Tabiki yiyebilirsin menunde gayet guzel afiyet olsunBugünki menümü paylaşayım
Sabah 1 yumurta
5 zeytin
Çok az peynir
2 dilim hindi salam
3 kuru kayısı
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 bardak Nane limon çayı
Ara
Yarım avuç içi kadar leblebi
Öğlen
1 tabak pırasa
Salata
Ara
3 kuru kayısı
1 bardak çubuk tarçınlı çay
Akşam
1 tabak karnabahar graten
Uzun zamandır abartı bir kaçamak yapmadan diyet yapıyorum arkadaşlar bugün 1 parça çikolata yememe izin verir misiniz ya adetimin ilk günü canım çok çekiyooorrrr
Çok teşekkür ederim canım ya, ah keşkem 60 olaydiiimmmmmrb canım fizigin çok güzel..vede 67 den daha zayif gösteriyorsun..60 gibi..sen 57 ol ..direk manken fiziği olur..
Cok tesekkur ederim canim. Nihai hedefim 57 58 canım. Nette yazildiginda ideal kilom 63 çıkıyor. Ama ben 58 olunca daha mutlu olacam sanırım. :)Olduğun kilodan çok daha zayıf gösteriyorsun. Benim kilom senden az ama senden daha kilolu gösteriyorum. Her şey tartıda ki sayıyla alakalı değil sonuçta senin boyun da var maşaAllah. Hedefin neydi ki snein?
Olabilir canımO nasıl oluyor kız ? İnceldiğini hissettiysen belki yağdan verdin ama kas yaptığın için tartıda artı durdu. Sporu hafta da iki üç kez yapmanı tavsiye ederim
resimde çok daha zayıf gösteriyorsun belki de spor işe yarmıştır
Sağolasın kuzum :) vücut kitle indeksim 22.8 yani boyla alakali olabilir.Hiç 67gostermiyosun bence de boy dan farkediyor sanırım fiziğin oldukça güzel
Onerilerin icin tesekkur ederim deneyecegim ...mesela ben aklıma geldikçe yumurtanın beyazını cirpiyorum,içine bir tatlı kaşığı bal koyup yüzüme sürüyorum 15 20 dk bekleyip soğuk suyla yikiyorum.
onun dışında senin cildin yağlı olduğu için içine biraz limonda sıkabilirsin.yağını alır.haftada bir iki uygulayabilirsin.birde watsonslarda yüz bakim maskeleri var.onlardan kendi cilt tipine uygun olanı alıp yapabilirsin.içinde kil olanları var onlar Siyah nokta varsa onlarada iyi gelir.bide yasmaya maskesi var henüz denemedim ama güzel diyorlar.birde gece gündüz kremi şart.ben diadermine kullanıyorum.yaşlılık karşıtı...nemlendirici olarak sebamedin antiaging kremi var oda guzel canım
Duseceksin insallah oyle abartin yok yani fizigin guzel benceÇok teşekkür ederim canım ya, ah keşkem 60 olaydiiimmmm
Cok tesekkur ederim canim. Nihai hedefim 57 58 canım. Nette yazildiginda ideal kilom 63 çıkıyor. Ama ben 58 olunca daha mutlu olacam sanırım. :)
Olabilir canımHe buarada yanlış anlaşılmasın benim spor geçmişim iyidir düzenli yürüyüşler sonrasında 1 ay kadar evde jillian yaptım. Şu anda da her gün 5000 adım atmış oluyorum ise gidip gelirken. O yüzden de biraz içim rahat canım. Jillian yaparken gobegimin ciddi gittiğini hissrtmistim. 63 e veya 64 e dusmeyi bekliyorum simdi canım şu 67 den 66 dan bir kurtulamadim gitti
Sağolasın kuzum :) vücut kitle indeksim 22.8 yani boyla alakali olabilir.
Canim sabah ki tost ekmeğin nedendi. Birde su miktarı ne kadardı canım. Menünu çok beğendim afiyet olsunbügün kü menüm
kahvaltı yapmadım kocam işten öğlen de kahvaltıya geliyo onunla yapıyorum bazen
saat (12.00)
1 tost,yeşil zeytin,yeşil çay , domates ,salatalık.
küçük bir tabak kuymak ( ama ben ona tereyağ sonradan ekliyorum oda 1 tatlı kaşığını geçmiyo)
akşam( 17:20 )
bol marullu salata
tam buğday ekmek 1 dilim
et kavurma 1 tabak
kızlar yarın misafirlerim gelecek hazırlık yapacağım . ne yapacağım ama ya onca hazırlık yapıcağım yememem lazım ama öyle de olmaz galiba diğer öğünleri hafif tutarım artık
Menün harika canım çok hafif. Yanına da kahve yap canım süper olurBugünki menümü paylaşayım
Sabah 1 yumurta
5 zeytin
Çok az peynir
2 dilim hindi salam
3 kuru kayısı
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 bardak Nane limon çayı
Ara
Yarım avuç içi kadar leblebi
Öğlen
1 tabak pırasa
Salata
Ara
3 kuru kayısı
1 bardak çubuk tarçınlı çay
Akşam
1 tabak karnabahar graten
Uzun zamandır abartı bir kaçamak yapmadan diyet yapıyorum arkadaşlar bugün 1 parça çikolata yememe izin verir misiniz ya adetimin ilk günü canım çok çekiyooorrrr
Sende olacaksın canım her şey kafada bitiyor.Duseceksin insallah oyle abartin yok yani fizigin guzel bencebende bi 67 olsam keske ;( buarada meslegin nedir?
Menun gayet iyi canım ama öğle yi atladinmiKahvalti 11 2 dlm ekmekten tost az skerli cay
Ara meyve
Aksam 2 adet biber dolmasi / 1 kase yogurtlu cevizli kereviz salatasi 1 dlm ekmek
2 lt su bitecek
Saat 9 gibi meyve
Spor yok belki sonra yapabilirim
Menü n gayet hafif canımMenumu vereyim
Sabah ılık limonlu ballı su
Kahvaltı 6.50: 3 y k yulaf ezmesi
Icine 2 kuru kayısı 1 bardak süt
Zorunlu öğle yemeği 9.45:
3 kaşık kaz eti
4 kaşık bulgur pilavı , çeyrek yufka
Ara 15.00: dibek kahvesi bitki çayı
Aksam 18.30: 1 kase tarhana çorbası.
3 kaşık bamya, yoğurt
Ara: Türk Kahvesi 1 kuru incir
tarçınlı süt, bitki çayı
2.5 litre su
Canim sabah ki tost ekmeğin nedendi. Birde su miktarı ne kadardı canım. Menünu çok beğendim afiyet olsun
Menün harika canım çok hafif. Yanına da kahve yap canım süper olurbu arada su ne kadardı
Menüm
Aç karnına yeşil çay
Bir bardak ılık su
Kahvaltim
2 haşlanmış yumurta
1dilim peynir
6zeytin
Roka domates
Ara bir avuç leblebi
1kucuk ayva
1nar
Öğle
Eşim geç kahvaltı etti bende ikinci kez kahvaltı yapms oldm
Kahvaltiklardan yumurtalı roka domates peynir lı salata yaptım
Ara sütlü kahve(şekersiz)
Akşam
4kasik bulgur pilavı
Yarım kase yayla çorbası
Küçük tabak patlıcan biber közleme
Yarım kase meyve kompostosu
Bir avuç leblebi
Yeşil çay
Su:2litre
Menumu vereyim
3 kaşık kaz eti
3 kaşık bamya, yoğurt
tarçınlı süt, bitki çayı
2.5 litre su
Tabiki yiyebilirsin menunde gayet guzel afiyet olsun
Kahvalti 11 2 dlm ekmekten tost az skerli cay
Ara meyve
Aksam 2 adet biber dolmasi / 1 kase yogurtlu cevizli kereviz salatasi 1 dlm ekmek
2 lt su bitecek
Saat 9 gibi meyve
Spor yok belki sonra yapabilirim
Maşallah sana göbek yokkkEvet kızlar son halim gelsin o zaman
evet onu aslında biliyordum.ama saçlarım çok uzundu.biliyorsun hem hızlı hemde eşit yapmak gerekiyor..ben bir kez actirdim istediğim renge şimdilik sahibim..ama bir daha actirmakmi asla..
ay evet ya maşallah hiç göbek yok fazla da durmuyormrb canım fizigin çok güzel..vede 67 den daha zayif gösteriyorsun..60 gibi..sen 57 ol ..direk manken fiziği olur..
Canım Aralık'ta 2 yaşı bitiyor. Yemek yiyor zaten keyfi emiyor yalancı emzik niyetine. Aralık'ta bırakacak inşallah. İstanbul'a gelicem eşim ben dayanamam diyor anneme gidicem inşallah.aslında kesmek için bişey yapmadım çünkü ben hep sağarak verdim.birincide 6 ayı biraz geçince sütüm birden kesildi..kesin göz değdi diye düşünmüştüm..ikincide hiç kesilmedi bir seneyi geçti hâlâ devam ediyordu hatta ikisinide birden verdim.sonra ne bu be gece gündüz inek gibi süt sagiyorum diyip sağmayi azalttim.sut günden güne azaldı ve birgün bitti..Tabii bende ..
ama sen kesmek istiyorsan yavaş yavaş yemek menülerini arttır,meyve ,muhallebi,çorba,vererek sadece geceleri uyumadan önce bir kez emzirip yatirabilirsin.bebişin ne kadarlıkti suan.
Canm zaten oglene dogru yapiyorum kahvaltiyiMenun gayet iyi canım ama öğle yi atladinmi
Afoyet olsun menu iyiMenumu vereyim
3 kaşık kaz eti
3 kaşık bamya, yoğurt
tarçınlı süt, bitki çayı
2.5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?