kesinlikle enerji veriyor gercektenSağol kaptan.yap mutlaka.sporun enerjisi hiç bitmiyor gün boyu sürüyor
canim tabiki paylasicaksin bizler onun icin burdayiz zaten hepimiz inis cikis yasiyoruz malesefKız bebişi nerden çikardınbebiş yok canım.
Haklısın canım yolun çok basında olduğumun farkındayım.size itiraf edersem ,belki biraz toparlanırım diye yazdım.
Pes etmek yok canım.heralde yol uzun olunca inişler ,çıkışlar olacak.bu ara 2 haftasonu şehir dışındaydık.haftaiçi de yemekli misafir ağırladım.cumayada misafirim var.düzenimin bozulmasında bununda rolü olabilir.
Allah rahmet eylesin .mekanı cennet olsun canım.
canim masallah sen bu gidisle 60 i bile gorursun o tarihe ins.Zümrem sağol cnm.spora çok ciddi başladımgeçen haftaki artıdan sonrainşallah 19 martta 62kilo hedefime ulaşırım.zor gibi ama ben elimden geleni yapacağım.umarım bir an önce iyileşirsin tatlım.tam gaz devam edersin sıkma canını
ohh mis supersin canimKızlaaarrr 48 dk Leslie 3 mil fast yapıldı 100 ip atlandı suyum çıktı yaa
Aynen canım önemli olan istemek ki ben senden kacacagini zannetmiyorumZümrem sağol cnm.spora çok ciddi başladımgeçen haftaki artıdan sonrainşallah 19 martta 62kilo hedefime ulaşırım.zor gibi ama ben elimden geleni yapacağım.umarım bir an önce iyileşirsin tatlım.tam gaz devam edersin sıkma canını
kesinlikle enerji veriyor gercekten
canim tabiki paylasicaksin bizler onun icin burdayiz zaten hepimiz inis cikis yasiyoruz malesef
canim masallah sen bu gidisle 60 i bile gorursun o tarihe ins.
ohh mis supersin canim
Canım menün dolu dolu.afiyet olsun...çok iyi yürüyüş de yapmışsın.yoğurt çok fena olmuşBenim menu Gelsin
sabah 07.00:2 haslanmis yumurta
3 zeytin yarım kk peynir salatalik
Ara 10.00:1 dilim kek ve nescafe
Ara 13.45:2 lokma cevizli sucuk bi o kadar pestil
Akşam 16.00: 1 kase çorba
3 kaşık etli taze fasulye, 3 kaşık pilav
Bol salata, küçük kase yoğurt
Ara Türk kahvesi 2k kayısı 2 ceviz içi
Bitki çayları 2.5 litre su
Spor: 30 dakika gündüz , 40 dakika kadar akşam yürüyüş tempolu(inş)
NOT 1: bugun eşimin doğum günü akşam sürpriz yapacam 8 yaşına degdi (benden öncesini saymıyorum) Akşam pasta kesecem ama yemeyecem
NOT 2: öğleden sonra tam yemek yiyecekken elimden yoğurt kabı büyük olan kaydı ve mutfak salonum buzdolabım her yerim battısinir oldum yarım saat uğraştım Hali berbat oldu biraz sildim ama yıkanması lazım.
Ayy canım inşallah. Eşime söz vermiştim.62 diye de bakalım.63.9 bile olsa iyiAynen canım önemli olan istemek ki ben senden kacacagini zannetmiyorumŞöyle bir hesaplarsak 3 haftada 63 kesin olur 62 de neden olmasın
Elma sirkeli su (midemi mahvetti limona geri dönücem)
Goji çayı
Kahvaltı
Çok tahıllı ekmeğe süzme peynirli tost
1 haşlanmış yumurta
Öğlen yemeği
Yarım tost oğlanın yarımı kaşarlı sucuklu
Atıştırma
2 fındık
2 badem
Çeyrek ceviz
2 lokma pestil
Akşam yemeği
Yarım kase sebzeli kırmızı mercimek çorbası
5 yk kuskus
Bol limonlu koca bir kase yeşil salata
Turp
Yarım bardak kefir
Atıştırma
Şekersiz çay
Belki kuruyemiş (evdeyim bu gün)
Su şimdilik 1,5lt
Spor 3mil fast 48 dk.
100 ip
Bacağım yine acıdı yaa napıcam ben bu iple
Sirkeli su çok ağır geliyor canım.menün güzel..su,spor on numara.bnce ip dizlere çok yük bindiriyor.bn hiç yapamam..ip yerine 5 mil yap sporun az geliyorsa sana.ama ip tehlikeli oluyor bazen
Heh işte bende baklayı yiyemiyorum yaSlm kizlar...
K kecigibi canim basiniz sagolsun ..Allah mekanini cennet eylesin.nur icinde uyusun insallah..
Bugunku menu
Sabah
Kiymali yumurta
Ve klasik domates peynir zeytin ekmek
Ara ogun 1 elma
Oglen yemek yemedim
Cocuklar kek istedi ustu cikolatali kek yapip 2 dilimi mideye indirdim tabii..cunku ogluslarimin eli degdi kek yaparken ..sonrada anne keki biz yaptik guzel olmusmu diyince ana yuregiiii dayanirmi hicccc dayanamaz tabiii getirin uleen hepsini yiyiciimm dedim ama yemedim tabii 2 dilimciiiikkkk ham yaptim..
Aksamda 1 tabak yogurtlu bakla yedum 1 dilim ekmekle
Su 1,5
Spor regl donemine girmis bulunmakla birlikte yorgun hissediyorum kendimi o yuzden no spor no hareket yatişşş...
Veee opuyorum yanaktan mucuk mucukk...
kizlar günler sonra menumu vereyim bende ama vermeden once bir itirafta bulunmak istiyorum bu hafta gunlerce 59.3 gelmistim tarti günü 59.5 geldim elim ayagim sisti bende motivasyonum kirilmasin diye az olani baz aldimcok utanıyorum hakkinizi helal edin icim rahat etmedi sizlerle paylasmak istedim geleyim menüme
sabah 11 kiymali yumurta(1yumurtadan)1kk peynir .4zeytin.1kk helva.1tatli k.salcali sos.1 tatli k.bal.1 cay k. tereyayi .yarim dilim ekmek.sekersiz cay.
ara:2 dilim tavuk göğsü tatlısı.turk kahvesi.
16:yarim tabak bulgr pilavı.yarim tabak nohut yemegi.
aksam biraz gec olucak az sonra yerim ama cok az
iki kofte
2 ekler turk kahvesi
su bir litre kadar
spor malesef
Yaaa bakmaa bende bakla yi yemesem 40 yil aklima gelmez.kv yapmis gonderdi ..bakla yerine baklava olaydi iyiydiiiii...neyse bugun bakla gonderdi belki yarinda baklava yapar gonderirr...yaaa ne belesci bi gelin oldum bendee:)))))))Heh işte bende baklayı yiyemiyorum ya
Bişey olmaz bacım 200 gramdan.
Eki Görüntüle 1960442
YENİ ADAY ALINMAYACAKTIR,ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDER HERKESE BAŞARILAR DİLERİZ
Merhaba arkadaslar
Benim gibi kilosundan memnun olmayip ama yine de her defasinda abur cuburu gordugunde kendisini kaybedenleri, aynaya her baktiginda sitem edip ama yine de yemekten vazgecmeyenleri ,her defasinda bu son deyip her gun yeniden baslayip dikkat etme fasli aksami bile bulmayanlari ,yemek yedikten sonra sanki hic yememis gibi olanlari benimle birlikte yol almak isteyen tum arkadaslarimi bekliyorum.Amacim bu mesakkatli yolda kendime yol arkadasi edinmek..Umudumu yitirdigimizde,pes edecek gibi oldugumuzda birbirimizi yerden kaldiracak birbirimizi destekleyecek arkadaslar....
1.58 boyunda,83.4 kg da ,29 yasinda, 20 aylik prenses annesiyim.Daha once 15 kg verdigimde oldu 10 kg verdigimde...Bende o istek te var azim de ama yaklasik son 5-6 senedir 70 in altina birturlu inemedim nedense insallah buranin vesilesi ile hedefim olan 70 e sonra da 60 kg ya duserim..Suanda boyuma gore kg cok fazla ideal kg`m 54 mus;( ama ben 60 a raziyim bundan daha fazlasi beni zaten cirkin gosteriyor..158 boy icin 58 -60 kg cok ideal bence Bu kgya inmem icin vermem gereken yaklasik 24 kg var...Ve biliyorum ki simdi olmazsa birdaha olmayacak bu is o yuzden cok kararliyim ve istekliyim cunku herzaman bu kglalar basa bela...Bunu ozellikle ve oncelikle ben KENDIM icin istiyorum ...O kadar cok basari hikayesi okuudum ki genellikle hepsinin ortak ve tek bir prensibi var AZ YEMEK COK HAREKET bu kadar !!!Butun bunlari yapabilecek potansiyelin kendimde var oldugunu da biliyorum ...
Bende bu ISTEK VE AZIM varsa geriye kalan sadece IRADE bence bunu da burada devam ettirecegime inaniyorum..
Benim yolum uzun o yuzden mumkunse 80 kg ve ustu kg vermeye istekli iradesine guvenen arkadaslar bana katilmak isterse daha da cok memnun olurum..Burayi Allahtan bir mani olmadikca ideal kgma dusene kadar birakmayacagima once Rabbimin sonra sizlerin huzurunda SÖZ VERİYORUM...
Birlikten kuvvet dogar felsefemizle insallah herkesin istedigi kgya ulasmasi dilegiyle...
Yaaa nasil bize yalan soylersin olacak iş mi bu simdi ..arada koskoca bi 200 gr var ...cok uzdun bizi cokkk ..senden hic beklemezdim..al mektuplarini ver mektuplarimi ...bide rakibemsinnn ..bende diyorum ohaa 59.3 olmus ben nasil yetisicem simdii...hoscakal bi daha beni arama sakin...kizlar günler sonra menumu vereyim bende ama vermeden once bir itirafta bulunmak istiyorum bu hafta gunlerce 59.3 gelmistim tarti günü 59.5 geldim elim ayagim sisti bende motivasyonum kirilmasin diye az olani baz aldimcok utanıyorum hakkinizi helal edin icim rahat etmedi sizlerle paylasmak istedim geleyim menüme
sabah 11 kiymali yumurta(1yumurtadan)1kk peynir .4zeytin.1kk helva.1tatli k.salcali sos.1 tatli k.bal.1 cay k. tereyayi .yarim dilim ekmek.sekersiz cay.
iki kofte
2 ekler turk kahvesi
su bir litre kadar
spor malesef
Suppersin zümrem... ama su bence az çünkü spor yapıyorsun canım ve ter dokuyorsun o yüzden 2.5 ve üstü olmalıMenümm
Sabah 7.00 1 bardak ceviz-su kürü
Kahvaltı 7.45
1 has yum.1 yer elm.ve havuç.20 zeytin.3 kk eski kaşar.2 dilim portakal ve muz.açık çay
Öğle 12.30
1 kase sütlü brokoli çorbası.3 yk kıymalı pırasa.2 yk mantar salatası.4-5 havuç turşusu (bn yaptm).1 ev poğaçası
Akşam 18.45
2 yk kıymalı pırasa (bitti çok şükür).havuç turş.1yk mantar salatası.1 köfte.
1 avuç kabak çekirdeği.3 dilim elma kurusu.açık çay
Spor 5 mil 1sa10dk
Su 2lt
Bitki Çayı 1 kupa yeşil çay
Valla çok tatlısın ve durustsunkizlar günler sonra menumu vereyim bende ama vermeden once bir itirafta bulunmak istiyorum bu hafta gunlerce 59.3 gelmistim tarti günü 59.5 geldim elim ayagim sisti bende motivasyonum kirilmasin diye az olani baz aldimcok utanıyorum hakkinizi helal edin icim rahat etmedi sizlerle paylasmak istedim geleyim menüme
iki kofte
2 ekler turk kahvesi
su bir litre kadar
spor malesef
Kız bu ne tepki bide mektuplarını istrmisssYaaa nasil bize yalan soylersin olacak iş mi bu simdi ..arada koskoca bi 200 gr var ...cok uzdun bizi cokkk ..senden hic beklemezdim..al mektuplarini ver mektuplarimi ...bide rakibemsinnn ..bende diyorum ohaa 59.3 olmus ben nasil yetisicem simdii...hoscakal bi daha beni arama sakin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?