Yok canım iş yüzünden yiyemedim. eve bile 1 de gidebildim maalesef. sorun yok ama olur nadirde olsa böyle şeyler çok takmadan yolumuza devame etmek lazım canım öyle değil mi :)Afiyet olsun aksami gecmi yedin peki ?
Canım afiyet olsun ama salam, sosis, jambon, sucuk bu tarz gıdalardan uzak durmanı öneririm :/ her ne kadar çok sevsemde maalesef bize yaramıyor. onun yerine lor peynırı öneririm :)
Arada ip ve mekik vakit bulursam canım. Onun dışında ctesi pazar genelde dışardayız arabayı sattık her yere yürüyoruz. Ben zaten her Cumartesi ğazara yürüyerek gidiyorum 3-4 durak var binmiyorum otobüse.Srn normalde spor yapmiyordun degilmi bence boyle boyle hafif hafif artir dpor yaparsan daha iyi gider gitmese bile sıkılasirsin
Evet canım niyetim 5 mil ama 1 mille başladım yavaş yavaş o bile yordu gece gece.5 milden once kucuk kucuk basla direk fast yapma olur mu ?
Havuclu cevizli hemde tarcinli ...sahsen ben onu yapipta bi dilimle sinirli kalacagimi dusunmuyorum ;(Eger kalan varsa tebrik ederim simdiden
Cok cok ivin ezilirse ben sari leblebi ile az kuru uzum onerebilirim
Benimde tek dezavantajim bu iste arkadslar gunduz canm bisry istemezken canm gece oyle bi acikiyorum kiPamik gibi sormayin;(
Amin inşallah iş için geliyor. Ayda bir gün bende :)Gozun aydin rabbim saglicakla kavustursun ....insallh asmazsin diyelim
Bilgi icin tesekkur bunu herhalde kg verme islemi durunca yapmak gerekiyor degilmi ?
Afiyet olsun cnm gayet iyi haftanin an az4 gunu 40 dklik yuruyus iyi gelecektirgibek icinde mekik cekebiliyosan cok iyi olur 15 ile basla hergun 5 artir ....
dimi ama ?
Evet senin sesin çıkmayınca araştırdım. Kayıpsın kayıp :)Arastirmissin bi gun dusuk bigun yuksek falan diye
Kızlar benim.bu yilki okulumda her gün bir etkinlik var yaaa
Bugunde kaz eti pilav yufka yenecekmisherkes hapur hupur yiyecek bende etinden tirtiklarim artık. Bu okula uyum saglarsam yandım
Günaydın kızlar bu ara çok aktif olamıyorum ama kaçamakta yapmıyorum.
Regl çok gecikti beni bi korku sardı yinede herşeyin hayırlısı...
Arada ip ve mekik vakit bulursam canım. Onun dışında ctesi pazar genelde dışardayız arabayı sattık her yere yürüyoruz. Ben zaten her Cumartesi ğazara yürüyerek gidiyorum 3-4 durak var binmiyorum otobüse.Srn normalde spor yapmiyordun degilmi bence boyle boyle hafif hafif artir dpor yaparsan daha iyi gider gitmese bile sıkılasirsin
Evet canım niyetim 5 mil ama 1 mille başladım yavaş yavaş o bile yordu gece gece.5 milden once kucuk kucuk basla direk fast yapma olur mu ?
Havuclu cevizli hemde tarcinli ...sahsen ben onu yapipta bi dilimle sinirli kalacagimi dusunmuyorum ;(Eger kalan varsa tebrik ederim simdiden
Cok cok ivin ezilirse ben sari leblebi ile az kuru uzum onerebilirim
Benimde tek dezavantajim bu iste arkadslar gunduz canm bisry istemezken canm gece oyle bi acikiyorum kiPamik gibi sormayin;(
Amin inşallah iş için geliyor. Ayda bir gün bende :)Gozun aydin rabbim saglicakla kavustursun ....insallh asmazsin diyelim
Bilgi icin tesekkur bunu herhalde kg verme islemi durunca yapmak gerekiyor degilmi ?
Afiyet olsun cnm gayet iyi haftanin an az4 gunu 40 dklik yuruyus iyi gelecektirgibek icinde mekik cekebiliyosan cok iyi olur 15 ile basla hergun 5 artir ....
dimi ama ?
Evet senin sesin çıkmayınca araştırdım. Kayıpsın kayıp :)Arastirmissin bi gun dusuk bigun yuksek falan diye
Kızlar benim.bu yilki okulumda her gün bir etkinlik var yaaa
Bugunde kaz eti pilav yufka yenecekmisherkes hapur hupur yiyecek bende etinden tirtiklarim artık. Bu okula uyum saglarsam yandım
Günaydın kızlar bu ara çok aktif olamıyorum ama kaçamakta yapmıyorum.
Regl çok gecikti beni bi korku sardı yinede herşeyin hayırlısı...
Yok canım iki tane var allahım onları bağışlasın hayırlı evlat eylesin.ama yinede hayırlısı tabi...Arada ip ve mekik vakit bulursam canım. Onun dışında ctesi pazar genelde dışardayız arabayı sattık her yere yürüyoruz. Ben zaten her Cumartesi ğazara yürüyerek gidiyorum 3-4 durak var binmiyorum otobüse.
Evet canım niyetim 5 mil ama 1 mille başladım yavaş yavaş o bile yordu gece gece.
Ben onu çok severim yaa ama tutmak şart yoksa bi anlamı kalmaZ.
Leblebi ok. Ama kuru üzüm bana çok tatlı geliyor ya.
Acıkmak değil de kuzum alışkanlık sanırım. O çayın yanında ille bişey olacak.
Amin inşallah iş için geliyor. Ayda bir gün bende :)
Kesinlikle canım.
Günlük çıkamıyorum canım çocuk var. Yazın çıkıyordum ama kışın çıkamam.
Gerçekten eskisi gibi istemiyor canım. Ama Kemalpaşayı bi kaçamak yapabilirim.
Evet senin sesin çıkmayınca araştırdım. Kayıpsın kayıp :)
Okula uyum sağlamak okulu bahane etmek yok kesinlikle. Cücüğün yesin kalırsa bi lokma tadına bakarsın.
Hayırlısı olsun kuzum inşallah. Niye istemiyormuşun.
Aminnn inşallah Allah bağışlasın. Ben çok istedim kalbi durdu ikinci kuzumun 2 aylıktı daha. Dünyam başıma yıkılmıştıYok canım iki tane var allahım onları bağışlasın hayırlı evlat eylesin.ama yinede hayırlısı tabi...
öyle ya valla kendime bişey aldimmi moralim süper oluyor bu sıralar makyaj malzemelerine taktım kafayı..çok seviyorum değişik bişeylerin olmasını..Şu alışverişte olmasa zaten başka hiç bişeyimiz yokBende saçlarımı boyadım 2 renk oldu ama olsun oturacak daha.
aman dikkat canım cuma günü yaşayacağın sevince odaklanKızlar benim.bu yilki okulumda her gün bir etkinlik var yaaa
güle güle kullan değişiklik iyi geliyor kadınlara . nerenk boyadın bende istiyorum aylardır karar veremedim renk konusunda birde saçlarım simsiyah kıyamıyorm galibaŞu alışverişte olmasa zaten başka hiç bişeyimiz yokBende saçlarımı boyadım 2 renk oldu ama olsun oturacak daha.
Can spor yapmak mi istemiyosun yapamiyomusun yoksa canin mi istemiyo ?en az 4 gun yapsan iyi olur aslinda nacizane fikrimKendi adıma 1 avuç kuruyemiş veya 1 yemek kaşığı kuru üzüm veya 2 kuru kayısı 1 incir veya 1 avuç leblebi tabi kabızlık sorunun yoksa ben bunları tüketiyorum. Çayın yanına yediğim çerezi leblebiyi yavaş yavaş ye tek tek o zaman nefsinde doyar
Aynen farkı yok tabi ogleden sonra olur ama akşam olmaz
hepsini sen ye onlarinki beni gecemeyesin
Ben akşam yemeğinden sonra diyorum ki kahve icecem yanında da şunu yerim deyip kafada bitiriyorum. En tehlikeli saatler zaten
Benim de yaaa bende o metobolizmadan istiyorum. Diğer topikte @didemdefne ninki öyleydi
Yulaf ezmesi tok tutuyor birde wc ye çıkarıyor canım. Spor yapamıyorum canım ya koruma döneminde sıkilasmak icin yapabilirim.
Günaydın canım bende ise geldim çoktan benim kız da cikmadan uyanmisti. Menun güzelmiş kuzum afiyet olsun ama suyu arttir. Kiloya göre 2.5 icmen lazım
Ye ama azcik ye 4 te birini ye nefis bu sonucta can cekiyorKızlar benim.bu yilki okulumda her gün bir etkinlik var yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?