2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Gozun aydin rabbim saglicakla kavustursun ....insallh asmazsin diyelim

Gündüz yüklenip akşam azaltmam lazım sanırım. Bu arada ben akşam yemeğini beş buçuk altı gibi yiyorum.

Birde bunu buldum nette.
Bilgi icin tesekkur bunu herhalde kg verme islemi durunca yapmak gerekiyor degilmi ?

Afiyet olsun menu cok iyi sporda olaymis iyiymis ;(birde su ictinmi ?

Afiyet olsun menu iyi bu arada tevafuk55 yulaf ezmesi iyi geliyormu ?birde spor yapabiliyor musun ?

C
Canm yanlis anlamazsan su toplantilarda biraz daha dikkatli olmani oneririm sporda yok cunku 2 dlm tatli biraz fazla olmus kahvaltiyi goremedim oncemi yazdin ?Birde toplu yazarsak daha iyi olur

Afiyet olsun super menu cumaya eksi goreceginden eminim birazda hareket olursa tabi )

Afiyet olsun aksami gecmi yedin peki ?

dimi ama ?

Cok yemezsen bence bisey olmaz yarim pors yersen mesela

Herkese gunaydin arkadaslar bol hareketli az kalorili birgun olmasi dilegi ile....

Bugun erkenciyim sabah tuvalet yapti sonra sut icirdim simdi battaniyenin altinda orurup cizgi flm izliyoruz prensesle

Dunku menum

sabah 07:sekersiz sutlu nescafe

Kahvalti 12:1 has yum/kk peynir/2 dlm ekmek /1 tk bal

Ara 1 fncn turk kahvesi 2 adet burcak+1 isirik ciklota

Aksam yarim pors bulgur pilavi ile yogurtlu karnabahar

Spor 45 dk zumba +basen inceltme

Su 1.5 litre

C

Canm yanlis anlamazsan su toplantilarda biraz daha dikkatli olmani oneririm sporda yok cunku 2 dlm tatli biraz fazla olmus kahvaltiyi goremedim oncemi yazdin ?Birde toplu yazarsak daha iyi olur
Çok çok haklisin canım bir dilim neyime yetmedi çeşit ya ikisindende yiyim dedim yerinde sayicam bu gidişle kahvaltim i önce yazmıştım hafifti sadece oradada bir dilim tatlı var

Bu gidişle sen erirsin erirsin

Birde akşam ne önerebilirsin bana çayla
Kendi adıma 1 avuç kuruyemiş veya 1 yemek kaşığı kuru üzüm veya 2 kuru kayısı 1 incir veya 1 avuç leblebi tabi kabızlık sorunun yoksa ben bunları tüketiyorum. Çayın yanına yediğim çerezi leblebiyi yavaş yavaş ye tek tek o zaman nefsinde doyar
Yok bana uyku haram oğlan uyandı emiyo uyıcakta çamaşır asıcam da yatcam peehhh. Evet çok güzel fikir aslında ama ha kepekli bisküvi ha diyet kek aynı olmucakmı tevafuk55 ona da kızar
Aynen farkı yok tabi ogleden sonra olur ama akşam olmaz
hepsini sen ye onlarinki beni gecemeyesin
Benimde tek dezavantajim bu iste arkadslar gunduz canm bisry istemezken canm gece oyle bi acikiyorum ki @Pamik gibi sormayin;(
Ben akşam yemeğinden sonra diyorum ki kahve icecem yanında da şunu yerim deyip kafada bitiriyorum. En tehlikeli saatler zaten
Iste sevmedigim metabolizma tipi
Benim de yaaa bende o metobolizmadan istiyorum. Diğer topikte didemdefne ninki öyleydi
Afiyet olsun menu iyi bu arada tevafuk55 yulaf ezmesi iyi geliyormu ?birde spor yapabiliyor musun ?
Yulaf ezmesi tok tutuyor birde wc ye çıkarıyor canım. Spor yapamıyorum canım ya koruma döneminde sıkilasmak icin yapabilirim.
Günaydın canım bende ise geldim çoktan benim kız da cikmadan uyanmisti. Menun güzelmiş kuzum afiyet olsun ama suyu arttir. Kiloya göre 2.5 icmen lazım

Biz de erkenciyiz oglumla kahvaltı yapıyoruz

Kızlar benim.bu yilki okulumda her gün bir etkinlik var yaaa
Bugunde kaz eti pilav yufka yenecekmis herkes hapur hupur yiyecek bende etinden tirtiklarim artık. Bu okula uyum saglarsam yandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…