2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Arkadaşlar maalesef kötü haber vermek zorundayım sizelere, çok sevgili, tonton ananem vefat etmiş. Ben bir kaç gün şehirdışına gidiyorum. Şimdiden dilekleriniz için allah razı olsun hepinizden. toprağı bol olsun minnoşumun. allah rahmetini esirgemesin. amin. hoşçakalın şimdilik.

Allah rahmet eylesin canım..geride kalanlara ve sana rabbim şifa versin.. başın sağolsunn

canim allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah basin sagolsun iyi yolculuklae simdiden sana ;(

Sağol canımm ilk başladığımda 65,5 muşum ben yaaa

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Sizlerede sabır versin Rabbim inşallah. Hayırlı yolculuklar.

Eki Görüntüle 1960467
Sağol canımm ilk başladığımda 65,5 muşum ben yaaa

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Sizlerede sabır versin Rabbim inşallah. Hayırlı yolculuklar.
canim sen bizimle basladiginda 58 degil miydin daha onceki topikten 64 kgdan 58 e dustugunu yazmistin oyle biliyordum ben yanlis mi hatirliyorum ;(

Son düzenleme:
Evet çok kasmadım aslında bide oğlum emiyo 64 den 58 düştüm 5 daha versem tamamdır inşallah.
bu mesaji grubu actigim ikinci yada ucuncu gun yazmissin sanirim dogru hatirlamisim toplamda 9 kg vermissin ama bizden once 6 kg vermissin bizimle basladiginda 58 missin yanlis yazmamisim yani dimi listeye

Kız bebişi nerden çikardınbebiş yok canım.

Haklısın canım yolun çok basında olduğumun farkındayım.size itiraf edersem ,belki biraz toparlanırım diye yazdım.

Pes etmek yok canım.heralde yol uzun olunca inişler ,çıkışlar olacak.bu ara 2 haftasonu şehir dışındaydık.haftaiçi de yemekli misafir ağırladım.cumayada misafirim var.düzenimin bozulmasında bununda rolü olabilir.

Allah rahmet eylesin .mekanı cennet olsun canım.

Spor konusunda çok haklısın.spor yapınca emeğimi düşünüp yiyemiyorum.bugün başlıcam ınş...

Güzel bir menü olmuş.afiyet olsun.su da içtiysen daha da iyi canım

sağol canım

Su günlük tüketimim aynı,
1.5 lt iki şişem var.
Biri sürekli iş yerinde , sabah gelince doldurup masama koyuyorum, onu bitiriyorum.
Diğeri evde duruyor. Onu da eve gelince içmeye başlıyorum.

Toplamda hep 3 lt :)

Nur içinde yatsın, mekanı cennet olsun.

canim sen bizimle basladiginda 58 degil miydin daha onceki topikten 64 kgdan 58 e dustugunu yazmistin oyle biliyordum ben yanlis mi hatirliyorum ;(

bu mesaji grubu actigim ikinci yada ucuncu gun yazmissin sanirim dogru hatirlamisim toplamda 9 kg vermissin ama bizden once 6 kg vermissin bizimle basladiginda 58 missin yanlis yazmamisim yani dimi listeye
Sen doğrusun canım ben kendime yuh dedim ilk 65 mişim diye

Bilmem bu belirtilerin sonu genelde oraya varıyor da

Canım sen normalde çok iradeli birisin böyle inişler çıkışlar çok normal.. bana da oluyor bazen o zaman hemen kilo veren kişilerin fotolarına bakıyorum öykülerini okuyorum beni çok motive ediyor. Moral bozma canım silkinmeye bak
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun canım..
Kızlaaar 5 mil tamamdır.sular akıyor resmen alnımdan
Vayyy seni seniii Bende bugün dışarda daha çok yürüdüm ama spora yarın baslayacam inşallah hala iyilesemedim

Zümrem sağol cnm.spora çok ciddi başladımgeçen haftaki artıdan sonra inşallah 19 martta 62kilo hedefime ulaşırım.zor gibi ama ben elimden geleni yapacağım.umarım bir an önce iyileşirsin tatlım.tam gaz devam edersin sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…