o markayi bilmiyorum canim bunu bi deneyeyim ilk.Canım demleme daha iyi tabi ama ben hazıra kaçıyorum:) ç...r marka yeşil çay varya onun 1 tanesi 2 ye bölünüyor ortadaki dikiş yerinden :)))) onu bölerek kullanıyorum
Seker pancarinin tadi sekerli guzel bisey ama neyin tadi gibi diyecek olsam benzetemiyorum ..bide toplamda tam senle basladigimda 68 dim..simdi 59.6 yani 10 kilo ya yakin ..ama daha onceside var tabii ama hep bi diyet yaptim verdim bi biraktim hep o sekilde 83 tu ..oyle boyle oyle boyle 72 ye dustum..sonra biraz daha azim 68 sonra senle 10 kilo verdim ..veriliyor canim yaa gozumuzde abartmamak lazimmis..sanada ugramis zikkim hastalik cok gecmis olsun canim ya ben neler cektim bi bilsen insallah fazla ilerlemeden atlatirsin beslenme tarzindan dolayi senn bagisikliginin benden daha iyi oldugunu dusunuyorum dinlen biraz klasik olucak ama bol bol ihlamur ic kivi ye olur mu ? ben daha yeni yeni gelebiliyorum kendime ....
ben hic yemedim sade seker pancari ya tadi neye benziyor ?
insallah canim ya ben daha cok inanmaya basladim sen toplamda kac kg vermistin diye sormustum sanirim gozunden kacmis
aslinda senin cok sıkılasmaya ihtiyacin yok bana sorarsan kendini yormadan haftada 3-4 kez yapsan tamamdir benceasil benim cok cabalamam lazim kiz ..
Kesinlikle son 5 için dişimi fena sıkmam lazım.Kilo veren bütün arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum
Veremeyenler ve artı olanlar bizde haftaya atak yapalım kızlar
1 dilimden bişey olmaz ya :)Herkese hayırlı günler.
Şehir dışında olduğum için bildirim yapamıyorum ama yazmak istedim.Biz yarın dönüyoruz.Bu birkaç gün benim için iyi bir tatil oldu.Bu sürede spor yapamadım.yediklerime dikkat etmeye çalışsamda bazen sık sık yedim.abur cubur ve tatlı yemedim sayılır. (Günlerden sonra 1dilim baklavayi saymayalim artık değilmi)menümü yarından itibaren yazarım.hepimiz için sağlıklı mutlu,bol eksili bir hafta olması dileğiyle...
canim vucudun artik bence sana dur diyor gibi geliyor bana ne dersin?
supersin canim ya masallah sana helal olsun bizim gibi 8 li rakamlardan dustun bu kglalra ders olsun bize kac kg vermis oluyosun toplamda ? bencede 58 yeter sana resimde gayet iyi duruyosun kg vermenin disnda sıkılasma harekti yaparsn artik
tamm canim bomba gibi doneceksin insallah guveniyoruz sana
olsun bakalim bu hafta senin duzenli menu +spor ile guzel sonuclar elde edecegine inaniyorum
zaten bizim kglarla baslayip 76 yi goren bi sen varsin 18 kasimdan beri ve bence bu buyuk bi basari boyle gidersek 60 i cok rahat goruruz hep birlikte nisana kadar buna gonulden inaniyorum
birakip kg almaktan bahsetmiyosun dimi ? korumaya mi geciceksin ?
bilmiyorum cnm ya ;(
Canım çok geçmiş olsun. Bol bol limon tavsiye ediyorum sana :)Hanımlar güzel mesajlar için teşekkür ederim.ekside olan herkesi kutluyorum.artıda olanlarda bnce daha çok gaza gelip bu haftayı boool eksiyle kapatacaklardır eminim.
Hasta oldum kızlar.burnum akıyor boğazım şiş.
Spor yapamadım sabah.oğluşla uyudum.ama ona da geçer diye korkuyorum. İlaç vitamin fln alıp toparlamaya çalışırım.diyetime aynen devam edicem ama sporsuz..
Pazardan :)) bende çok seviyorum ya ama kaloriyi bilemediğim için lokma lokma atıyorum ağzıma.Bayilirim seker pancarina ...valla buldummu yerimde yerim hic bakmam kalori falan...canim cekti ...nerden aldin kiz bende alicam..
Ben aç karnına tavsiye ederim canım. Bağırsaklarıda çalıştırıyo o zaman.kizlar birazdan ilk defa yaseminli yesil cay demledim 1 fincan onu icecegim inanin paketi alali 1 ayi gecti aklima hep geliyordu demlemek ama bi turlu yapmiyordum yesil cayi normalde sevmem ama allah razi olsun sizin menulerinizde gordukce icesim geldi biraz gec kaldim ama olsun insallah icebilirm icine birazda limon sıkıp bi dilimde limon attim bari gorseli iyi olsun diyesizce ne zmn icilmesi daha faydalidir?
Seker pancarinin tadi sekerli guzel bisey ama neyin tadi gibi diyecek olsam benzetemiyorum ..bide toplamda tam senle basladigimda 68 dim..simdi 59.6 yani 10 kilo ya yakin ..ama daha onceside var tabii ama hep bi diyet yaptim verdim bi biraktim hep o sekilde 83 tu ..oyle boyle oyle boyle 72 ye dustum..sonra biraz daha azim 68 sonra senle 10 kilo verdim ..veriliyor canim yaa gozumuzde abartmamak lazimmis..
Bol bol su içmeyi unutma kuZum :)Slm kızlar bende menümü vereyim
Kahvaltı
1dilim ekmek
1yumurta tereyağlı
2zeytin
2dilim peynir
1bardak süt
Gündeydim
1kase fasulye salatası
3kaşık yoğunlu patates
1porsiyon sütlü tatlı
Yarım dilim pide
Kahve
Akşam
1tabak kuru fasulye
1bardak şalgam suyu
Limonlu yeşil çay
Spor yok ama yarın olacak muhakkak
Menü paylaşma zorunluluğu iyi oldu kaptan
masallh darisi bize insallh peki ne zamn 83 tun tam olarak ?Seker pancarinin tadi sekerli guzel bisey ama neyin tadi gibi diyecek olsam benzetemiyorum ..bide toplamda tam senle basladigimda 68 dim..simdi 59.6 yani 10 kilo ya yakin ..ama daha onceside var tabii ama hep bi diyet yaptim verdim bi biraktim hep o sekilde 83 tu ..oyle boyle oyle boyle 72 ye dustum..sonra biraz daha azim 68 sonra senle 10 kilo verdim ..veriliyor canim yaa gozumuzde abartmamak lazimmis..
masallh cnm sanirim sen halen en son 3 -4 gibi yiyosun ondan snra bisey yemiyosun dimi ?nerdeyse 3 gunluk spor yapmissin kiz massllh sanaBugunku menum
Sabah 10 gibi
1 su bardagi tarcinli sut
1 dilim orta yagli peynir
10 adet zeytin
2 domates 2 salatalik
Yarim dilim kepekli ekmek
Ara ogun yesil elma
Saat 15.00
5 kasik tavuklu dovme pilavi
1 kepce sulu nohut yemegi
1 kase az yagli yogurt
2 lt su
Spor 1 saat tempolu yuruyus
Aksam ustu 3 mil leslie
Yarim saat plates
Sporu arka arkaya yapamiyorum ara veriyorum...
Bugunluk bu kadar...
Yarin gorusmek uzere...
menu cok iyi bence afiyet olsun tatlim...Evett bismillah başladık sonunda şükür.
Limonlu su
Goji çayı
3 bitki çayı
Kahvaltı
Bir buçuk Hamburger ekmeğine tost
Yarım çay bardağı kefir
Atıştırma
Üç badem
Üç fındık
Bir ceviz
On tane siyah kuru üzüm
1 lokma şeker pancarı
Öğlen yemeği
3/4 simit
Atıştırma
Yarım elma
1 lokma şeker pancarı
Akşam yemeği
Yarım kase tarhana çorbası
4 kaşık bulgur pilavı
5 kaşık karnabahar yemeği
Yarım bardak kefir
Turp
5 sebzeli yeşil salata
Atıştırma
Şekersiz çay
1 dilim elma
Su 1,2 lt
aferin kiz menu cok iyi en azindan kek borek yok masallh yarin basliysn o zmn hadi bakalim ins.Slm kızlar bende menümü vereyim
Kahvaltı
1dilim ekmek
1yumurta tereyağlı
2zeytin
2dilim peynir
1bardak süt
Gündeydim
1kase fasulye salatası
3kaşık yoğunlu patates
1porsiyon sütlü tatlı
Yarım dilim pide
Kahve
Akşam
1tabak kuru fasulye
1bardak şalgam suyu
Limonlu yeşil çay
Tebrık ediyorum çok iyi vermişsin canım
bu hafta verirsin inşallah canım
ooo kaptan harikasın tebriklerkizlar gunaydin kg bildirimim
gecn hafta :81.0
bu hafta:80.0 (gule gule 8 li rakamlarmerhaba 7 liler ..... artik daha cok inaniyorum hedefime ulasacigama hatta ucundan 79 u gordum diye seviniyordum ama neyse bakalim o da olcak insallh....
fark:=- 1.000 gr
Eki Görüntüle 1956589
En azından almamışsın canım inşallah bu hafta verirsnGünaydın kızlar
Geçen hafta:85.5
Bu hafta:85.5
AynıyımMislisse canım
Artık hızlanmanın zamanı bugünde gün varolsun akşama yoğurt yer dengelerim artık
İnşallah canım telafi edersinKilo bildirimim
Geçen hafta 65.7
Bu hafta 66.5
Fark +800
Bu hafta sonunun faturası ama haftaya daha iyi olacak inş
İnşallah canım inşallah hiç sanmıyorum yaTebrık ediyorum çok iyi vermişsin canım
bu hafta verirsin inşallah canım
ooo kaptan harikasın tebrikler
Kızlar bu saatte kalktım eşim süt getirmişti aklıma takıldı bozulmasın diye kaynatayım dedim .yazmayada fırsat doğdu bugünkü menümü vereyim
Sabah ılık bır bardak su
10:00 2hashaslı çörek,1kk peynir,birkaç zeytin,bir cay kaşığı bal,bir tatlı kaşığı haşhaşlı bal ,şekersiz çay.
15:30bir haşhaşlı,2kurabiye,bir küçük kase makarna salatası,bir küçük kase patates salatası,dört hurma (umre den gelen arkadaş taydık
19:00bir tabak kıymalı makarna ,bir kepçe yayla çorbası,salata.
Bir kaç avuç patlamış mısır
Bir un kurabiyesi
Yeşil çay
Su bir litre kadar
Spor malum biliyorsunuz yapamıyorm bu ara
Kızlar beni topa tutabilirsiniz serbest bu berbAt menuyu paylasmak istedimki yarın aynını yapmıyayım.tabii yine adet onu krızı ama biliyorum bu bahane değilşimdi mis gibi sütümü içip yatıyorumm
Bugunku menum
Sabah 10 gibi
1 su bardagi tarcinli sut
1 dilim orta yagli peynir
10 adet zeytin
2 domates 2 salatalik
Yarim dilim kepekli ekmek
Ara ogun yesil elma
Saat 15.00
5 kasik tavuklu dovme pilavi
1 kepce sulu nohut yemegi
1 kase az yagli yogurt
2 lt su
Spor 1 saat tempolu yuruyus
Aksam ustu 3 mil leslie
Yarim saat plates
Sporu arka arkaya yapamiyorum ara veriyorum...
Bugunluk bu kadar...
Yarin gorusmek uzere...
Bol bol limonlu su içiyorum.nane limon fln.bitki çayı ağacı çıkacak içimde yakındaKesinlikle son 5 için dişimi fena sıkmam lazım.
1 dilimden bişey olmaz ya :)
Bana da öyle geliyor ama bu hafta sıkıcam dişimi bakalım sonuç nasıl olacak. Ona göre hareket edicem. Yok canım Allah muhafaza bir daha mı asla. Korumaya geçerim artık.
Canım çok geçmiş olsun. Bol bol limon tavsiye ediyorum sana :)
Pazardan :)) bende çok seviyorum ya ama kaloriyi bilemediğim için lokma lokma atıyorum ağzıma.
Ben aç karnına tavsiye ederim canım. Bağırsaklarıda çalıştırıyo o zaman.
Evet ya yeterki isteyip sıkalım dişimizi.
Ayrıca kilo veren tüm arkadaşlarımı gönülden tebrik ederim
Afiyet olsun canım.lezzetli bir menü.tam senin tarzınEvett bismillah başladık sonunda şükür.
Limonlu su
Goji çayı
3 bitki çayı
Kahvaltı
Bir buçuk Hamburger ekmeğine tost
Yarım çay bardağı kefir
Atıştırma
Üç badem
Üç fındık
Bir ceviz
On tane siyah kuru üzüm
1 lokma şeker pancarı
Öğlen yemeği
3/4 simit
Atıştırma
Yarım elma
1 lokma şeker pancarı
Akşam yemeği
Yarım kase tarhana çorbası
4 kaşık bulgur pilavı
5 kaşık karnabahar yemeği
Yarım bardak kefir
Turp
5 sebzeli yeşil salata
Atıştırma
Şekersiz çay
1 dilim elma
Su 1,2 lt
Canım süpersin.karbonsuz ideal menü.sütlü bile olsa tatlıyı yarı kaseye düşür canımcım.afiyet olsun..Slm kızlar bende menümü vereyim
Kahvaltı
1dilim ekmek
1yumurta tereyağlı
2zeytin
2dilim peynir
1bardak süt
Gündeydim
1kase fasulye salatası
3kaşık yoğunlu patates
1porsiyon sütlü tatlı
Yarım dilim pide
Kahve
Akşam
1tabak kuru fasulye
1bardak şalgam suyu
Limonlu yeşil çay
Günaydın canımmmGüüüüüünnnaaaaaayyyyyyydddddddııııııııııınnnnnnnnn Koooocccaaaamaaaaannnnn herkeseeeeeee
Şimdi kociş sobayı yaktı gitti nasıl çıkılır ki sıcak yataktan buuuzzz gibi diğer odalaraaaaaaaa
Fıstık sana da günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?