2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Sağol kaptan.yap mutlaka.sporun enerjisi hiç bitmiyor gün boyu sürüyor
kesinlikle enerji veriyor gercekten

canim tabiki paylasicaksin bizler onun icin burdayiz zaten hepimiz inis cikis yasiyoruz malesef

canim masallah sen bu gidisle 60 i bile gorursun o tarihe ins.

Kızlaaarrr 48 dk Leslie 3 mil fast yapıldı 100 ip atlandı suyum çıktı yaa
ohh mis supersin canim

kizlar bizde disarinin guzelligini firsat bilip kizimla ciktik 3 saat yuruduk biraz parkta oynadik havalar isiniyor artik ins.

Benim menu Gelsin
sabah 07.00:2 haslanmis yumurta
3 zeytin yarım kk peynir salatalik

Ara 10.00:1 dilim kek ve nescafe
Ara 13.45:2 lokma cevizli sucuk bi o kadar pestil

Akşam 16.00: 1 kase çorba
3 kaşık etli taze fasulye, 3 kaşık pilav
Bol salata, küçük kase yoğurt

Ara Türk kahvesi 2k kayısı 2 ceviz içi
Bitki çayları 2.5 litre su
Spor: 30 dakika gündüz , 40 dakika kadar akşam yürüyüş tempolu(inş)

NOT 1: bugun eşimin doğum günü akşam sürpriz yapacam 8 yaşına degdi (benden öncesini saymıyorum ) Akşam pasta kesecem ama yemeyecem

NOT 2: öğleden sonra tam yemek yiyecekken elimden yoğurt kabı büyük olan kaydı ve mutfak salonum buzdolabım her yerim battı sinir oldum yarım saat uğraştım Hali berbat oldu biraz sildim ama yıkanması lazım.

Aynen canım önemli olan istemek ki ben senden kacacagini zannetmiyorum Şöyle bir hesaplarsak 3 haftada 63 kesin olur 62 de neden olmasın

Elma sirkeli su (midemi mahvetti limona geri dönücem)
Goji çayı

Kahvaltı
Çok tahıllı ekmeğe süzme peynirli tost
1 haşlanmış yumurta

Öğlen yemeği
Yarım tost oğlanın yarımı kaşarlı sucuklu

Atıştırma
2 fındık
2 badem
Çeyrek ceviz
2 lokma pestil

Akşam yemeği
Yarım kase sebzeli kırmızı mercimek çorbası
5 yk kuskus
Bol limonlu koca bir kase yeşil salata
Turp
Yarım bardak kefir

Atıştırma
Şekersiz çay
Belki kuruyemiş (evdeyim bu gün)

Su şimdilik 1,5lt
Spor 3mil fast 48 dk.
100 ip

Bacağım yine acıdı yaa napıcam ben bu iple

Canım menün dolu dolu.afiyet olsun...çok iyi yürüyüş de yapmışsın.yoğurt çok fena olmuş
Geçen haftada 6lı yumurta buzdolabından düştü her yer yumurta koktu.sil sil canım çıktı..ayy böyle aksilikler çok yoruyor.Allah beterinden saklasın

Sirkeli su çok ağır geliyor canım.menün güzel..su,spor on numara.bnce ip dizlere çok yük bindiriyor.bn hiç yapamam..ip yerine 5 mil yap sporun az geliyorsa sana.ama ip tehlikeli oluyor bazen

Menümm
Sabah 7.00 1 bardak ceviz-su kürü
Kahvaltı 7.45
1 has yum.1 yer elm.ve havuç.20 zeytin.3 kk eski kaşar.2 dilim portakal ve muz.açık çay

Öğle 12.30
1 kase sütlü brokoli çorbası.3 yk kıymalı pırasa.2 yk mantar salatası.4-5 havuç turşusu (bn yaptm).1 ev poğaçası

Akşam 18.45
2 yk kıymalı pırasa (bitti çok şükür).havuç turş.1yk mantar salatası.1 köfte.

1 avuç kabak çekirdeği.3 dilim elma kurusu.açık çay

Spor 5 mil 1sa10dk
Su 2lt
Bitki Çayı 1 kupa yeşil çay

Sirkeli su çok ağır geliyor canım.menün güzel..su,spor on numara.bnce ip dizlere çok yük bindiriyor.bn hiç yapamam..ip yerine 5 mil yap sporun az geliyorsa sana.ama ip tehlikeli oluyor bazen

Az gelmiyor da ip atlama kardiyo yerine geçiyor ve sıkılaşmaya yardımcı oluyor. İkisi birbirine destek olur diye Leslie arkasından ip iyi geliyor aslında bana ama tam bileğin üst kısmı fena acıtmışım geçti sandım geçmemiş

kizlar günler sonra menumu vereyim bende ama vermeden once bir itirafta bulunmak istiyorum bu hafta gunlerce 59.3 gelmistim tarti günü 59.5 geldim elim ayagim sisti bende motivasyonum kirilmasin diye az olani baz aldim cok utanıyorum hakkinizi helal edin icim rahat etmedi sizlerle paylasmak istedimgeleyim menüme
sabah 11 kiymali yumurta(1yumurtadan)1kk peynir .4zeytin.1kk helva.1tatli k.salcali sos.1 tatli k.bal.1 cay k. tereyayi .yarim dilim ekmek.sekersiz cay.
ara:2 dilim tavuk göğsü tatlısı.turk kahvesi.
16:yarim tabak bulgr pilavı.yarim tabak nohut yemegi.
aksam biraz gec olucak az sonra yerim ama cok az
iki kofte
2 ekler turk kahvesi
su bir litre kadar
spor malesef

Slm kizlar...
K kecigibi canim basiniz sagolsun ..Allah mekanini cennet eylesin.nur icinde uyusun insallah..
Bugunku menu
Sabah
Kiymali yumurta
Ve klasik domates peynir zeytin ekmek
Ara ogun 1 elma
Oglen yemek yemedim
Cocuklar kek istedi ustu cikolatali kek yapip 2 dilimi mideye indirdim tabii..cunku ogluslarimin eli degdi kek yaparken ..sonrada anne keki biz yaptik guzel olmusmu diyince ana yuregiiii dayanirmi hicccc dayanamaz tabiii getirin uleen hepsini yiyiciimm dedim ama yemedim tabii 2 dilimciiiikkkk ham yaptim..
Aksamda 1 tabak yogurtlu bakla yedum 1 dilim ekmekle
Su 1,5
Spor regl donemine girmis bulunmakla birlikte yorgun hissediyorum kendimi o yuzden no spor no hareket yatişşş...
Veee opuyorum yanaktan mucuk mucukk...

Heh işte bende baklayı yiyemiyorum ya

Bişey olmaz bacım 200 gramdan.

Heh işte bende baklayı yiyemiyorum ya

Bişey olmaz bacım 200 gramdan.
Yaaa bakmaa bende bakla yi yemesem 40 yil aklima gelmez.kv yapmis gonderdi ..bakla yerine baklava olaydi iyiydiiiii...neyse bugun bakla gonderdi belki yarinda baklava yapar gonderirr...yaaa ne belesci bi gelin oldum bendee:)))))))

Canim yazin motive olmama yardimci oldu:) 3,5 ay gibi bi sure gecmis sanirim baslayali. Ne durumdasin, hedefine ulastin mi merak ettim?

Yaaa nasil bize yalan soylersin olacak iş mi bu simdi ..arada koskoca bi 200 gr var ...cok uzdun bizi cokkk ..senden hic beklemezdim..al mektuplarini ver mektuplarimi ...bide rakibemsinnn ..bende diyorum ohaa 59.3 olmus ben nasil yetisicem simdii...hoscakal bi daha beni arama sakin...

Suppersin zümrem... ama su bence az çünkü spor yapıyorsun canım ve ter dokuyorsun o yüzden 2.5 ve üstü olmalı
Valla çok tatlısın ve durustsun Tatlı demişken tatlılar kaçmış biraz afiyet olsun canım.

Slm kızlar çok yorgunum hemen mümümü yazıp çıkacam
Sabah uyanınca ev yapımı elma sirkeli ılık su
Kahvaltı
Peynirli yumurta
Domates salatalık
3zeytin
1dilim ekmek
Çay

Öğlen 1yeşil elma
3-4 çubuk
Sade kahve
1kuru incir

Akşam
2kaşık çorba
Patatesli balık
Salata
1çatal revani
Çay

Spor
20dkk tempolu yürüyüş yapıldı
Bol su içildi

Kız bu ne tepki bide mektuplarını istrmisss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…