Sağol canım benim..en az hasarla atlatmaya çalışıyorum sporda olmayınca..eksik olma cnmGayet iyi menün canım afiyet olsun
Evet canım yaaa çok sevdim senin niye vaz geçemediğini şimdi anladım canım
Sorma 15dkkada ne kadar çok terledim
Hastalığına rağmen çok dengeli beslenmişsin canım maşallah
Afiyet olsun
Menün gayet dengeli..spor da var.çok iyisin canım.inşallah eksiyle kapatacaksın bu haftayıMenümü yazayım hemen
Uyanınca ev yapımı elma sirkeli ılık su
Kahvaltı
1dilim kızarmış ekmek
2dilim kaşar
2zeytin
1yumurta
1zeytin yağına bandım
Çay
Ara sütlü kahve
1kuru incir
Öğlen
1tabak kuru fasulye
1bardak şalgam suyu
6biber turşusu
Ara
Sade kahve
1bitter
Limonlu yeşil çay
Akşam
Balık salata
Çay
1keçiboynuzu
1ısırık kek
Spoooorrrrr ay gururla yazıyorum çok yapmışım gibi neyse 15 dkk Leslie
Su en az 3litre daha fazlası bile vardır....
Bugünkü menüm
Kahvaltı
7.00 peynir,domates
1dilim tam buğday ekmeği
Salatalık 3zeytin
Ara:
13.00 1bardak süt
Bir avuç çiğ fındık
1kayısi
Ara:
16:00
3kaşik bol yeşillikli patates salatası
Yarım poğaça
Akşam:
19.00 1kepçe çorba
1lahmacun
2litre süt
Spor yok
Günaydınnnn canımGünaydın hanımlar...
Günaydın güzellik...Günaydıııınnnnn kızlar
Canımcım menün çok güzel.spor da yapılmış..sen beni geçersin bu hafta rakibemMenümü vereyim
Sabah 2 yk yulaf ezmesi
1 bardak süt 1 yemek k kuru üzüm
Ara nescafe
Öğle 13.00: 1.5 kepçe çorba
1 tabakta pilav tavuk ve fırın Patates
1 tane sekerpare
Ara:türk kahvesi 2 k kayısı 2 dilim bitter
Akşam 18.00 1 kase çorba ve yoğurt
Ara küçük ayva
Ara Türk kahvesi bitki caylari
2.5 litre su
Spor 45 dakika step aerobik
Sende yettiğini düşünüyorsan,korumaya geçip spora devam edebilirsin.ben hedefime ulaşıcam çok az kaldı diyorsan,biraz daha gayret et canım.sen ne düşünüyorsun?Kızlar dün sağlık Ocağındaki ebe yeter artık çok fazla kilo vermişsin bundan daha fazla verme dedi. Gayet iyisin dedi yok abla var daha dedim ben öylesine söyledi sandım ama ciddi ciddi hayır yeter dedi. Çok az daha kaldı aslında göbüş 2 kilo kadar daha napsam sizce? Bıraksam mı yani korumaya geçsem mi yoksa devam mı? Yada sıkılaşmaya geçerek o dönemde mi eritsem.
Sağol canım.+500 görünce desteğinize ihtiyacım olduğunu hissettimEveeeettt eve dönmenle buraya dönmen bir oldu tebrik ederim canım biryerden gelince ben kendimi hemen toparlayamıyorum onun icin tebrik ettim seni yanlış anlama canım
Kararsızım aslında :SSende yettiğini düşünüyorsan,korumaya geçip spora devam edebilirsin.ben hedefime ulaşıcam çok az kaldı diyorsan,biraz daha gayret et canım.sen ne düşünüyorsun?
Sağol canım.+500 görünce desteğinize ihtiyacım olduğunu hissettimhemen döndüm.
Günaydın canımPamik tuana naz gunaydiinn:))
İnşallah canımMenün gayet dengeli..spor da var.çok iyisin canım.inşallah eksiyle kapatacaksın bu haftayı
Menün gayet iyi canım.her besin grubundan tüketmişsin.tam bir diyet menüsü olmuş..
Günaydınnnn canım
Günaydın güzellik...
Bir de ben başlasam şu spora çok güzel olacak hatta dambıl bile aldım birer kiloluk :)))İnşallah canım
En iyisi canım yoksa +lara devam ediyoruzSağol canım.+500 görünce desteğinize ihtiyacım olduğunu hissettimhemen döndüm.
Harika menü canım afiyet olsun... sporuda yapıyorsun haftaya 8li rakamlar senin canım çok gitmez hatta 7li rakamlarSelam kızlar.. Çok vaktim yok bugün. hemen menü yazayımda.
sabah: 2 haşlanmış yumurta, 1 buçuk dilim kızarmış çavdar ekmeği, 4 parmak kadar kaşar (yağsız beyaz alıcam), 5-6 zeytin, 1 avuç kadar maydanoz, light süt ve salatalık
ara: 5 yer fıstığı ve salatalık
12:05 şimdi yeşil çayımı hazırladım
öğlen: haşlanmış bol pul biberli bol isotlu bol kekikli bol karabiberli tavuk, haşlama karnabahar, 5-6 yaprak kadar marul sirkeli getirdim.
ara: 1 yeşil elma, biraz yer fıstığı yerim 10 adet falan
akşam: öğlenin aynısı haşalama tavukve karnabahar bu sefer yeşillik yok
sonra spor. dün çok ter attım çok iyi idman yaptım. bugünde aynı performansla gideceğim inşallah
Kendini çok iyi hissediyorsun spor yapınca bence başla canım artık koru ve sıkılaş benceBir de ben başlasam şu spora çok güzel olacak hatta dambıl bile aldım birer kiloluk :)))
Kendini çok iyi hissediyorsun spor yapınca bence başla canım artık koru ve sıkılaş bence
en zor kısma gelmişim artık. 90dan sonra zorlanacaksın dedi hocam. daha çok özveri daha dikkatli beslenme, daha çok spor diyor hocam. ypacaz. 30 kilo oldu resmen yazdan beri. beklicem valla. gerekirse tatilede eylülde giderim 56 kiloykenHarika menü canım afiyet olsun... sporuda yapıyorsun haftaya 8li rakamlar senin canım çok gitmez hatta 7li rakamlar
gunaydin canim yogulugunun sebebi nedir isten dolayimi ?
cok iyi canim devami gelir bu gidisle...
gunaydin canim sadece aksama ne pisirsem derdi olmayan kadinalr kismina katilmiyorummenun de gayet iyi sporu yapmadin herhalde ?
menu cok iyi yuruyus de cok guzel devami gelir insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?