Bende daha yeni kalkmışken 5mili duyunca gözlerim faltaşı gibi açıldı.5 mil tamamdır.acaip ter attım kızlar.sporun verdiği enerji tüm gün sürüyor.sabah sporunu o yüzden çok seviyorum
Yine döktürmüşsün.günaydin canım.menünde gayet iyi...Günaydın uyanınca yorgan üstüne düşmüş gibi hissedenler,
Günaydın uyandıktan 2 saat sonra bomba gibi olup 5 saat sonra hala patlamayanlar,
Günaydın tüysüz bir cilt için epilasyonda isyan eden hanımlar,
Günaydın tırnağı kırılınca sen görürsün diyip tüm tırnaklarını pire için yorgan yakarım mantığında kesen kadınlar,
Günaydın bugünde ana kuzusu olarak uyanıp akşama kalk sofrayı toplaya geçen kızlar,
hepimize bol bol günaydınnnnnnnn!!
Ateşim 1 haftadır 38 civarı, ilk kez bu sabah 37,5la uyandım. Şuan gayet iyiyim. Sanırım seksi olmaya çalışan bünyem bana kulak verdi biraz daha ateşimisöndürdü
yanıyorum kızlarrrrr yokmu itfaiye çağıracak.. ay şöyle filmlerdeki gibi yakışıklı kaslı bi itfayecide bulamadık
menü: sabah tok karna 1 antibiyotik, 2 enerji hapıhehehehehe
sabah: beyaz peynirli çavdar ekmeğine tost, 5-6 siyah zeytin, 1 haşlama yumurta yanına mis gibi kaçak çay
ara: 1 adet mandalina ve yeşil çay
öğle: haşlama karnabahar ve tavuk ikisi toplam 150 gr.
ara: 1 adet mandalina, 1 adet yeşil elma, belki yeşil çay yaparım.
akşam: dışarıda olacağım. büyük ihtimalee salata yerim sadece.
spora dünn gittim. çok yormadım kendimi neredeyse 10 gündür kemiklerim kaslarım pertti. iyi geldi ama şuan heryerimi sıkılaşmış hissediyorm tekrar
Ben kendim yaptım canım ev böreği. Akşama kadar bir şey yemeyince tabi sonuç bu. bugün eski düzene devam.Bence 5 öğün sana daha iyi geliyordu sanki pamik.bu hafta tekrar 5 öğün dene bakalım.menün güzel ama akşamki o ıspanaklı cıssslar pek olmadı ttabii.ev böreğiyse dilimler küçük oluyo.dilim var dilim var
Maşallah yaaa hasta halin bile ne kadar enerjik Süpersin :) buarada çok geçmiş olsun canım..Günaydın uyanınca yorgan üstüne düşmüş gibi hissedenler,
Günaydın uyandıktan 2 saat sonra bomba gibi olup 5 saat sonra hala patlamayanlar,
Günaydın tüysüz bir cilt için epilasyonda isyan eden hanımlar,
Günaydın tırnağı kırılınca sen görürsün diyip tüm tırnaklarını pire için yorgan yakarım mantığında kesen kadınlar,
Günaydın bugünde ana kuzusu olarak uyanıp akşama kalk sofrayı toplaya geçen kızlar,
hepimize bol bol günaydınnnnnnnn!!
Ateşim 1 haftadır 38 civarı, ilk kez bu sabah 37,5la uyandım. Şuan gayet iyiyim. Sanırım seksi olmaya çalışan bünyem bana kulak verdi biraz daha ateşimisöndürdü
yanıyorum kızlarrrrr yokmu itfaiye çağıracak.. ay şöyle filmlerdeki gibi yakışıklı kaslı bi itfayecide bulamadık
menü: sabah tok karna 1 antibiyotik, 2 enerji hapıhehehehehe
sabah: beyaz peynirli çavdar ekmeğine tost, 5-6 siyah zeytin, 1 haşlama yumurta yanına mis gibi kaçak çay
ara: 1 adet mandalina ve yeşil çay
öğle: haşlama karnabahar ve tavuk ikisi toplam 150 gr.
ara: 1 adet mandalina, 1 adet yeşil elma, belki yeşil çay yaparım.
akşam: dışarıda olacağım. büyük ihtimalee salata yerim sadece.
spora dünn gittim. çok yormadım kendimi neredeyse 10 gündür kemiklerim kaslarım pertti. iyi geldi ama şuan heryerimi sıkılaşmış hissediyorm tekrar
Günaydın canımGüüzel bayanlar günaydınnn!!
Oğlanı uyuttum şimdi leslie 5 mil zamanı..
5 mil tamamdır.acaip ter attım kızlar.sporun verdiği enerji tüm gün sürüyor.sabah sporunu o yüzden çok seviyorum
Bu kızı durdurmaliyiz canım yoksa o Ferrari biz Vosvos olacazBende daha yeni kalkmışken 5mili duyunca gözlerim faltaşı gibi açıldı.tebrikler
Ya o bizi hızlandıracak ,ya biz onu durduracağız.Olmuyor böyle dimi amaBu kızı durdurmaliyiz canım yoksa o Ferrari biz Vosvos olacaz
Canım oğlan çok erken uyanıyor 5.30 ya da 6da.bende erkenden sporumu yapıp kurtuluyorumBende daha yeni kalkmışken 5mili duyunca gözlerim faltaşı gibi açıldı.tebrikler
Aynen canım :) bence en iyisi biz hizlanalimYa o bizi hızlandıracak ,ya biz onu durduracağız.Olmuyor böyle dimi ama
Kesinlikle canım ya... benim de artık şu zinciri kırmam lazım 65 i gördüğüm anda kırılacak gibi geliyorKızlar ara ara duraksama yaşıyorum bnde ama hızlansak iyi olur hep birliktee..nisana çok az kaldı
Ev böreğiyse bi tık daha iyidir canım kalori açısından.çok aç kalma sen sonra kaçıyor ipin ucuBen kendim yaptım canım ev böreği. Akşama kadar bir şey yemeyince tabi sonuç bu. bugün eski düzene devam.
Hızlanmak lazım canım bnm.düşünsenize bir ayda3 kilo vermek varken ağır ağır gittiğimizde 1 kilo ancak veriliyor.niye 36 beden kotlara 3 ay sonra girmeyelim kii??Kesinlikle canım ya... benim de artık şu zinciri kırmam lazım 65 i gördüğüm anda kırılacak gibi geliyor
Durmak istemiyorummmmYa o bizi hızlandıracak ,ya biz onu durduracağız.Olmuyor böyle dimi ama
Hızlanmak lazım canım bnm.düşünsenize bir ayda3 kilo vermek varken ağır ağır gittiğimizde 1 kilo ancak veriliyor.niye 36 beden kotlara 3 ay sonra girmeyelim kii??
Bide ramazan var mayısta.oruçla beraber diyet olmaz.o yüzden mayıs sonuna kadar bu işi halletmemiz lazımİnşallahhhh
Evet canım aynen doğru beslenme ile bu işin altından kalkacaztevafuk55 benim kırılma noktam da 65 canm..65i bir geçersek kimse tutamaz bizi..
Aynen valla kaçıyor sonra hala ipte atlayamadım zaten pöööffffEv böreğiyse bi tık daha iyidir canım kalori açısından.çok aç kalma sen sonra kaçıyor ipin ucu
Canım menün gerçekten çok iyi.sporu da halledersen on numara olacak.afiyet olsun.çok iyi gidiyorsunMenüm
Kahvaltı:
12.00 süzme peynirli tost.(tam buğday)
Domates,biber
Ara:
16.00yarım ıspanaklı börek
Ara:
5badem 1maden suyu
Akşam:
17.45 1tabak zeytinyağlı kapuska (bulgurlu)
2kaşık yoğurt, salata
Su:1litre 2.5litreye tamamlarım.
5mil leslie yapmayı planlıyorum.
Akşamada türk kahvesi ve yeşilçay içerim.
Rakibem sana yaklaştımMenum
Sabah ılık limonlu şu iki k.kayısı
Kahvaltı 1.5 dilim çavdar ekmeği
2 çay kaşığı labne 1 çatal peynir
1 yum omlet 5 zeytin
Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter 1 kaşık un helvası
Öğle: 4 kaşık pilav, 3 kaşık kadar tavuk fırın
3 kaşık yoğurt
Aksam 18.30: 1 kepçe mısır çorbası
1 tabak pırasa yem,bol salata
Ara: Kuruyemiş olabilir 1 avuç
Türk Kahvesi soda
2.5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?