2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Pamiiik 5kilo neki verirsin bacım sen

Ben zaten aksama kadar oturduğum için veremiyorum canım :) ne de olsa benim 1.5 ve 5 yaşında iki çocuğum kendi kendilerine buyuyorlar öğretmenliği ise yatarak yapıyorum zaten

Menümü de vereyim
Sabah 10.00
1 muz.1 avuç kaju ve ceviz içi.1 brdk tarçınlı süt
(Tahlilden sonra eve gelince kahvaltı niyetine)

Öğle 13.00
1 fırında levrek yanında ızgara soğan.4 dilim kırmızı pancar turşusu.2 küp helva.1 adaçayı

Akşam 18.30 da yiyeceğim
1 kase mercimek çorb.1 tabak Kıymalı pırasa yemeği
1 avuç çiğ fındık. Yeşil çay

Spor :leslie 4 mil 1 saat..100 iç bacak hareketi
Su 1.5lt.soğukta dışarıda içemedim.yatana kadar 3e tammlarm.

Teşekkür ederim canım benim önemli olan sağlıkla vermek.o yüzden bir baktırayım dedim değerlerime.bide karataya başlamadan önce gitmiştim.karşılaştıracağım bakalım gelişme var mı
Sonuçları soracaktım ama,
Abartma kizz okadarda değil sende iyi gidiyorsun cissslari goturdugun halde
Sanırım haklısın vermiyorum ama almıyorum da galiba. Ama bu ara hiç iyi değilim. Sebebini de bilmiyorum. Hiç keyfim yok.
Pamiiik 5kilo neki verirsin bacım sen
İnşallah veririm.
Tahlil sonuçlarımın hepsi süper çıktı.bende bu gazla Leslie 4 mil yaptım kızlar.dinleniyorum şimdi
Maşallah iyi çıkmış. Çok sevindim canım.

Kızlar ben bu işi başaramadım. Ben 5 öğünüme geri dönsem iyi olacak sanırım.

Limonlu su
Yeşil çay
Balık yağı

Kahvaltı
Süzme peynirli çavdar ekmeğine tost
1 haşlanmış yumurta
15 ev zeytini
5 yeşil zeytin

Ara
Maraş tarhana
3 ceviz
Yarım elma

4 dilim ıspanaklı börek

Su şimdilik 1,3 lt yatana kadar 2lt olur
Sabah kalkınca 200 ip atlamıştım
400 de yatmadan atlar 600 yaparım.

Mükemmel menü mükemmel spor

Afiyet olsun canım menü n kararında .200 ip hiç dinlenmeden mı atliyorsun?

Kızlar günler sonra menüm
Saat 12:30 sirkeli ılık su
Bir sahanda yumurta,bir tatlı kaşığı salçalı sos,bir kk.beyaz peynir,bir kaç Telli peynir, 3dilim kızarmış ekmek,2kk. Helva, bir fincan limonlu şekersiz siyah çay.
ARA yeşil çay, şekersiz turk kahve ,16 Gr bitter,iki ceviz
19:30 bol salata (bir kaç kaşık bulgur pilavı ekledim tok tutması için) 3kasik yoğurt, yarım su bardağı şalgam suyu.
Bir kase kabuklu fıstık
Yeşil çay
Az sonra kahvenin yanında 16 Gr bitter yicem akşam yemeği ni hafif tuttum onun için kızlar
Su 1litre yi gecik
Spor 100ip, mekik

Bugünkü menüm
Kagvaltı:
11.30 tam buğday ekmeğinden tost
Çay

Ara:
14.00 1dilim ananas
1bardak Süt

Akşam:
16.00 1tabak kapuska
Salata 1kaşık yoğurt

Ara:
21.00 1dilim ıspanaklı börek (misafirlikte)
Çay

2.5Litre su
2.5km yürüyüş

Balıgıyla ,sebzesisiyle süper menü afiyet olsun.sporda çok iyi.
Canım sen kaloriyi hesaplamışsındır.menün çok çeşitli olmadığı için kaloriyi aşmamışsındır ama 4 dilim börek fazla geldi.600 ip çok çok iyi.
Menüyü dengelemışsin. Afiyet olsun canım.

Günaydın uyanınca yorgan üstüne düşmüş gibi hissedenler,
Günaydın uyandıktan 2 saat sonra bomba gibi olup 5 saat sonra hala patlamayanlar,
Günaydın tüysüz bir cilt için epilasyonda isyan eden hanımlar,
Günaydın tırnağı kırılınca sen görürsün diyip tüm tırnaklarını pire için yorgan yakarım mantığında kesen kadınlar,
Günaydın bugünde ana kuzusu olarak uyanıp akşama kalk sofrayı toplaya geçen kızlar,
hepimize bol bol günaydınnnnnnnn!!

Ateşim 1 haftadır 38 civarı, ilk kez bu sabah 37,5la uyandım. Şuan gayet iyiyim. Sanırım seksi olmaya çalışan bünyem bana kulak verdi biraz daha ateşimi söndürdü

yanıyorum kızlarrrrr yokmu itfaiye çağıracak.. ay şöyle filmlerdeki gibi yakışıklı kaslı bi itfayecide bulamadık

menü: sabah tok karna 1 antibiyotik, 2 enerji hapı hehehehehe

sabah: beyaz peynirli çavdar ekmeğine tost, 5-6 siyah zeytin, 1 haşlama yumurta yanına mis gibi kaçak çay
ara: 1 adet mandalina ve yeşil çay
öğle: haşlama karnabahar ve tavuk ikisi toplam 150 gr.
ara: 1 adet mandalina, 1 adet yeşil elma, belki yeşil çay yaparım.
akşam: dışarıda olacağım. büyük ihtimalee salata yerim sadece.

spora dünn gittim. çok yormadım kendimi neredeyse 10 gündür kemiklerim kaslarım pertti. iyi geldi ama şuan heryerimi sıkılaşmış hissediyorm tekrar

Hesaplamasına hesapladım da akşam akşam çok fazla oldu.

Girizgah her zamanki gibi süper canım menünde gayeeet iyi.afiyet olsun.umarım tez zamanda tüm kırgınlığı ateşin biter de bol bol eksilmeye devam edersin :)

Bence 5 öğün sana daha iyi geliyordu sanki pamik.bu hafta tekrar 5 öğün dene bakalım.menün güzel ama akşamki o ıspanaklı cıssslar pek olmadı ttabii.ev böreğiyse dilimler küçük oluyo.dilim var dilim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…