2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Tabiki yiyebilirsin menunde gayet guzel afiyet olsun

mrb canım fizigin çok güzel..vede 67 den daha zayif gösteriyorsun..60 gibi..sen 57 ol ..direk manken fiziği olur..
Çok teşekkür ederim canım ya, ah keşkem 60 olaydiiimmmm
Olduğun kilodan çok daha zayıf gösteriyorsun. Benim kilom senden az ama senden daha kilolu gösteriyorum. Her şey tartıda ki sayıyla alakalı değil sonuçta senin boyun da var maşaAllah. Hedefin neydi ki snein?
Cok tesekkur ederim canim. Nihai hedefim 57 58 canım. Nette yazildiginda ideal kilom 63 çıkıyor. Ama ben 58 olunca daha mutlu olacam sanırım. :)
Olabilir canım He buarada yanlış anlaşılmasın benim spor geçmişim iyidir düzenli yürüyüşler sonrasında 1 ay kadar evde jillian yaptım. Şu anda da her gün 5000 adım atmış oluyorum ise gidip gelirken. O yüzden de biraz içim rahat canım. Jillian yaparken gobegimin ciddi gittiğini hissrtmistim. 63 e veya 64 e dusmeyi bekliyorum simdi canım şu 67 den 66 dan bir kurtulamadim gitti
Hiç 67gostermiyosun bence de boy dan farkediyor sanırım fiziğin oldukça güzel
Sağolasın kuzum :) vücut kitle indeksim 22.8 yani boyla alakali olabilir.

Onerilerin icin tesekkur ederim deneyecegim ...

Duseceksin insallah oyle abartin yok yani fizigin guzel bence bende bi 67 olsam keske ;( buarada meslegin nedir?

Canim sabah ki tost ekmeğin nedendi. Birde su miktarı ne kadardı canım. Menünu çok beğendim afiyet olsun
Menün harika canım çok hafif. Yanına da kahve yap canım süper olur bu arada su ne kadardı

Menüm
Aç karnına yeşil çay
Bir bardak ılık su
Kahvaltim
2 haşlanmış yumurta
1dilim peynir
6zeytin
Roka domates
Ara bir avuç leblebi
1kucuk ayva
1nar
Öğle
Eşim geç kahvaltı etti bende ikinci kez kahvaltı yapms oldm
Kahvaltiklardan yumurtalı roka domates peynir lı salata yaptım
Ara sütlü kahve(şekersiz)
Akşam
4kasik bulgur pilavı
Yarım kase yayla çorbası
Küçük tabak patlıcan biber közleme
Yarım kase meyve kompostosu
Bir avuç leblebi
Yeşil çay
Su:2litre

Son düzenleme:
Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu ballı su
Kahvaltı 6.50: 3 y k yulaf ezmesi
Icine 2 kuru kayısı 1 bardak süt
Zorunlu öğle yemeği 9.45:
3 kaşık kaz eti
4 kaşık bulgur pilavı , çeyrek yufka

Ara 15.00: dibek kahvesi bitki çayı

Aksam 18.30: 1 kase tarhana çorbası.
3 kaşık bamya, yoğurt
Ara: Türk Kahvesi 1 kuru incir
tarçınlı süt, bitki çayı
2.5 litre su

Menü n gayet hafif canım

Ben beğendim canım güzel menü :) spor var mı

Öğlen yemeğini iyi atlatmışsın okulda canım :) akşam hafif olmuş çok güzel

Evet kızlar son halim gelsin o zaman
Maşallah sana göbek yokkk

evet onu aslında biliyordum.ama saçlarım çok uzundu.biliyorsun hem hızlı hemde eşit yapmak gerekiyor..ben bir kez actirdim istediğim renge şimdilik sahibim..ama bir daha actirmakmi asla..

Palett yazacağıma paket yazmışım

mrb canım fizigin çok güzel..vede 67 den daha zayif gösteriyorsun..60 gibi..sen 57 ol ..direk manken fiziği olur..
ay evet ya maşallah hiç göbek yok fazla da durmuyor

Canım Aralık'ta 2 yaşı bitiyor. Yemek yiyor zaten keyfi emiyor yalancı emzik niyetine. Aralık'ta bırakacak inşallah. İstanbul'a gelicem eşim ben dayanamam diyor anneme gidicem inşallah.

Afoyet olsun menu iyi birde ne ogretmenisin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…