2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Sağol canım benim..en az hasarla atlatmaya çalışıyorum sporda olmayınca..eksik olma cnm

Menün gayet dengeli..spor da var.çok iyisin canım.inşallah eksiyle kapatacaksın bu haftayı

Menün gayet iyi canım.her besin grubundan tüketmişsin.tam bir diyet menüsü olmuş..

Günaydın hanımlar...
Günaydınnnn canım
Günaydıııınnnnn kızlar
Günaydın güzellik...

Canımcım menün çok güzel.spor da yapılmış..sen beni geçersin bu hafta rakibem kahvaltını çok sevdim.lezzetli olmuştur baya

Kızlar dün sağlık Ocağındaki ebe yeter artık çok fazla kilo vermişsin bundan daha fazla verme dedi. Gayet iyisin dedi yok abla var daha dedim ben öylesine söyledi sandım ama ciddi ciddi hayır yeter dedi. Çok az daha kaldı aslında göbüş 2 kilo kadar daha napsam sizce? Bıraksam mı yani korumaya geçsem mi yoksa devam mı? Yada sıkılaşmaya geçerek o dönemde mi eritsem.

Sende yettiğini düşünüyorsan,korumaya geçip spora devam edebilirsin.ben hedefime ulaşıcam çok az kaldı diyorsan,biraz daha gayret et canım.sen ne düşünüyorsun?

Eveeeettt eve dönmenle buraya dönmen bir oldu tebrik ederim canım biryerden gelince ben kendimi hemen toparlayamıyorum onun icin tebrik ettim seni yanlış anlama canım
Sağol canım.+500 görünce desteğinize ihtiyacım olduğunu hissettim hemen döndüm.

Sende yettiğini düşünüyorsan,korumaya geçip spora devam edebilirsin.ben hedefime ulaşıcam çok az kaldı diyorsan,biraz daha gayret et canım.sen ne düşünüyorsun?
Kararsızım aslında :S
Sağol canım.+500 görünce desteğinize ihtiyacım olduğunu hissettim hemen döndüm.

Çok iyi yaptın canım. Yoksa başka türlü gitmiyor

Selam kızlar.. Çok vaktim yok bugün. hemen menü yazayımda.
sabah: 2 haşlanmış yumurta, 1 buçuk dilim kızarmış çavdar ekmeği, 4 parmak kadar kaşar (yağsız beyaz alıcam), 5-6 zeytin, 1 avuç kadar maydanoz, light süt ve salatalık
ara: 5 yer fıstığı ve salatalık
12:05 şimdi yeşil çayımı hazırladım
öğlen: haşlanmış bol pul biberli bol isotlu bol kekikli bol karabiberli tavuk, haşlama karnabahar, 5-6 yaprak kadar marul sirkeli getirdim.
ara: 1 yeşil elma, biraz yer fıstığı yerim 10 adet falan
akşam: öğlenin aynısı haşalama tavukve karnabahar bu sefer yeşillik yok
sonra spor. dün çok ter attım çok iyi idman yaptım. bugünde aynı performansla gideceğim inşallah

Harika menü canım afiyet olsun... sporuda yapıyorsun haftaya 8li rakamlar senin canım çok gitmez hatta 7li rakamlar

Harika menü canım afiyet olsun... sporuda yapıyorsun haftaya 8li rakamlar senin canım çok gitmez hatta 7li rakamlar
en zor kısma gelmişim artık. 90dan sonra zorlanacaksın dedi hocam. daha çok özveri daha dikkatli beslenme, daha çok spor diyor hocam. ypacaz. 30 kilo oldu resmen yazdan beri. beklicem valla. gerekirse tatilede eylülde giderim 56 kiloyken

Merhaba Kızlar ,,,

Dün neler yedim paylaşayım :)

Sabah: 2 kk peynir, 7 zeytin, 1 dlm ekmek, yeşillik
Öğle: meyve tabağı yaptım kendime ( elma, armut, ayva, portakal üzerine tarçın döktüm )
Ara: 1 bardak süt ve 2 tane yulaflı bisküvi
Akşam: Sulu köfte, salata
Ara: yarım çay bardağı fıstık

Canım , bu aralar hayatım çok karışık.
İyi gün dostu çok ancak kötü günde çoğunluk ortadan kayboluyor.
Allah'ın izniyle herşey yoluna girer umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…