2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Olmaz olurmu yarım saat yürüyüş yaptım geldim ve birazdan 15dkk Leslie mide yapıcam
Şimdi limonlu yeşil çayımı içiyorum canım
afiyet olsun canim benim cok iyi olmus sporun yapicaz canim yapicaz bak gor sen allah izin verirse yeterki pes etme bak ne kaldi surda yaza ben biktim artik bu bahara ve yaza bu kglalari tasimak istemiyorum eminim sen de istemiyosundur

foxta bi yarisma izliyorum moda yarismasi biliyosunuz allahim ne guzel abiyeler giyiyolar bantli topuklu ayakkabilar ne kadar naif ne kadar zariff ne kadar imrendim ne kadar sormayin ....Benim hayalimde bu iste gonul rahatligi ile o acik bantli topuklu ayakkabiyi (normalde giyiyorum ama boyle acik ayakkabi giymeyeli cok oldu )ve 36 beden elbise giymek insallah basaririz buna inaniyorum .... Artik baskalarina imrenmek istemiyorum neden hep imrenen ben olayim ki biz olalim ki dimi ? Söyle bady giydigim zaman sagimdan solumdan yaglarimin fiskirmasini kolumun kalin durmasini istemiyorum artik giydigim herseyin ustume bedenime yakismasini istiyorum cukk diye otursun istiyorum...Magazaya gitttigim zaman 36 -38 bedeni denemeden almak istiyorum kalan omrumu pismanlikla gecirmek yerine iyiki ile gecirmek istiyorum iyiki...
N naz5403 sende artik bunu dusun olur mu ? Eltini dusun pismanligini dusun zayifladiginda aaa ne guzel olmussun diyenleri dusun olur mu? yiyelim herseyden yiyelim ama az yiyelim vede yakalimnyedigimizi hareketten zarar gelmez inan bana)

Aynen öyle canım inşallah başaracağız

Kızlar aranızda kilo verenler bize öncesi ve sonrası fotolarınızı koysanız olurmu bizde daha çok gaza gelsek ve azim etsek çoğunuzun maşallahı var ???
Beni yanlış anlamayın lütfen

Hislerime tercüman olmuşsun. Bende artık kimseye özenmek istemiyorum.
Artık herkes kilo konusunda daha dikkatli sanırsam. Ofiste iki kişiyiz kilolu olan
Diğerleri en fazla 40 beden , çoğunluk 38 beden, az bir kısmı 36 beden , her giydikleri yakışıyor.

Başaracağız canım hepberaber başaracağız daha çok özverili olacağız sadece başaracağız demekle olmuyo bak kaç aydır yerimizde sayıyoruz daha az yiyip daha çok hareket ederek başaracağız bu işi canım

kilzar az once 4 fast mil yaptim bayagi ter attim sukur bi yandan yesil cay icesim var bi yandan yok ....Sizlerde durumlar nasil hareket var mi?
4 fast mile suoer canim ilerlettin iyice.. ama beni terletmiyor yaoinca 5 yapiyorum o biraz terletiyor ama stepte bildigin her yerden ter akiyor
Ben uyumuşum öğleden sonra ama akşam spor var
cok sağol canım evet yeni belli oldu koluna sinir nakli yapılacak .
Oyy Rabbim kolaylık versin canım bana hatta bize tarih bildir kuzum hatta bir gün öncesinden dersen müsait olanlar dua ederiz.. çocuklara kıyamıyorum hepsi melek
Olmaz olurmu yarım saat yürüyüş yaptım geldim ve birazdan 15dkk Leslie mide yapıcam
Şimdi limonlu yeşil çayımı içiyorum canım
Suppersin

Sende basaracaksin canım azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz

Arkadaşlar merhaba tablomuz herzamanki gibi 1.sayfadadır

Bu haftanın;

Birincisi – 1.3 kg ile selin_01 arkadaşımız

İkincisi -1.0 kg ile Mislisse arkadaşımız

Üçüncüsü -0.8 kg ile @kecigibi arkadaşlarımız olup onları canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Bu hafta artı gören arkadaşlarımızın da morallerini bozmamasını rica eder,her günün yeni bir başlangıç olduğunu ve dünün dünde kaldığını,bugün pes edenin yarın yine dert yanmaya başlayacağını bu yüzden PES ETME kelimesinin bizim lügatımızda olmadığını bir kez daha hatırlatmak isterim….:)

İstediğimizi yersek istediğimizi giyemeyiz ve biz değerliyiz sözünden hareketle ;

Herkese sağlıklı ,mutlu, huzurlu, booool hareketli az kalorili bir hafta dilerim...

NOT:Listem silindiği için yeni liste yapmak zorunda kaldım 1 saatim gitti inanın bilgileri aktarırken

Tsk ederim cnm...bende sizi tebrik ederim...ellerine saglik cnm..

Ellerine sağlık canımcım

Ellerine sağlık canım
Hadi canım haftaya 1. Ve2.biz olalım hızımızı artıralım artık demi kızlar??

Ellerine emeğine sağlık canım.

Kilo veren arkadaşları canı Gönül'den tebrik ederim. Alan arkadaşlar da kaldıkları yerden devam edecekler eminim.

Menümü vereyim kızlar
Uyanınca ev yapımı elma sirkeli ılık su
Kahvaltı
1yumurta
3-4dilim sucuk
6zeytin
2dilim peynir
Domates biber
1dilim ekmek
Çay

Ara
1yeşil elma
Küçük parça fındıklı cezerye

Öğlen
1tabak kıymalı pırasa
Yoğurt

Ara
Limonlu yeşil çay
Sade kahve
Bir kare bitter

Akşam
1kepçe mercimek çorbası
3köfte büyüklüğünde haşlanmış et ve suyu
Salata

Çay
Keçiboynuzu

Spor yarım saat tempolu yürüyüş
15dkk Leslie
Bol su

Bu arada tebrik etmeyi unutmuşum kızlar kilo veren bütün arkadaşları tebrik ediyorum yerinde sayan ve + olanlar bizde haftaya başaralım hadi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…