2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Geçen hafta yaşadım seni çok iyi anlıyorum canım Rabbim şifa versin dinlenmeden geçmiyor maalesef. Geçmiş olsun canım.

olsun bakalim canm moral bozmak yok dimi ? Bu hafta daha iyi gececek hissediyorum

acil sifalar insallah canim vucuda girdimi halsiz birakiyo iste ..

Canım turşu suyu iç bol bol ev yapımı sirken varsa iç bunlar birebir geliyor naçizane tavsiyem
Canlarım çok sağolun eksik olmayın.turşu sirke hepsini deniyorum.Allah razı olsun

Kızlaaaaaaaarrrrrrrrr şoooook şooooooookkkkk şooooooooooooooooooooooookkkkkkkk

Şimdi sağlık ocağından çıktım benim eve eski olduğu için yerler yamuk ya ondan kaynaklı ya da aldığım baskülde bir problem var ben 1 kg almamışım aksine 1 kg vermişim hatta 1,5 tam tamına şuan 55,5 kiloyum çoooookkk mutluyum hemde acayip anlatamam yaaaa Şuan yolun ortasında Çalık atmak istiyorum yuppiiiiii

Canım az uz değil 1.5 kilo diyorsun kıyafetlerden anlamadınmı ammmaaaaa neyse tebrik ederim canım hedefe yaklaşıyorsun

Mislisse başkan gördün mü :)))

kizlar saat 5 gibi leslie 3 fast mil yaptim kan ter icinde kaldim valla oh mis birazdan aksam yemegi yiyecegiz cok yemiycem izmir kofte var yine kizartma oldugu icin yarm pors yiycem dunde oyle yemistim aslinda sonra degistirmedim yazdigim menuyu yani...
ne dicektim iyiki leslie ablamiz varmis ya yoksa napardik evde ?

selin_01 sen son 10 kgyu bizimle verdin onda tamamiz peki onceki kgyu evde sporla mi verdin yoksa biyere mi gittin?

Sıcak tarafı güzel de işte Allah kurtarsın inşallah isinden pasından bıktım
Mecbur çıkıyoz canım ya istersen çıkma mutfak bulaşık oğlan :)))
Valla maşallah sana. Artık sanırım benimde sıkılaşmaya geçmem gerekiyor. Selin'immm 55,5 olmuşum ben yaaaa
Gunaydin vanim gecmis olsun...çıkın tabii temiz havada yurumek cok guzel oluyor...
Çok sağol bacım hastalık değil tetanoz aşısı oluyorum. Her çocukta ayrı ayrı olmamak için 5 sene boyunca senede 1 aşı oluyorum ömürlükmüş :S
gordum kiz gordum masallah sana o zmn vedeki tartiya guvenme o zmn yada tartilirsan 1.5 kg dus artik bence ve ayni yerde tartil hep
Kesinlikle bi ayar çekmem lazım. Akşam bakıcam oğlan uyusunda. Kırdı geçenkini kendine bişey yapacak mikrop :)
supersin canim masallah sana boyle devam iste bende yaptim 3 fast mil oyle bi ter attim ki sorma
Bi gün bende yapıcam

Hakkaten iyi ki var ya. Ev hanımlarına evde yapacak en uygun spor.

Bacım hayırdır?

Limonlu su
Goji çayı
3 bitki çayı

Kahvaltı
1 porsiyon yulaf ezmesi
1 lokma şeker pancarı
Yarım bardak yarım yağlı kefir

Atıştırma
Üç çiğ badem
Üç çiğ fındık
Bir ceviz
On tane siyah kuru üzüm
1 lokma şeker pancarı

Öğlen yemeği
Yarım kase tarhana çorbası
Üç kaşık bulgur pilavı
Beş kaşık karnabahar yemeği
1 lokma şeker pancarı

Atıştırma
Dışardaydım yok

Akşam yemeği
İnce lavaşa tavuk tantuni
Bir büyük ayran

Atıştırma
Şekersiz çay
Yarım dilim tramisu(2 kiloyu kutlamak için )

Su 2lt
Yürüyüş 7500 adım

Ben şimdi bu gazla nasıl ilerlerim yaa

Kızlaaaaarrrr bende şuanda Leslie 1 yaptım
Sonunda başladım bundan sonra hergün yapıcam 2hafta bu şekilde gidecem inşallah
Naz harika olmuş leslieye başlaman.böyle devam et canım.zamanla 1 m il yetmeyecek 2ye geçecek 3 4 5 böyle gidecek

supersin canim masallah sana boyle devam iste bende yaptim 3 fast mil oyle bi ter attim ki sorma
Kaptan çok iyi yaa 3mil fast helal sana...aynen devam canımcım
tursu suyu odem yapmaz mi ya ? sen cok seviyosun sanirim dimi?
Canım doğal ev yapımı sirke ve çankırı kaya tuzu kullanılan turşu kesnlikle ödem yapmaz.ben bu şekilde yapıyorum turşuları.bol bol yiyorum.hatta geçen hafta kırmızı pancar ve havuç turş.yaptım.haftaya olmuş olurlar

Menün gayet iyi canım.tam bir kutlama yemeği

Menüm şöyleydi
Kahvaltı 8.00
1has yum.2 yer elması 2 kk peyn.10zeytin.1 çay kaş tahin.2dilim port ve muz.açık çay.

Öğle 13.00
1 dilim ısp.kıymalı börek.1 brdk kefir.1 avuç kuruyemiş

Ara 15.00 de 1 avuç kuruyemiş (okulda halsiz kaldım hastalıktan dolayı yendi..)

Akşam 18.40
1 kepçe çorb.4 lah.sarma.yarım kase yoğurt.yeşillik
2 kestane. Çay
Su 2lt
Bitki çayı içildi limonlu bol bol.
Sporsuz bir gündü
(İyileştiğim gün başlıycam inşallah çok özledim spor yapmayı)
Umarım bu hastalık artıyla dönmez bana...

Pamik Tebrikler canım.inşallah bnde 50li rakamları görürüm bir gün..
bu azimle gorursun canim ne kaldiki zaten
masallah canim sana da... faha nere ilerliycen hedefin 55 degilmiydi senin?

acikcasi ev yapimi sirke degil de guvenilir %100 fermente diye bi markanin kini alip kaya tuzu ile yapiyorum ama hani tuzlu ya iste bilincaltinda odem yapar diye dusunuyor insan

53 canım :) gidecekmi bilmiyorum ama denicem giderse çok iyi olur. Çünkü 2. Ve 3. Çocuk düşünüyoruz. Elimden geldiğince dikkat edicem ama azda olsa sanırım kilo alıcam. Ne verirsem kardır. Çünkü oğluma hamile kalmadan önce 52 idim 64 olmuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…