2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Can spor yapmak mi istemiyosun yapamiyomusun yoksa canin mi istemiyo ?en az 4 gun yapsan iyi olur aslinda nacizane fikrim
Yaz tatilinde birara baya yapmıştım müthiş artiya geçtim canım o yüzden şimdi tırsiyirum işin gerçeği. Yoksa benim de hep aklımda ogleden sonra evde de yapabilirim ama dedigim gibi çekiniyorum. Çünkü yaparsam jillian yapacam.

Kizlar arti birde bi kupa 5 i bi yerde icmistimsize ozendim dogrusuinsallah faydasini goruruz

Yanlis yaptigin bisey olabilir mi beslenme falan ilk defa duydum spor yapip artiya geceni

öyle ya valla kendime bişey aldimmi moralim süper oluyor bu sıralar makyaj malzemelerine taktım kafayı..çok seviyorum değişik bişeylerin olmasını..
saçlarını ne renge boyadin..
Canım normalde koyu kahveydi sonra küllü kumral yaptım ondan sonra açık küllü yaptım şimdi de platin

Jillian çok ağır geldi canım inceldigimi hissediyor ama veremiyirdum
Peki agirlikla falan mi calistin?O dedigim videolara baktinmi saskias a cok eglenceli sporu eglenceli hale getiriyor zumba gibi cok faydasini gordum acikcasi birazda basen inceltme yapiyorum 15 dk kadar benim baska carem yok cunku sirf bogazi kismakla gitmiyor benden malesed ama avantajim vucudun sıkılasmaya cok musait

Yani dambil kullandım tabi ama büyük ağırlıklar değil
Ben spora gittimgimde hep kendi agirlimla calistirdi cunku extra agirlik kullandigin zaman yag kasa donusuyomus nasil biseyse o yuzden dedim bence hedefine kisasurede kavusmak istiyosan en azindan yuruyus yap cnm yada dans et benim bildgm hareketten tabii bilincli hareketten yani hicbirzman zarar gelmez

Inşallah başlarım canım.

Canım normalde koyu kahveydi sonra küllü kumral yaptım ondan sonra açık küllü yaptım şimdi de platin
platinmi iyi cesaret...yipratir saçları platin ..açık kulu kumral üstüne sarı ombre attirsaydin da çok guzel olurdu...

platinmi iyi cesaret...yipratir saçları platin ..açık kulu kumral üstüne sarı ombre attirsaydin da çok guzel olurdu...

Canım birincisi kuaför bana çok pahalı geliyor İkincisi hiçbir zaman hiçbir kuaför istediğim Sonucu vermedi bana hatta birinde erkek gibi kestirmek zorunda kalmıştım. Kendim boyadım palette ile çokta güzel oldu. İkinci açma Boyamada tam oturacak inşallah

evet kuaforler pahalı...ama iyi cesaret evde açma işlemi yapmak..ben geçen sene actirdım kuaforde çok yiprandi.koyu renkten dönmüştüm kumrala..daha yeni toparlandı saçlar...bende evde boyuyorum artık..

Pakette bin açıcısı ili iki kez arka arkaya açtım maşallah hiç bişey olmadı. Onunla aç bence açarsan ultra yoğun açıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…