Bu gün son gün kaçırmıcam diye söz vermiştim kendime aslında az yemiştim ama şekerpare ve ekleri görünce tutamadım kendimi ama ipe devam şimdilik 150 bacağımı acıttım biraz uzun süredir ip atlamayınca 300 geçemem sanırım bu gün.Afiyet olsun canim...kacirsan bile telafi edersin eminim ...
Canım video süperniş.izledim ara ara.yarın denerim belki
Bncede spor yapmak lazım misafirlikten önce ye ye ye diyenler çok olur şimdiAksam misafirlige gidileceginden mutevellit 45 dakika leslie fast burn yapilir sporu aksatmayalim degilmi ama
150 ip de iyi canım.bgun spor yapmadım vee bnde kaçamak yaptı bugünnnBu gün son gün kaçırmıcam diye söz vermiştim kendime aslında az yemiştim ama şekerpare ve ekleri görünce tutamadım kendimi ama ipe devam şimdilik 150 bacağımı acıttım biraz uzun süredir ip atlamayınca 300 geçemem sanırım bu gün.
Menün yine çok iyi tatlım.afiyet olsun.kesin eksidesin yarın bak söylemiştim diyeceğimMenümü vereyim
Sabah ılık limonlu su 2 k kayısı
Kahvaltı: 2 has yumurta 1 has patates
KK peynir 6 zeytin
Ara: Türk Kahvesi 1 hurma
ara: küçük muz tarçınlı süt
Aksam 18.15: 1 kepçe çorba
1 kepçe etli patates y
3 kaşık pilav, Salata yoğurt
Ara Türk Kahvesi
1 avuç çekirdek
2.5 litre su bitki çayları
Can bogazdan gelir bebegim ...hazir mislissede yok yiyekkk anasini satiiimmmBu gün son gün kaçırmıcam diye söz vermiştim kendime aslında az yemiştim ama şekerpare ve ekleri görünce tutamadım kendimi ama ipe devam şimdilik 150 bacağımı acıttım biraz uzun süredir ip atlamayınca 300 geçemem sanırım bu gün.
Herzamanki gibi menün çok iyi canım.afiyet olsun.Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu su 2 k kayısı
Kahvaltı: 2 has yumurta 1 has patates
KK peynir 6 zeytin
Ara: Türk Kahvesi 1 hurma
ara: küçük muz tarçınlı süt
Aksam 18.15: 1 kepçe çorba
1 kepçe etli patates y
3 kaşık pilav, Salata yoğurt
Ara Türk Kahvesi
1 avuç çekirdek
2.5 litre su bitki çayları
Menün güzel canım.eklerlerde haftasonu kaçamağı olsun.Menüm şöyleydi bugün
Sabah 7.30 1 bardak ceviz su kürü
Kahvaltı 8.15
1 yum bol tereyağlı.1 havuç.1 yer elması.2 kk peynir.10 zytin.2 dilim muz ve greyfurt.
Öğle 13.00
1 kase maş fas.li salata.yarım kase yoğurt.1 parça yumurtalı ekmek (1 lokmaydı oğluştan kalan).2 kaşık sucuklu yumurta.çay
Saat 15.00 2 fincan yeşil çay 2 minik ekler(eşimle kafede yedim çook pişmanım ama tutamadım kendimiii)
Akşam 19.00
1 kase yayla çorb.6 fırın köftesi.1 maden suyu.4 dilim turp
10 kaju
Su 2lt.
Spor yok.6 gün yaptığım için bu hafta, bugün dinlenme günüm olsun dedim..
Yarın tartı günüüüüü of of
Can bogazdan gelir bebegim ...hazir mislissede yok yiyekkk anasini satiiimmmcok gecmis olsun dikkat et cnm kaslarina bisey olmasin..300 ip bile superr...ben 30 tane atlasam beyin travmasi geciririm heralde....
Haşhaşlı ekmeğe hiiç dayanamam iyi dayanmışsın valla ben hepsini yerdim heraldeBugünkü menüm
Kahvaltı:
12.30 4kaşık et
1dilim peynir
3küp patates
Ara:türk kahvesi
Ara:1bardak süt 2kayısı
Akşam:biraz haşhaşlı ekmek (bir dilim kadar)
Salata
Türk kahvesi
Su az içtim.2litreye tamamlarım.
Hee yiyeekk nolcakki ...kimse duymasin aramizdaHehehe fırsattan istifade diyosunBaşkan yok ne yesek kardır ip içinde Allah korusun bacım alışıyosun valla bak :))
Bende sadece salata yiyecektim.dayanamayıp yedim canım.Haşhaşlı ekmeğe hiiç dayanamam iyi dayanmışsın valla ben hepsini yerdim heralde
Yok yok söylemem kimseyeHee yiyeekk nolcakki ...kimse duymasin aramizda
Bende sadece salata yiyecektim.dayanamayıp yedim canım.
Gunaydin canim cok gecmis olsun ..uzulme verirsin kiloyu sana bisey olmasin..dinlen dikkat et kendine canim..Günaydın kızlar.
Mislisse
geçen hafta 91.2
bugün: 91.4
çok hastayım kızlar, 4-5 gündür yataktan çıkmadım. bugünde işe gelmem gerekti artık. bildiğin battaniye ile oturuyorum şuanda. hastalıktan rejimde gitti. normalde hastalanınca kilo verirdim. herhalde adete denk geldi birde. hiç kiloda veremedim. aldım hatta... yapacak brşey yok. umarım yakın zamanda iyileşit spora ve diyetime devam edebilriim... bu ay hastalıklarla geçti çok kötü. kaka ocak...
Kıyamam ben sana geçmiş olsun Canım dikkat etmedin mi senisopa geliyor
Günaydın kızlar.
Mislisse
geçen hafta 91.2
bugün: 91.4
çok hastayım kızlar, 4-5 gündür yataktan çıkmadım. bugünde işe gelmem gerekti artık. bildiğin battaniye ile oturuyorum şuanda. hastalıktan rejimde gitti. normalde hastalanınca kilo verirdim. herhalde adete denk geldi birde. hiç kiloda veremedim. aldım hatta... yapacak brşey yok. umarım yakın zamanda iyileşit spora ve diyetime devam edebilriim... bu ay hastalıklarla geçti çok kötü. kaka ocak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?