Ay çok az geldi bana ben doymam sanırım bu kadarla :) afiyet olsun canım eksi getirecek menuGünün ilk menüsü benden gelsin
Kahvaltı:
12.30tam buğday ekmeğinden tost
Çay
(Kahvaltı çok geç oldu.tatil olunca geç kalktık.en güzeli güne erken başlamak ama bugün beceremedim)
Ara:1 limonlu maden suyu
1 kayısı
Akşam:
17:30 tas kebabı
Salata
Akşamada spordan sonra acıkırsam tarçınlı süt içerim.birde türk kahvesi
Canim bazen ekmeği abartiyirsun bazen tatlı yiyorsun bunlar maalesef engelliyor canım. Hele de kilo azaldikca daha çok etkiliyor..Pazar gününe kadar çok dikkat ettim ama sadece pazar sabahı yediğim şekerpare yüzünden böyle olabilir mi ya
Maşallah hem menune hem sporuna diyecek yok Harikasın canımMenümü vereyim kızlar
Sabah 7.00 1 bardak ceviz -su kürü
Kahvaltı 7.30
1 has yum bol zeytinyağı ile.1 yer elması ve havuç.1 çay kaşığı tereyağı (yuttum).yarım salatalık.2 kk keçi peyniri
1kk eski kaşar.17 zeytin.3 ceviz.3 fincan açık çay.
Öğle 13.00
1 kase yayla çorb.3 köfte (fırında).6 tane etli pazı sarması.
yarım brdk kefir.1 turp
Akşam 18.10
1 kepçe yayla çorb.7 etli pazı sarma.1 kase salata.
yarım bardak kefir (öğleden kalan)
1 keçiboynuzu.1 avuç çiğ kabuklu fıstık.çay
Gün içinde 1 yeşil çay 1 goji Berry çayı içildi.
Spor! Sabah 10da = leslie 5 mil :1sa 10 dk
17de = 15 dk karın+15 dk iç bacak egzr.
Su 2.5 lt.yatana kadar 3 lt yi geçerim
Y yagmur7968 nın tırnağı olamam ki benArkadaslara katılıyorum canım az olsun daim olsuntebrik ederim..
Joleya Joleyaaa.... seni çok.kiskaniyorum yaaaben senin ve Pamik gibi yesem artınin pasasini görürüm hem valla hem billa şaka bir tarafa canım gönülden tebrik ederim
Maşallah canım hem de en nazar boncuklusundantebrik ederim canım :)
Bu hafta suyu arttirirsan daha güzel eksilir göreceksin canım tebrik ederim
Vu huuuuu Süpersin canımkeşke bende öyle verebilsem ama veremiyorum çözemedim nedenini de.. ama sen bu kararlılıkla Şubat hedefine de ulasacaksin
Moral bozmak yok canımhatalarimizi biliyoruz az çok, bu hafta daha az hata ile daha güzel eksier görebilirsin
Yani söyle diyeyim ekmekli bir aksam yemegi üzerine de tatlı bana direkt artı bir kilo olarak dönüyor.. sonra 3 gün onu verecem diye uğraşıyorum...
Cok tesekkur ederim canım benimcanım menün dengeli yumurta süt meyve sebze hepsi var yineişte böyle yediğimizde yağlar yanıyor.süpersin
tesekkur ederim anlayisiniz icinAnlaştık kaptan.tamamdır.sana da iyi tatiller canımmmdiğer haftaya yaparsın tabloyu da canın sağolsun
canim nasilsin ?Menümü yazayım
Kahvaltı
2kaşık kıymalı yumurta
2dilim peynir
Yarım dilim ekmek
Domates salatalık
Çay
1ısırık kek
Ara
1portakal
Öğlen
4kaşık yoğurt
4kaşık müsli
Ara
Limonlu yeşil çay
Akşam
1tabak yoğurtlu ıspanak
Turp turşu ve turşu suyu
1mısırın çeyreği (yazdan buzluğa attığım)
Çay
1hurma
Spor yok boğazlarım çok yanıyo hiç halim yoktu bugün
canim 1.sayfada kim ne kdr vermis hep yaziyor ordan bakabilirsin sen nasilsin ?
yuz icin biooil kas ve kirpik icin badem ve hint yagiHayırlı yolculuklar canımyuzun için ne yağı kullanıyorsun ? kirpikler için ne kullanicaksin?
Seni cok iyi anliyorum umarim onemli bise yokturKızlar maşallah iyi gidiyor sunuzbelliki bu hafta eksiler bol olucak.ben o aşırı yemeği kestim şükür ama çokta düzenli değilim bu hafta spor yapamadim diyet düşünemiyorum aslında biraz morelim bozuk bu hafta odaklanamiyorum o yüzden . İnşallah önümüzdeki hafta toparlarim biraz insanın kafası karışık ken kilo yu pek dusunemiyor açıkçası
ben burdayim kizlar
cok gecmis olsun rabbim acil sifalar versin aramiza bomba gibi donmen dilegiyle..Günaydın kızlar.
Mislisse
geçen hafta 91.2
bugün: 91.4
çok hastayım kızlar, 4-5 gündür yataktan çıkmadım. bugünde işe gelmem gerekti artık. bildiğin battaniye ile oturuyorum şuanda. hastalıktan rejimde gitti. normalde hastalanınca kilo verirdim. herhalde adete denk geldi birde. hiç kiloda veremedim. aldım hatta... yapacak brşey yok. umarım yakın zamanda iyileşit spora ve diyetime devam edebilriim... bu ay hastalıklarla geçti çok kötü. kaka ocak...
olsun canim kendine gelde tekrar baslarsin insallh..
masallhKızlar günaydın dün gece yediğim naneler olmasa daha fazla verecekmişim metobolizmamı seviyorum yaaa
Geçen hafta 62.1
Bu hafta 61.5
Fark-600
yaptigin leslieler cok ise yaramis belli masallh canim benimMislisse
Bende bildirimimi yapayım
Geçen hafta: 68.5
Bu hafta:67.3
Fark: - 1200gr
Eki Görüntüle 1946065
cAnim iyi bi rakm moral bozma
insallh canim bu azimle 54 u bile gorursun insallh...26 aralıkta 70.7 ydim.30 ocak ta 67.3 oldum.
1 ayda 3.4 kg vermişim kızlar.Daim olur umarım...
Vee 28 şubatta hedefim= 64 olmak!
İNŞALLAH
Mislisse
canim 300 grda iyi fena degilsin
canik moralini bozma lutfen nolur kg az zaten belki de ideal kg budur senin bide boyle bi durum varmis duydunuzmu bilmiyorum vucut ideal kgsubda olunca kg verdirmiyomus meto
sorun degil canim vucut korumaya almis belliki oyuzden metonu sasirt benceSlm kizlar ...bugun yorucu bir gun gecirdimm..oglumun arkadasi geldi ..ortalik kizil kiyametti ..dur yapma etme diye diyeee gecti birgun..daha yeni g..tumun ustune oturdum..
Kilo veren fistiklar supersiniz valla...ben hic veremedim ayni yerde sayiyorum..ahh ahhh hafta sonu hamur isi kacamaklarim olmayaydi bayaa iyidi kilo vermem ama dayanamadim yedim..
Gecen hafta 62.4
Bu hafta 62.5
Fark + 100
Mislisse affet bebegim (
Yani söyle diyeyim ekmekli bir aksam yemegi üzerine de tatlı bana direkt artı bir kilo olarak dönüyor.. sonra 3 gün onu verecem diye uğraşıyorum...
Ya bende öyle yapıyorum ama ara öğün var ay öğlen az yedim şunuda yiyim nolur filan diyorum o yüzden elimden geldiğince düşürdüm kaloriyi de öğün sayısını da bakalım bu hafta ne çıkacak. Ona göre hareket ederim artık.Pamik ben kalori hesabı ile 10 kilo verdim 3 ana 3 ara öğün yaparak.. ama ağzıma kaçamak hiçbir şey surmuyordum bir tane bisküvi bile... Sonuç ne biliyor musun verdiğim kiloları geri almadım ve hepsini yani 10 kiloyu yağdan vermisim...
tesekkur ederim anlayisiniz icin
canim nasilsin ?
canim 1.sayfada kim ne kdr vermis hep yaziyor ordan bakabilirsin sen nasilsin ?
yuz icin biooil kas ve kirpik icin badem ve hint yagi
Seni cok iyi anliyorum umarim onemli bise yoktur
ben burdayim kizlar
cok gecmis olsun rabbim acil sifalar versin aramiza bomba gibi donmen dilegiyle..
olsun canim kendine gelde tekrar baslarsin insallh..
masallhcok iyisin boyle devam insallh...
yaptigin leslieler cok ise yaramis belli masallh canim benim
cAnim iyi bi rakm moral bozma
insallh canim bu azimle 54 u bile gorursun insallh...
canim 300 grda iyi fena degilsin
canik moralini bozma lutfen nolur kg az zaten belki de ideal kg budur senin bide boyle bi durum varmis duydunuzmu bilmiyorum vucut ideal kgsubda olunca kg verdirmiyomus meto
sorun degil canim vucut korumaya almis belliki oyuzden metonu sasirt bence
Bu arada çok güzel bişey inşallah bende senin gibi veririm ve birdaha geri almam.Pamik ben kalori hesabı ile 10 kilo verdim 3 ana 3 ara öğün yaparak.. ama ağzıma kaçamak hiçbir şey surmuyordum bir tane bisküvi bile... Sonuç ne biliyor musun verdiğim kiloları geri almadım ve hepsini yani 10 kiloyu yağdan vermisim...
Insallah bende kilo verdikce ve insanlar ayyy ıraz nasil inceldin dedikce yemiyorum tatli falan ki ben ölürüm tatli icin ama diyorum 13 kilon gitti devam birakma yiyemediklerini yiyecegin gunlerde gelecek :)Bu arada çok güzel bişey inşallah bende senin gibi veririm ve birdaha geri almam.
Ayyy inşallah ya inşallah görecekmiyiz o günleriInsallah bende kilo verdikce ve insanlar ayyy ıraz nasil inceldin dedikce yemiyorum tatli falan ki ben ölürüm tatli icin ama diyorum 13 kilon gitti devam birakma yiyemediklerini yiyecegin gunlerde gelecek :)
Hepsi de çok güzel çıkacak Allah'ın izniyle :)Herkese Günaydın Hanımlar!!
Rutin kontrollerim için hastaneye gittim.tahlillerimi yaptırdım.şimdi eve döndük.öğleden sonra sonuçlar için tekrar gideceğim.normalde şu an sporumu yapıp bitirmiş olurdum amaa....neyse inş akşam yapcam artık
Bakalım değerlerim nasıl çıkacak
Cok gecmis olsun canim...Herkese Günaydın Hanımlar!!
Rutin kontrollerim için hastaneye gittim.tahlillerimi yaptırdım.şimdi eve döndük.öğleden sonra sonuçlar için tekrar gideceğim.normalde şu an sporumu yapıp bitirmiş olurdum amaa....neyse inş akşam yapcam artık
Bakalım değerlerim nasıl çıkacak
Teşekkür ederim canım benimHepsi de çok güzel çıkacak Allah'ın izniyle :)
Abartma kizz okadarda değil sende iyi gidiyorsun cissslari goturdugun halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?