2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Günaydın kızlar ,

dün ki menümü paylaşıp , birikenleri okumaya başlayacağım :)

Sabah: Pırasa mücveri ( fırında)
Öğle: Ton balıklı salata, 1 dlm ekmekçerez,
Ara: 1 çay bardağı çerez, elma
Akşam: lahana yemeği, salata, 1 dlm ekmek

Bugün biraz daha çok yürüdüm :) 45 dk kadar

Öyle yapmaya çalışıyorum bu hafta.
Servise ileriki durakalrdan biniyorum.

Bugün sabah geç kalktım, o yüzdeen yürümedim. Akşam çok yorgun olmazsam servisten erken ineceğim, tabi birde yağmur yağmazsa.

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
Hepimiz yaza hafifflemiş gireceğiz inşallah.

Eline sağlık canım,

Gunaydin kizlar...hayirli cumalar..
gunaydin canim

Hayırlı cumalar canım. Cuma konusunda özürlüyüm biraz
hayirli cumalar canm

Herkese günaydın.cumamız mübarek olsun...
Daha iyiyim kızlar.şimdi Leslie 5 mil zamanııı
supersin masallah canim camasirimi serim kiz uyanmadn bende yapayim

supersin canim

Öyle yapmaya çalışıyorum bu hafta.
Servise ileriki durakalrdan biniyorum.

Bugün sabah geç kalktım, o yüzdeen yürümedim. Akşam çok yorgun olmazsam servisten erken ineceğim, tabi birde yağmur yağmazsa.
supersin canm emin ol faydasini goruceksin

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
Hepimiz yaza hafifflemiş gireceğiz inşallah.
insallah....

Eline sağlık canım,
tesekkur ederim canm

Benden de 1 yil icinde 2 bidon yag gitti 1.5 bidonu bel gobekten gitti Valla canım ben zayıfladım ama o kadar terliyorum ki. ama bi arkadaş var 87 kilo kadın hatta triko giyiyor spor yaparken tık yok kadında hareketleri de yapıyor aslında. biraz sicakladim sadece diyor ben o arada terden can veriyorum düşün
Bence harika olmuş canım afiyet olsun bu arada tartiliyor musun
tevafuk55 sen stepi salonda yapiyosun dimi ?
Evet canım salı perşembe ve cuma salonda. Başka gün yaptığımda kendim yapıyorum hareketleri ezberledim artık.
Herkese günaydın.cumamız mübarek olsun...
Daha iyiyim kızlar.şimdi Leslie 5 mil zamanııı
Ooo hemen sahalara dönmüş zümrem sana da bu yakışır
Valla süper menü hareket de artmış eksilerin bol olsun canım.

masallah bende 4 bidon fazlalik var malesef 2.5 bidonu gitti ....demek sadece sicakladim diyor problem var bence sen terden öluyokan yani evde bende yapmak isterim ama step tahtasi mi almam lazim ? buarada biraktim hergun tartilmiyorum ;(

masallah bende 4 bidon fazlalik var malesef 2.5 bidonu gitti ....demek sadece sicakladim diyor problem var bence sen terden öluyokan yani evde bende yapmak isterim ama step tahtasi mi almam lazim ? buarada biraktim hergun tartilmiyorum ;(
Canım step tahtasında daha etkili tabi ama benimde yok evde yaparken adım şeklinde yapıyorum step tahtasına çıkılacak yerlerde mesela öne adım atıyorum:) zaten ben evde o kadar efor sarfetmiyorum tahtadan dolayı sanırım..

Canım sağol zümreciğim.bugün kendimi çok daha iyi hissettim.hemen sporumu yapayım dedim.ama 4 mil tamamladım.55 dk.okula geç kalmayayım diye spordan sonra duş fln zaman alıyor.
Biraz şiş hissediyorum kendimi.birazcı m artıda olabilirim.ama sağlım daha önemli tabii diyip kendimi avutuyorum artık

Kızlar dün okuduklarımdan bişeyler paylaşayım..
Çok çabuk terleyen kişiler daha kolay kilo veriyorlarmış..(katılıyorum bn hemen terlerim..)
ayrıca içilmesi gereken günlük su miktarı kiloyla orantılıymış.formül şu "kilo×32gr"
Mesela ben 65 kiloyum.içmem gerek su miktarı 65×32gr=2,080ml.bu en az içilmesi gereken miktar.günlük aktivite durumu spor yaşanılan yerin sıcaklığına göre mutlaka arttırılmalıymış..
Benden söylemesi

Menümü yazayım
Sabah uyanınca ev yapımı elma sirkeli ılık su
Kahvaltı
Sucuklu yumurta
2dilim peynir
5zeytin
Domates biber
1dilim kızarmış ekmek
Çay

Ara
1avuç leblebi ve üzüm karışımı

Öğlen
Yarım muz
1yeşıl elma
1portakal
Tarçın

Ara
Limonlu yeşil çay

Akşam
Haşlama et
1tabak brokoli yemeği
Salata

Çay
Keçiboynuzu

Spor:15dkk Leslie yapıldı bol su içildi
Hafif bedenim kırık sanırım üşüttüm kızlar bi soğuk algınlığı hapı içtim ve yatıyorum....

Afiyet olsun canım..menüm güzel.aman dikkat et kırgınlık gribe dönüşüyor.bnmde öyleydi.pazar kırgındım pztsi grip oldum..geçmiç olur inşallah

Menüm şöyle
Kahvaltı 7.30
1 haş yum kapama.1 yer elması çeyrek havuç.2 kk pyn.10 zeytin.1 dilim port.1 küp helva

Öğle 12.30
1 kase kereviz sal.3 yk kıymalı bezelye.

Akşam 18.45
1 kase işkembe çorb.1 dilim tepside içli köfte.1 brdk kefir

1 avuç kuruyemiş.1 kuru erik.2 hanımeller bisküvi (bitti nihayet).çay

Su 2lt.
Spor 55 dk leslie 4 mil (5.mili yapamadım)

Menün çok güzel canım afiyet olsun sanada...
Sporda yapılmış ooohhh daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…