Geçen hafta yaşadım seni çok iyi anlıyorum canım Rabbim şifa versin dinlenmeden geçmiyor maalesef. Geçmiş olsun canım.
olsun bakalim canm moral bozmak yok dimi ? Bu hafta daha iyi gececek hissediyorum
acil sifalar insallah canim vucuda girdimi halsiz birakiyo iste ..
Canlarım çok sağolun eksik olmayın.turşu sirke hepsini deniyorum.Allah razı olsunCanım turşu suyu iç bol bol ev yapımı sirken varsa iç bunlar birebir geliyor naçizane tavsiyem
Canım az uz değil 1.5 kilo diyorsun kıyafetlerden anlamadınmı ammmaaaaa neyse tebrik ederim canım hedefe yaklaşıyorsunKızlaaaaaaaarrrrrrrrr şoooook şooooooookkkkk şooooooooooooooooooooooookkkkkkkk
Şimdi sağlık ocağından çıktım benim eve eski olduğu için yerler yamuk ya ondan kaynaklı ya da aldığım baskülde bir problem var ben 1 kg almamışım aksine 1 kg vermişim hatta 1,5 tam tamına şuan 55,5 kiloyum çoooookkk mutluyum hemde acayip anlatamam yaaaa Şuan yolun ortasında Çalık atmak istiyorum yuppiiiiii
Kızlaaaaaaaarrrrrrrrr şoooook şooooooookkkkk şooooooooooooooooooooooookkkkkkkk
Şimdi sağlık ocağından çıktım benim eve eski olduğu için yerler yamuk ya ondan kaynaklı ya da aldığım baskülde bir problem var ben 1 kg almamışım aksine 1 kg vermişim hatta 1,5 tam tamına şuan 55,5 kiloyum çoooookkk mutluyum hemde acayip anlatamam yaaaa Şuan yolun ortasında Çalık atmak istiyorum yuppiiiiii
Görüş her geçen gün eriyor farkındayım ama anlamadım gerçekten anlamadım Acayyiip mutluyumCanım az uz değil 1.5 kilo diyorsun kıyafetlerden anlamadınmı ammmaaaaa neyse tebrik ederim canım hedefe yaklaşıyorsun
gordum kiz gordum masallah sana o zmn vedeki tartiya guvenme o zmn yada tartilirsan 1.5 kg dus artik bence ve ayni yerde tartil hepMislisse başkan gördün mü :)))
supersin canim masallah sana boyle devam iste bende yaptim 3 fast mil oyle bi ter attim ki sormaKızlaaaaarrrr bende şuanda Leslie 1 yaptım
Sonunda başladım bundan sonra hergün yapıcam 2hafta bu şekilde gidecem inşallah
tursu suyu odem yapmaz mi ya ? sen cok seviyosun sanirim dimi?Canım turşu suyu iç bol bol ev yapımı sirken varsa iç bunlar birebir geliyor naçizane tavsiyem
Sıcak tarafı güzel de işte Allah kurtarsın inşallah isinden pasından bıktımGünaydın canım sobalı evinde bu tarafı çok güzel sıcacık olur odanın içi benim içinde keyif yap canım
Aynen öyle canım günaydın
Tmm canım dahada dikkatli olacağım söz
Geçmiş olsun canım günaydıninşallah çabuk atlatırsın
Günaydın canım bazen hepimiz öyle yoğun oluyoruz ams artık kaptan işi sıkıya alıyo mecbur yazmak yoksa bize bay bay diyecek duruma gelecek
Mecbur çıkıyoz canım ya istersen çıkma mutfak bulaşık oğlan :)))biraz degil baya bi karbonlu ama napalim olan olmus boyle devam etme ama olur mu yoksa 6 li rakamlari gormen kacinilmaz dost aci soylerdr a gorundunmu naptin ?
sobali evinde avantaji ve dezavantaji iste yat kiz yerinde bosver cikma
hunaydin ne guzel bi gunaydin bu boyle
gunaydin normalde se bu saatte coktan leslie 5 milini yapmis yesil cayini yudumluyor olurdun zalim hastalik iste nasilsn bugun biraz daha iyimisin?
gunaydin canim yogulugunun sebebi nedir isten dolayimi ?
cok iyi canim devami gelir bu gidisle...
gunaydin canim sadece aksama ne pisirsem derdi olmayan kadinalr kismina katilmiyorummenun de gayet iyi sporu yapmadin herhalde ?
menu cok iyi yuruyus de cok guzel devami gelir insallah...
Valla maşallah sana. Artık sanırım benimde sıkılaşmaya geçmem gerekiyor. Selin'immm 55,5 olmuşum ben yaaaaMrb cnm rn son ne zaman 80 lerdeydim tam olarak hatirlayamiyorum ama ikinci oglum 2014 te dogmustu 2015 2016 kilolu gecti 2016 tan itibaren kilo vermeye basladim.son 1 yil bugune kadar ki kilo verme donemim oldu.
Evet saat 16 yi yada en gec 17 yi gecmiyorum yemek konusunda..
Spor evet bazen abartabiliyorum..alistim ama zorlanmiyorum artik..
Çok sağol bacım hastalık değil tetanoz aşısı oluyorum. Her çocukta ayrı ayrı olmamak için 5 sene boyunca senede 1 aşı oluyorum ömürlükmüş :SGunaydin vanim gecmis olsun...çıkın tabii temiz havada yurumek cok guzel oluyor...
Kesinlikle bi ayar çekmem lazım. Akşam bakıcam oğlan uyusunda. Kırdı geçenkini kendine bişey yapacak mikrop :)gordum kiz gordum masallah sana o zmn vedeki tartiya guvenme o zmn yada tartilirsan 1.5 kg dus artik bence ve ayni yerde tartil hep
Bi gün bende yapıcamsupersin canim masallah sana boyle devam iste bende yaptim 3 fast mil oyle bi ter attim ki sorma
kizlar saat 5 gibi leslie 3 fast mil yaptim kan ter icinde kaldim valla oh misbirazdan aksam yemegi yiyecegiz cok yemiycem izmir kofte var yine kizartma oldugu icin yarm pors yiycem dunde oyle yemistim aslinda sonra degistirmedim yazdigim menuyu yani...
ne dicektim iyiki leslie ablamiz varmis ya yoksa napardik evde ?
selin_01 sen son 10 kgyu bizimle verdin onda tamamiz peki onceki kgyu evde sporla mi verdin yoksa biyere mi gittin?
Bacım hayırdır?Bazi insanlar cok belli etmesin kilo verdigimiz icin kiskandiklarini ..cok komik oluyorlar..yemesin spor yapsin versin kilosunu...hasetlik kiskanclik yapmanin bir anlami yok..sadece gozumden dustu o kadar..iste boyle boyle taniyoruz insanlari..yazik yazik gercekten yazik..anlamistir o vatandas kendisini..
Çok sağol canım. Maşallahın var görürsün sen Allah'ın izniyle:)Pamik Tebrikler canım.inşallah bnde 50li rakamları görürüm bir gün..
Naz harika olmuş leslieye başlaman.böyle devam et canım.zamanla 1 m il yetmeyecek 2ye geçecek 3 4 5 böyle gidecekKızlaaaaarrrr bende şuanda Leslie 1 yaptım
Sonunda başladım bundan sonra hergün yapıcam 2hafta bu şekilde gidecem inşallah
Kaptan çok iyi yaasupersin canim masallah sana boyle devam iste bende yaptim 3 fast mil oyle bi ter attim ki sorma
Canım doğal ev yapımı sirke ve çankırı kaya tuzu kullanılan turşu kesnlikle ödem yapmaz.ben bu şekilde yapıyorum turşuları.bol bol yiyorum.hatta geçen hafta kırmızı pancar ve havuç turş.yaptım.haftaya olmuş olurlartursu suyu odem yapmaz mi ya ? sen cok seviyosun sanirim dimi?
Menün gayet iyi canım.tam bir kutlama yemeğiLimonlu su
Goji çayı
3 bitki çayı
Kahvaltı
1 porsiyon yulaf ezmesi
1 lokma şeker pancarı
Yarım bardak yarım yağlı kefir
Atıştırma
Üç çiğ badem
Üç çiğ fındık
Bir ceviz
On tane siyah kuru üzüm
1 lokma şeker pancarı
Öğlen yemeği
Yarım kase tarhana çorbası
Üç kaşık bulgur pilavı
Beş kaşık karnabahar yemeği
1 lokma şeker pancarı
Atıştırma
Dışardaydım yok
Akşam yemeği
İnce lavaşa tavuk tantuni
Bir büyük ayran
Atıştırma
Şekersiz çay
Yarım dilim tramisu(2 kiloyu kutlamak için)
Su 2lt
Yürüyüş 7500 adım
Ben şimdi bu gazla nasıl ilerlerim yaa
bu azimle gorursun canim ne kaldiki zatenPamik Tebrikler canım.inşallah bnde 50li rakamları görürüm bir gün..
masallah canim sana da... faha nere ilerliycen hedefin 55 degilmiydi senin?Limonlu su
Goji çayı
3 bitki çayı
Kahvaltı
1 porsiyon yulaf ezmesi
1 lokma şeker pancarı
Yarım bardak yarım yağlı kefir
Atıştırma
Üç çiğ badem
Üç çiğ fındık
Bir ceviz
On tane siyah kuru üzüm
1 lokma şeker pancarı
Öğlen yemeği
Yarım kase tarhana çorbası
Üç kaşık bulgur pilavı
Beş kaşık karnabahar yemeği
1 lokma şeker pancarı
Atıştırma
Dışardaydım yok
Akşam yemeği
İnce lavaşa tavuk tantuni
Bir büyük ayran
Atıştırma
Şekersiz çay
Yarım dilim tramisu(2 kiloyu kutlamak için)
Su 2lt
Yürüyüş 7500 adım
Ben şimdi bu gazla nasıl ilerlerim yaa
acikcasi ev yapimi sirke degil de guvenilir %100 fermente diye bi markanin kini alip kaya tuzu ile yapiyorum ama hani tuzlu ya iste bilincaltinda odem yapar diye dusunuyor insanNaz harika olmuş leslieye başlaman.böyle devam et canım.zamanla 1 m il yetmeyecek 2ye geçecek 3 4 5 böyle gidecek
Kaptan çok iyi yaa3mil fast helal sana...aynen devam canımcım
Canım doğal ev yapımı sirke ve çankırı kaya tuzu kullanılan turşu kesnlikle ödem yapmaz.ben bu şekilde yapıyorum turşuları.bol bol yiyorum.hatta geçen hafta kırmızı pancar ve havuç turş.yaptım.haftaya olmuş olurlar
53 canım :) gidecekmi bilmiyorum ama denicem giderse çok iyi olur. Çünkü 2. Ve 3. Çocuk düşünüyoruz. Elimden geldiğince dikkat edicem ama azda olsa sanırım kilo alıcam. Ne verirsem kardır. Çünkü oğluma hamile kalmadan önce 52 idim 64 olmuştum.bu azimle gorursun canim ne kaldiki zaten
masallah canim sana da... faha nere ilerliycen hedefin 55 degilmiydi senin?
acikcasi ev yapimi sirke degil de guvenilir %100 fermente diye bi markanin kini alip kaya tuzu ile yapiyorum ama hani tuzlu ya iste bilincaltinda odem yapar diye dusunuyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?