2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Selam fıstıklar
Okul sonrası ev yemek akşamda arkadaşa davetliydik hali ile giremedim
Menümü vereyim
Sabah 11.30: bir kıymalı pide çay

Ara: türk kahvesi 2 k kayısı

Akşam 20.30: 1 kase keşkek
1 dilim börek
İmam sarıgi pastanın yarısı

Ara bitki çayı
2.5 litre su

Buradayım canım menü verdim seninle aynı anda

Çok sağlıklı harika menü canımcımmm
Oh inş daha da iyi olursun canım.. menün çok güzel bence şifa olsun zümrem
Bu arada tevafuk55 bugün hiç yazdımı oda görünmüyor... canım nerelerdesin????
Buradayım canım bugün yoğundu ama daimi müdavimim spora başlaman harika canım 70 ler sana gelmiyorsa sende daha hızlı yürüyorsun harikasın
kizlar bugunku menum

kahvalti 12
2 dlm tb ekmekten domatesli kasarli tost zeytin cay

ara 16 2 kk kaysi 2 ceviz yesil cay

aksam 19 yarim pors yogurtlu makarna 1 kase ezogelin

spor yok bugun yapamdim islerim vardi
su 1.5 lt
Afiyet olsun canım akşam salata da olsa süper olurmuş metabolizma açısından.. her gün tartilma konusunda ise canım 2 kaşık pilavdan old hiç zannetmiyorum ama spora başladığın için geçici bir artıya çıkabilir bacaklar sisebilir.. bunu da sporla beraber bitki çayı da içerek asarsin tartı da vazgeçecek merak etme arkadaşım

Canım evet hep cıss oldu ama enterasan ki daha vermişim gramda olsa metebolizmam durmuştu sanki geçen hafta fazla yiyince hızlandı yine:)) canım dar gittim ayın 13ünde belli olucak ultrason günü aldım.
Hadi hayırlısı olsun inşallah. Habersiz bırakma olurmu. Metoya da maşallah ya bişey demicem
Canım çok çok geçmiş olsun. Ne ameliyatı bu?
kizlar bugunku menum

kahvalti 12
2 dlm tb ekmekten domatesli kasarli tost zeytin cay

ara 16 2 kk kaysi 2 ceviz yesil cay

aksam 19 yarim pors yogurtlu makarna 1 kase ezogelin

spor yok bugun yapamdim islerim vardi
su 1.5 lt
Maşallah sana ölürdüm ben bu menüyle
Canım benim kilo 55,5 ama çok kilo vermiş olarak ilk üç listesine alma beni. Çünkü bir haftada 2 kilo vermedim. Baskül sağolsun demekki hep fazla yazdım ben
Sen aynaya baktiginda eger hâlâ fazlaligin oldugu dusunuyorsan devam etmelisin bence..sporda yap ayni anda iki uc hafta icinde hedefine ulasmis olursun kesin canim

Basen var az ama o kendimi bildim bileli var gitmez o. Göbüş de çok az kaldı karın hareketleri yeterli olur sanırım. Akşam eşimle konuştum yeter aslında dedi ama sen bilirsin istiyorsan biraz daha ver dedi. Kararsız kaldım. En iyisi bakalım bu hafta kaç olucam. Ona göre hareket edeyim diyorum.

Kızlar misafirlikteydik oğlanı yeni uyuttum o yüzden menü gecikti.

Limonlu su
Goji çayı
3 bitki çayı

Kahvaltı
Yarım hamburger ekmeğine tost
Yarım Çavdar ekmeğine tost
Yarım çay bardak yarım yağlı kefir

Atıştırma
Yarım elma

Öğlen yemeği
Yarım elma
yarım armut
yarım muz (meyve tabağı tarçınlı zencefilli zerdeçallı)

Atıştırma
Çeyrek simit

Akşam yemeği
Yarım kase sebzeli kırmızı mercimek çorbası
3 kaşık kaşarlı mantarlı tavuk sote
3 kaşık pirinç pilavı
Yarım bardak yarım yağlı kefir
6 sebzeli yeşil salata

Atıştırma
Şekersiz çay
2 bisküvi
1 avuç içi çekirdek (misafirlikteydik)
Türk kahvesi

Su 1,5 litre

Önerini dinledim bugün kahvaltıya ekmek yerine fırında pırasa mücveri koydum :)

Gunaydin ...@mislisse cnm domatesli melemen soyle sadece 1 domates 1 yumurta koydugum icin oyle dedim...normalde sogan biber salca baharatlar maydonoz koyuyordum o zamanda 1 tane ekmek ye yaniiii bandira bandira acili aciliiii ..offf uyuyan devi uyandirma bebisimm:))
Onun disinda ev degisikligi soyle gecen yaz biz evin ustune cati kati ev yaptirdik..ama hic esya koymamistik..simdi evi su basmisti ya bizde dedikki asagidaki oturma odasini kullanmadigimiz ne varsa yemek masasi sandalye o tarz seyleri yukariya tasiyalim..onla ugrasildi ...bi misafir gelirse yukari ciksin diye..cocuklar yuzunden her zaman duzen sagliyamiyorum..oyle olursa rahat ederim diye cnm..

olabilir bende yesil caydan olabilir mi diye dusunmustum hergun tartilmiycam bunu bi kez daha anladim.

Canım benim kilo 55,5 ama çok kilo vermiş olarak ilk üç listesine alma beni. Çünkü bir haftada 2 kilo vermedim. Baskül sağolsun demekki hep fazla yazdım ben
tmm canim onu ayarlarim ben
menu cok iyi canim afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…