Cildim yagli oyle bakim icin yapmak istiyorumyüz bakımı derken ne amaçla mesela cildin yaglimi,kurumu,yada kırışıklık onleyicimi ne için düşünüyorsun canim
Olur tabi senin icin sorun olmazsaBuradan ama yüzüm kapalı
evet onu aslında biliyordum.ama saçlarım çok uzundu.biliyorsun hem hızlı hemde eşit yapmak gerekiyor..ben bir kez actirdim istediğim renge şimdilik sahibim..ama bir daha actirmakmi asla..Pakette bin açıcısı ili iki kez arka arkaya açtım maşallah hiç bişey olmadı. Onunla aç bence açarsan ultra yoğun açıcı
mrb canım fizigin çok güzel..vede 67 den daha zayif gösteriyorsun..60 gibi..sen 57 ol ..direk manken fiziği olur..Evet kızlar son halim gelsin o zaman
Evet kızlar son halim gelsin o zaman
Canım afiyet olsun ama salam, sosis, jambon, sucuk bu tarz gıdalardan uzak durmanı öneririm :/ her ne kadar çok sevsemde maalesef bize yaramıyor. onun yerine lor peynırı öneririm :)
Merhaba kızlar...
anca fırsat bulabildim cocuklardan,büyüğü anaokuluna gönderene kadar bizim evi görmeyin..resmen arkaniza bakmadan kacarsiniz..Allahtan ufak olan akıllıda beni yormuyor..öyle işte cocuk zor iş ...
Bugün tartildim..guzel gidiyor bakalım..dün biraz fazla yediğimi düşünmüştüm ama tartİda eksiyi görünce moralim yerine geldi..Bugün çok çok dikkat edicem bakalım..neler olcak...
havada çok güzel evde çok sıkıldım ..gezmek istiyorum ......yarın kesin alışverişe çıkmam lazım..bişeyler alıp kendimi mutlu etmem lazım..yoksa kendime gelemicem..
Yaz tatilinde birara baya yapmıştım müthiş artiya geçtim canım o yüzden şimdi tırsiyirum işin gerçeği. Yoksa benim de hep aklımda ogleden sonra evde de yapabilirim ama dedigim gibi çekiniyorum. Çünkü yaparsam jillian yapacam.
aslında kesmek için bişey yapmadım çünkü ben hep sağarak verdim.birincide 6 ayı biraz geçince sütüm birden kesildi..kesin göz değdi diye düşünmüştüm..ikincide hiç kesilmedi bir seneyi geçti hâlâ devam ediyordu hatta ikisinide birden verdim.sonra ne bu be gece gündüz inek gibi süt sagiyorum diyip sağmayi azalttim.sut günden güne azaldı ve birgün bitti..Tabii bende ..Selin sana bir de şunu sorayım sen çocukları nasıl kestin memeden.
mesela ben aklıma geldikçe yumurtanın beyazını cirpiyorum,içine bir tatlı kaşığı bal koyup yüzüme sürüyorum 15 20 dk bekleyip soğuk suyla yikiyorum.Cildim yagli oyle bakim icin yapmak istiyorum
menu güzelmiş canım..menunu güzel sağlıklı kalorisi çok yüksek olmayan mesela fırında yapilan yemeklerden secebilirsin.salata yaparsın.ne biliyim mesela et yada tavuk kebabi olabilir..sende rahat rahat yersin .bügün kü menüm
kahvaltı yapmadım kocam işten öğlen de kahvaltıya geliyo onunla yapıyorum bazen
saat (12.00)
1 tost,yeşil zeytin,yeşil çay , domates ,salatalık.
küçük bir tabak kuymak ( ama ben ona tereyağ sonradan ekliyorum oda 1 tatlı kaşığını geçmiyo)
akşam( 17:20 )
bol marullu salata
tam buğday ekmek 1 dilim
et kavurma 1 tabak
kızlar yarın misafirlerim gelecek hazırlık yapacağım . ne yapacağım ama ya onca hazırlık yapıcağım yememem lazım ama öyle de olmaz galiba diğer öğünleri hafif tutarım artık
Hiç 67gostermiyosun bence de boy dan farkediyor sanırım fiziğin oldukça güzelEvet kızlar son halim gelsin o zaman
bügün kü menüm
saat (12.00)
küçük bir tabak kuymak ( ama ben ona tereyağ sonradan ekliyorum oda 1 tatlı kaşığını geçmiyo)
bol marullu salata
tam buğday ekmek 1 dilim
et kavurma 1 tabak
kızlar yarın misafirlerim gelecek hazırlık yapacağım . ne yapacağım ama ya onca hazırlık yapıcağım yememem lazım ama öyle de olmaz galiba diğer öğünleri hafif tutarım artık
Canım menun hafif .haketmissin bence çikolata yi .Bugünki menümü paylaşayım
Sabah 1 yumurta
5 zeytin
Çok az peynir
2 dilim hindi salam
3 kuru kayısı
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 bardak Nane limon çayı
Ara
Yarım avuç içi kadar leblebi
Öğlen
1 tabak pırasa
Salata
Ara
3 kuru kayısı
1 bardak çubuk tarçınlı çay
Akşam
1 tabak karnabahar graten
Uzun zamandır abartı bir kaçamak yapmadan diyet yapıyorum arkadaşlar bugün 1 parça çikolata yememe izin verir misiniz ya adetimin ilk günü canım çok çekiyooorrrr
Menü n gayet hafif güzel yarında yaptıklarında n tadımlık yersin canım.bügün kü menüm
saat (12.00)
bol marullu salata
tam buğday ekmek 1 dilim
et kavurma 1 tabak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?