Menün çok hafif yarın gerçekten eksi görürsün canım sporuda yaptıysan harikaMenüm
10.00 1kayısi
1incir 1bardak ılık su
Kahvaltı:
12.00 1dilim kaşarlı patates
6mantar,3dilim sucuk
Kk süzme peynir,marul
Ara:
Sade türk kahvesi
Ara:
6badem 1kayısı
Akşam:
19.00 balık ,salata
Sade türk kahvesi
Su:2litre (2.5litreyi tamamlarım)
5mil lesli yapmayı planlıyorum.
seninde menün güzel canım sporda yaparsan süper olurMenüm
10.00 1kayısi
1incir 1bardak ılık su
Kahvaltı:
6mantar,3dilim sucuk
Kk süzme peynir,marul
Ara:
Sade türk kahvesi
Ara:
6badem 1kayısı
Akşam:
19.00 balık ,salata
Sade türk kahvesi
Canım inanmıyorum sen baya azaltmışsın yemek işini bravo sana yarın güzel sonuçlar alacağına Emin'imbugünkü menüm
saat11 bir buçuk haslanms yumurta.1kk peynir 1kk kasar.1tatli kaşığı tahin pekmez.sekersiz cay.
yeşil çay
saat 17 bir cig köfte dürüm,ayran.
saat 19:30 ceyrek pizza,3sogan halkasi.az meyve suyu.(dışarıdaydım kizlar)
türkkahvesi.6 kare bitter
yesilcay
su bir bucuk litre
spor ip atlanip mekik cekilecek
Sağol canım şükür iyiyim bende özledim sizleri inan
Menün iyi canım afiyet olsun.pizzanın çeğreğiyle kalabilmekte bir başarı.bugünkü menüm
saat11 bir buçuk haslanms yumurta.1kk peynir 1kk kasar.1tatli kaşığı tahin pekmez.sekersiz cay.
yeşil çay
yesilcay
su bir bucuk litre
Cildim parlıyor resmen canım.ama sadece yüzüm değil tüm vücudumda fark oldu.kollarımda kırmızı lekeler vardı sivilce gibi onlar yok oldu.bacaklarımda batıklar olurdu artık olmuyor 4 aydır cillop gibi.bn bunları beslenmeme bağlıyorum.tırnaklarım çok güzel uzuyor.saçlarım bile daha dolgun güçlü görünüyor.normalde ince tellidirMenün Harika canım gerçekten çok güzel besleniyorsun birşey merak ediyorum canım kilolu halinle şimdi böyle dengeli beslenme halinden cildinde bi değişiklik oldumuuuu????
Canım toparlanacağına eminim.çünkü hedefimize bu şekilde ulaşamayız biliyorsun.yarı çok daha dengeli bir menü yaz bize.bekliyoruzzKızlar bende artık menü paylaşayım yoksa toparlayamıcam
Kahvaltı
4-5 çatal patates kızartması
1dilim ekmek
4nugget
3dilim peynir
4zeytin
Kendi yapımım kayısı marmelatı 3tatlı kaşığı (şekeri çok az kayısı ezmesi desem daha doğru olur kızlar)
1küp helva
Çay
Öğlen 4lahana sarması ve yoğurt
Ara sade kahve
2kare bitter
Akşam
7-8 kaşık saç kavurma
Salata
1dilim ekmek
1bardak fanta
Çok abarttım gerçekten
Yarından itibaren toparlıcam artık hiç mutlu değilim böyle
Çok güzel menü canım.5 mil de yaptın mı offf tadından yenmezMenüm
10.00 1kayısi
1incir 1bardak ılık su
Kahvaltı:
6mantar,3dilim sucuk
Kk süzme peynir,marul
Ara:
Sade türk kahvesi
Ara:
6badem 1kayısı
Akşam:
19.00 balık ,salata
Sade türk kahvesi
Canım dışarıda olunca bazen dayanamıyor insan.ben de 3 kaşık puding yedim bugün cafede.ama yine de sınırlayabilmeyi öğrendik diye avunuyorum.menün bnce sınıfı geçerbugünkü menüm
yeşil çay
yesilcay
su bir bucuk litre
Dışarda olmana rağmen çok iyi idare etmişsin canım menün şahane afiyet olsun :)Benim menüm şöyle
Kahvaltı 8.30
Aşağıdaki gibiydi ⤵
(Omletim kaşarlı maydanoz ve mantarlıydı)
Eki Görüntüle 1949070 Öğle 13.30
1 kase tavuklu salata.1 ayran.3 kaşık puding
Akşam 18.45
1 kase sütlü domates çorb.3 kaşık salata.1 turp
1 avuç antep fıst.1 keçiboynuzu.çay
Su 2.5lt.spor 15 dk karın bacak egz.
Bana fanta fazla geldi onun dışında çok da gelmedi canım. Ama yarın sağlıklı bir menü bekliyoruz s3ndenKızlar bende artık menü paylaşayım yoksa toparlayamıcam
Kahvaltı
4-5 çatal patates kızartması
1dilim ekmek
4nugget
3dilim peynir
4zeytin
Kendi yapımım kayısı marmelatı 3tatlı kaşığı (şekeri çok az kayısı ezmesi desem daha doğru olur kızlar)
1küp helva
Çay
Öğlen 4lahana sarması ve yoğurt
Ara sade kahve
2kare bitter
Akşam
7-8 kaşık saç kavurma
Salata
1dilim ekmek
1bardak fanta
Çok abarttım gerçekten
Yarından itibaren toparlıcam artık hiç mutlu değilim böyle
Süper canım afiyet olsun leslie yi de yapmışsındır diye düşünüyorumMenüm
10.00 1kayısi
1incir 1bardak ılık su
Kahvaltı:
6mantar,3dilim sucuk
Kk süzme peynir,marul
Ara:
Sade türk kahvesi
Ara:
6badem 1kayısı
Akşam:
19.00 balık ,salata
Sade türk kahvesi
Sende güzel idare etmişsin canım afiyet olsun :)bugünkü menüm
yeşil çay
yesilcay
su bir bucuk litre
Maşallah maşallah sana güzellikCildim parlıyor resmen canım.ama sadece yüzüm değil tüm vücudumda fark oldu.kollarımda kırmızı lekeler vardı sivilce gibi onlar yok oldu.bacaklarımda batıklar olurdu artık olmuyor 4 aydır cillop gibi.bn bunları beslenmeme bağlıyorum.tırnaklarım çok güzel uzuyor.saçlarım bile daha dolgun güçlü görünüyor.normalde ince tellidir
Suppersin kuzum5mil leslimi yaptım.suyumu 2.5litreye tamamladım.yeşil çayımı içiyorum kızlar.görev tamamdır.gönül rahatlığıyla uyuyabilirim.hepimiz için bol eksili sabahlar olsun.
Sağol canım.benim var doğal kefir mayam.onu la yapıyorum.mucize gibi bir içecek.ben oğluma da içiriyorum sende içir mutlaka.sütren bin kat daha faydalı diyor doktorumuz
Benimde bekarken cildim çok güzeldi herkes imrenirdi ama şimdi hep kilodan diyorum şimdi iyice hırs yaptım teşekkürler canım eskisi gibi olacak cildim benimdeCildim parlıyor resmen canım.ama sadece yüzüm değil tüm vücudumda fark oldu.kollarımda kırmızı lekeler vardı sivilce gibi onlar yok oldu.bacaklarımda batıklar olurdu artık olmuyor 4 aydır cillop gibi.bn bunları beslenmeme bağlıyorum.tırnaklarım çok güzel uzuyor.saçlarım bile daha dolgun güçlü görünüyor.normalde ince tellidir
Tmm canım inşallahDışarda olmana rağmen çok iyi idare etmişsin canım menün şahane afiyet olsun :)
Bana fanta fazla geldi onun dışında çok da gelmedi canım. Ama yarın sağlıklı bir menü bekliyoruz s3nden
Süper canım afiyet olsun leslie yi de yapmışsındır diye düşünüyorum
Sende güzel idare etmişsin canım afiyet olsun :)
Maşallah maşallah sana güzellik
Evet canım yaza ne kaldı 3-4 ay söz daha dikkatli olacağımCanım toparlanacağına eminim.çünkü hedefimize bu şekilde ulaşamayız biliyorsun.yarı çok daha dengeli bir menü yaz bize.bekliyoruzz
Çok güzel menü canım.5 mil de yaptın mı offf tadından yenmezsenin tartı sonucunu da merak ediyorum hemen yarın olsun
Hep aynıydık canım yarın görüşürüz tatlımKizlar tatil.sebebiyle evde degildim yarin donus yapicam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?