Ohh afiyet olsun oglusunlaBiz de erkenciyiz oglumla kahvaltı yapıyoruz
Yaz tatilinde birara baya yapmıştım müthiş artiya geçtim canım o yüzden şimdi tırsiyirum işin gerçeği. Yoksa benim de hep aklımda ogleden sonra evde de yapabilirim ama dedigim gibi çekiniyorum. Çünkü yaparsam jillian yapacam.Can spor yapmak mi istemiyosun yapamiyomusun yoksa canin mi istemiyo ?en az 4 gun yapsan iyi olur aslinda nacizane fikrim
Kizlar arti birde bi kupa 5 i bi yerde icmistimHerkese gunaydin arkadaslar bol hareketli az kalorili birgun olmasi dilegi ile....
Bugun erkenciyim sabah tuvalet yapti sonra sut icirdim simdi battaniyenin altinda orurup cizgi flm izliyoruz prensesle
Dunku menum
sabah 07:sekersiz sutlu nescafe
Kahvalti 12:1 has yum/kk peynir/2 dlm ekmek /1 tk bal
Ara 1 fncn turk kahvesi 2 adet burcak+1 isirik ciklota
Aksam yarim pors bulgur pilavi ile yogurtlu karnabahar
Spor 45 dk zumba +basen inceltme
Su 1.5 litre
Yanlis yaptigin bisey olabilir mi beslenme falan ilk defa duydum spor yapip artiya geceniYaz tatilinde birara baya yapmıştım müthiş artiya geçtim canım o yüzden şimdi tırsiyirum işin gerçeği. Yoksa benim de hep aklımda ogleden sonra evde de yapabilirim ama dedigim gibi çekiniyorum. Çünkü yaparsam jillian yapacam.
Canım normalde koyu kahveydi sonra küllü kumral yaptım ondan sonra açık küllü yaptım şimdi de platinöyle ya valla kendime bişey aldimmi moralim süper oluyor bu sıralar makyaj malzemelerine taktım kafayı..çok seviyorum değişik bişeylerin olmasını..
saçlarını ne renge boyadin..
Bende yuz bakimi yapacagim onerisi olan varmi evde yapilabilcek ??güle güle kullan değişiklik iyi geliyor kadınlara . nerenk boyadın bende istiyorum aylardır karar veremedim renk konusunda birde saçlarım simsiyah kıyamıyorm galiba
Jillian çok ağır geldi canım inceldigimi hissediyor ama veremiyirdumYanlis yaptigin bisey olabilir mi beslenme falan ilk defa duydum spor yapip artiya geceni
Peki agirlikla falan mi calistin?O dedigim videolara baktinmi saskias a cok eglenceli sporu eglenceli hale getiriyor zumba gibi cok faydasini gordum acikcasi birazda basen inceltme yapiyorum 15 dk kadar benim baska carem yok cunku sirf bogazi kismakla gitmiyor benden malesed ama avantajim vucudun sıkılasmaya cok musaitJillian çok ağır geldi canım inceldigimi hissediyor ama veremiyirdum
Yani dambil kullandım tabi ama büyük ağırlıklar değilPeki agirlikla falan mi calistin?
Ozelden mi ?Buradan mi?
Ben spora gittimgimde hep kendi agirlimla calistirdi cunku extra agirlik kullandigin zaman yag kasa donusuyomus nasil biseyse o yuzden dedim bence hedefine kisasurede kavusmak istiyosan en azindan yuruyus yap cnm yada dans etYani dambil kullandım tabi ama büyük ağırlıklar değil
Buradan ama yüzüm kapalıOzelden mi ?Buradan mi?
Inşallah başlarım canım.Ben spora gittimgimde hep kendi agirlimla calistirdi cunku extra agirlik kullandigin zaman yag kasa donusuyomus nasil biseyse o yuzden dedim bence hedefine kisasurede kavusmak istiyosan en azindan yuruyus yap cnm yada dans etbenim bildgm hareketten tabii bilincli hareketten yani hicbirzman zarar gelmez
kolay gelsiiiiinnn ...en sevmediğim şey cam silmek ve Ütü..Allahtan utuyü kendi yapiyorda ordan yirtiyorum..:))Kızlar bu evin işi hiç bitmezmi perdeleri ütüledim camlar silincek cek te cek
platinmi iyi cesaret...yipratir saçları platin ..açık kulu kumral üstüne sarı ombre attirsaydin da çok guzel olurdu...Canım normalde koyu kahveydi sonra küllü kumral yaptım ondan sonra açık küllü yaptım şimdi de platin
yüz bakımı derken ne amaçla mesela cildin yaglimi,kurumu,yada kırışıklık onleyicimi ne için düşünüyorsun canimBende yuz bakimi yapacagim onerisi olan varmi evde yapilabilcek ??
platinmi iyi cesaret...yipratir saçları platin ..açık kulu kumral üstüne sarı ombre attirsaydin da çok guzel olurdu...
evet kuaforler pahalı...ama iyi cesaret evde açma işlemi yapmak..ben geçen sene actirdım kuaforde çok yiprandi.koyu renkten dönmüştüm kumrala..daha yeni toparlandı saçlar...bende evde boyuyorum artık..Canım birincisi kuaför bana çok pahalı geliyor İkincisi hiçbir zaman hiçbir kuaför istediğim Sonucu vermedi bana hatta birinde erkek gibi kestirmek zorunda kalmıştım. Kendim boyadım palette ile çokta güzel oldu. İkinci açma Boyamada tam oturacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?