kahvesi 2 k kayısı 1 hurma
2.5 litre su bitki çayı
oyy çok yemişim yazınca anladım

Çok değil canım sadece biraz abartmışsın sen yarın dengelersin onu

Tarçınlı sütü bende çok severim tatlı iştahını yok ediyor canım maşallah amma ip atlamışsın bravo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…