2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Günaydın çantasında harıl harıl toka aranan bayanlar,
Günaydın akşama ne pişirsem derdi olmayan kadınlar,
Günaydın bu sabah raslantısal olarak hayatının erkeğini teğet geçen kızlar,
Günaydın kafasına aldığı gözlüğü etrafta "nereye koydum bu gözlüğü yaa" diye deli divane olan hanımlar
hepimize GÜ--NAY---DIIINNNNéé

Menü;
sabah: 1 haşlama yumurta, 1 çavdarlı tost, kk kaşar, 1 bardak süt, 4-5 zeytin, 1 salatalık, 1 avuç kadar maydanoz
ara: 1 salatalık, 1 yeşil çay
öğlen: haşlama karnabahar ve tavuk, 2 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye
ara:yer fıstığı
akşam: haşlama karnabahar ve tavuk, 2 yaprak marul
sporrrrrrrr

Dün ki menümü paylaşayım;

Sabah: 2 kk peynir, 3 zeytin, 1 dlm ekmek
Öğle: 1 porsiyon Mercimek çorbası, 1 porisyon zeytinyağlı kereviz
Ara: Yoğurt, yarım elma, yarım portakal, yarım armut
Akşam : Brokoli salatası , 11 tane etli sarma ( eti çoktu, pirinç yerine de bulgur kullandım)
Ara: 1 avuç çerez

Dün 40 dk yürüyüş yaptım. Uzun süreden sonra ilk defa :) Umarım artık hep yürüyüş yapabilirim.

Şifa olsun inşallah:)))

Herkese Günaydın güzel bayanlar!!
Hastayımm.dinleniyorumm
Spor yapamadığına göre baya kötü olmuşsun sanırım dinlen bol bol maşallahın var senin.
Günaydın kızlar,

çok yoğun günler geçiriyorum, internete girecek hiç vaktim olmadı.

umarım herkes iyidir.
Kayıpsın inşallah problem yoktur canın

Hemen sorayım bulgurla nasıl oldu? Sanki lezzeti kaçacakmış gibi geliyor bana.

Hep beraber sıkacağız canım emin ol
Bol bol su içmeyi unutma kuZum :)
tmm canım zaten su benim vazgeçilmezim
Canımda istemedi kız herhalde kafada bitti Evet canım bugün Leslie 15 dkk yapıcam kesin
En azından almamışsın canım inşallah bu hafta verirsn
İnşallah canım vericem

kizlar gunaydinn herkese gunaydin
bildiginiz uzere artik hergun kg mu yazicaktim ben bugunden basliyorum arti gibi gozuksemde kendimi cok hafif hissediyorum sorun degil benim icin gece o aksam yemeginden somra agzima tek bi lokma bile surmedim dusunun yani sporu da gece 11 de yaptim
20.02.17 = 80.0
21.02.17 = 80.5
22.02.17 =
23.02.17 =
24.02.17 =
25.02.17 =
26.02.17 =
27.02.17 =
28.02.17 =

Günaydın canım sobalı evinde bu tarafı çok güzel sıcacık olur odanın içi benim içinde keyif yap canım
Aynen öyle canım günaydın
Tmm canım dahada dikkatli olacağım söz
Hastayımm.dinleniyorumm
Geçmiş olsun canım günaydın inşallah çabuk atlatırsın
Günaydın kızlar,

umarım herkes iyidir.
Günaydın canım bazen hepimiz öyle yoğun oluyoruz ams artık kaptan işi sıkıya alıyo mecbur yazmak yoksa bize bay bay diyecek duruma gelecek

biraz degil baya bi karbonlu ama napalim olan olmus boyle devam etme ama olur mu yoksa 6 li rakamlari gormen kacinilmaz dost aci soyler dr a gorundunmu naptin ?

sobali evinde avantaji ve dezavantaji iste yat kiz yerinde bosver cikma

hunaydin ne guzel bi gunaydin bu boyle

Hastayımm.dinleniyorumm
gunaydin normalde se bu saatte coktan leslie 5 milini yapmis yesil cayini yudumluyor olurdun zalim hastalik iste nasilsn bugun biraz daha iyimisin?

Günaydın kızlar,

umarım herkes iyidir.
gunaydin canim yogulugunun sebebi nedir isten dolayimi ?

Geçte olsa kilo bildiriminde bulunayım,
Geçen Hafta : 86.1
BuHafta : 85.7
Fark : - 400 gr.

Mislisse
cok iyi canim devami gelir bu gidisle...

gunaydin canim sadece aksama ne pisirsem derdi olmayan kadinalr kismina katilmiyorum menun de gayet iyi sporu yapmadin herhalde ?

menu cok iyi yuruyus de cok guzel devami gelir insallah...

Mrb cnm rn son ne zaman 80 lerdeydim tam olarak hatirlayamiyorum ama ikinci oglum 2014 te dogmustu 2015 2016 kilolu gecti 2016 tan itibaren kilo vermeye basladim.son 1 yil bugune kadar ki kilo verme donemim oldu.
Evet saat 16 yi yada en gec 17 yi gecmiyorum yemek konusunda..
Spor evet bazen abartabiliyorum..alistim ama zorlanmiyorum artik..

Crazy girl gunaydinn..

Bazi insanlar cok belli etmesin kilo verdigimiz icin kiskandiklarini ..cok komik oluyorlar..yemesin spor yapsin versin kilosunu...hasetlik kiskanclik yapmanin bir anlami yok..sadece gozumden dustu o kadar..iste boyle boyle taniyoruz insanlari..yazik yazik gercekten yazik..anlamistir o vatandas kendisini..

canim hayirdir kim bozdu moralini bizden birisi mi bu bahsettigin yoksa baska birisimi?

Cnm aynen şu anda çoktan 5 milimi bitirmiş olurdum.ama kafamı kaldıracak halim yok.yazdan beri ilk kez hastalanıyorum.spor baya koruyordu hastalıklardan ama eşimden geçti bana..bu hafta böyle geçer herhalde inş çabuk atlatırım.bol bol sıvı alıyorum meyve fln.geçecek Allah'ın izniyle

Geçen hafta yaşadım seni çok iyi anlıyorum canım Rabbim şifa versin dinlenmeden geçmiyor maalesef. Geçmiş olsun canım.

Evime döndüm.geçte olsa bildirim yapayım.
Geçen hafta:76.1
Güncel:76.6
Fark:+500
Mislisse
olsun bakalim canm moral bozmak yok dimi ? Bu hafta daha iyi gececek hissediyorum

acil sifalar insallah canim vucuda girdimi halsiz birakiyo iste ..

Canım turşu suyu iç bol bol ev yapımı sirken varsa iç bunlar birebir geliyor naçizane tavsiyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…