Evet bendede aynı etkiyi yapıyor canımKızlar herkeste aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum ama bamya tam bir wc cozumleyici
Menün çok güzel canım afiyet olsunBenim menüm
Kahvaltı:
7.30 süzme peynir,domates
Biber,marul 1dilim ananas
Öğlen:
1bardak süt
3 hurma
Ara:
6badem
10,15 kadar leblebi
Ara:
1 kuru incir (beşten sonra yemek istemiyorum.yemek gecikince 1incir yedim)
Akşam :
2 mantarlı kaşarlı gondol köfte
1kaşik püre
1kaşık yoğurt
Salata
Türk kahvesi
Su:1.5litre (2.5 litreye tamamlarım)
Spor:3veya 5mil leslie yapatım
Çok güzel canım çok istikrarlısınBende menu veriyim barii gunler sonra
Sabah 1 pogaca bir bardak cay zeytin peynir salatalik domates
Ikindi ustu
Mercimek corbasi
5 kasik kiymali makarna
Bir kase yogurt
1 muz
Yine Harika menü balık ve şalgam canım çekti yarınki menüm olabilir benimdeMenüm gelsin hanımlar
Sabah 6.45 1 bardak ceviz su kürü
Kahvaltı 7.20
1 has yum zeytinyağlı. 1 kk peynir.1 havuç.1 yer elması.10 zeytin.bol yeşillik.
Öğle 12.45
1 kase yayla çorb.1 kase kıymalı karnabahar yemeği.
1 bardak tarçınlı süt.
Akşam 18.45
1 tabak sardalya buğulama.1/2 bardak şalgam suyu.
1 kase kuruyemiş( çiğ)
Açık çay
Su 2.5lt
Spor leslie 5 mil 1sa 10 dk.
Kızlar misafirim var akşama...görüşürüz
Canım eminim telafi ediceksinSlm kızlar kusura bakmayın çok geç kaldım bildirim için
Geçen hafta:84
Bu hafta:85
+1 ile geri döndüm
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum benim gibi +da olanlar yeter artık biraz gayret edelim
Bugün çok yoruldum kızlar akşama kadar hiç oturmadım ev işleri cam kapı dip köşe
Keşke bugün spor olsaymış canım baklavaları yakardın bi tane olsa yeterliymiş aslında olsun yarın telafi edersin canımMenümü vereyim
Sabah ılık limonlu şu 2 k kayısı
Kahvaltı 6.45: 1 has yum 5 zeytin
1 dilim çavdar e üstüne labne
Ara 10.00: 2 dilim baklava ve kahve
Ara 13.00: türk kahvesi 2 dilim bitter 1 kayısı
Ara 15.30: 1 elma 2 ceviz 6 fındık yeşil çay
Akşam 17.40: 1 tabak kiymali bamya
Bol salata iki kaşık yoğurt
Ara Türk kahvesi soda olabilir
2.5 litre su bitki çayları
Spor bugün yok
İnşallah canım.Canım eminim telafi ediceksin
Sağol canımİnşallah canım.
tebrik ederim senide çok güzel ilerliyorsun
Kesinlikle haklısın canım hatta o baklava bir dilim olmalıydı o yüzden ogleni es geçmeye çalıştımCanım güzel menü.ben hem baklava hem bitter olmasına takıldım.birini mi tercih etseydin?
Çok güzel menü canım.
Çok iyi menü canım.erken yiyince acıkmayıp, geceyi bunlarla kapattıysan dahada güzel.
Sağol canım benim motivasyonumu çok yükselttin
Yasasin bamya diyecem ama bu sonuncu poşettiEvet bendede aynı etkiyi yapıyor canım
Doğru diyorsun canım artık yarına diyeyim inşallahKeşke bugün spor olsaymış canım baklavaları yakardın bi tane olsa yeterliymiş aslında olsun yarın telafi edersin canım
Teşekkür ederim canımmY yagmur7968 ve @tuana31 kızlar çok çok tebrik ederimsizin verdiğiniz kilo düzenli menuleriniz ve yaptığınız sporlarla çok değerli.. tebrik ederim fıstıklar
Tebrik ederim çok sevindim boyunda var manken gibi olmuşsun durGünaydın hanımlar
Mutlu muyum yoksa şaşkın mi karar veremedim
Şu an nişanlı iken olduğum kilomdayim yani 7 8 yıl önceki kilom
Kilo bildirimim
geçen hafta 66.7
Bu hafta 65.9
Fark _800Mislisse
Canım balık yap mutlaka.bir öğün oluyor hemYine Harika menü balık ve şalgam canım çekti yarınki menüm olabilir benimde
Sporuna denilecek yok zaten canım
Çok sağol canımmm.merak edilmekte güzelKorhilalp tebrikler canım emeğinin karşılığını alıyorsun valla sırf seni merak ettigimden girdim bu saatte:))
Cok sagol canim benim biraz oyle gibi oluyirum :) Canım hedefim 50 li kilolar yani 57 58 falan :)Tebrik ederim çok sevindim boyunda var manken gibi olmuşsun dursenin hedefin kaçtı?
Mükemmelsin canım yaKızlar günaydınn bu sabah tartildim tam 700gr daha vermisim şişlik gitmiş oldu yanii bu hafta 1,200gr vermiş oldumm
Vayyy süper canım tebrik ederimKızlar günaydınn bu sabah tartildim tam 700gr daha vermisim şişlik gitmiş oldu yanii bu hafta 1,200gr vermiş oldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?