Ya canimm benim supersinn isteee bu yaa iste bu...cani gonulden tebrik ederimKızlaaaaaaaarrrrrrrrr şoooook şooooooookkkkk şooooooooooooooooooooooookkkkkkkk
Şimdi sağlık ocağından çıktım benim eve eski olduğu için yerler yamuk ya ondan kaynaklı ya da aldığım baskülde bir problem var ben 1 kg almamışım aksine 1 kg vermişim hatta 1,5 tam tamına şuan 55,5 kiloyum çoooookkk mutluyum hemde acayip anlatamam yaaaa Şuan yolun ortasında Çalık atmak istiyorum yuppiiiiii
Ayyy o zaman insallah ikizlerin olur kiz ne tatli olur ...ilk basta biraz yorar ama 8 aylik olduktan sonra yersin onlari yersin..bende dun esime diyorum ki insan zayiflayinca hemen yeni bir bebek dusunmeye basliyor..evden kacarim vallaâa dedii...:))53 canım :) gidecekmi bilmiyorum ama denicem giderse çok iyi olur. Çünkü 2. Ve 3. Çocuk düşünüyoruz. Elimden geldiğince dikkat edicem ama azda olsa sanırım kilo alıcam. Ne verirsem kardır. Çünkü oğluma hamile kalmadan önce 52 idim 64 olmuştum.
Ya canimm benim supersinn isteee bu yaa iste bu...cani gonulden tebrik ederim
Ayyy o zaman insallah ikizlerin olur kiz ne tatli olur ...ilk basta biraz yorar ama 8 aylik olduktan sonra yersin onlari yersin..bende dun esime diyorum ki insan zayiflayinca hemen yeni bir bebek dusunmeye basliyor..evden kacarim vallaâa dedii...:))
allah korusun insallah hayirlisiyla alirsin kucagina bebislerini canim..benim bi akrabam 5,5 aylik ken kanama geldi hemen doguma aldilar olu bebek dogurdu ..5 ay sonra ikizlere hamile kaldi suan 8 aylik hamile iki erkek ..hic sorun yok ..olur yani hic sıkma canini Allahin izniyle..bu arada sana ozelden yazdim o konuyla ilgili ama sana ozelden msj gitmiyormus ...Çoookk çoookk teşekkür ederim canımmm
Hahahahhahahagüzel olur güzel Allah'ın hakkı 3 tür devam
Amiiiinnnnn inşallah:))) Biz ikiz çok istedik ama Rabbim ne verirse hayırlısını. 10 Temmuz'da kürtaj olmak zorunda kaldım. 8haftalık kalbi durduşimdi yine istiyoruz ama korkuyorum ya yine aynısını yaşarsam diye. Rabbim kimseye yaşatmasın böyle bi acı. Şimdi tekrar hamile kalırsam kilolar üst üste eklenmesin diye verdim. Ama dikkat edicem bir dahakine.
Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah.allah korusun insallah hayirlisiyla alirsin kucagina bebislerini canim..benim bi akrabam 5,5 aylik ken kanama geldi hemen doguma aldilar olu bebek dogurdu ..5 ay sonra ikizlere hamile kaldi suan 8 aylik hamile iki erkek ..hic sorun yok ..olur yani hic sıkma canini Allahin izniyle..bu arada sana ozelden yazdim o konuyla ilgili ama sana ozelden msj gitmiyormus ...
Bugunku menum
Sabah kahvaltisi
2 has.yum.10 zeytin
Domates salatalik yesil biber
Bitki cayi
Ekmek yok..
Ara ogun 1 muz
Spor 45 dk yuruyus ..
Saat 16.30 ..
Bezelye corbasi 1 tas..
Domatesli bulgur pilavi 6 kasik..
Yogurt 1 kase ..ekmek yok..
2,5 lt su
35 dk plates(1 kg luk dambilla kol bacak karin calismasi..plates lastigiyle kol sıkılaştırma.)
Gayet iyi menün canım afiyet olsunLimonlu su
Goji çayı
3 bitki çayı
Kahvaltı
1 porsiyon yulaf ezmesi
1 lokma şeker pancarı
Yarım bardak yarım yağlı kefir
Atıştırma
Üç çiğ badem
Üç çiğ fındık
Bir ceviz
On tane siyah kuru üzüm
1 lokma şeker pancarı
Öğlen yemeği
Yarım kase tarhana çorbası
Üç kaşık bulgur pilavı
Beş kaşık karnabahar yemeği
1 lokma şeker pancarı
Atıştırma
Dışardaydım yok
Akşam yemeği
İnce lavaşa tavuk tantuni
Bir büyük ayran
Atıştırma
Şekersiz çay
Yarım dilim tramisu(2 kiloyu kutlamak için)
Su 2lt
Yürüyüş 7500 adım
Ben şimdi bu gazla nasıl ilerlerim yaa
Evet canım yaaa çok sevdim senin niye vaz geçemediğini şimdi anladım canımNaz harika olmuş leslieye başlaman.böyle devam et canım.zamanla 1 m il yetmeyecek 2ye geçecek 3 4 5 böyle gidecek
Kaptan çok iyi yaa3mil fast helal sana...aynen devam canımcım
Canım doğal ev yapımı sirke ve çankırı kaya tuzu kullanılan turşu kesnlikle ödem yapmaz.ben bu şekilde yapıyorum turşuları.bol bol yiyorum.hatta geçen hafta kırmızı pancar ve havuç turş.yaptım.haftaya olmuş olurlar
Hastalığına rağmen çok dengeli beslenmişsin canım maşallahMenüm şöyleydi
Kahvaltı 8.00
1has yum.2 yer elması 2 kk peyn.10zeytin.1 çay kaş tahin.2dilim port ve muz.açık çay.
Öğle 13.00
1 dilim ısp.kıymalı börek.1 brdk kefir.1 avuç kuruyemiş
Ara 15.00 de 1 avuç kuruyemiş (okulda halsiz kaldım hastalıktan dolayı yendi..)
Akşam 18.40
1 kepçe çorb.4 lah.sarma.yarım kase yoğurt.yeşillik
2 kestane. Çay
Su 2lt
Bitki çayı içildi limonlu bol bol.
Sporsuz bir gündü
(İyileştiğim gün başlıycam inşallah çok özledim spor yapmayı)
Umarım bu hastalık artıyla dönmez bana...
Allah artırsın mutluluğunu canım bizede nasip etsin inşallahGörüş her geçen gün eriyor farkındayım ama anlamadım gerçekten anlamadım Acayyiip mutluyum
Yok canım aslında hiç sevmezdim ama 5senedir faranjitten ne çektim Allah bilir her ay antibiyotik içmekten ve halsiz kalmaktan bıkmıştım ben turşu suyu turşu ev yapımı sirke kefir boza bunlar sayesinde bağışıklığımı güçlendirdim çok şükür rabbime sizede tavsiye ederim kızlartursu suyu odem yapmaz mi ya ? sen cok seviyosun sanirim dimi?
İnşallah kurtulursun canımSıcak tarafı güzel de işte Allah kurtarsın inşallah isinden pasından bıktım
Mecbur çıkıyoz canım ya istersen çıkma mutfak bulaşık oğlan :)))
Valla maşallah sana. Artık sanırım benimde sıkılaşmaya geçmem gerekiyor. Selin'immm 55,5 olmuşum ben yaaaa
Çok sağol bacım hastalık değil tetanoz aşısı oluyorum. Her çocukta ayrı ayrı olmamak için 5 sene boyunca senede 1 aşı oluyorum ömürlükmüş :S
Kesinlikle bi ayar çekmem lazım. Akşam bakıcam oğlan uyusunda. Kırdı geçenkini kendine bişey yapacak mikrop :)
Bi gün bende yapıcam
Hakkaten iyi ki var ya. Ev hanımlarına evde yapacak en uygun spor.
Allah artırsın mutluluğunu canım bizede nasip etsin inşallahGörüş her geçen gün eriyor farkındayım ama anlamadım gerçekten anlamadım Acayyiip mutluyum
Yok canım aslında hiç sevmezdim ama 5senedir faranjitten ne çektim Allah bilir her ay antibiyotik içmekten ve halsiz kalmaktan bıkmıştım ben turşu suyu turşu ev yapımı sirke kefir boza bunlar sayesinde bağışıklığımı güçlendirdim çok şükür rabbime sizede tavsiye ederim kızlartursu suyu odem yapmaz mi ya ? sen cok seviyosun sanirim dimi?
İnşallah kurtulursun canımSıcak tarafı güzel de işte Allah kurtarsın inşallah isinden pasından bıktım
Mecbur çıkıyoz canım ya istersen çıkma mutfak bulaşık oğlan :)))
Valla maşallah sana. Artık sanırım benimde sıkılaşmaya geçmem gerekiyor. Selin'immm 55,5 olmuşum ben yaaaa
Çok sağol bacım hastalık değil tetanoz aşısı oluyorum. Her çocukta ayrı ayrı olmamak için 5 sene boyunca senede 1 aşı oluyorum ömürlükmüş :S
Kesinlikle bi ayar çekmem lazım. Akşam bakıcam oğlan uyusunda. Kırdı geçenkini kendine bişey yapacak mikrop :)
Bi gün bende yapıcam
Hakkaten iyi ki var ya. Ev hanımlarına evde yapacak en uygun spor.
allah gonlune gore versin insallah canim53 canım :) gidecekmi bilmiyorum ama denicem giderse çok iyi olur. Çünkü 2. Ve 3. Çocuk düşünüyoruz. Elimden geldiğince dikkat edicem ama azda olsa sanırım kilo alıcam. Ne verirsem kardır. Çünkü oğluma hamile kalmadan önce 52 idim 64 olmuştum.
menu ve spor super helalBugunku menum
Sabah kahvaltisi
2 has.yum.10 zeytin
Bitki cayi
Ekmek yok..
Ara ogun 1 muz
Spor 45 dk yuruyus ..
Saat 16.30 ..
Bezelye corbasi 1 tas..
2,5 lt su
35 dk plates(1 kg luk dambilla kol bacak karin calismasi..plates lastigiyle kol sıkılaştırma.)
cok guzel canim ayarinda bi menuMenümü vereyim
Sabah 2 yk yulaf ezmesi
1 bardak süt 1 yemek k kuru üzüm
Ara nescafe
Öğle 13.00: 1.5 kepçe çorba
1 tabakta pilav tavuk ve fırın Patates
1 tane sekerpare
Ara:türk kahvesi 2 k kayısı 2 dilim bitter
Akşam 18.00 1 kase çorba ve yoğurt
Ara küçük ayva
Ara Türk kahvesi bitki caylari
2.5 litre su
Spor 45 dakika step aerobik
aslinda guzel fikir surekli tursu yapiyosun sen o zmn bagisikligi artirmak onemliAllah artırsın mutluluğunu canım bizede nasip etsin inşallah
Yok canım aslında hiç sevmezdim ama 5senedir faranjitten ne çektim Allah bilir her ay antibiyotik içmekten ve halsiz kalmaktan bıkmıştım ben turşu suyu turşu ev yapımı sirke kefir boza bunlar sayesinde bağışıklığımı güçlendirdim çok şükür rabbime sizede tavsiye ederim kızlar
İnşallah kurtulursun canım
Amiinnn inşallah canım. Çok sağol.allah gonlune gore versin insallah canimrabbim korktuklarina ugratmasin birdaha bende 80 le hamile kalip 92 yi gordum 12 kg aldim
menu ve spor super helal
cok guzel canim ayarinda bi menu
aslinda guzel fikir surekli tursu yapiyosun sen o zmn bagisikligi artirmak onemli
Güzel menü canım.afiyet olsun.yarim dilimle kalabilmekte güzel...Limonlu su
Goji çayı
3 bitki çayı
Kahvaltı
1 porsiyon yulaf ezmesi
1 lokma şeker pancarı
Yarım bardak yarım yağlı kefir
Atıştırma
Üç çiğ badem
Üç çiğ fındık
Bir ceviz
On tane siyah kuru üzüm
1 lokma şeker pancarı
Öğlen yemeği
Yarım kase tarhana çorbası
Üç kaşık bulgur pilavı
Beş kaşık karnabahar yemeği
1 lokma şeker pancarı
Atıştırma
Dışardaydım yok
Akşam yemeği
İnce lavaşa tavuk tantuni
Bir büyük ayran
Atıştırma
Şekersiz çay
Yarım dilim tramisu(2 kiloyu kutlamak için)
Su 2lt
Yürüyüş 7500 adım
Ben şimdi bu gazla nasıl ilerlerim yaa
Geçmiş olsun canım.menün dengeli ,afiyet olsun.Menüm şöyleydi
Kahvaltı 8.00
1has yum.2 yer elması 2 kk peyn.10zeytin.1 çay kaş tahin.2dilim port ve muz.açık çay.
Öğle 13.00
1 dilim ısp.kıymalı börek.1 brdk kefir.1 avuç kuruyemiş
Ara 15.00 de 1 avuç kuruyemiş (okulda halsiz kaldım hastalıktan dolayı yendi..)
Akşam 18.40
1 kepçe çorb.4 lah.sarma.yarım kase yoğurt.yeşillik
2 kestane. Çay
Su 2lt
Bitki çayı içildi limonlu bol bol.
Sporsuz bir gündü
(İyileştiğim gün başlıycam inşallah çok özledim spor yapmayı)
Umarım bu hastalık artıyla dönmez bana...
Spor da,menü de çok güzel.afiyet olsun.Bugunku menum
Sabah kahvaltisi
2 has.yum.10 zeytin
Bitki cayi
Ekmek yok..
Ara ogun 1 muz
Spor 45 dk yuruyus ..
Saat 16.30 ..
Bezelye corbasi 1 tas..
2,5 lt su
Dengeli olmuş canım.spor da yapmışsın şekerpareyi yakmışsındır.Menümü vereyim
Sabah 2 yk yulaf ezmesi
1 bardak süt 1 yemek k kuru üzüm
Ara nescafe
Öğle 13.00: 1.5 kepçe çorba
1 tabakta pilav tavuk ve fırın Patates
1 tane sekerpare
Ara:türk kahvesi 2 k kayısı 2 dilim bitter
Akşam 18.00 1 kase çorba ve yoğurt
Ara küçük ayva
Ara Türk kahvesi bitki caylari
2.5 litre su
Spor 45 dakika step aerobik
Menü güzel canım.spora başlaman da çok iyi olmuş.Menümü yazayım hemen
Uyanınca ev yapımı elma sirkeli ılık su
Kahvaltı
1dilim kızarmış ekmek
2dilim kaşar
2zeytin
1yumurta
1zeytin yağına bandım
Çay
Ara sütlü kahve
1kuru incir
Öğlen
1tabak kuru fasulye
1bardak şalgam suyu
6biber turşusu
Ara
Sade kahve
1bitter
Limonlu yeşil çay
Akşam
Balık salata
Çay
1keçiboynuzu
1ısırık kek
Spoooorrrrr ay gururla yazıyorum çok yapmışım gibi neyse 15 dkk Leslie
Su en az 3litre daha fazlası bile vardır....
Eveeeettt eve dönmenle buraya dönmen bir oldu tebrik ederim canım biryerden gelince ben kendimi hemen toparlayamıyorum onun icin tebrik ettim seni yanlış anlama canımGünaydın hanımlar...
Günaydın hanımlar...
Günaydıııınnnnn kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?