Canim bence biskuvinin hiç oluru yok. Pilav da kilon az olduğu için olmaz. Artık bu tarz menüler sende koruma dönemi gibi ama aksamlari hafifletyigini düşün eksiye geçersin diye düşünüyorum.Öğlen atıştırma olmayınca akşam yüklendim. Fakat pirinç pilavı olsa haklısın da bulgurun bi zararı yok diye biliyorum. Bisküviye gelince çayın yanında kepekli bisküvi yedim. Olma dı mı
Gündüz yüklenip akşam azaltmam lazım sanırım. Bu arada ben akşam yemeğini beş buçuk altı gibi yiyorum.Canim bence biskuvinin hiç oluru yok. Pilav da kilon az olduğu için olmaz. Artık bu tarz menüler sende koruma dönemi gibi ama aksamlari hafifletyigini düşün eksiye geçersin diye düşünüyorum.
Gündüz yüklenip akşam azaltmam lazım sanırım. Bu arada ben akşam yemeğini beş buçuk altı gibi yiyorum.
Birde bunu buldum nette.
Bk bu da güzelmiş aynen bencede akşam olabildiğince sade yemelisinGündüz yüklenip akşam azaltmam lazım sanırım. Bu arada ben akşam yemeğini beş buçuk altı gibi yiyorum.
Birde bunu buldum nette.
Evet mesela benim durdu yada yavaşladı bu şekilde yapmam gerekiyormuş. Başka bi yerde okudum şimdi 4 gün düşük kalori 5.6. Gün sadece 100-200 kalori fazla 7. Gün cozutmadan serbest.Anlamadım ben ya şimdi Metabolizmayı şaşırtmak için mi bir yüksek bir düşük kalorili besleniliyor ?
Evet mesela benim durdu yada yavaşladı bu şekilde yapmam gerekiyormuş. Başka bi yerde okudum şimdi 4 gün düşük kalori 5.6. Gün sadece 100-200 kalori fazla 7. Gün cozutmadan serbest.
Birde akşam ne önerebilirsin bana çaylaBk bu da güzelmiş aynen bencede akşam olabildiğince sade yemelisin
Yok bana uyku haram oğlan uyandı emiyo uyıcakta çamaşır asıcam da yatcam peehhh. Evet çok güzel fikir aslında ama ha kepekli bisküvi ha diyet kek aynı olmucakmıkız uyumadinmi sen hâlâ:))çayın yanında Havuçlu yada Portakallı kek yspabilirsin..esmer şeker kullan.yag olarakta yemeklik zeytinyağı olur.un olarak tam buğday unu değilde biraz kepekli olanindan olabilir...Eğer illa diyete uymaliyim diyorsan tabii...onun dışında poğaça olabilir..yine diyete uygun malzemelerden olabilir canım..yarın senin için tarif bakarım..
Allah kolaylik versin canım süt emzirdigim günler aklıma geldi...hayatımın en zor gunleriydi..camasirlari as sobanin yanına varsa camasirlik hemen kurur ben öyle yapıyorum.balkona useniyorum bide soğuk ...usutme..kekle bisküvi aynı olmazki ,mesela Havuçlu kek çok hafif ve saglikli tarçın da koyarsin..sen bir dilim yersen hiçbişey olmaz ki..tevafuk suan 10.rüyasında ..:)))bende spor yapıyım bari ...geçmem lazım .....Yok bana uyku haram oğlan uyandı emiyo uyıcakta çamaşır asıcam da yatcam peehhh. Evet çok güzel fikir aslında ama ha kepekli bisküvi ha diyet kek aynı olmucakmıtevafuk55 ona da kızar
Srn normalde spor yapmiyordun degilmi bence boyle boyle hafif hafif artir dpor yaparsan daha iyi gider gitmese bile sıkılasirsin15 dk 1 mil Leslie yaptım başlangıç hafif olsun dedim ama baya yordu spor yapmayınca ağır geldi şimdi 50 mekik arkasından uyku mümkünse
5 milden once kucuk kucuk basla direk fast yapma olur mu ?Eşşolusunun oyuncaklarından yer mı var odada 3 tekerlekli bisiklet plastik olanlardan motor gibi koca bi kamyon bi at sandalye minik koltuk. Bize yer kalmadıoda büyük de şükür sobanın yeri kötü girişi daraltıyor arka odaya asıyorum donarım balkonda çok soğuk. Aslında haklısın severimde havuçlu keki süper olur bide kepekli un tamamdır. Tam buğday olmaz mı ? Bende mekik çekcem az. Ne yapsam kardır. Şu 5 mile başlıcam da du bakim ne zaman.
Havuclu cevizli hemde tarcinli ...sahsen ben onu yapipta bi dilimle sinirli kalacagimi dusunmuyorum ;(Eger kalan varsa tebrik ederim simdidenAllah kolaylik versin canım süt emzirdigim günler aklıma geldi...hayatımın en zor gunleriydi..camasirlari as sobanin yanına varsa camasirlik hemen kurur ben öyle yapıyorum.balkona useniyorum bide soğuk ...usutme..kekle bisküvi aynı olmazki ,mesela Havuçlu kek çok hafif ve saglikli tarçın da koyarsin..sen bir dilim yersen hiçbişey olmaz ki..tevafuk suan 10.rüyasında ..:)))bende spor yapıyım bari ...geçmem lazım .....)
Biraz karbon fazla geldi pode revani borek falan ama neyse afiyet olsun spor yapmissin en azindanSelam millet maşallah maşallah menulerrr supperrr...tam gaz gidiyoruz bakalimmm..
benim menücugum deee!!!
çeyrek yağsız magsiz bi tost içinde sucuk var demeye bin sahit gerek ..yanında bir çay bardağı ballı çay yada su desem daha dogru olur...
çok küçük bir dilim Revani
ne yedim unuttum sonrasını valla hatirlamiyorum..
Eşim aradı saat 4 gibi kızarmış tavuk pide getiriyorum ayran yapsana dedi..bende ne tavukmu pidemi alllaaahhh dedim..sonra sadece bir but yedim birazcık ta pide..bir buçuk bardak ayran...
akşam kV börek yapmış gelini yesinde hiç zayiflayamasin diye iki dilimcik yedim...
ama bir sorun niye yedim çünkü ayıp olmasın diye:))
eşime yani annesi yapmış ya o yüzden...
ama çok su iciyorum..
ve bugün spor 1 saat ara ara tabii ....
bugunde bitti ...Çocuklarda uyudu ...simdi dizi keyfiii...herkese güzel aksamlar ...
Cok cok ivin ezilirse ben sari leblebi ile az kuru uzum onerebilirimBirde akşam ne önerebilirsin bana çayla
Benimde tek dezavantajim bu iste arkadslar gunduz canm bisry istemezken canm gece oyle bi acikiyorum kiCanim bence biskuvinin hiç oluru yok. Pilav da kilon az olduğu için olmaz. Artık bu tarz menüler sende koruma dönemi gibi ama aksamlari hafifletyigini düşün eksiye geçersin diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?