Bu enerji dolu mesajına bayıldım...Süpersin canım maşallah :)Günaydın fıstık hatunlar!!
Leslie 5 mile başlıyorum hemen
Sonra da yeşil çay...
Mutluluk dolu bol hareketli bir güne merhaba diyelimm
Allah rahmet eylesin canım..geride kalanlara ve sana rabbim şifa versin..Arkadaşlar maalesef kötü haber vermek zorundayım sizelere, çok sevgili, tonton ananem vefat etmiş. Ben bir kaç gün şehirdışına gidiyorum. Şimdiden dilekleriniz için allah razı olsun hepinizden. toprağı bol olsun minnoşumun. allah rahmetini esirgemesin. amin. hoşçakalın şimdilik.
canim allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah basin sagolsun iyi yolculuklae simdiden sana ;(Arkadaşlar maalesef kötü haber vermek zorundayım sizelere, çok sevgili, tonton ananem vefat etmiş. Ben bir kaç gün şehirdışına gidiyorum. Şimdiden dilekleriniz için allah razı olsun hepinizden. toprağı bol olsun minnoşumun. allah rahmetini esirgemesin. amin. hoşçakalın şimdilik.
supersin canm bende yapicam bugun insallah dun yapamadim ;(Kızlaaar 5 mil tamamdır.sular akıyor resmen alnımdan
Sağol canımm ilk başladığımda 65,5 muşum ben yaaaArkadaşlar merhaba tablomuz herzamanki gibi 1.sayfadadır
Bu haftanın;
Birincisi – 1.1 ile K kecigibi arkadaşımız
İkincisi ve Üçüncüsü -0.5 kg ile @naz5403ve @JoleYa arkadaşlarıımız olup onları canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Bu hafta artı gören arkadaşlarımızın da morallerini bozmamasını rica eder,her günün yeni bir başlangıç olduğunu ve dünün dünde kaldığını,bugün pes edenin yarın yine dert yanmaya başlayacağını bu yüzden PES ETME kelimesinin bizim lügatımızda olmadığını bir kez daha hatırlatmak isterim….:)
İstediğimizi yersek istediğimizi giyemeyiz sözünden hareketle ;
Herkese sağlıklı ,mutlu, huzurlu, booool hareketli az kalorili bir hafta dilerim.
NOT:Ayrıca Pamik arkadaşımız 58 kg ile bizimle başladığı yolculukta 55 kg olan hedefine ulaşmıştır.Darısı tüm isteyenlere :)
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Sizlerede sabır versin Rabbim inşallah. Hayırlı yolculuklar.Arkadaşlar maalesef kötü haber vermek zorundayım sizelere, çok sevgili, tonton ananem vefat etmiş. Ben bir kaç gün şehirdışına gidiyorum. Şimdiden dilekleriniz için allah razı olsun hepinizden. toprağı bol olsun minnoşumun. allah rahmetini esirgemesin. amin. hoşçakalın şimdilik.
canim sen bizimle basladiginda 58 degil miydin daha onceki topikten 64 kgdan 58 e dustugunu yazmistin oyle biliyordum ben yanlis mi hatirliyorum ;(Eki Görüntüle 1960467
Sağol canımm ilk başladığımda 65,5 muşum ben yaaa
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Sizlerede sabır versin Rabbim inşallah. Hayırlı yolculuklar.
bu mesaji grubu actigim ikinci yada ucuncu gun yazmissin sanirim dogru hatirlamisim toplamda 9 kg vermissin ama bizden once 6 kg vermissin bizimle basladiginda 58 missin yanlis yazmamisim yani dimi listeyeEvet çok kasmadım aslında bide oğlum emiyo 64 den 58 düştüm 5 daha versem tamamdır inşallah.
Sağol kaptan.yap mutlaka.sporun enerjisi hiç bitmiyor gün boyu sürüyorsupersin canm bende yapicam bugun insallah dun yapamadim ;(
Kız bebişi nerden çikardınNe diyo diyorum ben de Allah iyiliğini versin emi
Ayy dibine vurmasamda yarıladım ya ama senin kadar sizin kadar olamam maşallahınız var
Ayyy bende yiyemezdim. Şimdi bayılıyorum.
Banada banada banada
Biraz limon sık bak ne güzel oluyor:)))
Canımm kaçırdın sanırım. 55 de bıraktım ben yeter bu kadar. Geri kalanı sıkılaşarak vermeyi düşünüyorum. Ya aslında yedikten sonra pişman oluyorum gerek varmıydı diye ağzımın içi bal çanağı gibi oluyor sanki tuhaf oluyorum ama bugünkünde muz vardı ondan dayanamadım.
Aminnn inşallah cümlemizin hastalarımızda size de inşallah.
Bebiş geliyor olmasın
Haklısın canım yolun çok basında olduğumun farkındayım.size itiraf edersem ,belki biraz toparlanırım diye yazdım.Canım bendede olur arada bi ama toparlanmalıyız hemen bak yaz yaklaştı yinemi şişko olucaz yağlar görünmesin diye geniş geniş giyineceğiz, bak kilolar gidecek rahat rahat giyineceğiz öz güvenimiz tavan yapacak bol bol foto çekineceğiz hadi canım toparlan lütfen tamam güzel kilo verdin ama hala fazlalığın var tatlım kendine gel hadi yola devam
Pes etmek yok canım.heralde yol uzun olunca inişler ,çıkışlar olacak.bu ara 2 haftasonu şehir dışındaydık.haftaiçi de yemekli misafir ağırladım.cumayada misafirim var.düzenimin bozulmasında bununda rolü olabilir.canim inan hepimizde olyor bu durum insaniz sonucta hersey dort dortluk olmuyor bazen psikoljimiz etkileniyorbazen psikoljimz iyi olsa hormonlarimiz ye diyor ama ye ye nereye kadar hepsinin tadi ayni ve hepsini biliyoruz benim nacizane tavsiyem canin ne istiyosa ye ama tatmin oldugun zaman birak fazlasini yeme ve bol bol hareket et ... eger sıkıldıysan biraz ara ver 1 hafta sonra yine devam et ama pes etme...
gunaydin canim
kesinlikle)
Allah rahmet eylesin .mekanı cennet olsun canım.Arkadaşlar maalesef kötü haber vermek zorundayım sizelere, çok sevgili, tonton ananem vefat etmiş. Ben bir kaç gün şehirdışına gidiyorum. Şimdiden dilekleriniz için allah razı olsun hepinizden. toprağı bol olsun minnoşumun. allah rahmetini esirgemesin. amin. hoşçakalın şimdilik.
Spor konusunda çok haklısın.spor yapınca emeğimi düşünüp yiyemiyorum.bugün başlıcam ınş...Güzel menü.hanımellere bende dayanamam hiç.ama bugün yeşil çay takviyesi yaparaın bişey kalmaz.pes etmek olmaz bu kadar emek veriyoruz.spora başlarsan daha enerjik olursun bence.böylece duygusal yeme durumu da sona erer canım
Güzel bir menü olmuş.afiyet olsun.su da içtiysen daha da iyi canım
Arkadaşlar maalesef kötü haber vermek zorundayım sizelere, çok sevgili, tonton ananem vefat etmiş. Ben bir kaç gün şehirdışına gidiyorum. Şimdiden dilekleriniz için allah razı olsun hepinizden. toprağı bol olsun minnoşumun. allah rahmetini esirgemesin. amin. hoşçakalın şimdilik.
Kızlaaar 5 mil tamamdır.sular akıyor resmen alnımdan
canim sen bizimle basladiginda 58 degil miydin daha onceki topikten 64 kgdan 58 e dustugunu yazmistin oyle biliyordum ben yanlis mi hatirliyorum ;(
Sen doğrusun canım ben kendime yuh dedim ilk 65 mişim diyebu mesaji grubu actigim ikinci yada ucuncu gun yazmissin sanirim dogru hatirlamisim toplamda 9 kg vermissin ama bizden once 6 kg vermissin bizimle basladiginda 58 missin yanlis yazmamisim yani dimi listeye
Kız bebişi nerden çikardınbebiş yok canım.
Haklısın canım yolun çok basında olduğumun farkındayım.size itiraf edersem ,belki biraz toparlanırım diye yazdım.
Pes etmek yok canım.heralde yol uzun olunca inişler ,çıkışlar olacak.bu ara 2 haftasonu şehir dışındaydık.haftaiçi de yemekli misafir ağırladım.cumayada misafirim var.düzenimin bozulmasında bununda rolü olabilir.
Allah rahmet eylesin .mekanı cennet olsun canım.
Canım sen normalde çok iradeli birisin böyle inişler çıkışlar çok normal.. bana da oluyor bazen o zaman hemen kilo veren kişilerin fotolarına bakıyorum öykülerini okuyorum beni çok motive ediyor. Moral bozma canım silkinmeye bakYa kızlar benim motivasyonum çok düştü.toparlanamıyorum.spor çok nadir yapıyorum.iradem çok zayıfladı.sanki yolun başında yoruldum.2 haftadır böyle.. 65 gün hiç tatlı yemeyen,gece meyve bile ağzına sürmeyen,her gece 3veya 5mil leslie yapan,muhteşem davet sofralarinda iradesine hayran kalinan iddaali hatun gitti.yerine spor yapmaya üşenen ,çok yemesede eskisi gibi düzensiz yemeye başlayan,mutsuz tembel biri geldi.emeklerimin zâyi olmasindan korkuyorum.yanliş yaptığımın farkındayım. Ama toparlanamiyorum.bende durum böyle
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun canım..Arkadaşlar maalesef kötü haber vermek zorundayım sizelere, çok sevgili, tonton ananem vefat etmiş. Ben bir kaç gün şehirdışına gidiyorum. Şimdiden dilekleriniz için allah razı olsun hepinizden. toprağı bol olsun minnoşumun. allah rahmetini esirgemesin. amin. hoşçakalın şimdilik.
Vayyy seni seniiiKızlaaar 5 mil tamamdır.sular akıyor resmen alnımdan
3 lt çok iyi canım.bravosağol canım
Su günlük tüketimim aynı,
1.5 lt iki şişem var.
Biri sürekli iş yerinde , sabah gelince doldurup masama koyuyorum, onu bitiriyorum.
Diğeri evde duruyor. Onu da eve gelince içmeye başlıyorum.
Toplamda hep 3 lt :)
Zümrem sağol cnm.spora çok ciddi başladımgeçen haftaki artıdan sonraCanım sen normalde çok iradeli birisin böyle inişler çıkışlar çok normal.. bana da oluyor bazen o zaman hemen kilo veren kişilerin fotolarına bakıyorum öykülerini okuyorum beni çok motive ediyor. Moral bozma canım silkinmeye bak
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun canım..
Vayyy seni seniiiBende bugün dışarda daha çok yürüdüm ama spora yarın baslayacam inşallah hala iyilesemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?