Oooo maşallah canım.harika bir rakam gitmiş.tebrikler.ama bu tedadüf değil çünkü menülerin çok iyiydi sporda yaptın.bravo vallaGünaydın güzeller.
Sağlıklı mutlu, huzurlu,bol eksili bir hafta olsun.günün ilk bildirimi benden gelsin.
Geçen hafta:77.4
Güncel:76.4
Fark:-1000
Mislisse
burdayim geldim bende ozledim sizi
Canim bi bahane olmus yeni telefonunla hep iyi haberler al insallah...Selam canlarım ah başıma gelenler telim düştü ve ekranı gittihiç açılmadı bile çalıyor ama cevaplayamiyorum.. eşimle konuştum tabi iş yerine giderek yapacak yok cana gelmemiş dedi tel bayine gittim yapılması ile satılması aynı fiyat değmez diye düşündük.. yeni tel aldım ama biraz içime oturdu parası
canim cok gecmis olsun hsyirli haberlerle gel ins.Şimdi yazmaya girdim sen yazmışsın kuzummm. Valla üşütmüşüm fenaydım. Şimdi daha iyiyim ama adetim tekrar başladı. Temmuz'da kürtaj olmuştum. Bebeğimin kalbi durmuştu. Öncesinde kist vardı şimdi yine mi kist var bilmiyorum moralim çok bozuk çok korkuyorum aklımdan bin türlü şey geçiyor ya birdaha hamile kalamazsam diyeBitti dedim yine başladı çok saçma bi durum. Randevu alır almaz doktora gidicem. Adamın hastasında çok off ooofff
tamm canim dikkat et kendineMislisse başkan bir süre izin istiyorum. Elimden geldiğince dikkat edip kilo bildirimi yapmaya çalışıcam. Fakat biraz toplayım kendimi. Az öncede yazdığım gibi bir şey çıkacak ama Allah'tan hayırlısı inşallah kötü bir şey çıkmaz. Hastalığımı tam atlatayım, kadın doğuma bir gideyim kendime gelip döneyim çok sürmez inşallah 1-2 haftayı geçmez sanırım.
Seviyorum sizi dua edin bana olur mu?
nasil yapiyosunuz evde kefiri ?Sağol canım.benim var doğal kefir mayam.onu la yapıyorum.mucize gibi bir içecek.ben oğluma da içiriyorum sende içir mutlaka.sütren bin kat daha faydalı diyor doktorumuz
ne guzel etkiler bunlar beslenme cok etkili yaCildim parlıyor resmen canım.ama sadece yüzüm değil tüm vücudumda fark oldu.kollarımda kırmızı lekeler vardı sivilce gibi onlar yok oldu.bacaklarımda batıklar olurdu artık olmuyor 4 aydır cillop gibi.bn bunları beslenmeme bağlıyorum.tırnaklarım çok güzel uzuyor.saçlarım bile daha dolgun güçlü görünüyor.normalde ince tellidir
cok guzel ya masallh tebrik ederim ...Günaydın güzeller.
Sağlıklı mutlu, huzurlu,bol eksili bir hafta olsun.günün ilk bildirimi benden gelsin.
Geçen hafta:77.4
Güncel:76.4
Fark:-1000
Mislisse
geldim canimMislisse kaptan gel artık özledik.
ooo masallh artik 59 u gormene ne kalmis masallh..Günaydın kızlar vücudumdaki şişlik azda olsa inmiş ama Cumartesi 60.2ydim şişlik olduğu için morel bozmak yok
Geçen hafta 61.5
Bu hafta 61
Fark -500
cok gecmis olsun canim sorun degil yarin yazarsinGünaydın canlar yeni eğitim donemimiz hayırlı olsun :)
Oğlum gece ateşledi ve maalesef uyuyamadık . sabah da bakıcinin kapı çalması ile uyandım tartilamadim yarın sabaha kaldı yani...
Kusura bakmayın..
geldim cnm cok gecmis olsun iyi olmana sevindim sen yaparsin onumuzdeki hafta daha iyi olucak insgünaydın hanımlar...
geçen hafta 91.4
güncel 91.5
bunada şükür hiç bişi yapmadan, üzerine o kadar vitamin ilaç alıp kilo koruyabilmişim sayılır.
sonunda tamamen düzeldim. bugünden itibaren sporumada devam ediyorum. diyet listemede kaldığım yerden.
Mislisse sanırım sende kopmuşsun biraz hadi gel artık :)
cok sukur iyiolnana sevindim rabbim baska dert vermesin ins.Kızlar kendi kendime kuruntu yapmışım. Hapı kaybedip içemediğim için normalmiş. Hatta 15 gün sonra bir daha adet olacak mısın. Y yagmur7968 canım aklında bulunsun yasmin kullanırsan dikkat et unutma sakın içmeyi. Şükürler olsun Rabbime. Kimseye de dermansız dert vermesin. Nerde Ne kadar hasta büyük küçük kim varsa Rabbim Şifa versin inşallah hepsine.
Canim gunaydin gecen hafta herne kadar k.k da olsamda yazmak gelmedi icimden sadece takip ettim sizi ...kilo vermissin tebrik edrimm canimm...Günaydın kızlar vücudumdaki şişlik azda olsa inmiş ama Cumartesi 60.2ydim şişlik olduğu için morel bozmak yok
Geçen hafta 61.5
Bu hafta 61
Fark -500
Canim bizimlesin dimi ? Kiz sende bosver yazma kimseye bise ozluyoruz seni ;(Gunaydin guzellikler....:))
Gecen hafta :62.5
Bu hafta:61.7
Fark:-800
Gecen hafta yazmadim..3 gunluk bi banlanma oldugu icin sogudum k.k dan
Bu hafta tekrar baslarim yazmaya...@tevafuk55 cok gecmis olsun canim..yeni ogretim donemide hayirli olsun...@pamik cnm sanada cok gecmis olsun..kendinize iyi bakin guzeller..
Mrb cnm burdayim tabiii hic gidermiyim..sadece canim sıkıldı banlandigimda ...yoksa hep yazilanlari okudum..yazmiyim yazmiyim diyorum damarima basiyorlar..bende Allah ne verdiyse yaziyorum dayanamiyorum. biraz daha dikkat etmeye calisirim..senide ozledikkkkkk bu aradaa kacakkk:)))Canim bizimlesin dimi ? Kiz sende bosver yazma kimseye bise ozluyoruz seni ;(
Çok sağol canım.bende seni merak ediyorum. Çok iyi devam ettin.Oooo maşallah canım.harika bir rakam gitmiş.tebrikler.ama bu tedadüf değil çünkü menülerin çok iyiydi sporda yaptın.bravo valla
burdayim geldim bende ozledim sizi
Canim bi bahane olmus yeni telefonunla hep iyi haberler al insallah...
canim cok gecmis olsun hsyirli haberlerle gel ins.
tamm canim dikkat et kendine
nasil yapiyosunuz evde kefiri ?
ne guzel etkiler bunlar beslenme cok etkili ya
cok guzel ya masallh tebrik ederim ...
geldim canim
ooo masallh artik 59 u gormene ne kalmis masallh..
cok gecmis olsun canim sorun degil yarin yazarsin
geldim cnm cok gecmis olsun iyi olmana sevindim sen yaparsin onumuzdeki hafta daha iyi olucak ins
cok sukur iyiolnana sevindim rabbim baska dert vermesin ins.
-500 hiç azımsanacak bir rakam değil.tebrik ederim...Günaydın kızlar vücudumdaki şişlik azda olsa inmiş ama Cumartesi 60.2ydim şişlik olduğu için morel bozmak yok
Geçen hafta 61.5
Bu hafta 61
Fark -500
günaydın hanımlar...
geçen hafta 91.4
güncel 91.5
bunada şükür hiç bişi yapmadan, üzerine o kadar vitamin ilaç alıp kilo koruyabilmişim sayılır.
sonunda tamamen düzeldim. bugünden itibaren sporumada devam ediyorum. diyet listemede kaldığım yerden.
Dediğin gibi bu şartlarda -100 güzel
Iyi hadi canım. İçin rahatlamıştır.ah biz kadınların dertleri hiç bitmiyor.Kızlar kendi kendime kuruntu yapmışım. Hapı kaybedip içemediğim için normalmiş. Hatta 15 gün sonra bir daha adet olacak mısın.
Y yagmur7968 canım aklında bulunsun yasmin kullanırsan dikkat et unutma sakın içmeyi. Şükürler olsun Rabbime. Kimseye de dermansız dert vermesin. Nerde Ne kadar hasta büyük küçük kim varsa Rabbim Şifa versin inşallah hepsine.
-800 çok çok iyi .tebrikler canımGunaydin guzellikler....:))
Gecen hafta :62.5
Bu hafta:61.7
Fark:-800
Gecen hafta yazmadim..3 gunluk bi banlanma oldugu icin sogudum k.k dan
Bu hafta tekrar baslarim yazmaya...@tevafuk55 cok gecmis olsun canim..yeni ogretim donemide hayirli olsun...@pamik cnm sanada cok gecmis olsun..kendinize iyi bakin guzeller..
Hoş geldin kaptan.hızlı bir başlangıç la toparlarsın canım.hatta vücut belki şaşırır daha hızlı gider.Kizlar ben geldiiimm
Nasilsiniz? Mesajlarinizi okudum masllah cok iyisiniz burayi bos birakmamissiniz valla cok tesekkur ederim
Ben artiyla dondum malesef biraz dengesiz bi beslenme olduama kaldigimiz yerden devam insallah eger siz burayi boslasaydiniz suan baslayacak birseyim olmayacakti iyiki varsiniz...5 miller3 miller havada ucusmus ne guzel nazar degmesin bende bi azimlendim sizi boyle gorunce N naz5403 canim bak subata girdik ne kaldi nisana hadi sıkalim disimizi kuzum yerimizde kalan biziz sadece bugunden itibaren sıkı bi program bizi beklemekte bi dusemik 7 li rakamlara hadi bakalim
Tablo isinide halledecegim biraz toparlanayim tamm mi kuzucuklar seviyorum sizi
29 ocakta tarrtilmadim biliyosunuz
En son 22 ocakta 81.7 misim
Bu hafta 82.4
Fark :+700 grfazlasiyla gidecek merak etmeyin
Eki Görüntüle 1949353
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?