Gozun aydin rabbim saglicakla kavustursun ....insallh asmazsin diyelimİyi geceler kızlar bende çamaşırımı asıp zencefilli zerdeçallı tarçınlı yoğurdumu yiyip yatarım artık.
Yarın Kardeşim geliyor İstanbul'dan. İnşallah misafir bahanesine aşmayız limiti.
Bilgi icin tesekkur bunu herhalde kg verme islemi durunca yapmak gerekiyor degilmi ?Gündüz yüklenip akşam azaltmam lazım sanırım. Bu arada ben akşam yemeğini beş buçuk altı gibi yiyorum.
Birde bunu buldum nette.
Iste burasi boyle bi yerSu an rakibim sensin kilo olarakama sana teşekkür etmeliyim yani beni yerimden kaldırıp ip atlattinya adetimin ilk günü üzerine birde mekik çektim
Iste sevmedigim metabolizma tipiAslında metabolizma hızın önemli cuma günü eskide olursan anlarım ki sana dokunmuyor
Afiyet olsun menu cok iyiiyi akşamlar canlar
menüm sabah
9:10 :1 büyük elma (bu sabah canım kahvaltı istemedi ama öğlende doyurdum kendimi)
öğle 13:30
yulaflı krep:1 tane
yeşil çay:1 bardak
menemen: küçük bir kase
ara öğün 15:30
bir küçük muz , antep fıstığı yarım avuç kadar
akşam 18:45
bir tabak et kavurma (ama yağını süzdürdüm ve tabak dolu değildi)
tam buğday ekmek :1 dilim
Afiyet olsun cnm gayet iyi haftanin an az4 gunu 40 dklik yuruyus iyi gelecektirBende atayım günlüğü sabah 2 bardak limonlu su. Arkası ek te :)
Afiyet olsun menu iyi bu aradaMenumu vereyim
Sabah 2 kuru kayısı ılık limonlu su
Kahvaltı 6.50: 3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1 y kaşığı kuru üzüm
1 bardak süt
Ara: şekersiz kahve
Öğle 13.00: 1 tabak bamya yemeği
Salata ve küçük kase yoğurt
Ara: 1 dilim kek ve 4 yaprak sarma
Aksam 18.30: 1 kase çorba salata
2 kaşık pilav
Ara: dibek kahvesi 2 kuru kayısı 1 kuru incir, 10 çiğ fındık
2.5 litre su
Canm yanlis anlamazsan su toplantilarda biraz daha dikkatli olmani oneririm sporda yok cunku 2 dlm tatli biraz fazla olmus kahvaltiyi goremedim oncemi yazdin ?Birde toplu yazarsak daha iyi olurÖğle yemeği m
Bir tabak kuru fasulye
4 kaşık pirinç pilavı
Ara bir kase leblebi
1ayva 1mandalina
Arkadasta yediklerim
4yaprak sarma
Yarım kase mercimek çorbası
2kasik peynir lı makarna
1dilim trilece 1dilim sütlü tatlı
Akşam yemeği
Yumurta salatası(bol yeşillik lı)
Bir kaç kaşık kuru fasulye (, oğlumun tabağı ni siyirdim ziyan olmasın:)))
Yeşil çay
2litre su
Spor : yapamadim
Afiyet olsun super menu cumaya eksi goreceginden eminim birazda hareket olursa tabiGelelim benim menüme
Sabah 4 kuru kayısı + 1 bardak su
Yarım saat sonra
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 avuç içi peynir
Domates
Salatalık
1/2 tam tahıllı ekmek
Öğlen
2 tavuk budu
Salata
Ara
3 burçak yulaflı bisküvi
Akşam
1 köfte
1 tabak pırasa
Su 2 lt'ye tamamlarım akşama
Afiyet olsun aksami gecmi yedin peki ?hala çalışıyorum dahada uzayacak. çok berbat bi pazartesi bana.
yediklerim:
sabah: çavdarlı tost, 1 salatalık, 1 domates, 5-7 yeşil zeytin (kaç tane yedim hatırlamıorum valla)
sonrasında kiraz sapı çayı, (tadı yumuşasın diye içine papatya kurusu)
öğlen: limon lifli eti form (berbat bir gün)
öğlen sonrası: yeşil çay
akşam hiç bir şey yemiyorum şuanda iş yüzünden.
dimi ama ?İnan eskisi gibi canım bişey istemiyor. Önceden şunu yiyim bunu yiyim keşke şu olsa derdim ama şimdi aklıma bişey gelmiyor. AA bak kemalpaşa tatlısı yiyebilirim bol şerbetli. Ay canım çekti
Sen kendin karar ver kuzum ben içiyordum o zamanlar da
Çok etki yapacağını sanmıyorum ama dediğim gibi sen kendin karar ver.
Trilrçe sütlü tatlı olmuş mu şimdi hiç
Ha haCanım o nasıl bir ayakkaı ve kıyafet 6 kiloluk şovalye zırhı gibiymiş üstündekiler :)
Arastirmissin bi gun dusuk bigun yuksek falan diyeNasıl şoklıcam kız
Cok yemezsen bence bisey olmaz yarim pors yersen meselaSelammmm yoldaşlarımmmm
Ben hala çalışıyorum mesaim 7 de bitiyor 7 :30 da evde olurum 8 gibi de akşam yemeği yemiş olurum diye düşünüyorum. Sizce akşam geç yediğim için bu bana artı olarak geri döner mi?
Çok çok haklisin canım bir dilim neyime yetmedi çeşit ya ikisindende yiyim dedim yerinde sayicam bu gidişle kahvaltim i önce yazmıştım hafifti sadece oradada bir dilim tatlı varC
Canm yanlis anlamazsan su toplantilarda biraz daha dikkatli olmani oneririm sporda yok cunku 2 dlm tatli biraz fazla olmus kahvaltiyi goremedim oncemi yazdin ?Birde toplu yazarsak daha iyi olur
Bu gidişle sen erirsin erirsinHerkese gunaydin arkadaslar bol hareketli az kalorili birgun olmasi dilegi ile....
Bugun erkenciyim sabah tuvalet yapti sonra sut icirdim simdi battaniyenin altinda orurup cizgi flm izliyoruz prensesle
Dunku menum
sabah 07:sekersiz sutlu nescafe
Kahvalti 12:1 has yum/kk peynir/2 dlm ekmek /1 tk bal
Ara 1 fncn turk kahvesi 2 adet burcak+1 isirik ciklota
Aksam yarim pors bulgur pilavi ile yogurtlu karnabahar
Spor 45 dk zumba +basen inceltme
Su 1.5 litre
Kendi adıma 1 avuç kuruyemiş veya 1 yemek kaşığı kuru üzüm veya 2 kuru kayısı 1 incir veya 1 avuç leblebi tabi kabızlık sorunun yoksa ben bunları tüketiyorum. Çayın yanına yediğim çerezi leblebiyi yavaş yavaş ye tek tek o zaman nefsinde doyarBirde akşam ne önerebilirsin bana çayla
Aynen farkı yok tabi ogleden sonra olur ama akşam olmazYok bana uyku haram oğlan uyandı emiyo uyıcakta çamaşır asıcam da yatcam peehhh. Evet çok güzel fikir aslında ama ha kepekli bisküvi ha diyet kek aynı olmucakmıtevafuk55 ona da kızar
Allah kolaylik versin canım süt emzirdigim günler aklıma geldi...hayatımın en zor gunleriydi..camasirlari as sobanin yanına varsa camasirlik hemen kurur ben öyle yapıyorum.balkona useniyorum bide soğuk ...usutme..kekle bisküvi aynı olmazki ,mesela Havuçlu kek çok hafif ve saglikli tarçın da koyarsin..sen bir dilim yersen hiçbişey olmaz ki..tevafuk suan 10.rüyasında ..:)))bende spor yapıyım bari ...geçmem lazım .....)
Ben akşam yemeğinden sonra diyorum ki kahve icecem yanında da şunu yerim deyip kafada bitiriyorum. En tehlikeli saatler zatenBenimde tek dezavantajim bu iste arkadslar gunduz canm bisry istemezken canm gece oyle bi acikiyorum ki @Pamik gibi sormayin;(
Benim de yaaa bende o metobolizmadan istiyorum. Diğer topikteIste sevmedigim metabolizma tipi
Yulaf ezmesi tok tutuyor birde wc ye çıkarıyor canım. Spor yapamıyorum canım ya koruma döneminde sıkilasmak icin yapabilirim.Afiyet olsun menu iyi bu aradatevafuk55 yulaf ezmesi iyi geliyormu ?birde spor yapabiliyor musun ?
Günaydın canım bende ise geldim çoktan benim kız da cikmadan uyanmisti. Menun güzelmiş kuzum afiyet olsun ama suyu arttir. Kiloya göre 2.5 icmen lazımHerkese gunaydin arkadaslar bol hareketli az kalorili birgun olmasi dilegi ile....
Bugun erkenciyim sabah tuvalet yapti sonra sut icirdim simdi battaniyenin altinda orurup cizgi flm izliyoruz prensesle
Dunku menum
Su 1.5 litre
Biz de erkenciyiz oglumla kahvaltı yapıyoruzHerkese gunaydin arkadaslar bol hareketli az kalorili birgun olmasi dilegi ile....
Dunku menum
Su 1.5 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?