2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Canım harikasın hızla zayifliyorsun emeğin in karşılığını alıyorsun tebrik ediyorum

evet bencede bi el atmanin zamani geldi basta kendimde dahil olmak uzere bundan sonra gunluk menu bildirimi yapmayan ve izinli olmanin yanisira gunluk mesaj yazmayan sohbetlerimize katilmayan arkadaslarin kg bildirimi dikkate alinmasin olur mu ?
Ben giremedim bu hafta hakkınızı helal edin ama toparlandim biraz daha iyiyim bugünden itibaren menü de vericem inşallah.

Tebrikler canım

Sağol canım yarın ve diğer gün randevu m var inşallah ciddi bir şey çıkmaz.
insallh cnm ya haberdar rt bizi

supersin tatlim super masallh sana ...olsun o kadarda o kadarini hakediyosun bence

canm sorun degil nasil olsa 59 dasin artik yeterki 6 li rakmlara donme geri verirsin sen inaniyorum sana

cok guzel canim masallh devami gelir insallh bundan sonra ...

canım bak benimde öyleydi. yeni yeni iyileşiyorum. ocak başından beri serumlar yedim yattım yani. takılma kafana. yapacak bişi yok. sabret. kendine iyi bak sadece!!
oyle yapiyorum cnm rabbim saglik versin once sonra irade insallh...

ay ne guzel ya nasil iyi geliyor dimi insana o jestler bile allah razi olsun valla sen de ara sira mutlu et ablayi hatta rica etsen sana yemk fln hazirlasa nasil olur belli bi ucret karsiliginda ?

canm birde bu arada dun daha fazla katilim olmasi gerektigi konusunda biseyler yazdik bilmem okudun mu gunluk menu paylasimi ve gunluk mesaj yazma standardi getieiyoruz cunku cogu kisi artik menuyu gectim paylasim bile yapmamaya basladi o yuzden bi sinir getirmk zorunda kaldik adaletli olmasi icin eger gitmk isteyn varsa yeni kisiler girsin bari aramiza ki daha cok motive olalim bence yanlis mi dusunuyoruz

Ben giremedim bu hafta hakkınızı helal edin ama toparlandim biraz daha iyiyim bugünden itibaren menü de vericem inşallah.

tmm canim seni biliyoruz iyi ol yeter ki
Günaydın kızlar
Geçen hafta:85.5
Bu hafta:85.5
Aynıyım Mislisse canım
Artık hızlanmanın zamanı bugünde gün var olsun akşama yoğurt yer dengelerim artık
nazcim bu haftalik boyle olsun ama artik gercekten biseylerdn fedakarlik yapalim ki pismsnlik yasamayalim olur mu ?

Son düzenleme:
kizlar gunaydin kg bildirimim
gecn hafta :81.0
bu hafta:80.0 (gule gule 8 li rakamlar merhaba 7 liler..... artik daha cok inaniyorum hedefime ulasacigamahatta ucundan 79 u gordum diye seviniyordum ama neyse bakalim o da olcak insallh....
fark:=- 1.000 gr

Son düzenleme:
Kizlar gunaydin:)
Gecen hafta 60.9
Bu hafta 59.6
Fark -1.3 Mislisse
Bu hafta menu paylasamadim evle ilgili cok fazla islerim vardi..bu hafta menulerimi yazarim.
Bu hafta 1.3 kilo verdim aslinda bu kadar cok beklemiyordum ama bunyem 2 ogun yemek yemeye ekmek 1 dilimi gecmemeye 2 lt su icmeye ve spor yapmaya alisti..hic kacamak yapmadan gunlerimi gecirebiliyorjm artik..tartida 58 i gordukten sonra kilo vermeyi birakicam..ama burdan elimden geldigince paylasim yapmaya devam edicem herkesin yaza kadar kilo verdigini gormek istiyorum insallah..kilom 59 u gordu ama sanki 55 gibiyim esimde artik yeter yani, diyip kiziyor ..o yokken spor yapmaya calisiyorum..bu erkeklerede hic yaranilmiyor arkadas kiloluyken niye kilolusun zayiflayincada hic yakismiyor sana zayiflik ..oyle iste neyse opuyorum hepinizi ...aksama menu paylasirim..

Harikasın canım

Herkese hayırlı günler.
Şehir dışında olduğum için bildirim yapamıyorum ama yazmak istedim.Biz yarın dönüyoruz.Bu birkaç gün benim için iyi bir tatil oldu.Bu sürede spor yapamadım.yediklerime dikkat etmeye çalışsamda bazen sık sık yedim.abur cubur ve tatlı yemedim sayılır. (Günlerden sonra 1dilim baklavayi saymayalim artık değilmi)menümü yarından itibaren yazarım.hepimiz için sağlıklı mutlu,bol eksili bir hafta olması dileğiyle...

Emeğinin ve gayretinin karşılığını alıyorsun tebrikler canım.

+200 Çok değil az bir gayretle,çok çabuk telafi edersin canım.

Güzel rakam.tebrikler canım.

Bu aralar çok iyi gidiyorsun canım.bu gidişle beni yakalayacaksin.tebrikler

1.300 çok çok iyisin .tebrik ederim.eşinede pek takılma. Sen kendini nasıl sağlıklı ve mutlu hissediyorsan öyle devam et.

Sanırım bir süre sonra bende bırakıcam. Hep aynı yerde saymaya başladım. Çok sıkıldım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…