2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Heh gözüm aydın bu kış hasta olmadım diye sevinirken çok fena üşüttüm sabah kalktım boğazım şiş. Akşama geçer dedim ama yok geçmedi. Nezle de başladı Allah sonumu hayır ede.

Limonlu su
Balık yağı

Kahvaltı
Beyaz peynirli çavdar ekmeğine tost
1 dilim ıspanaklı börek

Öğle yemeği
2 dilim ıspanaklı börek

Atıştırma
Yarım muz
5 çilek
Yarım elma

Akşam yemeği
1 kase Maraş tarhana çorbası
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
2 çiçek karnabahar
Turp

Su 1,6 lt yatana kadar 2 lt olur.
İp halim olursa atlıcam yatana kadar.

Canım ekmek börek meyve hepsi karbonhidrat olmuş ama hastayken insanın canı çeker ve de başka bişey yemek istemez o yüzden bugünlük öyle olsun bakalım.C vitamini ve suyunu eksik etme.bol bol dinlen bence ip de atlama vücut direncim daha fazla düşmesin canım.umarım hafif atlatırsın

Valla canımın istediğinden değil elimin altında kolay diye acıktım diye yedim. Akşam yemeğide ilaç alıcam diye zorladım. Hatta gözümün önünde cips yediler mümkün değil öldürsen yine yerim. Ama yemedim hiç canım istemedi. İnşallah hafif atlatırım.

Kızlar bugün eşim evdeydi giremedim menümu vereyim
Kahvaltı
5 çay lokması,1kk peynir,1t.k.salcali sos,1kk helva, şekersiz çay.
16:30 1 kase kremalı sebze çorbası, 2kasik ıspanak yemeği, yarım dilim ekmek
ARA Türk kahvesi.16gr bitter, yeşil çay.
10:00 bir bütün norveç uskumru, roka ,1su bardağı şalgam suyu.
1fincan limonlu siyah çay
Su bir kaç bardak (eşim evde ya unuttum içmeyi)
Spor malesef

Harika menu afiyet olsun canım
Menun Süper canim. yarın sabah bende spor yapacam inşallah... bakalım sabah yapınca nasıl oluyor

Çok güzel menü canım.afiyet olsun.sadece arada unu helvası veya bitterden birini tercih edebilirdin.
Menüde sporda harika.tebrikler
Geçmiş olsun canım.menünde iyi .borek fazla gibi ama hastayken sadece canının istediğini yiyebildiğin için afiyet şifa olsun.
Çay lokmasıni bilmiyorum ama diğerleri çok güzel afiyet olsun.

Harika menu afiyet olsun canım

Menun Süper canim. yarın sabah bende spor yapacam inşallah... bakalım sabah yapınca nasıl oluyor
Yap canım bir dene.hem tatildeyiz daha iyi olur sabah sporu sonucu yaz bana bakalım nasıl hissedeceksin.ben 15dk sonra 5 mil yapacağım

Bence menün çok dengeli olmuş canımcım.su ve spor da olsa kesin ekside olurdun bu sabah.ama olsun bugün twlafi edersin.benim eşimde hftasonları evde olunca spor yapma diyor ama bennn dinlemem

Dün ;
Sabah : Peynir, zeytin, 2 dlm ekmek, 1 yumurta
Öğle: Şehriye çorbası ( bol limon ve karabiberle), Az miktar perynir, 2 dlm ekmek
Ara: 1 portakal, 1 elma, 1 küçük havuç
Akşam: 5 mercimek köfte, 1 bardak ayran

Akşam yediden sonra yemedim, Bundan sonra en geç 19:00'da yemek yemeyi hedefliyorum.

Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…