Çok güzel canım.tebrikler .stres seni zayıflattı heralde bu haftaBen şok ben iptal
Mislisse
Geçen hafta:58
Bu hafta:56,5
Fark:1,5
Karnım yok oldu resmen. Kaç gündür fark ediyorum ama acaba diyordum tartılınca oturdu yerine. Pantolonlarımın belini katlamaya başladım aşağıya düşmesin diye
Sağol canımmm. Olabilir gerçekten bu hafta hiç iyi değildim. Bir de üstüste adet olmak. Tek artısı kilo vermek oldu.Çok güzel canım.tebrikler .stres seni zayıflattı heralde bu hafta
Ins kuzum bende sana güveniyorum :)
Yine harika bir menü ve spor canım
Canim ya hiç yememissin o kadar az ki bütün gün toplam 5 kaşık kadar bir şey yemissin. Az yedigimiz zamanda vucudumuz onu az bulup yağ olarak depolayabiliyormus.. metoyu canlı tutmaya çalış canım
Günaydın canlar yeni eğitim donemimiz hayırlı olsun :)
Oğlum gece ateşledi ve maalesef uyuyamadık . sabah da bakıcinin kapı çalması ile uyandım tartilamadim yarın sabaha kaldı yani...
Kusura bakmayın..
Canımm oğluşuna Allah şifa versin.geçmiş olsun.yarın yaparsın bildirimini sorun değil tatlum.yavrularımız iyi olsun yeter..evet yeni dönem bailadı.hayırlı olsun çabuk geçsin inşallahGünaydın canlar yeni eğitim donemimiz hayırlı olsun :)
Oğlum gece ateşledi ve maalesef uyuyamadık . sabah da bakıcinin kapı çalması ile uyandım tartilamadim yarın sabaha kaldı yani...
Kusura bakmayın..
günaydın hanımlar...
geçen hafta 91.4
güncel 91.5
bunada şükür hiç bişi yapmadan, üzerine o kadar vitamin ilaç alıp kilo koruyabilmişim sayılır.
sonunda tamamen düzeldim. bugünden itibaren sporumada devam ediyorum. diyet listemede kaldığım yerden.
Tekrar hoşgeldin canım.tam gaz kaldığın yerden devam
Mislisse sanırım sende kopmuşsun biraz hadi gel artık :)
Kızlar kendi kendime kuruntu yapmışım. Hapı kaybedip içemediğim için normalmiş. Hatta 15 gün sonra bir daha adet olacak mısın. Y yagmur7968 canım aklında bulunsun yasmin kullanırsan dikkat et unutma sakın içmeyi. Şükürler olsun Rabbime. Kimseye de dermansız dert vermesin. Nerde Ne kadar hasta büyük küçük kim varsa Rabbim Şifa versin inşallah hepsine.
Kaptan hoşgeldinnnburdayim geldim bende ozledim sizi
Canim bi bahane olmus yeni telefonunla hep iyi haberler al insallah...
canim cok gecmis olsun hsyirli haberlerle gel ins.
tamm canim dikkat et kendine
nasil yapiyosunuz evde kefiri ?
ne guzel etkiler bunlar beslenme cok etkili ya
cok guzel ya masallh tebrik ederim ...
geldim canim
ooo masallh artik 59 u gormene ne kalmis masallh..
cok gecmis olsun canim sorun degil yarin yazarsin
geldim cnm cok gecmis olsun iyi olmana sevindim sen yaparsin onumuzdeki hafta daha iyi olucak ins
cok sukur iyiolnana sevindim rabbim baska dert vermesin ins.
Tartı fotosunu atmayı unutmuşum
Korhilalp yazmış zaten :) bende elimde mayası var onu yazayım. Son 3 tane kaldı. Karnabahar gibi görüntüsü. Ve çok faydalıburdayim geldim bende ozledim sizi
Canim bi bahane olmus yeni telefonunla hep iyi haberler al insallah...
canim cok gecmis olsun hsyirli haberlerle gel ins.
tamm canim dikkat et kendine
nasil yapiyosunuz evde kefiri ?
ne guzel etkiler bunlar beslenme cok etkili ya
cok guzel ya masallh tebrik ederim ...
geldim canim
ooo masallh artik 59 u gormene ne kalmis masallh..
cok gecmis olsun canim sorun degil yarin yazarsin
geldim cnm cok gecmis olsun iyi olmana sevindim sen yaparsin onumuzdeki hafta daha iyi olucak ins
cok sukur iyiolnana sevindim rabbim baska dert vermesin ins.
Çok şükür canım bir şeyin yokmuş bak.Nereden alıyorsun eczanemi ne kadar?Kızlar kendi kendime kuruntu yapmışım. Hapı kaybedip içemediğim için normalmiş. Hatta 15 gün sonra bir daha adet olacak mısın. Y yagmur7968 canım aklında bulunsun yasmin kullanırsan dikkat et unutma sakın içmeyi. Şükürler olsun Rabbime. Kimseye de dermansız dert vermesin. Nerde Ne kadar hasta büyük küçük kim varsa Rabbim Şifa versin inşallah hepsine.
Teşekkür ederim canım birlikte ulasicaz hedefeCanim gunaydin gecen hafta herne kadar k.k da olsamda yazmak gelmedi icimden sadece takip ettim sizi ...kilo vermissin tebrik edrimm canimm...
Tebrik ederim canım sende iyi vermissinGunaydin guzellikler....:))
Gecen hafta :62.5
Bu hafta:61.7
Fark:-800
Gecen hafta yazmadim..3 gunluk bi banlanma oldugu icin sogudum k.k dan
Bu hafta tekrar baslarim yazmaya...@tevafuk55 cok gecmis olsun canim..yeni ogretim donemide hayirli olsun...@pamik cnm sanada cok gecmis olsun..kendinize iyi bakin guzeller..
Geçmiş olsun kuzucugaGünaydın canlar yeni eğitim donemimiz hayırlı olsun :)
Kusura bakmayın..
Tebrikler canım güzel vermissinGünaydın güzeller.
Sağlıklı mutlu, huzurlu,bol eksili bir hafta olsun.günün ilk bildirimi benden gelsin.
Geçen hafta:77.4
Güncel:76.4
Fark:-1000
Mislisse
Özlettin kendini canımKizlar ben geldiiimm
Nasilsiniz? Mesajlarinizi okudum masllah cok iyisiniz burayi bos birakmamissiniz valla cok tesekkur ederim
Ben artiyla dondum malesef biraz dengesiz bi beslenme olduama kaldigimiz yerden devam insallah eger siz burayi boslasaydiniz suan baslayacak birseyim olmayacakti iyiki varsiniz...5 miller3 miller havada ucusmus ne guzel nazar degmesin bende bi azimlendim sizi boyle gorunce @naz5403 canim bak subata girdik ne kaldi nisana hadi sıkalim disimizi kuzum yerimizde kalan biziz sadece bugunden itibaren sıkı bi program bizi beklemekte bi dusemik 7 li rakamlara hadi bakalim
Tablo isinide halledecegim biraz toparlanayim tamm mi kuzucuklar seviyorum sizi
29 ocakta tarrtilmadim biliyosunuz
En son 22 ocakta 81.7 misim
Bu hafta 82.4
Fark :+700 grfazlasiyla gidecek merak etmeyin
Eki Görüntüle 1949353
Oooo maşallah hedefe ulaştı n deseneBen şok ben iptal
Mislisse
Geçen hafta:58
Bu hafta:56,5
Fark:1,5
Karnım yok oldu resmen. Kaç gündür fark ediyorum ama acaba diyordum tartılınca oturdu yerine. Pantolonlarımın belini katlamaya başladım aşağıya düşmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?