2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Ay çok az geldi bana ben doymam sanırım bu kadarla :) afiyet olsun canım eksi getirecek menu
Pazar gününe kadar çok dikkat ettim ama sadece pazar sabahı yediğim şekerpare yüzünden böyle olabilir mi ya
Canim bazen ekmeği abartiyirsun bazen tatlı yiyorsun bunlar maalesef engelliyor canım. Hele de kilo azaldikca daha çok etkiliyor..
Maşallah hem menune hem sporuna diyecek yok Harikasın canım

Y yagmur7968 nın tırnağı olamam ki ben

Pamik ben kalori hesabı ile 10 kilo verdim 3 ana 3 ara öğün yaparak.. ama ağzıma kaçamak hiçbir şey surmuyordum bir tane bisküvi bile... Sonuç ne biliyor musun verdiğim kiloları geri almadım ve hepsini yani 10 kiloyu yağdan vermisim...

canım menün dengeli yumurta süt meyve sebze hepsi var yine işte böyle yediğimizde yağlar yanıyor.süpersin
Cok tesekkur ederim canım benim işte biz buna sağlıklı beslenme diyoruz bugün bir arkadaşım diyor ki sen hiç 67 kilo gorunmuyorsun diyor :) muhtemelen yağ oranım azaldığı için.. oğluma hamile iken kan değerim 12 ydi yani tam olması gereken sınır, kan ilacı kullandığım halde.. şu anda ise kan ilacı kullanmıyorum nerdeyse 2 yıla yaklaştı. Kan değerim 14

Anlaştık kaptan.tamamdır.sana da iyi tatiller canımmm diğer haftaya yaparsın tabloyu da canın sağolsun
tesekkur ederim anlayisiniz icin

canim nasilsin ?

Şefim sen nasılsın bakalım ne kadar kilo verdiniz kızlar merak ettim @Vilma 37 , tevafuk55 ve Pamik
canim 1.sayfada kim ne kdr vermis hep yaziyor ordan bakabilirsin sen nasilsin ?

Hayırlı yolculuklar canım yuzun için ne yağı kullanıyorsun ? kirpikler için ne kullanicaksin?
yuz icin biooil kas ve kirpik icin badem ve hint yagi

Seni cok iyi anliyorum umarim onemli bise yoktur

Yok yok söylemem kimseye

Can boğazdan gelir ye gitsin Mislisse de yok zaten
ben burdayim kizlar

cok gecmis olsun rabbim acil sifalar versin aramiza bomba gibi donmen dilegiyle..

Günaydın kızlar,

Mislisse

Geçen Hafta 85.2
Bu Hafta : 85.1
Fark -100 gr
olsun canim kendine gelde tekrar baslarsin insallh..

Kızlar günaydın dün gece yediğim naneler olmasa daha fazla verecekmişim metobolizmamı seviyorum yaaa
Geçen hafta 62.1
Bu hafta 61.5
Fark-600
masallh cok iyisin boyle devam insallh...

Mislisse
Bende bildirimimi yapayım
Geçen hafta: 68.5
Bu hafta:67.3
Fark: - 1200gr
Eki Görüntüle 1946065
yaptigin leslieler cok ise yaramis belli masallh canim benim

Günaydın kızlar
Geçen hafta:77.5
Güncel:77.4
Fark-100
Mislisse
cAnim iyi bi rakm moral bozma

26 aralıkta 70.7 ydim.30 ocak ta 67.3 oldum.
1 ayda 3.4 kg vermişim kızlar.Daim olur umarım...
Vee 28 şubatta hedefim= 64 olmak!
İNŞALLAH
Mislisse
insallh canim bu azimle 54 u bile gorursun insallh...

Kilo bildirimim
Geçen hafta 67.0
Bu hafta 66.7
Fark _300 gr
Kaplumbağa hızında ilerliyorum
Mislisse
canim 300 grda iyi fena degilsin

Mislisse

Geçen hafta: 58
Bu hafta: 58
Fark:0
Moral:0
Motivasyon:0
Keyif:0
Enerji:0
Herbişeyim:0
canik moralini bozma lutfen nolur kg az zaten belki de ideal kg budur senin bide boyle bi durum varmis duydunuzmu bilmiyorum vucut ideal kgsubda olunca kg verdirmiyomus meto

sorun degil canim vucut korumaya almis belliki oyuzden metonu sasirt bence

Yani söyle diyeyim ekmekli bir aksam yemegi üzerine de tatlı bana direkt artı bir kilo olarak dönüyor.. sonra 3 gün onu verecem diye uğraşıyorum...

Yok çok şükür sanırım azda olsa yakıyorum oğlanın peşine koşarken :)
Ya bende öyle yapıyorum ama ara öğün var ay öğlen az yedim şunuda yiyim nolur filan diyorum o yüzden elimden geldiğince düşürdüm kaloriyi de öğün sayısını da bakalım bu hafta ne çıkacak. Ona göre hareket ederim artık.

Yakanızdayım diyosun yani

Canım hesapladım netten ben 53-54 müş Benim ideal kilom. İnşallah adettendir diyorum ben yoksa üzülürüm böyle kalırsam. Vermem lazım son 5 kilo yaaa

Herkese Günaydın Hanımlar!!
Rutin kontrollerim için hastaneye gittim.tahlillerimi yaptırdım.şimdi eve döndük.öğleden sonra sonuçlar için tekrar gideceğim.normalde şu an sporumu yapıp bitirmiş olurdum amaa....neyse inş akşam yapcam artık
Bakalım değerlerim nasıl çıkacak

Bu arada çok güzel bişey inşallah bende senin gibi veririm ve birdaha geri almam.

Bu arada çok güzel bişey inşallah bende senin gibi veririm ve birdaha geri almam.
Insallah bende kilo verdikce ve insanlar ayyy ıraz nasil inceldin dedikce yemiyorum tatli falan ki ben ölürüm tatli icin ama diyorum 13 kilon gitti devam birakma yiyemediklerini yiyecegin gunlerde gelecek :)

Hepsi de çok güzel çıkacak Allah'ın izniyle :)

Cok gecmis olsun canim...

Hepsi de çok güzel çıkacak Allah'ın izniyle :)
Teşekkür ederim canım benim önemli olan sağlıkla vermek.o yüzden bir baktırayım dedim değerlerime.bide karataya başlamadan önce gitmiştim.karşılaştıracağım bakalım gelişme var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…