Maşallah başladı yineHerkese günaydın.cumamız mübarek olsun...
Daha iyiyim kızlar.şimdi Leslie 5 mil zamanııı
olsun bugun birazdaha artirirsin ise giderken yada gelirken yurume firsatin oluyor mu oyle degerlendirsen
aynen oyle yapicaz insallah inanalim ve azmedelim
aramizda 15 kg var sanirim dimi dusun yani senden daha yagliyim 5 kg luluk 3 teneke yag iyýy ...soylerken bile midem bulandi ..ben terlemiyim de kimler terlesin gııı heesenin kgna indigim zamn bana da fayda etmicek belki ....bende ayni senin gibiyim kan ter icinde kaliyorum bugun yine yapicam insallh...
rica ederim canim
rica ederim canim
evvvettrica ederim buarada...
rica ederim cnm ....
supersin canim masallh boyle devam lutfen
aynen
menun cok iyi afiyet sifa olsun nasilsin iyimisn?
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm gunduz nerdeyse bise yememissin gihi
baslarsin baslarsin
afiyet olsun canm guzel menu
rica ederim canim
menun ve sporun harika
gunaydin cnm
gunaydin canm ...
Sende basaracaksin canım azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz
Başaracağız canım hepberaber başaracağız daha çok özverili olacağız sadece başaracağız demekle olmuyo bak kaç aydır yerimizde sayıyoruz daha az yiyip daha çok hareket ederek başaracağız bu işi canım
Arkadaşlar merhaba tablomuz herzamanki gibi 1.sayfadadır
Bu haftanın;
Birincisi – 1.3 kg ile @selin_01 arkadaşımız
İkincisi -1.0 kg ileMislisse arkadaşımız
Üçüncüsü -0.8 kg ile @kecigibi arkadaşlarımızolup onları canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Bu hafta artı gören arkadaşlarımızın da morallerini bozmamasını rica eder,her günün yeni bir başlangıç olduğunu ve dünün dünde kaldığını,bugün pes edenin yarın yine dert yanmaya başlayacağını bu yüzden PES ETME kelimesinin bizim lügatımızda olmadığını bir kez daha hatırlatmak isterim….:)
İstediğimizi yersek istediğimizi giyemeyiz ve biz değerliyiz sözünden hareketle ;
Herkese sağlıklı ,mutlu, huzurlu, booool hareketli az kalorili bir hafta dilerim...
NOT:Listem silindiği için yeni liste yapmak zorunda kaldım 1 saatim gitti inanın bilgileri aktarırken
Arkadaşlar merhaba tablomuz herzamanki gibi 1.sayfadadır
Bu haftanın;
Birincisi – 1.3 kg ile @selin_01 arkadaşımız
İkincisi -1.0 kg ileMislisse arkadaşımız
Üçüncüsü -0.8 kg ile @kecigibi arkadaşlarımızolup onları canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Bu hafta artı gören arkadaşlarımızın da morallerini bozmamasını rica eder,her günün yeni bir başlangıç olduğunu ve dünün dünde kaldığını,bugün pes edenin yarın yine dert yanmaya başlayacağını bu yüzden PES ETME kelimesinin bizim lügatımızda olmadığını bir kez daha hatırlatmak isterim….:)
İstediğimizi yersek istediğimizi giyemeyiz ve biz değerliyiz sözünden hareketle ;
Herkese sağlıklı ,mutlu, huzurlu, booool hareketli az kalorili bir hafta dilerim...
NOT:Listem silindiği için yeni liste yapmak zorunda kaldım 1 saatim gitti inanın bilgileri aktarırken
gunaydin canimGunaydin kizlar...hayirli cumalar..
hayirli cumalar canmHayırlı cumalar canım. Cuma konusunda özürlüyüm biraz
supersin masallah canim camasirimi serim kiz uyanmadn bende yapayimHerkese günaydın.cumamız mübarek olsun...
supersin canimGünaydın kızlar ,
dün ki menümü paylaşıp , birikenleri okumaya başlayacağım :)
Sabah: Pırasa mücveri ( fırında)
Öğle: Ton balıklı salata, 1 dlm ekmekçerez,
Ara: 1 çay bardağı çerez, elma
Akşam: lahana yemeği, salata, 1 dlm ekmek
Bugün biraz daha çok yürüdüm :) 45 dk kadar
supersin canm emin ol faydasini goruceksinÖyle yapmaya çalışıyorum bu hafta.
Servise ileriki durakalrdan biniyorum.
Bugün sabah geç kalktım, o yüzdeen yürümedim. Akşam çok yorgun olmazsam servisten erken ineceğim, tabi birde yağmur yağmazsa.
insallah....Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
Hepimiz yaza hafifflemiş gireceğiz inşallah.
tesekkur ederim canmEline sağlık canım,
Benden de 1 yil icinde 2 bidon yag gitti 1.5 bidonu bel gobekten gittiaramizda 15 kg var sanirim dimi dusun yani senden daha yagliyim 5 kg luluk 3 teneke yag iyýy ...soylerken bile midem bulandi ..ben terlemiyim de kimler terlesin gııı heesenin kgna indigim zamn bana da fayda etmicek belki ....bende ayni senin gibiyim kan ter icinde kaliyorum bugun yine yapicam insallh...
rica ederim canim
rica ederim canim
evvvettrica ederim buarada...
rica ederim cnm ....
supersin canim masallh boyle devam lutfen
aynen
menun cok iyi afiyet sifa olsun nasilsin iyimisn?
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm gunduz nerdeyse bise yememissin gihi
baslarsin baslarsin
afiyet olsun canm guzel menu
rica ederim canim
menun ve sporun harika
gunaydin cnm
gunaydin canm ...
Bence harika olmuş canım afiyet olsunkizlar dunku menum
sabah 11 yine 2 tb ekmk kasarli tost zeytin (sabhlari ancak 4-5 tane yiyebiliyorum )cay
ara 15 2 kk kaysi 2 ceviz yesilcay
aksam 18 kahvaltilik tarzi istedi esim.
2 catal sucuklu yumurta kk peynir zeytin cay dom.ezmesi 2 dlm tb ekmk
su 2 lt
spor 50 dk lesli 4 fast mil
Evet canım salı perşembe ve cuma salonda. Başka gün yaptığımda kendim yapıyorum hareketleri ezberledim artık.tevafuk55 sen stepi salonda yapiyosun dimi ?
Ooo hemen sahalara dönmüş zümrem sana da bu yakışırHerkese günaydın.cumamız mübarek olsun...
Valla süper menü hareket de artmış eksilerin bol olsun canım.Günaydın kızlar ,
dün ki menümü paylaşıp , birikenleri okumaya başlayacağım :)
Sabah: Pırasa mücveri ( fırında)
Öğle: Ton balıklı salata, 1 dlm ekmekçerez,
Ara: 1 çay bardağı çerez, elma
Akşam: lahana yemeği, salata, 1 dlm ekmek
Bugün biraz daha çok yürüdüm :) 45 dk kadar
masallah bende 4 bidon fazlalik var malesef 2.5 bidonu gitti ....demek sadece sicakladim diyor problem var bence sen terden öluyokan yaniBenden de 1 yil icinde 2 bidon yag gitti 1.5 bidonu bel gobekten gittiValla canım ben zayıfladım ama o kadar terliyorum ki. ama bi arkadaş var 87 kilo kadın hatta triko giyiyor spor yaparken tık yok kadında hareketleri de yapıyor aslında. biraz sicakladim sadece diyor ben o arada terden can veriyorum düşün
Bence harika olmuş canım afiyet olsunbu arada tartiliyor musun
Evet canım salı perşembe ve cuma salonda. Başka gün yaptığımda kendim yapıyorum hareketleri ezberledim artık.
Ooo hemen sahalara dönmüş zümrem sana da bu yakışır
Valla süper menü hareket de artmış eksilerin bol olsun canım.
Canım step tahtasında daha etkili tabi ama benimde yok evde yaparken adım şeklinde yapıyorum step tahtasına çıkılacak yerlerde mesela öne adım atıyorum:) zaten ben evde o kadar efor sarfetmiyorum tahtadan dolayı sanırım..masallah bende 4 bidon fazlalik var malesef 2.5 bidonu gitti ....demek sadece sicakladim diyor problem var bence sen terden öluyokan yanievde bende yapmak isterim ama step tahtasi mi almam lazim ? buarada biraktim hergun tartilmiyorum ;(
Canım sağol zümreciğim.bugün kendimi çok daha iyi hissettim.hemen sporumu yapayım dedim.ama 4 mil tamamladım.55 dk.okula geç kalmayayım diyeBenden de 1 yil icinde 2 bidon yag gitti 1.5 bidonu bel gobekten gittiValla canım ben zayıfladım ama o kadar terliyorum ki. ama bi arkadaş var 87 kilo kadın hatta triko giyiyor spor yaparken tık yok kadında hareketleri de yapıyor aslında. biraz sicakladim sadece diyor ben o arada terden can veriyorum düşün
Bence harika olmuş canım afiyet olsunbu arada tartiliyor musun
Evet canım salı perşembe ve cuma salonda. Başka gün yaptığımda kendim yapıyorum hareketleri ezberledim artık.
Ooo hemen sahalara dönmüş zümrem sana da bu yakışır
Valla süper menü hareket de artmış eksilerin bol olsun canım.
Afiyet olsun canım..menüm güzel.aman dikkat et kırgınlık gribe dönüşüyor.bnmde öyleydi.pazar kırgındım pztsi grip oldum..geçmiç olur inşallahMenümü yazayım
Sabah uyanınca ev yapımı elma sirkeli ılık su
Kahvaltı
Sucuklu yumurta
2dilim peynir
5zeytin
Domates biber
1dilim kızarmış ekmek
Çay
Ara
1avuç leblebi ve üzüm karışımı
Öğlen
Yarım muz
1yeşıl elma
1portakal
Tarçın
Ara
Limonlu yeşil çay
Akşam
Haşlama et
1tabak brokoli yemeği
Salata
Çay
Keçiboynuzu
Spor:15dkk Leslie yapıldı bol su içildi
Hafif bedenim kırık sanırım üşüttüm kızlar bi soğuk algınlığı hapı içtim ve yatıyorum....
Sağol canım inşallah olmam ya tam adapte olmuşkenAfiyet olsun canım..menüm güzel.aman dikkat et kırgınlık gribe dönüşüyor.bnmde öyleydi.pazar kırgındım pztsi grip oldum..geçmiç olur inşallah
Menün çok güzel canım afiyet olsun sanada...Menüm şöyle
Kahvaltı 7.30
1 haş yum kapama.1 yer elması çeyrek havuç.2 kk pyn.10 zeytin.1 dilim port.1 küp helva
Öğle 12.30
1 kase kereviz sal.3 yk kıymalı bezelye.
Akşam 18.45
1 kase işkembe çorb.1 dilim tepside içli köfte.1 brdk kefir
1 avuç kuruyemiş.1 kuru erik.2 hanımeller bisküvi (bitti nihayet).çay
Su 2lt.
Spor 55 dk leslie 4 mil (5.mili yapamadım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?