gunaydin canim ....Günaydın kaptan
gunaydin canim..Günaydın kızlar
anladim canim afiyet olsunGunaydin ...@mislisse cnm domatesli melemen soyle sadece 1 domates 1 yumurta koydugum icin oyle dedim...normalde sogan biber salca baharatlar maydonoz koyuyordum o zamanda 1 tane ekmek ye yaniiii bandira bandira acili aciliiii ..offf uyuyan devi uyandirma bebisimm:))
Onun disinda ev degisikligi soyle gecen yaz biz evin ustune cati kati ev yaptirdik..ama hic esya koymamistik..simdi evi su basmisti ya bizde dedikki asagidaki oturma odasini kullanmadigimiz ne varsa yemek masasi sandalye o tarz seyleri yukariya tasiyalim..onla ugrasildi ...bi misafir gelirse yukari ciksin diye..cocuklar yuzunden her zaman duzen sagliyamiyorum..oyle olursa rahat ederim diye cnm..
Sağol zümreciğim.Çok sağlıklı harika menü canımcımmm
Oh inş daha da iyi olursun canım.. menün çok güzel bence şifa olsun zümrem
Buradayım canım bugün yoğundu ama daimi müdavimimspora başlaman harika canım 70 ler sana gelmiyorsa sende daha hızlı yürüyorsun harikasın
Afiyet olsun canım akşam salata da olsa süper olurmuş metabolizma açısından.. her gün tartilma konusunda ise canım 2 kaşık pilavdan old hiç zannetmiyorum ama spora başladığın için geçici bir artıya çıkabilir bacaklar sisebilir.. bunu da sporla beraber bitki çayı da içerek asarsin tartı da vazgeçecek merak etme arkadaşım
Canım Allah kolaylık versin..çok zor valla öğretmenlik.sınıfla ayrı uğraş kutlamaydı törendi.üstüne de nöbet.bitiriyor bizi.ama yine de yoğunluk iyidir can sıkıntısındanSelam kızlar okuldan geldim. Yine nobet yine yorgunluk. Uzerine 12 mart ve 23 nisan hazirliklari... mukemmeliyetci olmak cokk zorluyir bazen.... henüz yemek yemedim gibi bir şey 3 lokma yedim sadece :) Oğlum uyursa yiyecem inşallah
Accik yap bebisim hic bise olmaz sonucta hepsi faydali seyler..sadece ekmek olayi onemli ondada kepekli koy ekmegi olursa yemede yaninda yat ...
Maşallah canım.dolu dolu bir menü.yiyerek zayıflama diye buna denirKızlar misafirlikteydik oğlanı yeni uyuttum o yüzden menü gecikti.
Limonlu su
Goji çayı
3 bitki çayı
Kahvaltı
Yarım hamburger ekmeğine tost
Yarım Çavdar ekmeğine tost
Yarım çay bardak yarım yağlı kefir
Atıştırma
Yarım elma
Öğlen yemeği
Yarım elma
yarım armut
yarım muz (meyve tabağı tarçınlı zencefilli zerdeçallı)
Atıştırma
Çeyrek simit
Akşam yemeği
Yarım kase sebzeli kırmızı mercimek çorbası
3 kaşık kaşarlı mantarlı tavuk sote
3 kaşık pirinç pilavı
Yarım bardak yarım yağlı kefir
6 sebzeli yeşil salata
Atıştırma
Şekersiz çay
2 bisküvi
1 avuç içi çekirdek (misafirlikteydik)
Türk kahvesi
Su 1,5 litre
Yok sukur hic bisey ..parkeler siser dedik ama yok sismedi ...ama oyle bir temizlik oldu ki 6 ay temizlik yapmam artik :))))anladim canim afiyet olsundegisiklik iyidir iyi yapmissiniz canim sudan dolayi ev cok hasar gordumu peki?
Aynen canım ama seviyirum mesleğimi çok şükürCanım Allah kolaylık versin..çok zor valla öğretmenlik.sınıfla ayrı uğraş kutlamaydı törendi.üstüne de nöbet.bitiriyor bizi.ama yine de yoğunluk iyidir can sıkıntısındanhem ikinci dönem çabuk geçiyor
kiz allah seni ne diyimbuarada gunaydinn canim..
Acıktım ben mıtfağa gidiyorumAccik yap bebisim hic bise olmaz sonucta hepsi faydali seyler..sadece ekmek olayi onemli ondada kepekli koy ekmegi olursa yemede yaninda yat ...
Maşallah canım.dolu dolu bir menü.yiyerek zayıflama diye buna denir
allah kolaylik versin canim ogretmenlik en sabir gerektiren ve en kutsal meslekSelam kızlar okuldan geldim. Yine nobet yine yorgunluk. Uzerine 12 mart ve 23 nisan hazirliklari... mukemmeliyetci olmak cokk zorluyir bazen.... henüz yemek yemedim gibi bir şey 3 lokma yedim sadece :) Oğlum uyursa yiyecem inşallah
anladim canim senin menunde cok goruyorm cunku sorayim dedimSelam kızlarrrr...
Mislisse canım kabuklu halde satılıyor. kavrulmamı. direk çiğ şekli. kabuğunu kırıyorum, üzerinde duran zarımsız yeri çıkıyo zaten öyle yiyorum. yani hazır tuzlanmışlardan değil.
menü:
sabah: 1 salatalık, 3 parmak kaşar, 5-6 zeytin, 1 bardak süt, 2 yumurtadan omlet bol oul biber, isot, karabiberli, 2 dilim çavdar ekmeği, 1 tanesine yağ sürdüm, 1 tutam maydanoz
ara: yeşil elma, yeşil çay
öğlen: 5 çorba kaşığı sade bulgur pilavi, bol pul biber, isot, karabierli haşlama tavuk, azıcık karnabahar
ara: sade kahve içerim, yanına diet biskuvi alırım
akşam: dışarıda salata yiyeceğim somonlu.
bugün spor yok hanımlar.
yaa bu kilo derdinin yanında birde bir aday bulsam kendime keşke
iyi bari 6 ay tatildesinYok sukur hic bisey ..parkeler siser dedik ama yok sismedi ...ama oyle bir temizlik oldu ki 6 ay temizlik yapmam artik :))))
sagol canım sinir ameliyatıHadi hayırlısı olsun inşallah. Habersiz bırakma olurmu. Metoya da maşallah ya bişey demicem
Canım çok çok geçmiş olsun. Ne ameliyatı bu?
Maşallah sana ölürdüm ben bu menüyle
Canım benim kilo 55,5 ama çok kilo vermiş olarak ilk üç listesine alma beni. Çünkü bir haftada 2 kilo vermedim. Baskül sağolsun demekki hep fazla yazdım ben
Basen var az ama o kendimi bildim bileli var gitmez o. Göbüş de çok az kaldı karın hareketleri yeterli olur sanırım. Akşam eşimle konuştum yeter aslında dedi ama sen bilirsin istiyorsan biraz daha ver dedi. Kararsız kaldım. En iyisi bakalım bu hafta kaç olucam. Ona göre hareket edeyim diyorum.
cok sağol canımY yagmur7968 arkadaşım ben kaçırdım mi ameliyat yeni mi belli oldu.. kolu ile alakalı bir ameliyat mi, şimdiden Rabbim kolaylık ve şifa versin bizi de haberdar et olur mu
cok sağol canım evet sehir dışıcanim en iyisini sen bilirsin
menun de sporunda cok guzel masallah bu yedigin yer fistigi taze mi kavrulmus mu nasil tuketiyosun ?
sen verirsin canm eminim guceniyoruz sana en zor olani basarmissn zaten bundan sonrasi corap sokugu gibi gelir canim
afiyt olsun cnm guzel menu yalnz su miktarinve spor belirtilmemis ?
insallah canim hakkinda hersryin hayirlisi ...
amin insallah hep birlikte
bugnku normaldi acikcasi ama 2 yk pilavdan da bise olmamali ya ;(
yok canim degil anlamadim ki ben de ;(
o zman haftalik tartilmk en dogrusu
gunluk tartilmak yaramadi bana ;(
cok iyi cnm bence 2.haftada 2 mile basla olur mu basla ki yansin yaglar 1 hafta hem 1 mil icin hemde isinmak icin yeterli bence
afiyet olsun cnm guzel menu pat.kzrmasi cok degildi sanirim dimi?
cok guzel menu cnm afiyet olsuniyi hissetmene sevindim sen iyi ol hepimiz iyi olalim ins.
kiz melemen zaten domatesli omuyo mu ? neyse menemeni 1 dlmle tamamlayabilmen iyi bi basari tebrik ederim guzel menu sporun da superbuarada evde degsiklik yaptim diyodun boya badana mi yoksa mobilya falan mi ?
tmm cnm sorun degil nereye yaticak sehir disimi? cok gecmis olsun yine acil sifalar dilerim.
Geçmiş olsun canım şimdiden canım Allah acil şifalar versincok sağol canımevet yeni belli oldu koluna sinir nakli yapılacak .
rabbim sifa versin insallh canim korktuguna ugratmasin kimseyi ins. dualarimiz seninle hangi gun olucak ?cok sağol canımevet yeni belli oldu koluna sinir nakli yapılacak .
Olmaz olurmu yarım saat yürüyüş yaptım geldim ve birazdan 15dkk Leslie mide yapıcamkilzar az once 4 fast mil yaptim bayagi ter attim sukur bi yandan yesil cay icesim var bi yandan yok ....Sizlerde durumlar nasil hareket var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?