2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Selin sana bir de şunu sorayım sen çocukları nasıl kestin memeden.

Pakette bin açıcısı ili iki kez arka arkaya açtım maşallah hiç bişey olmadı. Onunla aç bence açarsan ultra yoğun açıcı
evet onu aslında biliyordum.ama saçlarım çok uzundu.biliyorsun hem hızlı hemde eşit yapmak gerekiyor..ben bir kez actirdim istediğim renge şimdilik sahibim..ama bir daha actirmakmi asla..

Canım afiyet olsun ama salam, sosis, jambon, sucuk bu tarz gıdalardan uzak durmanı öneririm :/ her ne kadar çok sevsemde maalesef bize yaramıyor. onun yerine lor peynırı öneririm :)

Bende normalde yemezdim hiç ama hindi salamı almıştım bu hafta iki kez yedim kahvaltı da öyle sık sık tükettiğim bir şey değil.

Bi iki kaçamak bize hemen artı olarak dönmez canım eksilerde olmana sevindim :) benim de bugün evde canım çok sıkıldı keşke evde kalmasaydım işe gitseydim diyorum . Evdeyken aklım hep yemeklerdeydi şimdi ne yapıp da yesem acaba ya da dolaptaki bisküvileri görünce yesem mi diye düşünüp durdum ama tabiki de yemedim . Evde olanlar iyi diyet yapıyor ya

O nasıl oluyor kız ? İnceldiğini hissettiysen belki yağdan verdin ama kas yaptığın için tartıda artı durdu. Sporu hafta da iki üç kez yapmanı tavsiye ederim

resimde çok daha zayıf gösteriyorsun belki de spor işe yarmıştır

bügün kü menüm

kahvaltı yapmadım kocam işten öğlen de kahvaltıya geliyo onunla yapıyorum bazen

saat (12.00)
1 tost,yeşil zeytin,yeşil çay , domates ,salatalık.
küçük bir tabak kuymak ( ama ben ona tereyağ sonradan ekliyorum oda 1 tatlı kaşığını geçmiyo)

akşam( 17:20 )
bol marullu salata
tam buğday ekmek 1 dilim
et kavurma 1 tabak

kızlar yarın misafirlerim gelecek hazırlık yapacağım . ne yapacağım ama ya onca hazırlık yapıcağım yememem lazım ama öyle de olmaz galiba diğer öğünleri hafif tutarım artık

Selin sana bir de şunu sorayım sen çocukları nasıl kestin memeden.
aslında kesmek için bişey yapmadım çünkü ben hep sağarak verdim.birincide 6 ayı biraz geçince sütüm birden kesildi..kesin göz değdi diye düşünmüştüm..ikincide hiç kesilmedi bir seneyi geçti hâlâ devam ediyordu hatta ikisinide birden verdim.sonra ne bu be gece gündüz inek gibi süt sagiyorum diyip sağmayi azalttim.sut günden güne azaldı ve birgün bitti..Tabii bende ..
ama sen kesmek istiyorsan yavaş yavaş yemek menülerini arttır,meyve ,muhallebi,çorba,vererek sadece geceleri uyumadan önce bir kez emzirip yatirabilirsin.bebişin ne kadarlıkti suan.

Cildim yagli oyle bakim icin yapmak istiyorum
mesela ben aklıma geldikçe yumurtanın beyazını cirpiyorum,içine bir tatlı kaşığı bal koyup yüzüme sürüyorum 15 20 dk bekleyip soğuk suyla yikiyorum.
onun dışında senin cildin yağlı olduğu için içine biraz limonda sıkabilirsin.yağını alır.haftada bir iki uygulayabilirsin.birde watsonslarda yüz bakim maskeleri var.onlardan kendi cilt tipine uygun olanı alıp yapabilirsin.içinde kil olanları var onlar Siyah nokta varsa onlarada iyi gelir.bide yasmaya maskesi var henüz denemedim ama güzel diyorlar.birde gece gündüz kremi şart.ben diadermine kullanıyorum.yaşlılık karşıtı...nemlendirici olarak sebamedin antiaging kremi var oda guzel canım

menu güzelmiş canım..menunu güzel sağlıklı kalorisi çok yüksek olmayan mesela fırında yapilan yemeklerden secebilirsin.salata yaparsın.ne biliyim mesela et yada tavuk kebabi olabilir..sende rahat rahat yersin .

Bugünki menümü paylaşayım

Sabah 1 yumurta
5 zeytin
Çok az peynir
2 dilim hindi salam
3 kuru kayısı
1 dilim tam tahıllı ekmek

1 bardak Nane limon çayı

Ara
Yarım avuç içi kadar leblebi

Öğlen
1 tabak pırasa
Salata

Ara
3 kuru kayısı
1 bardak çubuk tarçınlı çay

Akşam
1 tabak karnabahar graten

Uzun zamandır abartı bir kaçamak yapmadan diyet yapıyorum arkadaşlar bugün 1 parça çikolata yememe izin verir misiniz ya adetimin ilk günü canım çok çekiyooorrrr

Menün çok iyi canım :) yarın için hazırlık yaptın mı yani menüde çok ağır yemekler olmasın hafif şeylerden yersin sende . Bir güncük sık dişini diycem ama zor biliyorum dayanabildiğin kadar dayan

Canım menun hafif .haketmissin bence çikolata yi .

Menü n gayet hafif güzel yarında yaptıklarında n tadımlık yersin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…