2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Afiyet olsun canm spor yokdegilmi?

Afiyt olsun menu gayet iyi

Çok güzel afiyet olsun canım :)
Kahvalti 11 2 dlm ekmekten tost az skerli cay

Ara meyve

Aksam 2 adet biber dolmasi / 1 kase yogurtlu cevizli kereviz salatasi 1 dlm ekmek

2 lt su bitecek

Saat 9 gibi meyve

Spor yok belki sonra yapabilirim
Harikasın
Maşallah sana göbek yokkk

Palett yazacağıma paket yazmışım

ay evet ya maşallah hiç göbek yok fazla da durmuyor
Canim bende nasıl bir göbek vardı biliyor musun vucudumdaki 27 kilo yağın 15 kilosu beden yani göbek bolumundeydi göbeğim gogusun altından başlıyordu butundu yani. Nasıl gitti hala şaşırıyorum ama var hala küçüldü baya :)) şu an beden bölgemde 10 kilo yag var yani sadece 5 kilo o bölgeden gitmiş
Afoyet olsun menu iyi birde ne ogretmenisin ?
Kız menumu iki kere yorumlamissin
Sınıf öğretmeniyim canım ben. Ama ikinci üniversiteden de Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü okudum

Kızlar sabah 2 bardak limonlu su sabah ve akşam beşi biryerde çayı kahvaltı zeytin peynir yumurta çavdar ekmeği. Öğlen pırasa bulgur pilavı 3 kaşık kalorisi yüksek bişi. Akşamda Az yedim ama kalorisi yüksek. Totalde 900 kalori fazla var. 2 lt su. Şimdi mekik ve 1 mil çalışıcam yatmadan inşallah. Herkese iyi geceler

Bak hele bakkkk üstün körü menü vermek He bugün böyle olsun yarın senden saatli ve ne kadar ne yediğini yazdığın bir menü bekliyorum ona göre

Bak hele bakkkk üstün körü menü vermek He bugün böyle olsun yarın senden saatli ve ne kadar ne yediğini yazdığın bir menü bekliyorum ona göre
Kız yok canınız çekmesin diye yazmadım. Kardeşim geldi ya ayda bir geliyo onda da malum iyi ağırlamam lazım. Yarın çok düşük olmalı. Çok dikkat edicem inşallah.

Slm kızlar nasılsınız??
Sayfalar çok ilerlemiş....
Menümü yazayım hemen
Kahvaltı
1yumurta
Közlenmiş kırmızı biber
Zeytin
2dilim kaşar
Çay

Ara Yok (gün vardı )

Öğlen
1dilim börek
1kaşık börülce salatası
1kaşık kereviz salatası
1dilim cheskek
Çay

Akşam
8-10hamsi
Salata

Çay
Ceviz kuru kayısı
Bugün çok iyi değildi yarın dengelerim ama

Olmadı sende kaçırdın bende hemen spor.

Kahvalti 11 2 dlm ekmekten tost az skerli cay

Ara meyve

Aksam 2 adet biber dolmasi / 1 kase yogurtlu cevizli kereviz salatasi 1 dlm ekmek

2 lt su bitecek

Saat 9 gibi meyve

Spor yok belki sonra yapabilirim
Menün çok güzel canım bravo böyle gidersek 3aya fıstık gibi oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…