Çok sağlıklı harika menü canımcımmmMenümü paylaşayım hemen
Uyanınca ev yapımı elma sirkeli ılık su
Kahvaltı
Biraz patates kızartması
Çeyrek simit
5zeytin
2dilim peynir
Domates
Çay
Öğlen yemeği
1tabak kıymalı pırasa
1kase yoğurt
Çeyrek dilim ekmek
1portakal
Ara
Limonlu yeşil çay
Sade kahve
1kare çikolata
Akşam
1kase mercimek çorbası
2kaşık yoğunlu makarna
2kaşık kıymalı pırasa
Çay
Kuru incir
Spor Leslie 15dkk yapıldı
Bol su içildi
Oh inş daha da iyi olursun canım.. menün çok güzel bence şifa olsun zümremKızlar telefonumu evde unutmuşum.iş çıkışı alışveriş yaptım.şimdi aldım elime o yüzden yazamadım tüm gün
Menüm gelsin şimdi
Sabah 7.40
1 brdk ceviz-su kürü
Kahvaltı 8.15
1 yum sahanda.2 yer elması.çeyrek havuç.2 kk tulum pyn.
7zeytin.1 lokma börek oğluştan kalan.açık çay.1/2 portakal
Öğle 12.00
1 tbk ciğer sote.1 brdk kefir.bol yeşillik
Ara 15.00de 1 avuç kuruyemiş
(Ara öğün hastalığım geçince olmayacak)
Akşam 19.00
1 tbk yeşil mercimek yem.1 kase yoğurt.1 yk ciğer sote
1 hurma.1 hanımeller bisküvi
Çay
Okulda 3 fincan nane limon çayı
Su 2lt
Spor yok
Ama bgun daha iyi hissettim kendimi.pek oturmadım gün boyu.
Buradayım canım bugün yoğundu ama daimi müdavimimBu aradatevafuk55 bugün hiç yazdımı oda görünmüyor... canım nerelerdesin????
Afiyet olsun canım akşam salata da olsa süper olurmuş metabolizma açısından.. her gün tartilma konusunda ise canım 2 kaşık pilavdan old hiç zannetmiyorum ama spora başladığın için geçici bir artıya çıkabilir bacaklar sisebilir.. bunu da sporla beraber bitki çayı da içerek asarsin tartı da vazgeçecek merak etme arkadaşımkizlar bugunku menum
kahvalti 12
2 dlm tb ekmekten domatesli kasarli tost zeytin cay
ara 16 2 kk kaysi 2 ceviz yesil cay
aksam 19 yarim pors yogurtlu makarna 1 kase ezogelin
spor yok bugun yapamdim islerim vardi
su 1.5 lt
Hadi hayırlısı olsun inşallah. Habersiz bırakma olurmu. Metoya da maşallah ya bişey demicemCanım evet hep cıss oldu ama enterasan ki daha vermişim gramda olsa metebolizmam durmuştu sanki geçen hafta fazla yiyince hızlandı yine:)) canım dar gittim ayın 13ünde belli olucak ultrason günü aldım.
Canım çok çok geçmiş olsun. Ne ameliyatı bu?Haklısın canım çoo k abartılı oldu ama toparladım hemen.dra gittim ayın 13nde ultrason çekilecek belli olucak canım üfürüm masummu zararlımı.ben biraz izin isteyebilirmiuim canım haftaya oğlumun ameliya tı için yatıs yapıcaz temizliktı hazırlıktı giremem pek ara ara girmeye çalışırım yine.
Maşallah sana ölürdüm ben bu menüylekizlar bugunku menum
kahvalti 12
2 dlm tb ekmekten domatesli kasarli tost zeytin cay
ara 16 2 kk kaysi 2 ceviz yesil cay
aksam 19 yarim pors yogurtlu makarna 1 kase ezogelin
spor yok bugun yapamdim islerim vardi
su 1.5 lt
Canım benim kilo 55,5 ama çok kilo vermiş olarak ilk üç listesine alma beni. Çünkü bir haftada 2 kilo vermedim. Baskül sağolsun demekki hep fazla yazdım ben
Sen aynaya baktiginda eger hâlâ fazlaligin oldugu dusunuyorsan devam etmelisin bence..sporda yap ayni anda iki uc hafta icinde hedefine ulasmis olursun kesin canim
Günaydın kaptankizlar herkese gunaydin az kalorili bol hareketli bir gun olmasi dilegi ile
Maşallah valla.menü spor on numara
Menün gayet iyi canım ama kahvaltıyı çeşitlendir derim.en önemli öğün zira..
Spor su harika..pilav 1 kaşığı geçmesin canım.bn ekimden beri 1 kaşık bile yemedim pirinç pilavı.tadını unuttım nerdeyse..onun yerine bulg pil ye canım.ama çok iyi gidiyorsun.o artı 600 gr da ödem flndır.haftada 1 tartılıyoruz zaten her gün çıkma bnce de tartıya
Nazcım Süpersin spor yapmışsın yine
Sadece kahvaltıda patates kız.takıldım.onu hiç yeme bence..onun dışında et yoğurt meyve hepsinden tüketmişsin.afiyet olsun canımmm
olabilir bende yesil caydan olabilir mi diye dusunmustum hergun tartilmiycam bunu bi kez daha anladim.Çok sağlıklı harika menü canımcımmm
Oh inş daha da iyi olursun canım.. menün çok güzel bence şifa olsun zümrem
Buradayım canım bugün yoğundu ama daimi müdavimimspora başlaman harika canım 70 ler sana gelmiyorsa sende daha hızlı yürüyorsun harikasın
Afiyet olsun canım akşam salata da olsa süper olurmuş metabolizma açısından.. her gün tartilma konusunda ise canım 2 kaşık pilavdan old hiç zannetmiyorum ama spora başladığın için geçici bir artıya çıkabilir bacaklar sisebilir.. bunu da sporla beraber bitki çayı da içerek asarsin tartı da vazgeçecek merak etme arkadaşım
tmm canim onu ayarlarim benCanım benim kilo 55,5 ama çok kilo vermiş olarak ilk üç listesine alma beni. Çünkü bir haftada 2 kilo vermedim. Baskül sağolsun demekki hep fazla yazdım ben
menu cok iyi canim afiyet olsunKızlar misafirlikteydik oğlanı yeni uyuttum o yüzden menü gecikti.
Limonlu su
Goji çayı
3 bitki çayı
Kahvaltı
Yarım hamburger ekmeğine tost
Yarım Çavdar ekmeğine tost
Yarım çay bardak yarım yağlı kefir
Atıştırma
Yarım elma
Öğlen yemeği
Yarım elma
yarım armut
yarım muz (meyve tabağı tarçınlı zencefilli zerdeçallı)
Atıştırma
Çeyrek simit
Akşam yemeği
Yarım kase sebzeli kırmızı mercimek çorbası
3 kaşık kaşarlı mantarlı tavuk sote
3 kaşık pirinç pilavı
Yarım bardak yarım yağlı kefir
6 sebzeli yeşil salata
Atıştırma
Şekersiz çay
2 bisküvi
1 avuç içi çekirdek (misafirlikteydik)
Türk kahvesi
Su 1,5 litre
kiz allah seni ne diyimGünaydınnn mı desemmm tünaydııınnnn mı deseeemmmm
Mislisse kaptan 2 kaşık pilavdan bişey olmaaazzzz. Yemeyekde ölek mi yani
gunaydin nasilsin canim bugun?Günaydın canlar!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?