- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Afiyet olsun canım menun güzelSlm kızlar çok yorgunum hemen mümümü yazıp çıkacam
Sabah uyanınca ev yapımı elma sirkeli ılık su
Kahvaltı
Peynirli yumurta
Domates salatalık
3zeytin
1dilim ekmek
Çay
Öğlen 1yeşil elma
3-4 çubuk
Sade kahve
1kuru incir
Akşam
2kaşık çorba
Patatesli balık
Salata
1çatal revani
Çay
Spor
20dkk tempolu yürüyüş yapıldı
Bol su içildi
Ellerine sağlık canımArkadaşlar merhaba tablomuz herzamanki gibi 1.sayfadadır
Bu haftanın;
Birincisi – 1.1 ile @kecigibi arkadaşımız
İkincisi ve Üçüncüsü -0.5 kg ile N naz5403ve Y yagmur7968 arkadaşlarıımız olup onları canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Bu hafta artı gören arkadaşlarımızın da morallerini bozmamasını rica eder,her günün yeni bir başlangıç olduğunu ve dünün dünde kaldığını,bugün pes edenin yarın yine dert yanmaya başlayacağını bu yüzden PES ETME kelimesinin bizim lügatımızda olmadığını bir kez daha hatırlatmak isterim….:)
İstediğimizi yersek istediğimizi giyemeyiz sözünden hareketle ;
Herkese sağlıklı ,mutlu, huzurlu, booool hareketli az kalorili bir hafta dilerim.
NOT:Ayrıca Pamik arkadaşımız 58 kg ile bizimle başladığı yolculukta 55 kg olan hedefine ulaşmıştır.Darısı tüm isteyenlere :)
Başın sağolsun canım Allah sabırlar versin....Arkadaşlar maalesef kötü haber vermek zorundayım sizelere, çok sevgili, tonton ananem vefat etmiş. Ben bir kaç gün şehirdışına gidiyorum. Şimdiden dilekleriniz için allah razı olsun hepinizden. toprağı bol olsun minnoşumun. allah rahmetini esirgemesin. amin. hoşçakalın şimdilik.
Ay ne olacak 200gramla helal olsun canım ...kizlar günler sonra menumu vereyim bende ama vermeden once bir itirafta bulunmak istiyorum bu hafta gunlerce 59.3 gelmistim tarti günü 59.5 geldim elim ayagim sisti bende motivasyonum kirilmasin diye az olani baz aldimcok utanıyorum hakkinizi helal edin icim rahat etmedi sizlerle paylasmak istedim geleyim menüme
sabah 11 kiymali yumurta(1yumurtadan)1kk peynir .4zeytin.1kk helva.1tatli k.salcali sos.1 tatli k.bal.1 cay k. tereyayi .yarim dilim ekmek.sekersiz cay.
ara:2 dilim tavuk göğsü tatlısı.turk kahvesi.
16:yarim tabak bulgr pilavı.yarim tabak nohut yemegi.
aksam biraz gec olucak az sonra yerim ama cok az
iki kofte
2 ekler turk kahvesi
su bir litre kadar
spor malesef
İnşallah olursun canım ama şu ufak kaçamakları kaldıralım 1dilim kek gibiZümrem sağol cnm.spora çok ciddi başladımgeçen haftaki artıdan sonrainşallah 19 martta 62kilo hedefime ulaşırım.zor gibi ama ben elimden geleni yapacağım.umarım bir an önce iyileşirsin tatlım.tam gaz devam edersin sıkma canını
Ooohhh sıkılaş canım sıkılaş harikasın yaa toplamda tam 14 kilo vermişsin tebriklerKızlaaarrr 48 dk Leslie 3 mil fast yapıldı 100 ip atlandı suyum çıktı yaa
Yaptınmı sporunu canım????Spor konusunda çok haklısın.spor yapınca emeğimi düşünüp yiyemiyorum.bugün başlıcam ınş...
Yaaa bakmaa bende bakla yi yemesem 40 yil aklima gelmez.kv yapmis gonderdi ..bakla yerine baklava olaydi iyiydiiiii...neyse bugun bakla gonderdi belki yarinda baklava yapar gonderirr...yaaa ne belesci bi gelin oldum bendee:)))))))
Allah iyiliğini versin emiYaaa nasil bize yalan soylersin olacak iş mi bu simdi ..arada koskoca bi 200 gr var ...cok uzdun bizi cokkk ..senden hic beklemezdim..al mektuplarini ver mektuplarimi ...bide rakibemsinnn ..bende diyorum ohaa 59.3 olmus ben nasil yetisicem simdii...hoscakal bi daha beni arama sakin...
Kız bu ne tepki bide mektuplarını istrmisss
Bir dilim keki ben yemiştim kiİnşallah olursun canım ama şu ufak kaçamakları kaldıralım 1dilim kek gibi
Ay karıştırdımmı kusura bakma canımBir dilim keki ben yemiştim ki
Seni sevdigim icin canimmmm:))Kız bu ne tepki bide mektuplarını istrmisss
Bende diyorum kulagim niye cinliyoooo...megersem arkamdann dedikodummm yapiliyomussss....aaaaaaaa benmi belesci gelinimmm Allah kuru iftiradan saklasin ben kim belescilik kim...Allah iyiliğini versin emi
İster o ister beleşçi gelin ne kurtarsam kârdır diyo baksana
Yok tatlımmm önemli değil.benim dünkü cısss ım ev poğaçasıydı.ona kızdın sayıyorum.hem haklısın ne kadar kaçamak o kadar hedeften uzaklaşmak demekAy karıştırdımmı kusura bakma canımKorhilalp ....
Geleliiiiiimmmmm sannnnaaaaaaa suçlusen hastalığı bahane ettin iyice saldın kek sana vitamin vermiyecek niye yedin bakayım o keki bugün görmiyecem menüde cısss tamammııı
Günaydın kızlaaaarrr
Günaaayyyydddıııınnnnnn
Hepimize günaydın kızlaaar!!Gunaydinnn tatliliklarr:))
Bende diyorum kulagim niye cinliyoooo...megersem arkamdann dedikodummm yapiliyomussss....aaaaaaaa benmi belesci gelinimmm Allah kuru iftiradan saklasin ben kim belescilik kim...
Valla dun esimin doğum günü vardı yemedim bugünde pastanın kalanını annemlere yolladımAy karıştırdımmı kusura bakma canımKorhilalp ....
Geleliiiiiimmmmm sannnnaaaaaaa suçlusen hastalığı bahane ettin iyice saldın kek sana vitamin vermiyecek niye yedin bakayım o keki bugün görmiyecem menüde cısss tamammııı
Hele bak N naz5403 burada poğaça lar da varmışYok tatlımmm önemli değil.benim dünkü cısss ım ev poğaçasıydı.ona kızdın sayıyorum.hem haklısın ne kadar kaçamak o kadar hedeften uzaklaşmak demek
Öpüyorum
canm menu cok guzel pasta yapip yememk buyuk irade isteyen bi is tebrik ederimBenim menu Gelsin
sabah 07.00:2 haslanmis yumurta
3 zeytin yarım kk peynir salatalik
Ara 10.00:1 dilim kek ve nescafe
Ara 13.45:2 lokma cevizli sucuk bi o kadar pestil
Akşam 16.00: 1 kase çorba
3 kaşık etli taze fasulye, 3 kaşık pilav
Bol salata, küçük kase yoğurt
Ara Türk kahvesi 2k kayısı 2 ceviz içi
Bitki çayları 2.5 litre su
Spor: 30 dakika gündüz , 40 dakika kadar akşam yürüyüş tempolu(inş)
NOT 1: bugun eşimin doğum günü akşam sürpriz yapacam 8 yaşına degdi (benden öncesini saymıyorum) Akşam pasta kesecem ama yemeyecem
NOT 2: öğleden sonra tam yemek yiyecekken elimden yoğurt kabı büyük olan kaydı ve mutfak salonum buzdolabım her yerim battısinir oldum yarım saat uğraştım Hali berbat oldu biraz sildim ama yıkanması lazım.
canm gecmis olsun ip atlamak bazen zara veriyor ama sen 55 kgsun aslinda sana bisey yapmamasi lazim ben 66 kg iken ip atlayarak 2 ayda 15 kg vermistim gecen sene bu 85 kd iken atlayim dedm dizlerim hasar gordu 1 ayda kendime gelemedim hastanelik oldum ;(Elma sirkeli su (midemi mahvetti limona geri dönücem)
Goji çayı
Kahvaltı
Çok tahıllı ekmeğe süzme peynirli tost
1 haşlanmış yumurta
Öğlen yemeği
Yarım tost oğlanın yarımı kaşarlı sucuklu
Atıştırma
2 fındık
2 badem
Çeyrek ceviz
2 lokma pestil
Akşam yemeği
Yarım kase sebzeli kırmızı mercimek çorbası
5 yk kuskus
Bol limonlu koca bir kase yeşil salata
Turp
Yarım bardak kefir
Atıştırma
Şekersiz çay
Belki kuruyemiş (evdeyim bu gün)
Su şimdilik 1,5lt
Spor 3mil fast 48 dk.
100 ip
Bacağım yine acıdı yaa napıcam ben bu iple
menun sporun harikaMenümm
Sabah 7.00 1 bardak ceviz-su kürü
Kahvaltı 7.45
1 has yum.1 yer elm.ve havuç.20 zeytin.3 kk eski kaşar.2 dilim portakal ve muz.açık çay
Öğle 12.30
1 kase sütlü brokoli çorbası.3 yk kıymalı pırasa.2 yk mantar salatası.4-5 havuç turşusu (bn yaptm).1 ev poğaçası
Akşam 18.45
2 yk kıymalı pırasa (bitti çok şükür).havuç turş.1yk mantar salatası.1 köfte.
1 avuç kabak çekirdeği.3 dilim elma kurusu.açık çay
Spor 5 mil 1sa10dk
Su 2lt
Bitki Çayı 1 kupa yeşil çay
canim bisey olmaz ondan helal olsunkizlar günler sonra menumu vereyim bende ama vermeden once bir itirafta bulunmak istiyorum bu hafta gunlerce 59.3 gelmistim tarti günü 59.5 geldim elim ayagim sisti bende motivasyonum kirilmasin diye az olani baz aldimcok utanıyorum hakkinizi helal edin icim rahat etmedi sizlerle paylasmak istedim geleyim menüme
sabah 11 kiymali yumurta(1yumurtadan)1kk peynir .4zeytin.1kk helva.1tatli k.salcali sos.1 tatli k.bal.1 cay k. tereyayi .yarim dilim ekmek.sekersiz cay.
ara:2 dilim tavuk göğsü tatlısı.turk kahvesi.
16:yarim tabak bulgr pilavı.yarim tabak nohut yemegi.
aksam biraz gec olucak az sonra yerim ama cok az
iki kofte
2 ekler turk kahvesi
su bir litre kadar
spor malesef
canm guze menu afiyet olsun zaten ideal kgsuna kavusmasina az kalan bisen bi de Y yagmur7968 kaldiSlm kizlar...
@kecigibi canim basiniz sagolsun ..Allah mekanini cennet eylesin.nur icinde uyusun insallah..
Bugunku menu
Sabah
Kiymali yumurta
Ve klasik domates peynir zeytin ekmek
Ara ogun 1 elma
Oglen yemek yemedim
Cocuklar kek istedi ustu cikolatali kek yapip 2 dilimi mideye indirdim tabii..cunku ogluslarimin eli degdi kek yaparken ..sonrada anne keki biz yaptik guzel olmusmu diyince ana yuregiiii dayanirmi hicccc dayanamaz tabiii getirin uleen hepsini yiyiciimm dedim ama yemedim tabii 2 dilimciiiikkkk ham yaptim..
Aksamda 1 tabak yogurtlu bakla yedum 1 dilim ekmekle
Su 1,5
Spor regl donemine girmis bulunmakla birlikte yorgun hissediyorum kendimi o yuzden no spor no hareket yatişşş...
Veee opuyorum yanaktan mucuk mucukk...
malesef ;( 3.5 kg verebildim cok basariliyim dimi?Canim yazin motive olmama yardimci oldu:) 3,5 ay gibi bi sure gecmis sanirim baslayali. Ne durumdasin, hedefine ulastin mi merak ettim?
guzel menu canm afiyet olsunSlm kızlar çok yorgunum hemen mümümü yazıp çıkacam
Sabah uyanınca ev yapımı elma sirkeli ılık su
Kahvaltı
Peynirli yumurta
Domates salatalık
3zeytin
1dilim ekmek
Çay
Öğlen 1yeşil elma
3-4 çubuk
Sade kahve
1kuru incir
Akşam
2kaşık çorba
Patatesli balık
Salata
1çatal revani
Çay
Spor
20dkk tempolu yürüyüş yapıldı
Bol su içildi
Çok teşekkür ederim canım benimcanm menu cok guzel pasta yapip yememk buyuk irade isteyen bi is tebrik ederimyogurt icin gecmis olsun rabbim beterinden saklasin bu arada esinin dogum gunu icin benden oncesini saymiyorum sozun harikaymis ) menunde sporunda harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?