2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Afiyet olsun canım menun güzel

Ellerine sağlık canım teşekkür ederim
Başın sağolsun canım Allah sabırlar versin....
Ay ne olacak 200gramla helal olsun canım ...
Menün sana göre gayet iyi canım afiyet olsun

İnşallah olursun canım ama şu ufak kaçamakları kaldıralım 1dilim kek gibi
Kızlaaarrr 48 dk Leslie 3 mil fast yapıldı 100 ip atlandı suyum çıktı yaa
Ooohhh sıkılaş canım sıkılaş harikasın yaa toplamda tam 14 kilo vermişsin tebrikler

Yaaa bakmaa bende bakla yi yemesem 40 yil aklima gelmez.kv yapmis gonderdi ..bakla yerine baklava olaydi iyiydiiiii...neyse bugun bakla gonderdi belki yarinda baklava yapar gonderirr...yaaa ne belesci bi gelin oldum bendee:)))))))

Allah iyiliğini versin emi
Kız bu ne tepki bide mektuplarını istrmisss

İster o ister beleşçi gelin ne kurtarsam kârdır diyo baksana

Bir dilim keki ben yemiştim ki
Ay karıştırdımmı kusura bakma canım Korhilalp ....
Geleliiiiiimmmmm sannnnaaaaaaa suçlu sen hastalığı bahane ettin iyice saldın kek sana vitamin vermiyecek niye yedin bakayım o keki bugün görmiyecem menüde cısss tamammııı

Allah iyiliğini versin emi

İster o ister beleşçi gelin ne kurtarsam kârdır diyo baksana
Bende diyorum kulagim niye cinliyoooo...megersem arkamdann dedikodummm yapiliyomussss....aaaaaaaa benmi belesci gelinimmm Allah kuru iftiradan saklasin ben kim belescilik kim...

Yok tatlımmm önemli değil.benim dünkü cısss ım ev poğaçasıydı.ona kızdın sayıyorum.hem haklısın ne kadar kaçamak o kadar hedeften uzaklaşmak demek
Öpüyorum

Valla dun esimin doğum günü vardı yemedim bugünde pastanın kalanını annemlere yolladım keke gelince aşırı kakaoluydu ve o kadar iyi geldi ki mutlu oldum yeyince bugün henüz cısss yok canım
Yok tatlımmm önemli değil.benim dünkü cısss ım ev poğaçasıydı.ona kızdın sayıyorum.hem haklısın ne kadar kaçamak o kadar hedeften uzaklaşmak demek
Öpüyorum
Hele bak N naz5403 burada poğaça lar da varmış

canm menu cok guzel pasta yapip yememk buyuk irade isteyen bi is tebrik ederim yogurt icin gecmis olsun rabbim beterinden saklasin bu arada esinin dogum gunu icin benden oncesini saymiyorum sozun harikaymis) menunde sporunda harika

canm gecmis olsun ip atlamak bazen zara veriyor ama sen 55 kgsun aslinda sana bisey yapmamasi lazim ben 66 kg iken ip atlayarak 2 ayda 15 kg vermistim gecen sene bu 85 kd iken atlayim dedm dizlerim hasar gordu 1 ayda kendime gelemedim hastanelik oldum ;(

menun sporun harika

canim bisey olmaz ondan helal olsun

canm guze menu afiyet olsun zaten ideal kgsuna kavusmasina az kalan bisen bi de Y yagmur7968 kaldi

Canim yazin motive olmama yardimci oldu:) 3,5 ay gibi bi sure gecmis sanirim baslayali. Ne durumdasin, hedefine ulastin mi merak ettim?
malesef ;( 3.5 kg verebildim cok basariliyim dimi?
guzel menu canm afiyet olsun

kizlar dunku menum
sabah 11 1 has yum. 2 tel orgu peyniri dom.salatalik yesillik zeytin cay 1 dlm ekmek yarm portakl

ara 15 1 avuc kuruyemis

aksam 10 -12 adet sarma 1 kase yogurt 1 kase ezogelin 1 dilim revani

yuruyus 3 saatte 2 saat diyelim
su 2.5 lt

canm menu cok guzel pasta yapip yememk buyuk irade isteyen bi is tebrik ederim yogurt icin gecmis olsun rabbim beterinden saklasin bu arada esinin dogum gunu icin benden oncesini saymiyorum sozun harikaymis) menunde sporunda harika
Çok teşekkür ederim canım benim .. birde şu öksürük ve uçuk sorunumu halledersem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…