- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Canım harikasın hızla zayifliyorsun emeğin in karşılığını alıyorsun tebrik ediyorumGüzeeeel bayanlaarr!! Günaydin hepinize..ilk bildirim benden gelsin
Geçen hafta:65.7
Bu hafta: 65.0
Fark: -700 gr
Yaşasınnnnn
Aslında bu hafta 1kg giderdi ama biraz karbonhidratlı beslendim.hatta birgün size bile yazamadım utancımdan
mısır patates yedim.canan karatay beni öldürürdü görseydi yediklerimi .bu hafta yemin ettim zararlı bir şey yemeyeceğim inşallah
Eki Görüntüle 1956491
Ben giremedim bu hafta hakkınızı helal edin ama toparlandim biraz daha iyiyim bugünden itibaren menü de vericem inşallah.evet bencede bi el atmanin zamani geldi basta kendimde dahil olmak uzere bundan sonra gunluk menu bildirimi yapmayan ve izinli olmanin yanisira gunluk mesaj yazmayan sohbetlerimize katilmayan arkadaslarin kg bildirimi dikkate alinmasin olur mu ?
Tebrikler canımMislisse canım genelde hafta sonu girmiyorum. iş yerindeyken giriyorum buraya bir tek.
geçen hafta: 91.000
güncel: 90.200 fark - 800 GR.
ohh kaybetmeye başladım çok şükür ya. 2 aydır yerine say say say. gına gelmişti.
menü:
sabah: 1 dilim çavdar ekmepi, 1 dilim kaşar, 1 haşlanmış yumurta, 4-5 siyah zeytin, light süt, 2 yumruk kadar maydanoz
ara: yer fıstığı, yeşil çay (şuan nescafemi yaptım işlere göz gezidiyiroum. sanki hayatımda hiç bu işi yapmamış gibi bön bön bakıyorum uyanamadım ya, yatak çk tatlıydı sabah)
öğlen: karnabahar, tavuk haşlama
ara: yeşil elma
akşam. karnabah & tavuk haşlama
sonrada spora gideceğim. :)
insallh cnm ya haberdar rt biziSağol canım yarın ve diğer gün randevu m var inşallah ciddi bir şey çıkmaz.
supersin tatlim super masallh sana ...olsun o kadarda o kadarini hakediyosun benceGüzeeeel bayanlaarr!! Günaydin hepinize..ilk bildirim benden gelsin
Yaşasınnnnn
Aslında bu hafta 1kg giderdi ama biraz karbonhidratlı beslendim.hatta birgün size bile yazamadım utancımdan
mısır patates yedim.canan karatay beni öldürürdü görseydi yediklerimi .bu hafta yemin ettim zararlı bir şey yemeyeceğim inşallah
Eki Görüntüle 1956491
canm sorun degil nasil olsa 59 dasin artik yeterki 6 li rakmlara donme geri verirsin sen inaniyorum sanaGünaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ben gayet iyiyim Allah'a şükürler olsun .biliyorsunuz bu hafta spor yapamadım hafta bası fazla kacırdıklarımı telafı ettim gibi akşamları yemiyerek .yinede artıdayım aZda olsabu hafta telafi edicem söz verıyorummmm.
Geçen hafta 59.6
Bu hafta 59.8
Fark +200
cok guzel canim masallh devami gelir insallh bundan sonra ...Mislisse canım genelde hafta sonu girmiyorum. iş yerindeyken giriyorum buraya bir tek.
ohh kaybetmeye başladım çok şükür ya. 2 aydır yerine say say say. gına gelmişti.
menü:
sabah: 1 dilim çavdar ekmepi, 1 dilim kaşar, 1 haşlanmış yumurta, 4-5 siyah zeytin, light süt, 2 yumruk kadar maydanoz
ara: yer fıstığı, yeşil çay (şuan nescafemi yaptım işlere göz gezidiyiroum. sanki hayatımda hiç bu işi yapmamış gibi bön bön bakıyorum uyanamadım ya, yatak çk tatlıydı sabah)
oyle yapiyorum cnm rabbim saglik versin once sonra irade insallh...canım bak benimde öyleydi. yeni yeni iyileşiyorum. ocak başından beri serumlar yedim yattım yani. takılma kafana. yapacak bişi yok. sabret. kendine iyi bak sadece!!
ay ne guzel ya nasil iyi geliyor dimi insana o jestler bile allah razi olsun valla sen de ara sira mutlu et ablayi hatta rica etsen sana yemk fln hazirlasa nasil olur belli bi ucret karsiliginda ?unuttum pardon. sabah kahvaltından sonra 1 kase puding yedim. benim bi komşum var. yaşlı bi abla. eşi vefat etmiş. 1 çocuğu var yurt dışında yssşıyor 2 ayda 1 görebiliyor.. eskiden 2-3 kase verirdi. artık diyetteyim diye en küçük kasesinde veriyor bişeyler.. arada gelir bana yeşil çay yapmış olur bırakır. benden öğrendi çok sevdi tontonum ya. bazen görüyor camdan eve geldiğimi spordan. kapıda karşılıyor elime limon sıktığı sodayı veriyor. sağolsun o bana analık ediyor ben ona kızlık. allah herkese böylede güzel komşu nasip etsin. geçende tutturdu sana kısmet bulucam diyededim kaslı falan olsun artık bakmam diyorum yollu diyo tontiş yaa
Ben giremedim bu hafta hakkınızı helal edin ama toparlandim biraz daha iyiyim bugünden itibaren menü de vericem inşallah.
nazcim bu haftalik boyle olsun ama artik gercekten biseylerdn fedakarlik yapalim ki pismsnlik yasamayalim olur mu ?Günaydın kızlar
Geçen hafta:85.5
Bu hafta:85.5
AynıyımMislisse canım
Artık hızlanmanın zamanı bugünde gün varolsun akşama yoğurt yer dengelerim artık
Sağol canım yarın ve diğer gün randevu m var inşallah ciddi bir şey çıkmaz.
Ben giremedim bu hafta hakkınızı helal edin ama toparlandim biraz daha iyiyim bugünden itibaren menü de vericem inşallah.
Uzulme canim grubumuzun en citiri sensin hâlâ..
Harikasın canımkizlar gunaydin kg bildirimim
gecn hafta :81.0
bu hafta:80.0 (gule gule 8 li rakamlarmerhaba 7 liler ..... artik daha cok inaniyorum hedefime ulasacigama hatta ucundan 79 u gordum diye seviniyordum ama neyse bakalim o da olcak insallh....
fark:=- 1.000 gr
Eki Görüntüle 1956589
Emeğinin ve gayretinin karşılığını alıyorsun tebrikler canım.Güzeeeel bayanlaarr!! Günaydin hepinize..ilk bildirim benden gelsin
Yaşasınnnnn
Eki Görüntüle 1956491
+200 Çok değil az bir gayretle,çok çabuk telafi edersin canım.Günaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ben gayet iyiyim Allah'a şükürler olsun .biliyorsunuz bu hafta spor yapamadım hafta bası fazla kacırdıklarımı telafı ettim gibi akşamları yemiyerek .yinede artıdayım aZda olsabu hafta telafi edicem söz verıyorummmm.
Geçen hafta 59.6
Bu hafta 59.8
Fark +200
Güzel rakam.tebrikler canım.Mislisse canım genelde hafta sonu girmiyorum. iş yerindeyken giriyorum buraya bir tek.
menü:
Bu aralar çok iyi gidiyorsun canım.bu gidişle beni yakalayacaksin.tebriklerkizlar gunaydin kg bildirimim
gecn hafta :81.0
bu hafta:80.0 (gule gule 8 li rakamlarmerhaba 7 liler ..... artik daha cok inaniyorum hedefime ulasacigama hatta ucundan 79 u gordum diye seviniyordum ama neyse bakalim o da olcak insallh....
fark:=- 1.000 gr
Eki Görüntüle 1956589
1.300 çok çok iyisin .tebrik ederim.eşinede pek takılma. Sen kendini nasıl sağlıklı ve mutlu hissediyorsan öyle devam et.Kizlar gunaydin:)
Gecen hafta 60.9
Bu hafta 59.6
Fark -1.3Mislisse
Bu hafta menu paylasamadim evle ilgili cok fazla islerim vardi..bu hafta menulerimi yazarim.
Bu hafta 1.3 kilo verdim aslinda bu kadar cok beklemiyordum ama bunyem 2 ogun yemek yemeye ekmek 1 dilimi gecmemeye 2 lt su icmeye ve spor yapmaya alisti..hic kacamak yapmadan gunlerimi gecirebiliyorjm artik..tartida 58 i gordukten sonra kilo vermeyi birakicam..ama burdan elimden geldigince paylasim yapmaya devam edicem herkesin yaza kadar kilo verdigini gormek istiyorum insallah..kilom 59 u gordu ama sanki 55 gibiyim esimde artik yeter yani, diyip kiziyor ..o yokken spor yapmaya calisiyorum..bu erkeklerede hic yaranilmiyor arkadas kiloluyken niye kilolusun zayiflayincada hic yakismiyor sana zayiflik ..oyle iste neyse opuyorum hepinizi ...aksama menu paylasirim..
Hepimizde inişler çıkışlar oluyor .bazen bu artılar sebebiyle daha çok gayret ediyoruz.bu hafta telafi edersin canım.Kilo bildirimim
Geçen hafta 65.7
Bu hafta 66.5
Fark +800
Bu hafta sonunun faturası ama haftaya daha iyi olacak inş
Uzulme canim grubumuzun en citiri sensin hâlâ..
Sanırım bir süre sonra bende bırakıcam. Hep aynı yerde saymaya başladım. Çok sıkıldım artıkKizlar gunaydin:)
Gecen hafta 60.9
Bu hafta 59.6
Fark -1.3Mislisse
Bu hafta menu paylasamadim evle ilgili cok fazla islerim vardi..bu hafta menulerimi yazarim.
Bu hafta 1.3 kilo verdim aslinda bu kadar cok beklemiyordum ama bunyem 2 ogun yemek yemeye ekmek 1 dilimi gecmemeye 2 lt su icmeye ve spor yapmaya alisti..hic kacamak yapmadan gunlerimi gecirebiliyorjm artik..tartida 58 i gordukten sonra kilo vermeyi birakicam..ama burdan elimden geldigince paylasim yapmaya devam edicem herkesin yaza kadar kilo verdigini gormek istiyorum insallah..kilom 59 u gordu ama sanki 55 gibiyim esimde artik yeter yani, diyip kiziyor ..o yokken spor yapmaya calisiyorum..bu erkeklerede hic yaranilmiyor arkadas kiloluyken niye kilolusun zayiflayincada hic yakismiyor sana zayiflik ..oyle iste neyse opuyorum hepinizi ...aksama menu paylasirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?