İnşallah istediğin gibi olur ve o kırmızı elbiseyi giyinip kuğu gibi süzülürsün canımBaşka zamanım olmuyor tatlım.akşam yapamıyorum zaten yorgun düşüyorum.oğlan 1 saat fln uyuyor fırsat bu fırsat diyip yapmaya çalışıyorum
Yazın tüm arkadaşlarım bana öyle diyorlardı.doğum kikoların öylece kalmış fln dedi biri.bende o günden beri hırs yaptım aynı senin gibi.ama ekim ayında aynanın karşısına bi geçtim nefret ettim o göbekten yağlardan.eşim bu kadar yeter fazla zayıflama desede,8 temmuzda en iyi arkadaşım evlenecek, onun düğününde inşallah hepsine göstercem nasıl zayıflanıyormuş.hemde kırmızı uzun bir elbiseyle..hırs bu konuda müthiş bişey canım.aynen devam edelim.çünkü şişmanlık= pişmanlık
Bende 46-44giyiyordum şu an 38 bile oluyor
Bizimki de kendi kendine oynarsa yapabiliyorum canım yolsa dur yapma bırak dokunma demekten 1 çorbayı 5 dk karıştıramıyor insan.bugün şanslı günümdeydim yaptım çok şükür
Çoook geçmiş olsun canım.Allah şifa versin.bol bol c vitamini tüket..suyu da içmeyi ihmal etme
Evet canım fesat insan işteTatlim uzulme oyle bos bos konusanlara...banada dedi biri birinci oglum daha 6 aylikti ...kiloluydum daha..bsna diyo herkesin icinde ikinciyemi hamilesin gobegin masallah 7 aylik gibi demesinmi...ben tabii zayifladim oldum 58 bu kiz 75 ..eee firsati bulmusum kacirirmiyim bende milletin icinde kiz ikizlere hamilesin heralde..hoc aynaya bakmiyorsunuz heralde dedim..bozulduuu ...sendee oyle yaparsin bebisim hic uzulmee...
Geçmiş olsun canım kendine bi baktır ya çok hasta oluyorsun bağışıklık güçlendirici ilaçlar falan al istersen canım Allah şifa versinMerhaba kızlar,
yine grip oldumkafayı kaldıramıyorum, diyet , hareket yalan oldu.
Umarım herkes iyidir .
Geçmiş olsun canım kendine bi baktır ya çok hasta oluyorsun bağışıklık güçlendirici ilaçlar falan al istersen canım Allah şifa versin
Başka zamanım olmuyor tatlım.akşam yapamıyorum zaten yorgun düşüyorum.oğlan 1 saat fln uyuyor fırsat bu fırsat diyip yapmaya çalışıyorum
Yazın tüm arkadaşlarım bana öyle diyorlardı.doğum kikoların öylece kalmış fln dedi biri.bende o günden beri hırs yaptım aynı senin gibi.ama ekim ayında aynanın karşısına bi geçtim nefret ettim o göbekten yağlardan.eşim bu kadar yeter fazla zayıflama desede,8 temmuzda en iyi arkadaşım evlenecek, onun düğününde inşallah hepsine göstercem nasıl zayıflanıyormuş.hemde kırmızı uzun bir elbiseyle..hırs bu konuda müthiş bişey canım.aynen devam edelim.çünkü şişmanlık= pişmanlık
Bende 46-44giyiyordum şu an 38 bile oluyor
Bizimki de kendi kendine oynarsa yapabiliyorum canım yolsa dur yapma bırak dokunma demekten 1 çorbayı 5 dk karıştıramıyor insan.bugün şanslı günümdeydim yaptım çok şükür
Çoook geçmiş olsun canım.Allah şifa versin.bol bol c vitamini tüket..suyu da içmeyi ihmal etme
Çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım bol sıvı tüketmeye çalış
tesekkur ederim canim benim sagolasin tavsiyen icin birine karar verecegimŞarjlı fırçaların çok iyi olduğunu biliyorum ama kullanmadım.Ayrıca Ben yüz için nivea peeling ve yüz temizleme köpüğü kullanıyorum. Çok iyi geliyor benm cildime.deneyebilirsin canım
ayy tesekkur ederim utandim simdi bakGunaydin canim cok tatlisin yaaa ne kadar guzel icten yazmissin...
Tavsiyen icin tesekkur ederim canim tonigi yikiyomusun sen daha dogrusu ben tonik adina organik gul suyu aldim da onu surdukten sonra hemn degil 1 saat sonra krem suruyorum bende boyle olmaz miSarjli kullanmadim ama iyi diyorlar kullananlar..
Yuz icin diadermine yuz temizleme sutu var onla yikayip ustune tonik surup yikadiktan sonra nemlendiricili yogun bakim kremi uyguluyorum ..ama hergun degil ucu ...kremi hergun suruyorum sadece..onun disinda kil maskelerinden kullanabilirsin canim..
kiz niye kizayim supersin super masallah sana bak sehir disina cikiyomussun sende sakin ipin ucunu kacirma tabi bende anlastik mi hayirli yolculuklsr simdiden sana ve ailene
ohh miss valla supersin bu arada leslie5 mil hangisini yapiyosun link atar misin? Birde inanilmaz sıkılastiriyo ya leslie cok iyi yapiyosn nazar degmesinKızlar yemek yaptım.oğlanı uyutup 5 mil yaptım.şimdi limonlu yeşil çayımı içiyorummm.1 de öğle yemeği yerim.
Harika bir gün olsun hepimize güzeller!
insallahh oyle diyenlerin inadina hirslancaz canim tamam mi? Ben alah izin verirse cok iyi bi donus yapicam leslie falan allah ne verirse hakkini vericem insallah ne kaldi sunun surasinda dimi ?İnşallah canım inşallah hiç pes etmeye niyetim yok dahada hırslanıyorum dün gelen arkadaşım kaç beden giyiniyorsun dedi 46 dedim one ya öyle 40 bari ol dedi öyle bi sinirime gittiki çok pis hırs yaptım dahada artıracam inşallah
cok gecmis olsun canim benim bol bol dinlen ihlamur ic kivi tuket olur mu ?Merhaba kızlar,
yine grip oldumkafayı kaldıramıyorum, diyet , hareket yalan oldu.
Umarım herkes iyidir .
ohh iyi yapmissin bazi insanlara karsi agzi tutmayacaksin valla hakedene cevabini vericeksin aferin kiz sana senn bu huyunu cok seviyorumTatlim uzulme oyle bos bos konusanlara...banada dedi biri birinci oglum daha 6 aylikti ...kiloluydum daha..bsna diyo herkesin icinde ikinciyemi hamilesin gobegin masallah 7 aylik gibi demesinmi...ben tabii zayifladim oldum 58 bu kiz 75 ..eee firsati bulmusum kacirirmiyim bende milletin icinde kiz ikizlere hamilesin heralde..hoc aynaya bakmiyorsunuz heralde dedim..bozulduuu ...sendee oyle yaparsin bebisim hic uzulmee...
kabul edrim tabiki niye etmiyim yalniz bana ozelden de at olur mu ?Malesef yokum canım ama yarın sabah tartılcam veMislisse kabul ederse ogün onu sylicem .....
afiyet olsun simdiden canim....2 bardak limonlu su
1 fincan yeşil çay mate karışık
Balık yağı
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim Çavdar'a 1 tatlı kaşığı ayva reçeli (ev yapımı)
1 tost çavdar ekmeğine kaşarlı
Öğlen
2 dilim çavdar ekmeği arasına 2 ceviz
Yarım muz
Atıştırma
Maraş tarhanası
1 ceviz
300 ip atlama
1,5 ay sonra acıcık yordu ama olsun.
Akşam
1 kepekli sandviç ekmeği arasına ciğer kavurması
Belki 1 tane de but yerim fırında
Kayınvalideye gidiyoruz da akşam yemeğe akşam yazamayabilirim şimdiden yazayım dedim.
Su henüz 800 ml inşallah en azından 1,5 tamamlarım
Ekstra bişey olursa yazmaya çalışıcam. Hemen yeşilçayımı içeyim öyle çıkayım evden.
Afiyet olsun canım..2 bardak limonlu su
1 fincan yeşil çay mate karışık
Balık yağı
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim Çavdar'a 1 tatlı kaşığı ayva reçeli (ev yapımı)
1 tost çavdar ekmeğine kaşarlı
Öğlen
2 dilim çavdar ekmeği arasına 2 ceviz
Yarım muz
Atıştırma
Maraş tarhanası
1 ceviz
300 ip atlama
1,5 ay sonra acıcık yordu ama olsun.
Akşam
1 kepekli sandviç ekmeği arasına ciğer kavurması
Belki 1 tane de but yerim fırında
Kayınvalideye gidiyoruz da akşam yemeğe akşam yazamayabilirim şimdiden yazayım dedim.
Su henüz 800 ml inşallah en azından 1,5 tamamlarım
Ekstra bişey olursa yazmaya çalışıcam. Hemen yeşilçayımı içeyim öyle çıkayım evden.
Inşallah canım güzel dileklerin için teşekkürler..İnşallah istediğin gibi olur ve o kırmızı elbiseyi giyinip kuğu gibi süzülürsün canım
Yaaaa 38 ha
Eveeettt kesinlikle şişmanlık pişmanlık canım
Anlaştık kaptan.tamamdır.sana da iyi tatiller canımmmKizlar simdi ben 1 hafta pek aktif olamayacagim ve tablo hazirlayamayacagim bu yuzden p.tesi kg bildirimini herkes yine beni etiketleyerek yapsin olur mu bu haftalik idare edin tablo olmayacak herkes verdigi grami asagidaki gibi ayrintili bi sekilde yazsin o yeterli.
Gecen hafta:
Simdiki hafta:
Fark: diye tamam mi? Anlastik mi?
Çok değil canım sadece biraz abartmışsın sen yarın dengelersin onuOncelikle açıklama yapayım dün gece eltimler bendeydi haliyle sabah kahv kuvvetli oldu.. akşam da yegenlerim bana geldiler birkaç gün kalacaklar onlarla film saati yaptık
Gelelim menume
Sabah: miktarları net bilmiyorum
Has yum, Kıymalı yum
2 dilim ekmek peynir
3 zeytin bikaç çatal patates kız.
2 kup helva
ara: dibek kahvesi 2 dilim bitter
öğle 15: 6 tane ev yapımı çiğ köfte
akşam 18.30: 3 fırın köfte
1 kaşık bulgur pilavı
1 küçük patates elma dilim
Ayran ve salata
ara: patlamış mısır 5 6 tane cips
Ve çekirdek
Türk Kahvesi 2 k kayısı 1 hurma
2.5 litre su bitki çayı
oyy çok yemişim yazınca anladım
Tarçınlı sütü bende çok severim tatlı iştahını yok ediyor canım maşallah amma ip atlamışsın bravoİyi akşamlar kızlarr yemeğin yanına turşu yedim yaaa atıştırma olarak da şimdi 1 bardak tarçınlı süt 1 tatlı kaşığı ballı.
Ben bu güne kadar neden denememişim ki tarçınlı sütü ya. Mükemmel bişey. Birde 200 ip daha atladım en azından toplamda 500 ip atlamış oldum bu gün. Hiç yapamamaktan iyidir sanırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?