2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Günaydın kızlar bu ara çok aktif olamıyorum ama kaçamakta yapmıyorum.
Regl çok gecikti beni bi korku sardı yinede herşeyin hayırlısı...

Afiyet olsun aksami gecmi yedin peki ?
Yok canım iş yüzünden yiyemedim. eve bile 1 de gidebildim maalesef. sorun yok ama olur nadirde olsa böyle şeyler çok takmadan yolumuza devame etmek lazım canım öyle değil mi :)
ama şuan çok yorgunum.

uyanınca 300 ml limonlu su
sabah: çavdarlı ekmeğe tost, 2 parça dil peyniri, 3- yeşil zeytin, 1 küçük salatalık
saat 10da (şimdi): 1 küçük salatalık ve çay.
10.30 da yeşilçay içicem.
öğlen: haşlama brokoli ve dil balığım var ızgara.
16 gibi yeşil çay içerim.
17.30 gibi de 170 gr haşlama tavuk göğsü, yanında haşlama brokoli hazırladım :)

Günaydınnn bugün işe gitmedim geç kalktım 9.30 da kahvaltımı yaptım

Eki Görüntüle 1915203
Canım afiyet olsun ama salam, sosis, jambon, sucuk bu tarz gıdalardan uzak durmanı öneririm :/ her ne kadar çok sevsemde maalesef bize yaramıyor. onun yerine lor peynırı öneririm :)

Evett erken kalkma hediyesi verdi oğluşum bana. Çok su içince gece boyu sabaha hepsi üstüne banyo yaptık limonlu suyumu yeni içicem daha içemedim. Tabi kahvaltı da geç kaldı.

Srn normalde spor yapmiyordun degilmi bence boyle boyle hafif hafif artir dpor yaparsan daha iyi gider gitmese bile sıkılasirsin
Arada ip ve mekik vakit bulursam canım. Onun dışında ctesi pazar genelde dışardayız arabayı sattık her yere yürüyoruz. Ben zaten her Cumartesi ğazara yürüyerek gidiyorum 3-4 durak var binmiyorum otobüse.

5 milden once kucuk kucuk basla direk fast yapma olur mu ?
Evet canım niyetim 5 mil ama 1 mille başladım yavaş yavaş o bile yordu gece gece.
Havuclu cevizli hemde tarcinli ...sahsen ben onu yapipta bi dilimle sinirli kalacagimi dusunmuyorum ;(Eger kalan varsa tebrik ederim simdiden

Ben onu çok severim yaa ama tutmak şart yoksa bi anlamı kalmaZ.

Cok cok ivin ezilirse ben sari leblebi ile az kuru uzum onerebilirim

Leblebi ok. Ama kuru üzüm bana çok tatlı geliyor ya.

Benimde tek dezavantajim bu iste arkadslar gunduz canm bisry istemezken canm gece oyle bi acikiyorum ki Pamik gibi sormayin;(

Acıkmak değil de kuzum alışkanlık sanırım. O çayın yanında ille bişey olacak.

Gozun aydin rabbim saglicakla kavustursun ....insallh asmazsin diyelim
Amin inşallah iş için geliyor. Ayda bir gün bende :)

Bilgi icin tesekkur bunu herhalde kg verme islemi durunca yapmak gerekiyor degilmi ?

Kesinlikle canım.

Afiyet olsun cnm gayet iyi haftanin an az4 gunu 40 dklik yuruyus iyi gelecektirgibek icinde mekik cekebiliyosan cok iyi olur 15 ile basla hergun 5 artir ....

Günlük çıkamıyorum canım çocuk var. Yazın çıkıyordum ama kışın çıkamam.

Gerçekten eskisi gibi istemiyor canım. Ama Kemalpaşayı bi kaçamak yapabilirim.

Arastirmissin bi gun dusuk bigun yuksek falan diye
Evet senin sesin çıkmayınca araştırdım. Kayıpsın kayıp :)

Kızlar benim.bu yilki okulumda her gün bir etkinlik var yaaa
Bugunde kaz eti pilav yufka yenecekmis herkes hapur hupur yiyecek bende etinden tirtiklarim artık. Bu okula uyum saglarsam yandım

Okula uyum sağlamak okulu bahane etmek yok kesinlikle. Cücüğün yesin kalırsa bi lokma tadına bakarsın.

Hayırlısı olsun kuzum inşallah. Niye istemiyormuşun.

Srn normalde spor yapmiyordun degilmi bence boyle boyle hafif hafif artir dpor yaparsan daha iyi gider gitmese bile sıkılasirsin
Arada ip ve mekik vakit bulursam canım. Onun dışında ctesi pazar genelde dışardayız arabayı sattık her yere yürüyoruz. Ben zaten her Cumartesi ğazara yürüyerek gidiyorum 3-4 durak var binmiyorum otobüse.

5 milden once kucuk kucuk basla direk fast yapma olur mu ?
Evet canım niyetim 5 mil ama 1 mille başladım yavaş yavaş o bile yordu gece gece.
Havuclu cevizli hemde tarcinli ...sahsen ben onu yapipta bi dilimle sinirli kalacagimi dusunmuyorum ;(Eger kalan varsa tebrik ederim simdiden

Ben onu çok severim yaa ama tutmak şart yoksa bi anlamı kalmaZ.

Cok cok ivin ezilirse ben sari leblebi ile az kuru uzum onerebilirim

Leblebi ok. Ama kuru üzüm bana çok tatlı geliyor ya.

Benimde tek dezavantajim bu iste arkadslar gunduz canm bisry istemezken canm gece oyle bi acikiyorum ki Pamik gibi sormayin;(

Acıkmak değil de kuzum alışkanlık sanırım. O çayın yanında ille bişey olacak.

Gozun aydin rabbim saglicakla kavustursun ....insallh asmazsin diyelim
Amin inşallah iş için geliyor. Ayda bir gün bende :)

Bilgi icin tesekkur bunu herhalde kg verme islemi durunca yapmak gerekiyor degilmi ?

Kesinlikle canım.

Afiyet olsun cnm gayet iyi haftanin an az4 gunu 40 dklik yuruyus iyi gelecektirgibek icinde mekik cekebiliyosan cok iyi olur 15 ile basla hergun 5 artir ....

Günlük çıkamıyorum canım çocuk var. Yazın çıkıyordum ama kışın çıkamam.

Gerçekten eskisi gibi istemiyor canım. Ama Kemalpaşayı bi kaçamak yapabilirim.

Arastirmissin bi gun dusuk bigun yuksek falan diye
Evet senin sesin çıkmayınca araştırdım. Kayıpsın kayıp :)

Bugunde kaz eti pilav yufka yenecekmis herkes hapur hupur yiyecek bende etinden tirtiklarim artık. Bu okula uyum saglarsam yandım

Okula uyum sağlamak okulu bahane etmek yok kesinlikle. Cücüğün yesin kalırsa bi lokma tadına bakarsın.

Hayırlısı olsun kuzum inşallah. Niye istemiyormusun.

Yok canım iki tane var allahım onları bağışlasın hayırlı evlat eylesin.ama yinede hayırlısı tabi...

Yok canım iki tane var allahım onları bağışlasın hayırlı evlat eylesin.ama yinede hayırlısı tabi...
Aminnn inşallah Allah bağışlasın. Ben çok istedim kalbi durdu ikinci kuzumun 2 aylıktı daha. Dünyam başıma yıkılmıştı rabbim kimseye yaşatmasın oğlumu bana bağışlasın inşallah.

Merhaba kızlar...
anca fırsat bulabildim cocuklardan,büyüğü anaokuluna gönderene kadar bizim evi görmeyin..resmen arkaniza bakmadan kacarsiniz..Allahtan ufak olan akıllıda beni yormuyor..öyle işte cocuk zor iş ...
Bugün tartildim..guzel gidiyor bakalım..dün biraz fazla yediğimi düşünmüştüm ama tartİda eksiyi görünce moralim yerine geldi..Bugün çok çok dikkat edicem bakalım..neler olcak...
havada çok güzel evde çok sıkıldım ..gezmek istiyorum ......yarın kesin alışverişe çıkmam lazım..bişeyler alıp kendimi mutlu etmem lazım..yoksa kendime gelemicem..

Şu alışverişte olmasa zaten başka hiç bişeyimiz yok Bende saçlarımı boyadım 2 renk oldu ama olsun oturacak daha.
öyle ya valla kendime bişey aldimmi moralim süper oluyor bu sıralar makyaj malzemelerine taktım kafayı..çok seviyorum değişik bişeylerin olmasını..
saçlarını ne renge boyadin..

Şu alışverişte olmasa zaten başka hiç bişeyimiz yok Bende saçlarımı boyadım 2 renk oldu ama olsun oturacak daha.
güle güle kullan değişiklik iyi geliyor kadınlara . nerenk boyadın bende istiyorum aylardır karar veremedim renk konusunda birde saçlarım simsiyah kıyamıyorm galiba

Can spor yapmak mi istemiyosun yapamiyomusun yoksa canin mi istemiyo ?en az 4 gun yapsan iyi olur aslinda nacizane fikrim

Ye ama azcik ye 4 te birini ye nefis bu sonucta can cekiyor ne demisler azi karar cogu zarar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…