Geçmiş olsun canım.ah bu kuzucuklar.keşke hiç hasta olmasalarGünaydın canlar yeni eğitim donemimiz hayırlı olsun :)
Oğlum gece ateşledi ve maalesef uyuyamadık . sabah da bakıcinin kapı çalması ile uyandım tartilamadim yarın sabaha kaldı yani...
Kusura bakmayın..
Haftaya telafi edersin.almamakta güzel...
Çok iyi canım.azminin karşılığı tebrikler....
Aaaa superrr kilo vermissin ..vallllaa koxaman tebrikkk hakettinnnBen şok ben iptal
Mislisse
Geçen hafta:58
Bu hafta:56,5
Fark:1,5
Karnım yok oldu resmen. Kaç gündür fark ediyorum ama acaba diyordum tartılınca oturdu yerine. Pantolonlarımın belini katlamaya başladım aşağıya düşmesin diye
Sagolasin kuzum.. :) bu arada canım 5 mili ok.ru diye bir siteden yapıyorum. Leslie 5 mile yazınca oradan yapıyorumKizlartevafuk55 Korhilalp @tuana3 su yaptiginiz 5 mil hangisi bakim bi ativerin hele linki bu arada basta ogretmenlerimizin olmak uzere velilerimizin ve ogrencilerimizin yeni egitim ogretim yili hayirli ugurlu olsun rabbim butun kuzucuklarimiza zihin acikligi ogretmenlerimize de sabir versin kazasiz belasiz bu egitim ogretim yilini bitirsin insallah...
Suppersin kuzum ne güzel artık omuz omuzayiz:) bakalım benim yarın ne olacak
Canım artık senden 7 li rakamları 2 hafta içinde bekliyorumKizlar ben geldiiimm
Nasilsiniz? Mesajlarinizi okudum masllah cok iyisiniz burayi bos birakmamissiniz valla cok tesekkur ederim
Ben artiyla dondum malesef biraz dengesiz bi beslenme olduama kaldigimiz yerden devam insallah eger siz burayi boslasaydiniz suan baslayacak birseyim olmayacakti iyiki varsiniz...5 miller3 miller havada ucusmus ne guzel nazar degmesin bende bi azimlendim sizi boyle gorunce N naz5403 canim bak subata girdik ne kaldi nisana hadi sıkalim disimizi kuzum yerimizde kalan biziz sadece bugunden itibaren sıkı bi program bizi beklemekte bi dusemik 7 li rakamlara hadi bakalim
Tablo isinide halledecegim biraz toparlanayim tamm mi kuzucuklar seviyorum sizi
29 ocakta tarrtilmadim biliyosunuz
En son 22 ocakta 81.7 misim
Bu hafta 82.4
Fark :+700 grfazlasiyla gidecek merak etmeyin
Eki Görüntüle 1949353
Sagolasin kuzum..Geçmiş olsun canım...
Sagolasin canım amiinnnn..Canımm oğluşuna Allah şifa versin.geçmiş olsun.yarın yaparsın bildirimini sorun değil tatlum.yavrularımız iyi olsun yeter..evet yeni dönem bailadı.hayırlı olsun çabuk geçsin inşallah
Kaptan hoşgeldinnngözlerimiz yollarda kaldıı
Teşekkür ederim canım.Geçmiş olsun kuzucuga
Ah keşke... olsun canım Rabbim beterinden korusun teşekkür ederim bu arada :)Geçmiş olsun canım.ah bu kuzucuklar.keşke hiç hasta olmasalar
Son 3,5 kilo inşallah onuda verdim mi korumaya geçmek istiyorum artık. Sıkıldım biraz sanki. Birde çarşıya çıkınca bakıcam Gerçi bimde de var diye okudum doğru mu bilmiyorum kinoa denemek istiyorum pilavını yapıyorlarmış. Yağ yakımına çok faydası varmış.Oooo maşallah hedefe ulaştı n desene
Aaaa superrr kilo vermissin ..vallllaa koxaman tebrikkk hakettinnnbuna icilirrr tabiii ayran icilir
Çok şükür bacım. Evet eczaneden alıyorum. 28 yada 30 lira olması lazım bi aldım 28 bi aldım 30 mu 33 mü ne. Oynuyo arada.Çok şükür canım bir şeyin yokmuş bak.Nereden alıyorsun eczanemi ne kadar?
Arkadaşlar merhaba geçen haftaki tablomuz herzamanki gibi 1.sayfadadır
Bu haftanın;
Birincisi – 1.8 ile I Iraz ana arkadaşımız
İkincisi -1.2 kg ileKorhilalp arkadaşımız
Üçüncüsü -0.6 kg ile @JoleYa arkadaşımızolup onları canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Ayrıca @Iraz ana 7.0 kg ile ayın birincisi @Korhilalp 3,4 kg ile ayın ikincisi, @JoleYa ve @Pamik arkadaşlarımız 1.5 kg ile ayın üçüncüsüdür.
Bu hafta artı gören arkadaşlarımızın da morallerini bozmamasını rica eder,her günün yeni bir başlangıç olduğunu ve dünün dünde kaldığını,bugün pes edenin yarın yine dert yanmaya başlayacağını bu yüzden PES ETME kelimesinin bizim lügatımızda olmadığını bir kez daha hatırlatmak isterim….:)
İstediğimizi yersek istediğimizi giyemeyiz sözünden hareketle ;
Herkese sağlıklı ,mutlu, huzurlu, booool hareketli az kalorili bir hafta dilerim.
Not:Bu haftaki tablo yarın hazırlanacaktır.
@naz5403tevafuk55 @elizanelizan arkadaşlarımız bildirim yapınca :)
Canımmm o cısssslar olmasaydı keşke ama sen yine de süpersin.bol eksi ve afiyet olsun tatlımMenümü vereyim
Sabah ılık limonlu şu 2 k kayısı
Kahvaltı 6.45: 1 has yum 5 zeytin
1 dilim çavdar e üstüne labne
Ara 10.00: 2 dilim baklava ve kahve
Ara 13.00: türk kahvesi 2 dilim bitter 1 kayısı
Ara 15.30: 1 elma 2 ceviz 6 fındık yeşil çay
Akşam 17.40: 1 tabak kiymali bamya
Bol salata iki kaşık yoğurt
Ara Türk kahvesi soda olabilir
2.5 litre su bitki çayları
Spor bugün yok
Hiç takılma canım sen bu koşuşturmaca da sadece su içmeyi unutma. hızlı gelen 1 kilo hızlı da gider :)Slm kızlar kusura bakmayın çok geç kaldım bildirim için
Geçen hafta:84
Bu hafta:85
+1 ile geri döndüm
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum benim gibi +da olanlar yeter artık biraz gayret edelim
Bugün çok yoruldum kızlar akşama kadar hiç oturmadım ev işleri cam kapı dip köşe
Canım süpersin yine hele spor varya harikaMenüm gelsin hanımlar
Sabah 6.45 1 bardak ceviz su kürü
Kahvaltı 7.20
1 has yum zeytinyağlı. 1 kk peynir.1 havuç.1 yer elması.10 zeytin.bol yeşillik.
Öğle 12.45
1 kase yayla çorb.1 kase kıymalı karnabahar yemeği.
1 bardak tarçınlı süt.
Akşam 18.45
1 tabak sardalya buğulama.1/2 bardak şalgam suyu.
1 kase kuruyemiş( çiğ)
Açık çay
Su 2.5lt
Spor leslie 5 mil 1sa 10 dk.
Kızlar misafirim var akşama...görüşürüz
Canım harika örnek bir menü tam benlik :) hurma tatlı isteğine birebir yarın alayım benim regl yaklaştıBenim menüm
Kahvaltı:
7.30 süzme peynir,domates
Biber,marul 1dilim ananas
Öğlen:
1bardak süt
3 hurma
Ara:
6badem
10,15 kadar leblebi
Ara:
1 kuru incir (beşten sonra yemek istemiyorum.yemek gecikince 1incir yedim)
Akşam :
2 mantarlı kaşarlı gondol köfte
1kaşik püre
1kaşık yoğurt
Salata
Türk kahvesi
Su:1.5litre (2.5 litreye tamamlarım)
Spor:3veya 5mil leslie yapatım
Canım güzel menü.ben hem baklava hem bitter olmasına takıldım.birini mi tercih etseydin?Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu şu 2 k kayısı
Kahvaltı 6.45: 1 has yum 5 zeytin
1 dilim çavdar e üstüne labne
Ara 10.00: 2 dilim baklava ve kahve
Ara 13.00: türk kahvesi 2 dilim bitter 1 kayısı
Ara 15.30: 1 elma 2 ceviz 6 fındık yeşil çay
Akşam 17.40: 1 tabak kiymali bamya
Bol salata iki kaşık yoğurt
Ara Türk kahvesi soda olabilir
2.5 litre su bitki çayları
Spor bugün yok
Çok güzel menü canım.Menüm gelsin hanımlar
Sabah 6.45 1 bardak ceviz su kürü
Kahvaltı 7.20
1 has yum zeytinyağlı. 1 kk peynir.1 havuç.1 yer elması.10 zeytin.bol yeşillik.
Öğle 12.45
1 kase yayla çorb.1 kase kıymalı karnabahar yemeği.
1 bardak tarçınlı süt.
Akşam 18.45
1 tabak sardalya buğulama.1/2 bardak şalgam suyu.
1 kase kuruyemiş( çiğ)
Açık çay
Su 2.5lt
Spor leslie 5 mil 1sa 10 dk.
Kızlar misafirim var akşama...görüşürüz
Çok iyi menü canım.erken yiyince acıkmayıp, geceyi bunlarla kapattıysan dahada güzel.Bende menu veriyim barii gunler sonra
Sabah 1 pogaca bir bardak cay zeytin peynir salatalik domates
Ikindi ustu
Mercimek corbasi
5 kasik kiymali makarna
Bir kase yogurt
1 muz
Sağol canım benim motivasyonumu çok yükselttinHiç takılma canım sen bu koşuşturmaca da sadece su içmeyi unutma. hızlı gelen 1 kilo hızlı da gider :)
Canım süpersin yine hele spor varya harikaben bugün dinlenme verdim sporda :)
Canım harika örnek bir menü tam benlik :) hurma tatlı isteğine birebir yarın alayım benim regl yaklaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?