- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Pamiiik 5kilo neki verirsin bacım senYok çok şükür sanırım azda olsa yakıyorum oğlanın peşine koşarken :)
Ya bende öyle yapıyorum ama ara öğün var ay öğlen az yedim şunuda yiyim nolur filan diyorum o yüzden elimden geldiğince düşürdüm kaloriyi de öğün sayısını da bakalım bu hafta ne çıkacak. Ona göre hareket ederim artık.
Yakanızdayım diyosun yani
Canım hesapladım netten ben 53-54 müş Benim ideal kilom. İnşallah adettendir diyorum ben yoksa üzülürüm böyle kalırsam. Vermem lazım son 5 kilo yaaa
Ben zaten aksama kadar oturduğum için veremiyorum canım :) ne de olsa benim 1.5 ve 5 yaşında iki çocuğum kendi kendilerine buyuyorlar öğretmenliği ise yatarak yapıyorum zatenYok çok şükür sanırım azda olsa yakıyorum oğlanın peşine koşarken :)
Ya bende öyle yapıyorum ama ara öğün var ay öğlen az yedim şunuda yiyim nolur filan diyorum o yüzden elimden geldiğince düşürdüm kaloriyi de öğün sayısını da bakalım bu hafta ne çıkacak. Ona göre hareket ederim artık.
Yakanızdayım diyosun yani
Canım hesapladım netten ben 53-54 müş Benim ideal kilom. İnşallah adettendir diyorum ben yoksa üzülürüm böyle kalırsam. Vermem lazım son 5 kilo yaaa
Kizlar dun giremedim ozur dilerim ama cam peree mutfak derken aksam 8 de isim bittti olu gibi uyumusum
Gecen hafta 97.6
Bu hafta 95.8
Fark 1.8
Mislisse
Sonuçları soracaktım ama,Teşekkür ederim canım benimönemli olan sağlıkla vermek.o yüzden bir baktırayım dedim değerlerime.bide karataya başlamadan önce gitmiştim.karşılaştıracağım bakalım gelişme var mı
Abartma kizz okadarda değil sende iyi gidiyorsun cissslari goturdugun halde
İnşallah veririm.Pamiiik 5kilo neki verirsin bacım sen
Maşallah iyi çıkmış. Çok sevindim canım.Tahlil sonuçlarımın hepsi süper çıktı.bende bu gazla Leslie 4 mil yaptım kızlar.dinleniyorum şimdi
Mükemmel menü mükemmel sporMenümü de vereyim
Sabah 10.00
1 muz.1 avuç kaju ve ceviz içi.1 brdk tarçınlı süt
(Tahlilden sonra eve gelince kahvaltı niyetine)
Öğle 13.00
1 fırında levrek yanında ızgara soğan.4 dilim kırmızı pancar turşusu.2 küp helva.1 adaçayı
Akşam 18.30 da yiyeceğim
1 kase mercimek çorb.1 tabak Kıymalı pırasa yemeği
1 avuç çiğ fındık. Yeşil çay
Spor :leslie 4 mil 1 saat..100 iç bacak hareketi
Su 1.5lt.soğukta dışarıda içemedim.yatana kadar 3e tammlarm.
Afiyet olsun canım menü n kararında .200 ip hiç dinlenmeden mı atliyorsun?Kızlar ben bu işi başaramadım. Ben 5 öğünüme geri dönsem iyi olacak sanırım.
Limonlu su
Yeşil çay
Balık yağı
Kahvaltı
Süzme peynirli çavdar ekmeğine tost
1 haşlanmış yumurta
15 ev zeytini
5 yeşil zeytin
Ara
Maraş tarhana
3 ceviz
Yarım elma
4 dilim ıspanaklı börek
Su şimdilik 1,3 lt yatana kadar 2lt olur
Sabah kalkınca 200 ip atlamıştım
400 de yatmadan atlar 600 yaparım.
Canım bazen 1-2 dakika dinlenip atlıyorum bazen mesela 100 atlıyorum sonra misal oğlana yumurta koyuyorum ocağa geri dönüp tekrar 100 atlıyorum.Afiyet olsun canım menü n kararında .200 ip hiç dinlenmeden mı atliyorsun?
Balıgıyla ,sebzesisiyle süper menü afiyet olsun.sporda çok iyi.Menümü de vereyim
Sabah 10.00
1 muz.1 avuç kaju ve ceviz içi.1 brdk tarçınlı süt
(Tahlilden sonra eve gelince kahvaltı niyetine)
Öğle 13.00
1 fırında levrek yanında ızgara soğan.4 dilim kırmızı pancar turşusu.2 küp helva.1 adaçayı
Akşam 18.30 da yiyeceğim
1 kase mercimek çorb.1 tabak Kıymalı pırasa yemeği
1 avuç çiğ fındık. Yeşil çay
Spor :leslie 4 mil 1 saat..100 iç bacak hareketi
Su 1.5lt.soğukta dışarıda içemedim.yatana kadar 3e tammlarm.
Canım sen kaloriyi hesaplamışsındır.menün çok çeşitli olmadığı için kaloriyi aşmamışsındır ama 4 dilim börek fazla geldi.600 ip çok çok iyi.Kızlar ben bu işi başaramadım. Ben 5 öğünüme geri dönsem iyi olacak sanırım.
Limonlu su
Yeşil çay
Balık yağı
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
15 ev zeytini
5 yeşil zeytin
Ara
Maraş tarhana
3 ceviz
Yarım elma
4 dilim ıspanaklı börek
Menüyü dengelemışsin. Afiyet olsun canım.Kızlar günler sonra menüm
Saat 12:30 sirkeli ılık su
Bir sahanda yumurta,bir tatlı kaşığı salçalı sos,bir kk.beyaz peynir,bir kaç Telli peynir, 3dilim kızarmış ekmek,2kk. Helva, bir fincan limonlu şekersiz siyah çay.
ARA yeşil çay, şekersiz turk kahve ,16 Gr bitter,iki ceviz
19:30 bol salata (bir kaç kaşık bulgur pilavı ekledim tok tutması için) 3kasik yoğurt, yarım su bardağı şalgam suyu.
Bir kase kabuklu fıstık
Yeşil çay
Az sonra kahvenin yanında 16 Gr bitter yicem akşam yemeği ni hafif tuttum onun için kızlar
Su 1litre yi gecik
Spor 100ip, mekik
Hesaplamasına hesapladım da akşam akşam çok fazla oldu.Balıgıyla ,sebzesisiyle süper menü afiyet olsun.sporda çok iyi.
Canım sen kaloriyi hesaplamışsındır.menün çok çeşitli olmadığı için kaloriyi aşmamışsındır ama 4 dilim börek fazla geldi.600 ip çok çok iyi.
Menüyü dengelemışsin. Afiyet olsun canım.
Teşekkür ederim canım benimMükemmel menü mükemmel spor
Girizgah her zamanki gibi süper canımGünaydın uyanınca yorgan üstüne düşmüş gibi hissedenler,
Günaydın uyandıktan 2 saat sonra bomba gibi olup 5 saat sonra hala patlamayanlar,
Günaydın tüysüz bir cilt için epilasyonda isyan eden hanımlar,
Günaydın tırnağı kırılınca sen görürsün diyip tüm tırnaklarını pire için yorgan yakarım mantığında kesen kadınlar,
Günaydın bugünde ana kuzusu olarak uyanıp akşama kalk sofrayı toplaya geçen kızlar,
hepimize bol bol günaydınnnnnnnn!!
Ateşim 1 haftadır 38 civarı, ilk kez bu sabah 37,5la uyandım. Şuan gayet iyiyim. Sanırım seksi olmaya çalışan bünyem bana kulak verdi biraz daha ateşimisöndürdü
yanıyorum kızlarrrrr yokmu itfaiye çağıracak.. ay şöyle filmlerdeki gibi yakışıklı kaslı bi itfayecide bulamadık
menü: sabah tok karna 1 antibiyotik, 2 enerji hapıhehehehehe
sabah: beyaz peynirli çavdar ekmeğine tost, 5-6 siyah zeytin, 1 haşlama yumurta yanına mis gibi kaçak çay
ara: 1 adet mandalina ve yeşil çay
öğle: haşlama karnabahar ve tavuk ikisi toplam 150 gr.
ara: 1 adet mandalina, 1 adet yeşil elma, belki yeşil çay yaparım.
akşam: dışarıda olacağım. büyük ihtimalee salata yerim sadece.
spora dünn gittim. çok yormadım kendimi neredeyse 10 gündür kemiklerim kaslarım pertti. iyi geldi ama şuan heryerimi sıkılaşmış hissediyorm tekrar
Bence 5 öğün sana daha iyi geliyordu sanki pamik.bu hafta tekrar 5 öğün dene bakalım.menün güzel ama akşamki o ıspanaklı cıssslar pek olmadı ttabii.ev böreğiyse dilimler küçük oluyo.dilim var dilim varKızlar ben bu işi başaramadım. Ben 5 öğünüme geri dönsem iyi olacak sanırım.
Limonlu su
Yeşil çay
Balık yağı
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
15 ev zeytini
5 yeşil zeytin
Ara
Maraş tarhana
3 ceviz
Yarım elma
4 dilim ıspanaklı börek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?