canim vucudun artik bence sana dur diyor gibi geliyor bana ne dersin?
supersin canim ya masallah sana helal olsun bizim gibi 8 li rakamlardan dustun bu kglalra ders olsun bize kac kg vermis oluyosun toplamda ? bencede 58 yeter sana resimde gayet iyi duruyosun kg vermenin disnda sıkılasma harekti yaparsn artikKizlar gunaydin:)
Gecen hafta 60.9
Bu hafta 59.6
Fark -1.3Mislisse
Bu hafta menu paylasamadim evle ilgili cok fazla islerim vardi..bu hafta menulerimi yazarim.
Bu hafta 1.3 kilo verdim aslinda bu kadar cok beklemiyordum ama bunyem 2 ogun yemek yemeye ekmek 1 dilimi gecmemeye 2 lt su icmeye ve spor yapmaya alisti..hic kacamak yapmadan gunlerimi gecirebiliyorjm artik..tartida 58 i gordukten sonra kilo vermeyi birakicam..ama burdan elimden geldigince paylasim yapmaya devam edicem herkesin yaza kadar kilo verdigini gormek istiyorum insallah..kilom 59 u gordu ama sanki 55 gibiyim esimde artik yeter yani, diyip kiziyor ..o yokken spor yapmaya calisiyorum..bu erkeklerede hic yaranilmiyor arkadas kiloluyken niye kilolusun zayiflayincada hic yakismiyor sana zayiflik ..oyle iste neyse opuyorum hepinizi ...aksama menu paylasirim..
tamm canim bomba gibi doneceksin insallah guveniyoruz sanaHerkese hayırlı günler.
Şehir dışında olduğum için bildirim yapamıyorum ama yazmak istedim.Biz yarın dönüyoruz.Bu birkaç gün benim için iyi bir tatil oldu.Bu sürede spor yapamadım.yediklerime dikkat etmeye çalışsamda bazen sık sık yedim.abur cubur ve tatlı yemedim sayılır. (Günlerden sonra 1dilim baklavayi saymayalim artık değilmi)menümü yarından itibaren yazarım.hepimiz için sağlıklı mutlu,bol eksili bir hafta olması dileğiyle...
olsun bakalim bu hafta senin duzenli menu +spor ile guzel sonuclar elde edecegine inaniyorumKilo bildirimim
Geçen hafta 65.7
Bu hafta 66.5
Fark +800
Bu hafta sonunun faturası ama haftaya daha iyi olacak inş
zaten bizim kglarla baslayip 76 yi goren bi sen varsin 18 kasimdan beri ve bence bu buyuk bi basari boyle gidersek 60 i cok rahat goruruz hep birlikte nisana kadar buna gonulden inaniyorumBu aralar çok iyi gidiyorsun canım.bu gidişle beni yakalayacaksin.tebrikler
birakip kg almaktan bahsetmiyosun dimi ? korumaya mi geciceksin ?Sanırım bir süre sonra bende bırakıcam. Hep aynı yerde saymaya başladım. Çok sıkıldım artık
bilmiyorum cnm ya ;(Kızlar şekerpancarının kalorisini bilen var mı
Bayilirim seker pancarina ...valla buldummu yerimde yerim hic bakmam kalori falan...canim cekti ...nerden aldin kiz bende alicam..Kızlar şekerpancarının kalorisini bilen var mı
Cok gecmis olsun canim ..tsk ederim ayricaHanımlar güzel mesajlar için teşekkür ederim.ekside olan herkesi kutluyorum.artıda olanlarda bnce daha çok gaza gelip bu haftayı boool eksiyle kapatacaklardır eminim.
Hasta oldum kızlar.burnum akıyor boğazım şiş.
Spor yapamadım sabah.oğluşla uyudum.ama ona da geçer diye korkuyorum. İlaç vitamin fln alıp toparlamaya çalışırım.diyetime aynen devam edicem ama sporsuz..
Bende takip ediyorum ara sira o kizi ...helal valla diyorum tabii..tabikide yaparsiniz niye olmasin azimli olduktan sonra..olur yeme sadece vede sporu birakma ...2 ay sonra 6 li rakamlara coktan varmis olursunay insallah tartida bende artik 6 li rakamlari gorurum 80.0 degilde 60.0 yazarartik motivasyonumn artmasinin disinda sizler kg verdikcr ozellikle benm kglardan 6 li rakamlara dusenleri gordukce daha bi azimleniyor insan herkes yapabiliyoken ben niye yapamayayim sadece sizden bi tik daha fazla emek harcamam ve fedakarlik yapmam lazim sanirim ve ye ye ye nereye kadar hep yedik biirkti bugune kadar ...
ve bi kadini kesfetim aslinda o beni daha da kendime getirdi azmine hayran kaldim 9 ay boyunca her gun ama hergun spor yapmis yilmamis yikilmamis ustelik bir cocugu var ....Neyse belki sizlerde biliyosunuzdur bilmiyosaniz az bahsedeyim 30 yasinda 4 yasinda bi cocugu var 2016 da nisan mayis gibi baslamis subat 2017 de hedefine ulasmis...ve bunu 40 kg nasil gider diye bi sayfada hergun ilmek ilmek yazmis yedigini ictigini onune cikan engelleri sinavlari iradesine nasil sahip ciktigini....ve bu kadinin 3 ana prensibini kesfettim ....
1.Tadini biliyorum ve yemiyorum diyor zararli hicbiseyin ne ucundan yiyor ne tadina bakiyor yillarca yedim bi faydsini gormedim bi 10 yil yemesem farketmez diyor ...40 kg vermesine 700 gr kalmis dusunun 9 ay boyunca agzina tek bi lokma ne cikolata ne kek ne borek hic birsey surmemis.Helal dedim valla.
2.Sadece inanin diyor ve hep kendini boyle telkin ediyor.
3.ve terlemek guzeldir bol bol kalp ritminizi arttirin diyor ...
ve ekliyor diyorki .....
Tercihler hayatindir unutma!!..Sen bir tanesin....
biz niye yapamayayiz ki dimi??
sanada ugramis zikkim hastalik cok gecmis olsun canim ya ben neler cektim bi bilsen insallah fazla ilerlemeden atlatirsin beslenme tarzindan dolayi senn bagisikliginin benden daha iyi oldugunu dusunuyorum dinlen biraz klasik olucak ama bol bol ihlamur ic kivi ye olur mu ? ben daha yeni yeni gelebiliyorum kendime ....Hanımlar güzel mesajlar için teşekkür ederim.ekside olan herkesi kutluyorum.artıda olanlarda bnce daha çok gaza gelip bu haftayı boool eksiyle kapatacaklardır eminim.
Spor yapamadım sabah.oğluşla uyudum.ama ona da geçer diye korkuyorum. İlaç vitamin fln alıp toparlamaya çalışırım.diyetime aynen devam edicem ama sporsuz..
ben hic yemedim sade seker pancari ya tadi neye benziyor ?Bayilirim seker pancarina ...valla buldummu yerimde yerim hic bakmam kalori falan...canim cekti ...nerden aldin kiz bende alicam..
insallah canim ya ben daha cok inanmaya basladim sen toplamda kac kg vermistin diye sormustum sanirim gozunden kacmisBende takip ediyorum ara sira o kizi ...helal valla diyorum tabii..tabikide yaparsiniz niye olmasin azimli olduktan sonra..olur yeme sadece vede sporu birakma ...2 ay sonra 6 li rakamlara coktan varmis olursun
aslinda senin cok sıkılasmaya ihtiyacin yok bana sorarsan kendini yormadan haftada 3-4 kez yapsan tamamdir benceMislisse sıkılasma hareketleri yapiyorum..ama kilo vermek kadar kolay olmuyor..bayaa bi calismam gerekiyor...
Canım b3n yemek sonraları 1 saat kadar sonra içiyorumkizlar birazdan ilk defa yaseminli yesil cay demledim 1 fincan onu icecegim inanin paketi alali 1 ayi gecti aklima hep geliyordu demlemek ama bi turlu yapmiyordum yesil cayi normalde sevmem ama allah razi olsun sizin menulerinizde gordukce icesim geldi biraz gec kaldim ama olsun insallah icebilirm icine birazda limon sıkıp bi dilimde limon attim bari gorseli iyi olsun diyesizce ne zmn icilmesi daha faydalidir?
Canım zümrem onc3likle cokkkk tebrik ederim harikasın 64 un kiyisindasin canım:) aynı zamanda g3cmis olsun canım bol sıvı tüketmeye çalış canım...Hanımlar güzel mesajlar için teşekkür ederim.ekside olan herkesi kutluyorum.artıda olanlarda bnce daha çok gaza gelip bu haftayı boool eksiyle kapatacaklardır eminim.
Sağol canım benim eksik olma.sende sıkma hiç canını artıdayım diye.böyle bile fıstık gibi olduğuna eminimCanım zümrem onc3likle cokkkk tebrik ederim harikasın 64 un kiyisindasin canım:) aynı zamanda g3cmis olsun canım bol sıvı tüketmeye çalış canım...
tmm cnm sagolasin peki genelde demleme posetteki cayimi kullanyosun ? benim ictigm biraz aci oldu sanirim ya ;( bi dahakine 2 fincan iicn 1 silme tatli kasigi ekleyecgm 2 tatli kasigi fazla geldi galibaCanım b3n yemek sonraları 1 saat kadar sonra içiyorum
Canım sabah 2 dilim ekmeğin 1 dilimi yerine 3-4 ceviz içi yiyebilirsin.daha tok tutup şekerini yükseltmez.ekmeği 1 dilim yemen yeterli bmce canım.su da 2lt olsun en az.sporun muhteşem bravo kaptan.süşer gidiyorsunkizlar menumu yazayim bu arada
sabah kahv.12
1 has yum.
1 yk tulum pey
1 kk peynir
2 dlm ekmek
1 yk dom.ezmesi ve cay
ara 16 yarim elma 2 ceviz 2 kkaysi
1 saat sonra 1 kupa y.cay
aksam 1 por izmir kofte 2-3 yk p.pilavi 1 bardak ayran ekmek yok
saat 9 gibi yine ycay icerim sanirim emzirmeye engel degil dimi?
su 1.5 lt
spor leslie 3 fast mil
Canım demleme daha iyi tabi ama ben hazıra kaçıyorum:) ç...r marka yeşil çay varya onun 1 tanesi 2 ye bölünüyor ortadaki dikiş yerinden :)))) onu bölerek kullanıyorumtmm cnm sagolasin peki genelde demleme posetteki cayimi kullanyosun ? benim ictigm biraz aci oldu sanirim ya ;( bi dahakine 2 fincan iicn 1 silme tatli kasigi ekleyecgm 2 tatli kasigi fazla geldi galiba
tmm cnm oyle deneyecegim birdeCanım sabah 2 dilim ekmeğin 1 dilimi yerine 3-4 ceviz içi yiyebilirsin.daha tok tutup şekerini yükseltmez.ekmeği 1 dilim yemen yeterli bmce canım.su da 2lt olsun en az.sporun muhteşem bravo kaptan.süşer gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?