2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

anladim canim afiyet olsun degisiklik iyidir iyi yapmissiniz canim sudan dolayi ev cok hasar gordumu peki?

Selam kızlar okuldan geldim. Yine nobet yine yorgunluk. Uzerine 12 mart ve 23 nisan hazirliklari... mukemmeliyetci olmak cokk zorluyir bazen.... henüz yemek yemedim gibi bir şey 3 lokma yedim sadece :) Oğlum uyursa yiyecem inşallah

Selam kızlarrrr...
Mislisse canım kabuklu halde satılıyor. kavrulmamı. direk çiğ şekli. kabuğunu kırıyorum, üzerinde duran zarımsız yeri çıkıyo zaten öyle yiyorum. yani hazır tuzlanmışlardan değil.

menü:
sabah: 1 salatalık, 3 parmak kaşar, 5-6 zeytin, 1 bardak süt, 2 yumurtadan omlet bol oul biber, isot, karabiberli, 2 dilim çavdar ekmeği, 1 tanesine yağ sürdüm, 1 tutam maydanoz
ara: yeşil elma, yeşil çay
öğlen: 5 çorba kaşığı sade bulgur pilavi, bol pul biber, isot, karabierli haşlama tavuk, azıcık karnabahar
ara: sade kahve içerim, yanına diet biskuvi alırım
akşam: dışarıda salata yiyeceğim somonlu.
bugün spor yok hanımlar.

yaa bu kilo derdinin yanında birde bir aday bulsam kendime keşke

Sağol zümreciğim.

Selam kızlar okuldan geldim. Yine nobet yine yorgunluk. Uzerine 12 mart ve 23 nisan hazirliklari... mukemmeliyetci olmak cokk zorluyir bazen.... henüz yemek yemedim gibi bir şey 3 lokma yedim sadece :) Oğlum uyursa yiyecem inşallah
Canım Allah kolaylık versin..çok zor valla öğretmenlik.sınıfla ayrı uğraş kutlamaydı törendi.üstüne de nöbet.bitiriyor bizi.ama yine de yoğunluk iyidir can sıkıntısından hem ikinci dönem çabuk geçiyor

Accik yap bebisim hic bise olmaz sonucta hepsi faydali seyler..sadece ekmek olayi onemli ondada kepekli koy ekmegi olursa yemede yaninda yat ...

Maşallah canım.dolu dolu bir menü.yiyerek zayıflama diye buna denir

Aynen canım ama seviyirum mesleğimi çok şükür zaten eminim sende öylesin dır sevmeyince bu meslek yapılmaz...

allah kolaylik versin canim ogretmenlik en sabir gerektiren ve en kutsal meslek

anladim canim senin menunde cok goruyorm cunku sorayim dedim allah kalbine gore versin canim insallah hayalinin erkegini bulursun

Yok sukur hic bisey ..parkeler siser dedik ama yok sismedi ...ama oyle bir temizlik oldu ki 6 ay temizlik yapmam artik :))))
iyi bari 6 ay tatildesin

sagol canım sinir ameliyatı

cok sağol canım evet sehir dışı

kilzar az once 4 fast mil yaptim bayagi ter attim sukur bi yandan yesil cay icesim var bi yandan yok ....Sizlerde durumlar nasil hareket var mi?
Olmaz olurmu yarım saat yürüyüş yaptım geldim ve birazdan 15dkk Leslie mide yapıcam
Şimdi limonlu yeşil çayımı içiyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…