2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Menün çok hafif yarın gerçekten eksi görürsün canım sporuda yaptıysan harika

seninde menün güzel canım sporda yaparsan süper olur

bugünkü menüm
saat11 bir buçuk haslanms yumurta.1kk peynir 1kk kasar.1tatli kaşığı tahin pekmez.sekersiz cay.
yeşil çay
saat 17 bir cig köfte dürüm,ayran.
saat 19:30 ceyrek pizza,3sogan halkasi.az meyve suyu.(dışarıdaydım kizlar)
türkkahvesi.6 kare bitter
yesilcay
su bir bucuk litre
spor ip atlanip mekik cekilecek

Canım inanmıyorum sen baya azaltmışsın yemek işini bravo sana yarın güzel sonuçlar alacağına Emin'im

Menün iyi canım afiyet olsun.pizzanın çeğreğiyle kalabilmekte bir başarı.

Menün Harika canım gerçekten çok güzel besleniyorsun birşey merak ediyorum canım kilolu halinle şimdi böyle dengeli beslenme halinden cildinde bi değişiklik oldumuuuu????
Cildim parlıyor resmen canım.ama sadece yüzüm değil tüm vücudumda fark oldu.kollarımda kırmızı lekeler vardı sivilce gibi onlar yok oldu.bacaklarımda batıklar olurdu artık olmuyor 4 aydır cillop gibi.bn bunları beslenmeme bağlıyorum.tırnaklarım çok güzel uzuyor.saçlarım bile daha dolgun güçlü görünüyor.normalde ince tellidir

Canım toparlanacağına eminim.çünkü hedefimize bu şekilde ulaşamayız biliyorsun.yarı çok daha dengeli bir menü yaz bize.bekliyoruzz

Çok güzel menü canım.5 mil de yaptın mı offf tadından yenmez senin tartı sonucunu da merak ediyorum hemen yarın olsun

Canım dışarıda olunca bazen dayanamıyor insan.ben de 3 kaşık puding yedim bugün cafede.ama yine de sınırlayabilmeyi öğrendik diye avunuyorum.menün bnce sınıfı geçer hiiiiç takılma.bol eksi olsun

Dışarda olmana rağmen çok iyi idare etmişsin canım menün şahane afiyet olsun :)
Bana fanta fazla geldi onun dışında çok da gelmedi canım. Ama yarın sağlıklı bir menü bekliyoruz s3nden
Süper canım afiyet olsun leslie yi de yapmışsındır diye düşünüyorum
Sende güzel idare etmişsin canım afiyet olsun :)
Maşallah maşallah sana güzellik

Sağol canım.benim var doğal kefir mayam.onu la yapıyorum.mucize gibi bir içecek.ben oğluma da içiriyorum sende içir mutlaka.sütren bin kat daha faydalı diyor doktorumuz

Sevindim elinde olmasına. İlk bulduğumda altın bulmuş gibi sevindim yeminle. Çok faydalı dediğin gibi mucize bi içecek. Oğlum çok seviyor kefiyy deyip geliyor yanıma :))

Benimde bekarken cildim çok güzeldi herkes imrenirdi ama şimdi hep kilodan diyorum şimdi iyice hırs yaptım teşekkürler canım eskisi gibi olacak cildim benimde

Tmm canım inşallah

Evet canım yaza ne kaldı 3-4 ay söz daha dikkatli olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…